KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Pirjo Peltoniemi
Vieras

#1326 Marjasta

22.02.2011 13:45

#1300: Leenu Nieminen - Marjasta 

 Leenu Niemiselle kiitos asiallisesta kertomuksesta. Mutta ...Vaikka tapa on aivan oikea, sitä ei pysty noudattamaan kukaan jolla ei ole omassa aunnossaan tilaa satoja neliöitä.

Tiedän että Marjalla on ollut kodissaan 30 kissaakin ja niin on myös ollut meillä. Ei siinä ole tilaa enää kissoja paljonkaan eristää.

Talteenottaminen on kuitenkin tärkeintä, ettei pennut kasva isommaksi ulkona. Kolmikuisen pennun kesyttäminen vielä kohtuullisesti onnistuu, mutta mitä vanhemmaksi kissa kasvaa ,sitä vaikeampaa kesytys on. Mitä aikaisemmin pennut löydetään, sitä helpompi ja halvempi niitä on hoitaa. Siksi ei talteenottoa voi pitkittää ja odottaa että jonnekin tulee tilaa.

 Kun kissoja, suurimmaksi osaksi pentuja tulee yhtä-aikaa useista pentueista, ja yleensä emotkin mukana,niistä saattaa  tulla ilmoituksia kymmenistä pentueista  yhtä-aikaa. Mihin sellaisen määrän kissoja voi sijoittaa, kun ensikoditkin ovat jo täynnä, eikä muihin yhdistyksiinkään enää oteta.

Kissoilla kun on tapana lisääntyä samoihin aikoihin vuodesta.

Hätiköidystä toiminnasta ei siis ole kyse, vaan tilanteen vaatimasta pakosta.  Halusimme kissoille paikkaa johon ne voitaisi viedä ensin alkuun, mutta myös sinne tuli tautia ja sekään ei toiminut ilman erillistä karanteenitilaa.

Nyt olisikin kaikkein tärkeintä saada kissoille karanteenipaikka, johon suoraan ulkoa tuodut kissat sijoitetaan viikoksi tai kahdeksi.

Timo P.

#1327 Re: erottaminen yhdistyksestä

22.02.2011 15:18

#1325: Pirjo Peltoniemi - erottaminen yhdistyksestä

Voin vahvistaa Pirjon tekstin.

Ikävää luettavaa, vaikka totta joka sana ja todistettavissa.

Tosiasiatkin on silti vain kohdattava. Eivät ne kieltämällä häviä. Aikuiset ihmiset ITSE vastatkoon teoistaan.

Aktivoituva
Vieras

#1328 Re: Re: Re:oikaisu

22.02.2011 15:48

#1313: Liinu - Re: Re:oikaisu  

 

Muistatko kuinka Kanervo käyttäytyi kun syrjäytettiin PJ:n pallilta? Ei sitäkään voi kissanystävän toiminnaksi kutsua... Miksi Kanervo nyt ottaa yhteyttä jäseniin ja haalii valtakirjoja itselleen ja niille käyttäjiä. Eikö se ole sitä ostamista? Meillekin tuli yhteydenotto. Ei ne toimet ole niin puhtaita siellä kuin antaa ymmärtää. Tämä olisi hyvä sisäistää. Varsinkin kun hän kehoittaa itse katsomaan kenelle valtakirjan antaa. Hohhoijaa..
2006
Vieras

#1329 Re: Re: Re:oikaisu

22.02.2011 16:20

#1313: Liinu - Re: Re:oikaisu  

En tiedä, miksi vuoden 2006 ensimmäisestä vuosikokouksesta on jäänyt tuo käsitys, että sinne olisi haalittu ihmisiä, koska tätä nimenomaan EI tehty. Silloin uskottiin vielä normaaliin yhdistystoimintaan.

Tämä on asia, mikä tuntuu olevan hyvin vaikea joidenkin hyväksyä, mutta näin se vaan oli.

Paikalla tosiaan oli pari ei-jäsentä ja ne oli nykyisen puheenjohtajan kannattajia ja pitkäaikaisia KKY:n tukijoita. Tosin ei ole tiedossa, ketä tosielämässä äänestivät.

"Se porukka" silloin vuonna 2006 oli aktiivit, jotka tekivät ja tiesivät kissojen asioista käytännössä kaiken ja halusivat muutosta tympeään yhdistysilmapiiriin. 

Suurimpia ongelmia vuonna 2006 oli piikittely, ilkeily ja vähättely, mitä hyvin rankasti omalle väelle viljeltiin. Sikäli en yhtään ihmettele, että silloin nettisivut otettiin pois, koska niissäkin oli joku vika, niinkuin kaikessa, mitä aktiivit ylipäänsä tekivätkin.

Kun mikään ei kelvannut.

Olen erittäin pahoillani, että taas vuonna 2011 on vedetty raha-asiat tässä päällimmäiseksi syyksi siihen, että halutaan uusi puheenjohtaja.

Näin oli myös vuonna 2006 ja näin näköjään tehdään aina, kun puheenjohtajan halutaan vaihtuvan.

Myöskään koskaan ei ole yritetty vallata yhtään mitään. Tämä on kummallinen käsite, mikä elää tässä yhdistyksessä myöskin aina, kun puheenjohtajan halutaan vaihtuvan. Mielestäni kertoo enemmän puheenjohtajan tuntemuksista, kuin todellisesta käytännön tilanteesta.

Myös aikaisempina vuosina, kuin nytkin, on samantapainen kirjekampanja laitettu käyntiin niitten arvostelemiseksi, jotka kannattavat pj:n vaihtumista. Tähän olisin nyt toivonut ennemminkin tilannekatsausta, mikä KKY:ssä on hyvää nyt ja miksi muutoksia ei tarvittaisi tms., kuin ihmisten arvostelua ja yksityisten ihmisten muistioitten levittelyä.

Sen kummempia kinaamatta totean vaan, että mikään ei taida yhdistyksen sisäilmapiirissä olla muuttunut näitten vuosien varrella ja innolla odotan, että jotakin muutosta aikaiseksi saataisiin.

Ohhoh
Vieras

#1330 Re: Re: Re: Re:oikaisu

22.02.2011 16:32

#1329: 2006 - Re: Re: Re:oikaisu  

 

Näistä asioista lukee käsittäkseni pääpiirteet tuon ajan pöytäkirjoissa? Ainakin osallistujalista varmistanee asiasi oikeaksi. Hämmästyttävää kuinka totuus muuttuu, kun sitä tarpeeksi vääristelee. Onko sitten niin, että Kanervo haluaa nämä Asiat muistaa tahallaan väärin? Omatkin kannattajat siinä sitten saavat mennä ja muutetaan ulkopuolisiksi valtaajiksi. Olisi erittäin hyvä jos nimim 2006 kertomuksen joku voi vahvistaa.
Vieras
Vieras

#1331 Re: Marjasta

22.02.2011 16:33

Sanna Kaski
Vieras

#1332 Re: Re: Re: Re:oikaisu

22.02.2011 16:38

#1329: 2006 - Re: Re: Re:oikaisu  

 Olen ymmärtänyt muiden 2006 vuosikertaa olevien lähtijöitten puheista että silloin tosiaan haluttiin puheenjohtaja vaihtaa ja oletettiin, että äänestämällä vuosikokouksessa se sitten onnistuu (eli siis ihan normaalikäytännöllä). Sen jälkeen olivatkin toisella osapuolella "kovat piipussa" tilanteen kumoamiseksi! Ja tarinan olen ensimmäisen kerran kuullut eräältä kaveriltani noin 5 kuukautta sitten, joka oli yksi lähtijöistä eikä tällä hetkellä toimi atiivisesti missään järjestössä. Kerroin että olen alkanut toimimaan KKY:n ensikotina ja sitten riittikin puhuttavaa..

Olisi kyllä mielenkiintoista kuulla mitä silloin 2006 todella tapahtui? Mikä oli se oikea syy? Olen tätä suoraan kysynyt nykyiseltä pj:ltä ja vastaus oli "äänestys ei mennyt ihan lain ja asetusten mukaisesti". Oliko siis niin että kaikki eivät olleet ajallaan maksaneet jäsenmaksua? Keitä he olivat? siis uuden vai vanhan hallituksen kannattajia? Tuotiinko sinne vieraita ihmisiä äänestämään, jotka eivät olleetkaan jäseniä?

Nyt olemme osanneet tähän myllytykseen (toivottavasti) varautua :) ja siitä syystä olemme erilaisia kampanjoita pistäneetkin pystyyn.  En tiedä mitä vielä tuleman pitää... huh..  vähän kyllä jänskättää :)

L Nieminen
Vieras

#1333 Re: Re: Marjasta

22.02.2011 16:48

Olen unohtanut mitä muita toimenpiteitä Marja kertoi kissojen kanssa tehneensä.  Olikohan se Marja vai joku muu tuttuni jonka kissoihin oli tarttunut yhdestä ainoasa kissasta sieni, josta eroon pääsemisessä oli kauhea työ.  Eivät kissat olleet minulla kiinnostuksen aiheenakaan, toisin kuin Marjalla, jolle ne olivat sydänasia.  Ei minulla mitään kissoja vastaan ole, mutta allergisuus on kai aiheuttanut sen etten ole kissaihminen.   Tuosta kissojen eristämisestä muistaisin että Marjalla oli pieni tila uusille kissoille.  Jos elämä jatkuu niin Marja kyllä päivittelee pilvenreunalla tätä touhua.

Killi
Vieras

#1334 säätiöittäminen

22.02.2011 18:07

Joku täällä mainitsi, että KKY harkitsee säätiöittämistä. Se on ihan nykyaikaa, kun yleishyödyllinen voittoa tavoittelematon yhdistys on vaurastunut. Liiketoimintaa voidaan harjoittaa yhtiössä selkeämmillä tavoitteilla ja volyymilla kuin mitä yleishyödyllisessä yhdistyksessä. Yhtiö eli säätiö joutuu tällöin erilaisen verotuskäytännön kanssa tekemisiin, mm. tehdyistä hankinnoista maksetut alvit voidaan vähentää. Säätiössä johdon malli on erilainen kuin yhdistyksessä. Säätiöllä ei ole omistajia, jäseniä eikä osakkaita, mutta hallitus ja varainhoitaja kylläkin.
Sanna Kaski
Vieras

#1335 Re: säätiöittäminen

22.02.2011 18:32

#1334: Killi - säätiöittäminen 

 Nyt taas olen kyselylinjalla kun ei ole parempaa tietoa asiasta. Jos KKY on kerännyt/saanut lahjoituksia kissataloa varten niin eikö se ole (ehkä) laillisesti ja (ainakin) moraalisesti väärin, jos taloa ei perusteta vaan rahat säätiöitäisiin? Niin tietoa ei ole siitä että paljonko rahaa sitä varten on kerätty, onko keräysluvat hankittu sitä varten jne?. Olen kuitenkin kuullut huhua että säätiöittäminen tapahtuu juuri siitä syystä ettei kissataloa pystyttäisi perustamaan. Mutta ehkä joku tietää asiasta ettei huhujen varassa mennä. Täytynee alkaa tutustumaan säätiöittämiseen ja sen etuihin ja haittoihin...

Killi
Vieras

#1336 Re: Re: säätiöittäminen

22.02.2011 19:17

#1335: Sanna Kaski - Re: säätiöittäminen

En osaa ottaa kantaa moraaliseen puoleen, kun kysymyksenasettelu on se, että mikä on taloudellisesti kannattava toimintamuoto. Kissatalo nielee kustannuksia, joten alvillisia hankintoja on tehtävä ja onhan järkevää, että niistä voidaan vähentää alvit, jotka muuten ovat vain menoerä yhdistykselle. Voipihan KKY toimia edelleen nykymuodossaan ja vain osa varallisuudesta käytetään säätiön perustamiseen ja sen toimintaan. Ajattelen ehkä naiivisti, mutta realisistisesti, että tämmöisissä suurissa tulevaisuuden kysymyksissä olisi tärkeää, että yhdistyksessä vallitsee keskinäinen luottamus sen toimijaa eli hallitusta kohtaan sekä jäsenistön keskuudessa. Tiedottaminen yhdistyksen asioista on älyttömän tärkeää, koska jäsenet aatteellaan ja jäsenmaksuillaan ovat yhdistyksen tuki ja runko.

Totuuden metsästäjä
Vieras

#1337 Totuus Keltaisen kirjelmän takaa

22.02.2011 21:06

Posti pudotti postiluukusta ainakin joillekkin jäsenille viime viikolla keltaisen kirjelmän, jossa herjattiin ala-arvoisella tavalla ihmisiä. Totuudet herjauksista löytyy Pirjo Peltoniemen vaalisivustolta:

http://www.facebook.com/#!/notes/pirjo-peltoniemi-kissojen-katastrofiyhdistyksen-uudeksi-puheenjohtajaksi/pirjo-peltoniemen-oikaisu-kkyn-jasenille-osoitettuun-julkaisuun/199591610053304

Hävettää....
Vieras

#1338 Puheenjohtaja vaihtoon!

22.02.2011 21:14

On järkyttävää huomata, että puheenjohtaja Terttu Kanervo on KKY:n kulisseissa saanut rauhassa kiusata ja karkoittaa toiminnasta kymmeniä ihmisiä ja nyt kun asia tuodaan julkisuuteen, niin nuo kiusatut ja karkotetut viälä mustamaalataan julkisesti eri tavoin!

Miksi sallitte tälläisen touhun ihmiset? Eikö teille ole aikoinaan kotona opetettu, ettei toisia saa kiusata? Luulisi aikuisten ihmisten yhdessä puuttumaan kiusaamiseen.

Vieras
Vieras

#1339 Re: Totuus Keltaisen kirjelmän takaa

22.02.2011 21:17

#1337: Totuuden metsästäjä - Totuus Keltaisen kirjelmän takaa 

 Toivottavasti kaikki Keltasen lapun saaneet osaa ajatella omilla aivoillaan ja tajuaa, ettei nytte kaikki voi olla ihan kohdallaan....

Luulin, että Terttu Kanervo olis ihmisenä ymmärtäväinen, kiltti ja rakastava, mutta keltasen lapun luettuani en enää luule niin.

 

Virpi Koivula
Vieras

#1340 Re: Re: Re: säätiöittäminen

22.02.2011 22:30

#1336: Killi - Re: Re: säätiöittäminen 

 Pirkanmaalle perustettiin kymmenkunta vuotta sitten Tassu-säätiö, joka ei itse tehnyt ns.ruohonjuuritason työtä, mutta talletetuilla varoilla mm. avusti eri yhdistyksiä perustelluista anomuksista.  KKY sai sieltä rahaa mm. leikkauskampanjoihin eli ennaltaehkäisevään työhön.  Sitten kun oma varallisuus testamentein ja lahjoituksin karttui, varoja sijoitettiin tuottaville tileille kissatalon perustamista varten, mutta toimintakuluista kissojen hyväksi ei koskaan säästelty!  Ja kyllä, aina on viralliset keräysluvat hankittu.  Ilman niitä on paha kerätä, koska luvan numero on oltava jokaisessa kiinteässä tai katukeräyslippaassa ja ihmiset ovat nykyään niin valveutuneita, että osaavat kysyä sitä.  Toiminnassa mukana ollessani katukeräys oli muuten se tuottoisin keräysmuoto, lienee vieläkin. 

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1341 Re: Re: Re: Re: säätiöittäminen

23.02.2011 00:15

#1340: Virpi Koivula - Re: Re: Re: säätiöittäminen 

Perusruuat ja hiekat KKY:ssä maksetaan, sekä eläinläärikulut lääkkeineen, jos kissa pitää leikata. Samalla se rokotetaan ja tatuoidaan. Muutoin kissan vieminen sairastapauksessa pitää kysyä ruinaamalla erikseen Tertulta. Pentujen rokotukset ja yleensäkin kissojenterveystarkastukset eivät kuulu maksettaviin kuluihin. Minusta jokainen pihalta talteenotettu katti olisi hyvä tarkastaa eläinlääkärillä. Me ensikodit emme ole mitään lääkäreitä. Ruokien suhteen voisi olla niin ikään joustoa. Kissat, varsinkin huonokuntoisemmat, tarvitsevat välillä parempaa ruokaa. Esimerkiksi raakaa lihaa ei korvata. Annan aina vähintään kerran pari viikossa kissoille raakaa lihaa ja maksan ne kiltisti omasta pussistani. Kermaviili ja voi nokareet silloin tällöin tuntuvat myös kelpaavan kissoille hyvin.:) Tuntuu hassulta, että näissä kissakuluissa yhdistyksessä säästellään koko ajan mutta muualla rahaa syydetään ulos. Esimerkiksi nämä 16 000 euron summa taloudenhoitajan palkkaan, kun olisi ilmaisia ja päteviä tekijöitäkin tehtävään. En sulata myöskään hallituksen henkilökohtaisten asianajopalkkioiden maksamista yhdistyksen rahoista. Puhutaan kuitenkin tuhansista euroista.  

Vieras
Vieras

#1342 Re: Re:

23.02.2011 01:02

#1321: Vieras - Re:  

 Näin ymmärtääksemme on, että kyseinen leikkauskampanja on Lempäälässä, mikä on sinänsä erittäin hyvä asia. Tietoa tästä ei ole jäsenille annettu, koska yhdistyksen sisäinen tiedotus kuin se puoleen ulkoinenkaan ei vain toimi.  Kyseisen leikkauskampanjan lisäksi muuta toimintaa ei taida juurikaan tässä hetkessä olla.

Sanna Kaski
Vieras

#1343 Re: Re: Re: Re: säätiöittäminen

23.02.2011 09:09

#1340: Virpi Koivula - Re: Re: Re: säätiöittäminen 

 Jo viittaat tekstilläsi minun kirjoitukseeni, niin kysymys kuului: onko keräysluvat hankittu kissatalon perustamista varten? kysymys ei siis ollut siitä että kerättäisiin ilman lupaa rahaa. Kenelläkään meistä ei ole tietoa siitä mitä varten lahjoituksia ja testamentteja on annettu. Jos niitä on annettu kissataloa varten niin eikös raha (ainakin siis moraalisesti) pitäisi siihen käyttää?

Jos ne on annettu kissataloa varten niin eipä ole siihen ainakaan käytetty. Ja sen verran vastahankaan nykyinen tynkähallitus on kissataloa, että ei sitä heidän toimesta tulla ikinä perustamaankaan. Ei isompaa eikä pienempää. Ellei nyt joku ihme satu tapahtumaan.Tästä ketjusta näet mitä sen eteen on aiempina vuosina jäsenet tehneet (mm. viestit 341,346)

 Jos tunnet nykyistä PJ:tä niin voisit häneltä kysyä että mikä kissatalon tilanne on tällä hetkellä (sekä sen perustamisen että taloudellisten varojen puitteissa)? Mielelläni kuulisin itsekin vastauksen. (tätä kysytty useaan otteeseen adressissa, mm viesti 342,345)

Pirjo Peltoniemi
Vieras

#1344 Marjasta

23.02.2011 10:44

#1333: L Nieminen - Re: Re: Marjasta 

 L. Niemiselle;Ei se ollut Marja jonka kissoihin sieni tarttui. Iso ensikoti kuitenkin.Kun ei samainen ensikoti suostunut lopettamaan kaikkia omia kissojaan , hänet poistettiin KKY:n toiminnasta. Näin olen kuullut. Kova työ siinä kyllä oli että kaikki kissat tervehtyivat. Kissojen kanssa joutuu tekemään paljon työtä ja joskus se on todella  pitkäaikaista.

Tiedän että Marjallakin oli pienet tilat kerrostalossaan. Ei hänenkään ollut mahdollista eristää suuria kissamääriä kerrallaan. Ja  hänelläkin oli kissaruttoa useampaan kertaan, näin on Terttu Kanervo kertonut.  Kissaruttoa ei saa pysymään yhdessä huoneistossa kurissa millään. Sen tarttuvuus on ikävän voimakasta. Meillä sain jonkun aikaa pidettyä ruton alakerrassa ja yläkerran vierashuoneessa oli terveitä pentuja. Mutta vaikka kujin koko ajan Virkons-pullo käsissä ja ruiskutin kaiken aikaa lattiat ja seinät märiksi, silti se nousi portaita salakavalasti yläkertaan.

Aina hän silti jaksoi jatkaa kissojen pelastamista. Marjasta on kyllä hyvää sanottavaa.

 

entinen ensikotilainen
Vieras

#1345 kissatalo

23.02.2011 10:44

Kissatalo puolustaa paikkaansa kyllä toimintakentässä kissojen ensilaskupaikkana ja tilanteen selvittämiseksi ja tässäkin kannattaisi ajatella yhteistoimintaa muiden eläinsuojelutahojen ja elänlääkärien kanssa. Sehän voisi olla myös koko yhdistyksen ja aktiivien toimintatila eräänlainen, keskitetty toimintakeskus missä voisi pitää sinne järjestyissä toimisto ja henkilökuntatiloissa kokoukset kurssit etc.

Täällä on usein tullut esille se seikka, että talon ylläpito nielee varoja MUTTA rahastonhoitajan palkkakustannuksilla, 16.000 euroa vuodessa riittäisi jo melkoisen ison talon käyttökustannutksiin. Säästöistä yhdistyksessä on puhuttu monesti, pitää säästää siitä ja tästä ja aina yleensä säästökohde on olleet ne kissat ja niistä aiheutuneet kustannukset. En suosi enkä kannata tuhlaamista ja jokaisen toiminassa mukana olevan pitää olla vastuuntuntoinen ja ajatella mikä on turhaa ja mikä on tärkeää ja minusta ne kissat ovat keskipiste ja tärkeimmmät, niiden hyvinvoinnissa ei pidä säästää.
Jotenkin tästä näkökulmasta katsottuna on käsittämätönä, ettei ilmaiseksi tuota tehtävää hoitamaan kelpuuteta tarjoutuneita alan ammattilaisia.
Vieras
Vieras

#1346 Rahankeräyslupa

23.02.2011 10:46

Olen kuullut huhua että meillä olisi Hesyssä kerätty rahaa ilman keräyslupaa joulukuusta helmikuun puoliväliin kun lupa loppui marraskuussa. Kuitenkin meidän verkkosivulla toivottiin rahalahjoituksia. Huhu kertoo, että pyyntö oli otettu pois vasta helmikuun puolivä'lissä. Uutta lupaa ei vielä ole ja voi tökkiä kun on tapahtunut huolimattomuus. Sanna olen itsekin vapaaehtoinen, en ole joka päiväkään paikalla koska käyn töissä. . Sinun kannattaa ottaa itse yhteyttä,Tästäkastijaosta. Se on eräänlaista kiusaamista kuitenkin, ei suoranaista riitaa mutta piikittelyä ja sitten monille pitkä aikaisille vapaaehtoisille on annettu jalkineen kuva takapuoleen,  kirjallisena niin että joutuvat pysyttelemään määräajan pois nurkista. Yksi vapaaehtoinen kuoli loppuvuodesta syöpään., Uskoakseni hän masentui ja syöpä iski uudelleen kun tuli talosta kenkää. Hän oli hyvin avulias mutta erehtyi puolustamaan ihmistä josta jotkut ei tykänneet.

Leenu Nieminen
Vieras

#1347 Re: Marjasta

23.02.2011 10:59

#1326: Pirjo Peltoniemi - Marjasta 

Avomieheni oli pettynyt kun aamulla näytin hänelle tätä keskustelua. Hän tunsi Marjan jo kouluajoilta. Hänen mielestään Marja ei olisi ikinä ollut julkisen riidan kannalla eikä hän milloinkaan puhunut pahaa yhdistyksestä. Mieheni mielestä kirjoituksestani saa sellaisen kuvan kuin olisin opposition kannalla, vaikka kerroin vain kissanhoidosta. Vetäydynkin keskustelusta mieheni pyynnöstä sillä enhän oikeasti tiedä mitään kenenkään pohjimmaisista pyrkimyksistä, koska kaikki mitä luulen tietäväni nykytilanteesta perustuu näihin kirjoituksiin.

Timo P.

#1348 Re: Totuus Keltaisen kirjelmän takaa

23.02.2011 11:01

#1337: Totuuden metsästäjä - Totuus Keltaisen kirjelmän takaa

Keltainen julkaisu herättää ihmetystä.

Siinä on mukana muistio, joka on tehty yksityisestä tapaamisestani ystävieni kesken, (jonka olen henkiökohtaisesti kutsunut henkilökohtaisesti varaamaani tilaan). Siis yksityinen asiakirja, jossa on mainittuina yli 20 ihmisen nimet.

Itse olen lähettänyt tuon vain minun hallussani olleen muistiotiedoston sähköpostilla VAIN TIETYILLE HENKILÖILLE. Se ei ole tarkoitettu muille.

Sen julkistaminen loukkaa tietenkin ihmisten yksityisyyttä em. syistä johtuen.

Lisäksi julkaisuun liittyy mm. seuraavia piirteitä, jotka lisäävät sen kiinnostusta poliisitutkintamielessä:

-julkaisussa ei mainita sen tekijää, eikä siis sitä, kuka on siitä vastuussa

-julkaisun jakelun laajuus ei ole tiedossa

-julkaisun kohderyhmä ei ole tiedossa

-julkaisun levikkiä ei ole tiedossa

-julkaisun osoitetietolähde ei ole tiedossa. Minunkin osoitteeni oli painettu minulle tulleeseen kappaleeseen.

 

Sen lisäksi julkaisussa on lukuisia perättömiä väittämiä, joiden vuoksi ao. ihmiset ovat luonnollisesti pakoitettuja reagoimaan kunniansa vuoksi.

Yhteiskuntamme verovaroin kustannetut tutkintaorganisaatiot selvittävät aikanaan nämäkin kansalaisiinsa kohdistuneet epäoikeudenmukaisuudet.

 

 

 

Kiitos rakentavista ajatuksista
Vieras

#1349 Re: Re: Marjasta

23.02.2011 11:24

#1347: Leenu Nieminen - Re: Marjasta

Minun mielestäni mielipiteesi oli hyvin rakentavia ja neutraaleja. Tälläiset asiat ovat niitä tärkeitä, joita pitää ottaa huomioon. Et omasta näkökulmastani ottanut kantaa opposition puolesta etkä vastaan. Ennemminkin ajattelisin, että oppositiolla on kanssasi samoja näkemyksiä ja pitää niitä tärkeinä.

 

Kiistelystä miehesi on ihan oikeassa, että ei sen tarvitsisi julkista olla. Kuitenkin sille ei voi mitään, että jos ei yhdistyksen sisällä saa keskustella avoimesti, pitää kanavat hakea muualta. Se on kaikkien kannalta valitettavaa. Omasta mielestäni tässä hallitus saa katsoa peiliin. Eihän he esimerkiksi vastanneet mitään T. Peltoniemen viesteihin kun hän esitti huolenaiheensa. Kysyjästä ei pidetty, joten hänen kysymyksensä koettiin "myllykirjeinä". Näin KKY:ssä. Olen pahoillani ainakin omasta puolestani.

 

Erittäin hyvää jatkoa Leenulle ja miehellesi sekä lämmintä kevättä.

Sanna Kaski
Vieras

#1350 Re: Re: Marjasta

23.02.2011 11:42

#1347: Leenu Nieminen - Re: Marjasta 

 Ei Leenu sinun kirjoituksistasi sitä kuvaa saanut että mitään puolta olisit täällä kannattanut. Ihan oli asiallista kissoihin liittyvää tekstiä.

Itse toivoisin niin kovin että saisimme lähestyä omalla kannallamme nykyisiä jäseniä tasapuolisuuden nimissä. Päästäisiin tosiaan pois täältä julkisuudesta.