KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Opposition puolesta
Vieras

#1426 Mitähän kivaa tynkähallitus seuraavaksi keksii?

27.02.2011 15:41

Odottelen tässä mielenkiinnolla, mitä kivaa tynkähallitus seuraavaksi keksii? Tänään hallituksella on nimittäin ylimääräinen kokous...

Aivan varmasti saamme kokea vielä jotain odottamatonta. Tynkähallituksen on hyvä muistaa, että nyt niin poliisi kuin media on kiinnostunut heidän tekemisistään ja toiminta on suurennuslasin alla. Heitä tarkkaillaan!

Onko seuraavaksi tulossa kenties laittomat oppositiossa olevien jäsenten massaerottamiset? Niihin pitää olla jokin muukin syy kuin se, ettei oppositio ole tynkähallituksen nelikon kanssa samaa mieltä ja he että haluavat kehittää toimintaa.

Yhdistyslain mukaan erottamisprosessi alkaa jäsenen kuulemisella tai pyytämällä häneltä kirjallinen vastine, sen jälkeen kun henkilölle on informoitu erottamisperuste. Jos jäsenen vastine ongelma-asiaan ei tyydytä JA KAIKKI MUUTKIN YHDISYSLAIN MUKAISET EHDOT YHDISTYKSEN VAHINGOITTAMISESTA JA /TAI TOIMINNAN VAIKEUTTAMISESTA TÄYTTYVÄT niin hallitus voi erottaa jäsenen. Hallitus ei voi erottaa kuitenkaan hallituksen jäsentä, vaan sen tekee yleiskokous.

Vieras
Vieras

#1427 Re: Re: Re: Kissan pelastanut

27.02.2011 15:41

#1422: Pirjo Peltoniemi - Re: Re: Kissan pelastanut  

Putosin kärryiltä tässä kohdassa. Eli muut kuin kesykissat ootkin jättänyt pakkaseen palelemaan. Toisin olin ymmärtänyt aikaisemmin... ilmankos jo alussa valitellaan että yhdistys jättää kissat pakkaseen. Äänestän tänä vuonna tyhjää ...

Ruokaa kissoille
Vieras

#1428 Poliisi nauraa

27.02.2011 16:26

1426: Poliisi nauraisi sinulle , jos lukisi kommenttisi. Kyllä poliiseilla on tärkeämpääkin tekemistä kuin sekaantua yhdistysten riitoihin.
Raha-asiat ovat kunnossa yhdistyksessä, joten mitään pelkoa hallituksella ei ole.
Miksi puhut tynkähallituksesta, jos enemmistö hallituksen jäsenistä on paikalla?

ÄLKÄÄ RIITELIJÄT UNOHTAKO KISSOJA ! Viekää ainakin ruokaa, jos ette pyydystä niitä pois!
Sanna Kaski
Vieras

#1429 Re: Poliisi nauraa

27.02.2011 16:43

#1428: Ruokaa kissoille - Poliisi nauraa  

 Näihin  tämän tyyppisiin olen jo pitkään halunnut vastata muutamalla kysymyksellä..Useimmat meistä oppositiossa ovat ensikoteja.

1. Itse en ole ikinään puolivilliä ym kissaa missään nähnyt. Olen kaupunkilaistyttö. Ensimmäisen puolivillin kissan hoitooni/ruokittavaksi sain KKY:n kautta. MIstä siis näitä ilman ensikotitoimintaa löytäisin? Ja kuinka moni muu meistä ensikodeista niitä osaisi/pystyisi/haluaisi alkaa etsimään ilman KKY:n apua?

2. Jos olen kädestä suuhun elävä henkilö (eli syystä tai toisesta rahaton) ja kyseisiä kissoja löydän, miten pystyn niitä auttamaan ilman KKY:tä? Ruokaa varmaan jokainen pystyy vähän tarjoamaan parille kissalle, mutta entäpä kaikki muu apu mitä kissat tarvitsevat ja joka maksaa RAHAA?

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1430 Re: Kissoja ei ole pakko viedä viralliseen löytöeläinhoitolaan !

27.02.2011 16:55

1425: Kuka saa kiinni mustan hevosen? - Kissoja ei ole pakko viedä viralliseen löytöeläinhoitolaan !

Kaikkia talteenotettuja "villikissoja" ei sijoiteta ensikoteihin vaan ainoastaan ne, joiden arvioidaan olevan kesyyntymiskelpoisia. Tällöin puhutaan yleensä aroista puolivilleistä tai puolikesyistä kissoista. Ymmärtääkseni olemme tässä asiassa aivan samalla linjalla. :)

Kissan diagnosoinnin tekee aina sijoittaja ja lopulta sitten ensikoti. Jokainen kissa on yksilöllinen oma tapauksensa ja joka kesyyntyy omassa  tahdissaan. Keskimäärin useimmat tällaiset arat kissat kesyyntyvät kuitenkin viimeistään kahden kuukauden sisällä, mutta poikkeuksiakin on.

Kukaan oppositossakaan ei halua riidellä, mutta tämän Terttu Kanervon johtama neljän hengen enemmistöhallitus ei ole antanut muuta mahdollisuutta. Asian julkiseksi tuominen oli ainoa mahdollisuutemme tavoittaa muuta jäsenistöä, koska yhteydenottomme heihin estettiin kaikin tavoin. Olemme olleet koko ajan halukkaita keskustelemaan asioista avoimesti ja asiallisesti, mutta vastapuoli ei ole siihen kyennyt. Mitä tehdä, kun meitä kohtaan hyökätään moraalisesti arveluttavilla ja jopa lainvastaisilla keinolla? Voimme vain puolustaa itseämme ja oikeuksiamme, vai mitä itse tekisitte?

Korostan edelleenkin, että emme ole tuoneet julki mitään muuta kuin todellisia tapahtuneita asioita ja epäkohtia nykyisen hallitusryhmän toimista, joka on itse tuhonnut KKy:n toimintaa järjestelmällisesti. Me oppositiossa yritämme juuri pelastaa tämän yhdistyksen toiminnan ja palauttaa sen toimimaan kissojen hyväksi.

Jokainen jäsen voi äänestää ketä itse parhaammaksi katsoo. Pirjo Peltoniemi on kuitenkin oppositio ryhmän varma valinta ja Pirjon takana on koko ryhmämme yksimielisesti. Meitä on tässä useita kymmeniä henkilöitä ja olemme kaikki toimineet aktiivisesti yhdistyksen ydintoiminnoissa, joten tiedämme siten myös, mitä hyvältä puheenjohtajalta vaaditaan. Pirjo täyttää mielestämme kaikki nämä hyvän puheenjohtajan tunnusmerkit.

Yhdistylakien mukaan on kuka tahansa yhdistyksen jäsen on oikeutettu astumaan ehdokkaaksi puheenjohtajan vaaleissa!

Opposition puolesta
Vieras

#1431 Re: Poliisi nauraa

27.02.2011 17:03

#1428: Ruokaa kissoille - Poliisi nauraa

Se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa! ;) Oletko aivan varma, ettei lakia ole rikottu missään toimissa? Mainitsinko raha-asiat? Niistä tuntuu olevan kuitenkin jotain salattavaa, kun tietoa yhdistyksen rahankäytöstä ei tietoa anneta jäsenistölle kuin pinnallisesti.Asia tulee muuttumaan vuosikokouksessa ja vaadimme enemmän yksityiskohtaisempaa tietoa asiaan liittyen.

Oppositio ei ole todellakaan unohtanut kissoja! Tertusta ja kumppaneista en olisi niin varma.

Kissat huutavat apua !
Vieras

#1432 Ihmettelen suuresti

27.02.2011 17:10

1430: Sivullisena en kyllä pitäsi opposition kommenttejakaan kyllä asiallisena....

MOPO ON KARANNUT KÄSISTÄ ! OTTAKAA SE KIINNI, ENNEN KUIN KKY:N MAINE TÄYSIN MENEE !

Olen samaa mieltä kuin kommentissa ? , en muista numeroa. MUSTAA HEVOSTA TARVITAAN !
Jäsen
Vieras

#1433 1431 ?

27.02.2011 17:20

Olen ollut jäsenenä useissa yhdistyksissä ja mielestäni KKY on tuonut tulot ja menot selkeämmin jäsenistön tietoon kuin monessa muussa yhdistyksessä tuodaan !Et ole tainnut lukea jäsenlehtiä, kun muuta väität!

En todellakaan ymmärrä tuollaisia vihjailuja. Itselläni ei ole vuosien aikana koskaan herännyt mitään epäillystä varojen väärinkäytöstä, enkä epäile nytkään !

Nyt vain halutaan mustamaalata Terttua ja muuta hallitusta !

Likaista peliä opposition puolelta ! Arvostin tiettyjen henkilöiden ahkeraa työtä kissojen hyväksi ennen tätä mustamaalaamiskampanjaa, mutta nyt halveksin ko. henkilöitä. Teitte paljon kissojen hyväksi, mutta miksi aloitte riidellä? En ymmärrä! Kissat olisivat tarvinneet työpanostanne niiden hyväksi.

Vieras
Vieras

#1434 Re: Ihmettelen suuresti

27.02.2011 17:30

#1432: Kissat huutavat apua ! - Ihmettelen suuresti

Tässäkin pitää erottaa se, mitkä kommentit ovat "opposition ja mitkä heidän kannattajieen, kaikki "oppositiolaisetkaan" eivät allekirjoita vihjailuja esim. raha-asioista. Mutta nämä ynnä muut vihjailut on nykyinen hallitus aiheuttanut omalla toiminnallaan: salailulla, aktiivien häätämisellä ja valehtelulla. Voiko meitä siis syyttää?

Täällä kehotetaan vaihtamaan yhdistystä, olisi mukava kuulla, että miksi jäsenet eivät saa vaikuttaa tässä yhdityksessä? Onko täällä ketään joka on ollut Tertun kanssa jostain asiasta eri mieltä ja saanut tertun suostumaan kompromissiin? Esimerkkejä kiitos!

"Oppositiota" moititaan epäasiallisista kommenteista, mutta Tertun ja puolustajien vähintää yhtä epäasialliset (ja paikoin valheelliset) kommentit ja MAHDOLLISESTI laittomat toimet hyväksytään?

Olisi myös mukava kuulla PERUSTELTU väite, miksi Pirjo olisi yhtään sen huonompi puheenjohtaja kuin Terttukaan?

Minustakin olisi hienoa, että puheenjohtaja vaaleissa olisi useampi, mutta ei niin, että oltaisiin jonkun talutusnuorassa. Tähän hätään ei taida kukaan ulkopuolinen uskaltaa kisaan.

Ensikoti
Vieras

#1435 Re: 1431 ?

27.02.2011 17:37

#1433: Jäsen - 1431 ?

Aloimme riidellä, koska Terttu ja kumppanit eivät suostuneet keskustelemaan asioista.

Yhdistys on jäsenten ja jäsenet (niin nykyiset kuin tulevat) saavat aikuttaa asioihin. Sen luulisi olevan toivottavaa.

Me emme halua mustamaalata Terttua ja hallitusta. Me kerromme siitä millaista toiminta oikeasti on ollut vuosia ja on edelleen. Me kerromme vääryyksistä joita olemme kokeneet. Me kerromme totuuksia. Se ei ole mustamaalaamista, vai onko?

Itsekään en epäile varojen väärinkäyttöä. Varoja ei vain käytetä kissoihin siinä määrin kuin se olisi mahdollista ja sitä heitetään hukkaan taloudenhoitajan suureen palkkaan.

Kissoja on vaikea auttaa kun toimintaa on ajettu alas eikä ensikoteihin kissoja tule kuten ennen. Meille ei ole Pirjon ja Annikan sijoitustoiminnan lopetettua tullut _yhtään_ kissaa. Sähköpostissa kyllä muutamaa on tarjottu, mutta kukapa sitä kaikki päivät sähköpostissa roikkuu. Millä autottomat henkilöt hakevat kissat? Vaikka sijoitus jollain asteella vielä toimisikin, on se hyvin tehotonta verrattuna siihen mihin resurssit ennen olivat ennen sijoittajien erottamista.

Ehkä nyt ymmärrät paremmin. Kysy toki, jos joku vielä askarruuttaa. Tai kerro miksi sinusta edelleen me olemme pahoja? Keskustelu yksipuolisten väitteiden sijaan olisi mukavaa, ja perustelut mukaan ;)

 

Sanna Kaski
Vieras

#1436 Re: 1431 ?

27.02.2011 17:37

#1433: Jäsen - 1431 ? 

Jäitä hattuun vaan arvoisa Jäsen :)

Uskoisin että opposition virallinen kanta on se että rahaa ei ole käytetty väärin. Tähän tarvitsen muilta tietysti varmistuksen, mutta itse uskon näin.

Mustamaalaaminen saisi jäädä puolin ja toisin pois. Ei vihjailuja, vain asioita jotka pystyy oikeasti todistamaan.

Tuleva jäsen vai ei?
Vieras

#1437 Miksi muutos pelottaa?

27.02.2011 17:43

Onko se nyt niin vaarallista vaihtaa hallitus välillä? Jos sinne nyt joku osaamaton, rahanhimoinen vätys tulisi niin kuin näytetään pelkäävän, niin saahan ne sieltä pois! Eikö kannattaisi katsoa mitä muut saa aikaan, voi vaikka yllättyä positiivisesti. Tai pääsee vähintään sanomaan "mitäs minä sanoin".

Tai saattaa olla, että kissoja vaikka pelastuu enemmän. Harmiha se tietty on jos rahat loppuu ja kissat pelastuu...
Vieras
Vieras

#1438 Re: Ihmettelen suuresti

27.02.2011 18:52

#1432: Kissat huutavat apua ! - Ihmettelen suuresti  

No nuo sanonnat ovat kyllä aika "iisejä" verrattuna Terttujengin PANETTELEVIIN ja VALHEELLISIIN mustamaalauksiin, eivätkä paini lainkaan samassa sarjassa. Ei edes lähimailla! 


Vieras

#1439 Vaatii rohkeutta rohkeutta asettua ehdolle pj-vaaleissa

27.02.2011 19:22

Monikaan ei ole kovin innostunut asettumaan KKy:ssä puheenjohtajaehdokkaksi, sillä silloin joutuu takuuvarmasti Terttujengin hampaisiin. Näin on käynyt Pirjollekin. Jokainen, joka uskaltaa olla myös eri mieltä tynkähallituksen kanssa, joutuu yleensä hyvin pian ns. "mustalle listalle". Näin meillä KKY:ssä, jossa demokratia jyllää ja jäsenillä on mahdollisuus vaikuttaa! ;)

Kissojen puolesta
Vieras

#1440 Ei ole olemassa...

27.02.2011 19:35

... mitään näyttöä siitä tässä hetkessä, että nykyinen hallitus olisi toiminut jotenkin lainvastaisesti taloudellisissa asioissa, eikä kukaan ole oppositiosta sellaista väittänytkään. Muiden kommenteista tällä sivustolla emme ota vastuuta.

Yhdistyksen kirjanpidosta emme ole kuitenkaan saaneet mitään välitietoja, vaikka sitä jotkut ryhmän jäsenet pyysivätkin jokin aika sitten ja se kuuluu jäsenten oikeuksiin yhdistyksessä.
Vieras
Vieras

#1441 Re: Re: Poliisi nauraa

27.02.2011 19:39

#1429: Sanna Kaski - Re: Poliisi nauraa

Niin ja yhdistys on nimenomaan kerännyt varoja tätä toimintaa varten EIKÖ?!?  Vai mitä varten niitä varoja on kerätty, jos ei löytökissoja ja niiden ruokkimista varten.

Yhdistyksen tileillä makuutetaan mieletön määrä rahaa mutta silti kissa-aktiiveja kehoitetaan hoitamaan kissat omilla varoillaan?!??! Eiks tää on nyt ihan nurinkurista hommaa?!?!

1428 kommentoijalle; no sehän on mukava jos iloinen naurava poliisi tutkii tynkähallituksen tekemiä laittomuuksia. Kyllä työtä tehdessä saa nauraa, minäkin nauran :DD ja nyt tuolle siun kommentille. Tää on iloista ja hauskaa puuhaa tämä kommentointi täällä, eikä sitä kannatakaan tehdä kauhean ryppyotsaisesti.

Ilo pintaa, vaikk syvän märkänis! Sannoo karjalaisetkii :)

Vieras
Vieras

#1442 Re: Ihmettelen suuresti

27.02.2011 19:45

#1432: Kissat huutavat apua ! - Ihmettelen suuresti

Huomautan, että me oppositolaisetkin olemme vain ihan tavallisia, samanlaisia ihmisiä kuin sinäkin puutteineen :)

Pata kattilaa soimaa ja sillee :)

oppositiolainen
Vieras

#1443 Re: Re: 1431 ?

27.02.2011 19:52

#1436: Sanna Kaski - Re: 1431 ?

Samaa mieltä. MUTTA kissojen menoista ei pidä supistaa, kun hallintokuluissa voisi säästä ison summan vuositasolla ilmaisen ammattihenkilön avulla.

Kissa Vieköön = totuus esille
Vieras

#1444 KISSA VIEKÖÖN - keskustelutilaisuus 20.3 Sampolassa

27.02.2011 19:54


KIINNOSTAAKO TOTUUS? Se on mahdollista tulla itse selvittämään Kissa Vieköön keskustelutilaisuuteen:

SYDÄMELLISESTI TERVETULOA
Kaikille avoimeen KISSA VIEKÖÖN - keskustelutilaisuuteemme

Nostamme kissan pöydälle Sampolassa su 20.3.2011 klo 12 - 17 (luokka 228, 2.kerros)

Paikan päällä on mahdollisuus tutustua henkilökohtaisesti KKY Opposition -ryhmän jäseniin ja puhejeenjohtajaehdokkaaseemme Pirjo Peltoniemeen. Tule kysymään, kyseenalaistamaan, kuuntelemaan ja kahvittelemaan. Paikalle on kutsuttu myös KKy:n hallitus.

Kaikki KKy:n toiminnassa mukana olevat ja siitä kiinnostuneet ovat erittäin tervetulleita.

Paikanpäällä kahvitarjoilu.

KKY Oppositio ryhmä ei ole salaseura, eikä mafia, vaan kissoja rakastavia tavallisia ihmisiä, jotka haluavat edesauttaa KKy:n toimintaa avoimempaan suuntaan ja kehittää sitä tälle vuosikymmenelle. Olemme kissojen asialla! MIAUUUUU....

Tsekkaa OPPOSITION oma verkkkosivusto: http://web.me.com/kkykissoille/kkykissoille/Tervetuloa.html

KKy kissoille Facebook -sivusto: http://www.facebook.com/pages/Kky-kissoille/190068241027174

Pirjo Peltoniemen Facebook -vaalisivusto: http://www.facebook.com/pages/Pirjo-Peltoniemi-Kissojen-Katastrofiyhdistyksen-uudeksi-puheenjohtajaksi/152410671480931


tappelu stop
Vieras

#1445 Vain 1 riidankylväjä KKY:ssä

27.02.2011 20:34

Oon kyllä sitä mieltä, että KKY:ssä on vaa 1 riidankylväjä ja se on Terttu. Ja tollasen haluatte jatkavan puheenjohtajana....haloo?!
Osamäärät eivät taida riittää
Vieras

#1446 Milläs viet?

27.02.2011 21:48

#1428: Ruokaa kissoille - Poliisi nauraa  

 "Viekää ainakin ruokaa, jos ette pyydystä niitä pois!"

Miten niille voit viedä ruokaakaan, kun yhdistys on ulkoistanut ne ihmiset, joille ennen tieto kissoista tuli?

Kyllä varmaan vietäisiin, jos Kanervo ensin kertoisi, missä päin niitä kissoja on ja jos hallitus sen jälkeen suostuu maksamaan edes ruokakulut.

Mutta kun hallitus ei maksa enää ruokamaksuja tietyille henkilöille, kun heitä on KIELLETTY hakemasta ja ottamasta hoitoon kissoja. Kielto astui voimaan vuoden alusta.

Miksi tämä ei nyt mene jakeluun joillekin älykääpiöille?

Mieli heilahtelee
Vieras

#1447 Luetun ymmärtäminen

27.02.2011 21:52

#1427: Vieras - Re: Re: Re: Kissan pelastanut  

 "Putosin kärryiltä tässä kohdassa. Eli muut kuin kesykissat ootkin jättänyt pakkaseen palelemaan."

Miten ihmeessä et ymmärtänyt, mitä Pirjo kirjoittaa? Mitä olit nauttinut?

Vaikka lääkkeesi olivatkin kenties ottamatta, niin voit silti lukea uudelleen Pirjon tekstin ja sitten omasi. Ja ihmetellä.

Luetun ymmärtäminen ei muutenkaan kuulu nykyisen valtaklikin vahvuuksiin. Se on aina ollut heillä heikolla tasolla.

Havahtunut jäsen
Vieras

#1448 Re: Sanon vaan

27.02.2011 22:12

#1404: Maija Ankkuri - Sanon vaan 

"Uskoakseni yhdistyksen hallituksen neuvonantajana toimii lakia tunteva asianajaja, en minä."

Mihin tuo tieto perustuu? Onko hän kalliskin? Mihin tällaisessa yhdistyksessä voidaan tarvita palkattua neuvonantajaa? Ovatko tynkähallituksen toimet niin rankkoja ja laillisuuden rajoilla meneviä, että tarvitaan lainoppinut neuvonantaja? Vai eivätkö tynkähallituksen ihmiset hallitse hommaa ilman kallista lakimiestä?

"Haaste siviilikäräjille on sitten jo vakavampi asia, sillä maksumieheksi joutuva saa pulittaa pitkän pennin."

Anteeksi vain, mutta jos yksityinen ihminen "käräjille pääsee", niin normaalisti kotivakuutuksen oikeusturvavakuutus antaa hänelle hyvän suojan, että ei tarvitse kokonaan omin varoin hakea oikeutta jotain järjestöä vastaan. Kaiken tällä palstalla lukemani perusteella arvioin, että tynkähallitus on kyllä toiminut "erikoisesti".

En kyllä suin surmin löisi vetoa heidän puolestaan. Häviön hetkellä kulut maksaakin sitten yhdistys. Melkoinen riski noin pienistä asioista kuin varoitus, hallituksen jäsenen erottaminen, jäsenten ottamiskielto ja sitten vähän isompana tämä viimeinen ihmisten kunniaa ja yksityisyyttä loukkaava julkaisu. Jonka tekijä ei kai vielä ole virallisesti tosin selvinnyt - se on myönnettävä.

Vieras
Vieras

#1449 Re: Re: Sanon vaan

27.02.2011 22:34

#1448: Havahtunut jäsen - Re: Sanon vaan 

Hallitus haaskaa aika surutta yhdistyksen rahoja lakimieheen! Asiat olisi voitu selvittää HELPOSTI ILMAN LAKIMIEHIÄKIN, mutta ei niin ei... 

Vieras
Vieras

#1450 Re: Re: Re: Sanon vaan

27.02.2011 23:10

#1449: Vieras - Re: Re: Sanon vaan

Kissatoiminnassa supistetaan ja säästetään, mutta taloudenhoitajan ja lakimiehen palkkioissa ei säästellä yhdistyksen varoja, jotka yksinomaan on kerätty lahjoitettu KISSOJA VARTEN!!

Tämä yhtälö ei mene minun eikä varmasti monen muunkaan järkeen!