KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Vieras

#1376 Re: Valvova elin

24.02.2011 11:26

#1375: Timo Peltoniemi - Valvova elin

Pääpirteittäinhän näyttää siltä, että tuota toiminta-ajatusta on noudatettu yhdistyksen hallinnossa. Pyrkimys itsevaltiuteen ja rautaisiin otteisiin on ollut kova ja taitaa olla edelleenkin, viimeaikaisia tapahtumia seuratessa. Tuosta on yhdistysdemokratia kaukana.

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1377 KISSA VIEKÖÖN - keskustelutilaisuus su 20.3 Sampolassa!

24.02.2011 11:37

SYDÄMELLISESTI TERVETULOA
Kaikille avoimeen KISSA VIEKÖÖN - keskustelutilaisuuteemme

Nostamme kissan pöydälle Sampolassa su 20.3.2011 klo 12 - 17 (luokka 228, 2.kerros)

Paikan päällä on mahdollisuus tutustua henkilökohtaisesti KKY Opposition -ryhmän jäseniin ja puhejeenjohtajaehdokkaaseemme Pirjo Peltoniemeen. Tule kysymään, kyseenalaistamaan, kuuntelemaan ja kahvittelemaan. Paikalle on kutsuttu myös KKy:n hallitus.

Kaikki KKy:n toiminnassa mukana olevat ja siitä kiinnostuneet ovat erittäin tervetulleita.

Paikanpäällä kahvitarjoilu.

KKY Oppositio ryhmä ei ole salaseura, eikä mafia, vaan kissoja rakastavia tavallisia ihmisiä, jotka haluavat edesauttaa KKy:n toimintaa avoimempaan suuntaan ja kehittää sitä tälle vuosikymmenelle. Olemme kissojen asialla! MIAUUUUU....

Tsekkaa OPPOSITION oma verkkkosivusto: http://web.me.com/kkykissoille/kkykissoille/Tervetuloa.html

KKy kissoille Facebook -sivusto: http://www.facebook.com/pages/Kky-kissoille/190068241027174

Pirjo Peltoniemen Facebook -vaalisivusto: http://www.facebook.com/pages/Pirjo-Peltoniemi-Kissojen-Katastrofiyhdistyksen-uudeksi-puheenjohtajaksi/152410671480931

 

Vieras
Vieras

#1378 Re: Re: Re: KKY KISSOILLE

24.02.2011 11:39

#1373: ex-kivikauppias - Re: Re: KKY KISSOILLE 

 Jokainen näkee asiat omalla tavallaan! ;)

kuopan kaivaja
Vieras

#1379

24.02.2011 14:55

Kaikki kuolevat joskus, jopa Terttu Kanervo!

Äskeinen ihmettelijä
Vieras

#1380 Re: Re: Re: Mikäs juttu tämä on?

24.02.2011 15:08

#1369: Ei jäsen ikinä - Re: Re: Mikäs juttu tämä on? 

 

:-) Ei se kissoihin kohdentaminen paha ole. Varmaan löytyy yksimielisyyttä. Ihmetyttää vaan tämä kun puhutaan asioista kuin ne olisivat päivänselviä, kun johto niin päättää. Jäsenet kuulivat tästä nyt ekan kerran, että meillä on oikein kolmivuotissuunnitelma. Siitä minä olen huolissani, koska se Ilmoitetaan netissä jo päätetyksi. Mitään tietoa ei ole mitä se sisältää. Ei ole tuulesta temmattu tuo omavaltaisuus... Ihme touhua! Eikös se ole sama sitten jos ei pidetä vuosikokousta ja julistetaan valvontaelimet ja ikuiset puheenjohtajat.
Vieras
Vieras

#1381 Re: Re: Re: Re: Mikäs juttu tämä on?

24.02.2011 15:28

#1380: Äskeinen ihmettelijä - Re: Re: Re: Mikäs juttu tämä on?

"Eikös se ole sama sitten jos ei pidetä vuosikokousta ja julistetaan valvontaelimet ja ikuiset puheenjohtajat."

Siihenhän pj ja kannattajansa ovat pyrkineet nyt sinnikkäästi ja hyvin pitkällehän asiat ovat tainneet mennä juuri näin. Vuosikokous on vain silmän lumetta ja näennäisdemokratiaa, että täyttyy yhdistyslain pykälät. Käsittääkseni nämä vuosikokoukset ovat olleet melkoisia tilaisuuksia, jossa kokousrauha on tuntematon käsite ja jossa häiriköi pj,n kannattajista koostuva"huutosakki" huutaen kyselijät ja poikkeavan mielipiteen esittäjät kumoon.

Vanha jäsen
Vieras

#1382 Terttu puheenjohtajaksi

24.02.2011 15:35

Vanhana jäsenenä olen edelleen sitä mieltä, että kahdesta vaihtoehdosta Terttu on parempi.
Uutta vertakin kaivataan, mutta ei riiteleviä ihmisiä.
Ikävää, kun tappelua tuli ja vielä ikävämpää ,kun siitä tuli julkinen. KISSAT SIITÄ KÄRSIVÄT ! Pahalta tuntuu kissojen puolesta.
Vieras
Vieras

#1383 Re: Terttu puheenjohtajaksi

24.02.2011 16:24

#1382: Vanha jäsen - Terttu puheenjohtajaksi

Voisitko ystävällisesti yksilöidä miksi Terttu on parempi? Nyt ei sitten kylläkään riitä ne vuosikymmenien takaiset teotvaan tuoreemmat, eli viime vuosilta esimerkiksi viime vuodelta.

Mitä Terttu on viime vuonna tehnyt konkreettisesti sellaista kissojen hyväksi ja olojen parantamiseksi, että se tekee hänestä paremman kuin esim. Pirjo? Muita ehdokkaitahan ei ole ilmaantunut, ainakaan vielä.

Nyt pitää olla rehellinen ja Tertun ystävänä varmasti osaat katsoa hänen toimintaansa objektiivisesti ja pystyt kertomaan ne mainitsemisen arvoiset seikat mitkä nostavat hänet ylitse muiden ja mitkä seikat voivat myös muut tunnustaa.

Vieras
Vieras

#1384 Re: Terttu puheenjohtajaksi

24.02.2011 16:47

#1382: Vanha jäsen - Terttu puheenjohtajaksi 

Minua kiinnostaa myös mikä Tertusta tekee paremman. Terttuhan tässä riitelee kun ei suostu tekemään kompromissia useiden kymmenien ihmisten kanssa, jotka kaikki haluavat vain päästä kehittämään toimintaa!

Oppositio olisi halunnut selvittää asiat kulisseissa, hallitus ei tähän suostunut.

Ja kissat todellakin kärsii. Ne kärsivät myös jos Terttu jatkaa, koska toimintaa on nyt jo ajettu alas hyvin merkittävästi.

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1385 Montako kissaa pitää vielä kuolla pakkaseen?

24.02.2011 19:45

Olen miettynyt tässä viime päivinä näiden tulipalopakkasten aikana, kuinka monta kissaa KKy:n hallitus on jättänyt julmasti kuolemaan ulos näiden kolmen viimeisen kuukauden aikana tämän puolivillien talteenottokiellon vuoksi ja kuinka monta tulee vielä kuolemaan pakkaseen tai nälkään? Hallitushan päätti täysin mielivaltaisesti tehdä tällä tavoin viime joulukuun alkupuolella ja jonka vuoksi tämä adressikin on perustettu. Ne samat puolivillit kissat, joita yhdistys on loukuttanut aikojen alusta näihin päiviin asti. Onko hallituksella oikeasti valtuudet tehdä näin iso toimintamuutos, joka sotii koko yhdistyksen perustarkoitusta vastaan? Minusta päätösvalta kuuluu tässä tapauksessa ainoastaan ja vain jäsenistölle. Kuten myös tämä hallituksen laittomassa ja salaisessa kokouksessa päättämä jäsentenottokielto, jolle ei ole mitään todellista syytä, ja joka sotii yleishyödyllisen yhdistyksen säännöksiä vastaan!

Radio Suomen eilisessä haastattelussa Terttu Kanervo vähätteli ja vääristeli kiistan todellisia taustatekijöitä. Kommenteissaan hän toi esiin ristiriitojen syyinä mm. villikissojen hoitoon ottamisen ja kissatalo kysymyksen, joista jälkimmäinen on kyllä sinänsä ollut yksi hankausta aiheuttava asia, mutta se ei ole niin mustavalkoinen kuin Kanervo antaa sen ymmärtää. Yhdistyshän tarvitsisi kipeästi jonkun karanteenipaikan kissoille, jotta talteenotettujaen kissojen terveydentila voidaan tarkistaa ennen ensikotisijoitusta mahdollisten tautien leviämisen estämiseksi. Hauskaa oli myös se, että puheenjohtaja nosti vastapuolen yhteistyökyvyttömyyden esille, kun he eivät ole itse kyenneet asialliseen ja avoimeen keskusteluun lainkaan, vaikka oppositio on sitä heille ehdottanut.
Oppositio taistelee ns. puolivillien kissojen puolesta, joiden on vielä suhteellisen pienellä panostuksella mahdollisuus kesyyntyä ja jotka ovat muodostaneet valtaosan talteenotetuista kissoista koko yhdistyksen historian ajan. Jännä, miten Kanervo niin ikään näkee kokonaisvaltaisesti ristiriitatilanteen jopa väheksyen sitä tai antaa ainakin muiden niin olettaa. On se hassua, että KKy:ssä on 10 viimeisen vuoden ajan ollut aina näitä riitaisia ja epäsosiaalisia ihmisiä, jotka eivät kykene yhteistyöhön.
Ehkäpä Kanervonkin olisi nyt aika katsoa totuutta silmiin ja myöntää tosiseikat katsoen myös itse tarkasti peiliin. Totuus tulee kuitenkin aina ilmi ennemmin tai myöhemmin ja nyt taitaa olla se myöhemmin! ;) Kanervon "Berliinin muuri" on nyt sortumassa, kun tämä vyyhti on alkanut purkautua! Mitä vielä paljastuukaan...
Vieras
Vieras

#1386 Re: Montako kissaa pitää vielä kuolla pakkaseen?

24.02.2011 19:58

#1385: Jaana Vuorenpää - Montako kissaa pitää vielä kuolla pakkaseen?

Näistä pakkasista ne kissat siellä maastossa eivät ole selvineet :(

Kautta linjan tässä on ollut havaittavissa se että pj ja kannattajineen syyttävät oppositiota omista teoistaan ja toimintatavoistaan. Niinkuin nyt tuossa yhteistyökyyvyttömyydessä! Ketkähän ne ovat yhteistyökyvyttömiä. Kai se sitten on yhteistyökyvyttömyyttä kun ei sokeasti niele kaikkea, tottele ja tee kuten käsketään.

Toinen vanha jäsen
Vieras

#1387 Tappeluako?

24.02.2011 22:10

Niinpä niin, kukaan ei varmasti halunnut tappelua eikä välttämättä julkisuuttakaan, mutta kun mikään viesti ei mennyt perille.
Hallituksen enemmistö alkoi rajoittaa rajusti kissojen ottamista,syyskuisella päätöksellään. Olisiko pitänyt vain olla hiljaa?
Kuka siitä onkaan nyt kärsinyt, NO KISSAT.
Kyllä se on tämä istuvan hallituksen enemmistö joka riitelee, eli tekee koko ajan lisää hallaa kissojen talteenotolle.Ja aktiivisille toimijoille. Ja vielä tahallaan.
Oppositio olisi ollut valmiit keskustelemaan, mutta hallitus EI.
Jos Vanha jäsen ottaisi selvää tosiasioista ,voisi älykäs ihminen huomata pienen virheen istuvassa hallituksessa ja heidän johtajassaan.
Ei kaikki ole aina sitä miltä se näyttää ulkoa katsoen !
Timo P.

#1388 Heittikö "keltainen kissa" ankkurin?

25.02.2011 11:42

KKY:n hallituksen enemmistö on niittänyt viime aikoina kyseenalaista mainetta ja kunniaa erikoisilla päätöksillään. Hallitus on kunnostautunut myös mediassa mm. antamalla vääriä tietoja minustakin toimittaja Maija Ankkurille, joka sitten julkaisi niitä Valkeakosken Sanomissa. Joita sitten lehden toimitus oikaisi haastatteluni perusteella.

Seuraavan kerran Ankkurin vaikutus näkyy hallituksen päätöksessä laittaa yleishyödyllisen yhdistyksen portit kiinni uusilta jäseniltä. Ankkurihan avoimesti on kertonut suositelleensa puheenjohtaja Terttu Kanervolle sellaista päätöstä tämän adressin mielipiteessään numero 476, jossa hän mainitsi mm. että ”…neuvoin Kissojen Katastrofiyhdistyksen puheenjohtajaa, ettei kannata ottaa uusia jäseniä ennen kuin tilanne selkiää, koska ei ole pakko.”

Molemmat em. asiat ovat aiheuttaneet tai aiheuttamassa toimenpiteitä viranomaisten suuntaan. Ensimmäisiä tuloksia on odotettavissa lähiaikoina.

Nyt sitten viime viikolla ilmestyi epämääräinen keltainen julkaisu, josta on paljon tässäkin adessikeskustelussa kirjoitettu. Lehdykkä loukkaa monen nimetyn ihmisen kunniaa. Julkaisijaa ei tiedetä. Perättömien ja herjaavien kirjoitusten alla on neljän hallituksen jäsenen nimi, joista ainakin yksi kiistää tienneensä mitään koko asiasta! Kukaan ei tiedä, kuka on kirjoituksen takana.

Olisikohan sellaisessa ehdotuksessa mitään järkeä, että hallituksen nelikko arvioisi uudelleen neuvonantajiaan? Yhä laajenevien ihmismäärien henkilökohtainen sekoittaminen hallituksen epämääräisiin tavoitteisiin loukkaamalla heitä ei voi olla millään tavalla puolusteltavissa. Kuka sellaista haluaa?

Ankkuri ylös ja eteen päin!

Kirsi
Vieras

#1389 Re: Terttu puheenjohtajaksi tai EI

25.02.2011 11:46

#1382: Vanha jäsen - Terttu puheenjohtajaksi

'

Et halua riiteliviä ihmisiä KKY:n toimintaan, mutta oletko ottanut huomioon, että

TERTTU ON AINA TOINEN OSAPUOLI TAPPELUSSA!!!!


Ei kukaan tappele kauaa yksistään, ei edes oppositio!

 

KULISSEISSA ON TAPELTU "KUNNOLLA" JO AINAKIN 5-6 VUOTTA JA TERTTU ON AINA OLLUT SE TOINEN OSAPUOLI. Tappelun toisena osapuolella ovat olleet kymmenet toisilleen tuntemattomat ihmiset. Joten jos ongelma on henkilökemia, niin sitten se on kyllä Tertun ongelma, jollei hän tule toimeen ollenkaan kymmenien eri ihmisten kanssa. Ei ne kaikki kymmenet ihmiset yksinkertaisesti voi olla riidankylvijöitä!

 

Valitettavaa on, että TERTTU PAKOTTI TUOMAAN "TAPPELUN" JULKISUUTEEN!!!

Viime kesästä lähtien on tarjottu Tertulle ainakin kymmeniä mahdollisuuksia puhua nyt tapeltavista asioista, mutta Terttu on joka kerta kieltäytynyt puhumasta asioista. Puhumaan asioista on halunnut päästä erikseen ja osa yhdessä ainakin 10 ihmistä, joten pelkästä henkilökemiasta ei voi olla kyse, vaan haluttomuudesta.

 

OPPOSITIO TAPPELEE KISSOJEN PUOLESTA! Terttu pyrkii lähinnä mustamaalaamaan oppositiota, joka valitettavasti näkyy toimivan, koska sinäkin fiksulta vaikuttava ihminen olet sen uskonut...

 

Miksi Terttu taistelee oppositiota vastaan? TERTTU EI HALUA MENETTÄÄ VALTAANSA KKY:SSÄ! Meinaan kissojen puolesta hän ei voi tapella, koska olisi tällöin opposition ja totuuden puolella.

 

Oppositio
Vieras

#1390 KISSA VIEKÖÖN - Keskustelutilaisuus kaikille kissoista tykkääville

25.02.2011 11:56

#1377 KISSA VIEKÖÖN - keskustelutilaisuus su 20.3 Sampolassa!


SYDÄMELLISESTI TERVETULOA
Kaikille avoimeen KISSA VIEKÖÖN - keskustelutilaisuuteemme

Nostamme kissan pöydälle Sampolassa su 20.3.2011 klo 12 - 17 (luokka 228, 2.kerros)

Paikan päällä on mahdollisuus tutustua henkilökohtaisesti KKY Opposition -ryhmän jäseniin ja puhejeenjohtajaehdokkaaseemme Pirjo Peltoniemeen. Tule kysymään, kyseenalaistamaan, kuuntelemaan ja kahvittelemaan. Paikalle on kutsuttu myös KKy:n hallitus.

Kaikki KKy:n toiminnassa mukana olevat ja siitä kiinnostuneet ovat erittäin tervetulleita.

Paikanpäällä kahvitarjoilu.


KKY Oppositio ryhmä ei ole salaseura, eikä mafia, vaan kissoja rakastavia tavallisia ihmisiä, jotka haluavat edesauttaa KKy:n toimintaa avoimempaan suuntaan ja kehittää sitä tälle vuosikymmenelle. Olemme kissojen asialla! MIAUUUUU....


Tsekkaa OPPOSITION oma verkkkosivusto: http://web.me.com/kkykissoille/kkykissoille/Tervetuloa.html



KKy kissoille Facebook -sivusto: http://www.facebook.com/pages/Kky-kissoille/190068241027174


Pirjo Peltoniemen Facebook -vaalisivusto: http://www.facebook.com/pages/Pirjo-Peltoniemi-Kissojen-Katastrofiyhdistyksen-uudeksi-puheenjohtajaksi/152410671480931

entinen ensikotilainen
Vieras

#1391 Re: Terttu puheenjohtajaksi

25.02.2011 12:33

#1382: Vanha jäsen - Terttu puheenjohtajaksi

Huomautan että "riidoissa" ja "riitelyssä" on AINA se hyvä puoli, että se tuo ESIIN EPÄKOHDAT joihin huomio pitää kiinnittää EIKÄ tapaan millä ne tuodaan esille, se on itseasiassa sivuseikka näin graavien ja räikeiden asioiden ollessa kyseessä!!! Ensin osoitetaan vääryys ja sitten vaaditaan oikaisua vääryyteen ja sitten oikeita toimia.

Ikävää, että tämä on mennyt tähän pisteeseen MUTTA jos ei "sivistyneet" tavat ole tuottaneet tulosta, niin eihän jäljelle jää sitten enää muuta vaihtoehtoa KUIN JULKISUUS!!!

Onhan sitten tietysti se yksi vaihtoehto, perääntyminen, kun ei olisi halukas ja valmis kuluttamaan voimiaan tappelemalla vapaa-aikanaan vaikkakin oikeiden asioiden puolesta vääryyttä vastaan.

Näin ovat monet tehneet aiempina vuosina, eikä heitä voi siitä syyttää, minä myös näiden muiden mukana. Siksi meno on saanut jatkua joidenkin istuvan hallituksen jäsenten mielivallan tahtiin ja he ovat rohkaistuneet, kun kukaan ei ole saanut tätä julkeutta pysäytettyä,  vaan se on saanut jatkaa entiseen malliin pitäen toimintaansa oikeutettuna erheelliseen luuloonsa omistus-suhteesta yhdistykseen.

"kun rangaistus ei seuraa heti väärinteosta, niin väärintekijä saa rohkeutta jatkaa (sananl.)".

Nyt on joukko kissarakkaita kissoihin ja niiden hvyinvointiin sitoutuneita, maastossa olevista kissoista huolissaan olevia ihmisiä saanut tarpeekseen tästä pompottelusta ja jotka eivät anna nyt periksi vaan tämä asia katsotaan aivan loppuun saakka.

Ja huomio näillä ihmisillä on vain TOTUUS aseenaan, he eivät tarvitse eivätkä alennu valheellisiin ja kieroihin matalaotsaisiin laittomiin temppuihin ja me luotamme TOTUUDEN voittavan ennemmin tai myöhemmin, ei maailma vielä voi olla niin paha, että vääryys voittaa aina. Uskomme, että rehellisiä ja oikeudenmukaisia ihmsiä on jäsenistössä jotka osavat erottaa oikean väärästä ilman kenenkään aivopesua.

Jos puheet ja teot ovat ristiriidassa niin kumpaa uskot? Teot puhuvat puolestaan.

NYT EI ENÄÄ PERÄÄNNYTÄ, EIKÄ PERIKSI ANNETA!!


Vieras

#1392 Yhdistyksen perustaja

25.02.2011 14:33

Terttu on perustanut yhdistyksen ja siksi hän on parempi puheenjohtajaehdokas kunnes löytyy joku ei-Peltoniemi tilalle.
Vieras
Vieras

#1393 Re: Yhdistyksen perustaja

25.02.2011 14:49

#1392: - Yhdistyksen perustaja 

Kunhan pj. nyt vaan vaihtuisi.

Pääasia, että puheenjohtajaksi saataisiin oikeasti kissoista välittävä ihminen, joka ymmärtää, miten ensikodit ja muut aktiivit ovat toiminnan perusedellytys.

Jäsen
Vieras

#1394 Löytyykö musta hevonen ?

25.02.2011 15:35

Mustaa hevosta kaivataan?
Vieras
Vieras

#1395 Re: Yhdistyksen perustaja

25.02.2011 15:39

#1392: - Yhdistyksen perustaja

Asia ei ole ihan noin yksioikoinen ja ikävä kyllä tuo ei nyt enää riitä perusteeksi hänen paremmuudestaan kun katsotaan näitä hänen viimeaikaisia tempauksiaan, niin päivastoin. Pitää olla argumentteja mihin nojata väitteensä, tuoreita faktoja paremmuuden tueksi, sillä niitä ei edelleenkään ole missään tuotu esille.

Ilmeisesti ei ole sitten mitään muuta millä osoittaa enää kuin tuo, että hän on perustanut yhdistyksen.

Vieras
Vieras

#1396 Re: Löytyykö musta hevonen ?

25.02.2011 15:47

#1394: Jäsen - Löytyykö musta hevonen ?

Jospa sinä laukkaat sellaisena esille?!? ;DD

Vieras
Vieras

#1397 Re: Yhdistyksen perustaja

25.02.2011 16:08

#1392: - Yhdistyksen perustaja

No tämähän on todella hyvä peruste Terttu Kanervon valintaan puheenjohtajaksi? ;D Tertulta on minusta pappatunturi karannut jo ajat sitten, eikä hän nauti enää suurimman osan jäsenistön luottamusta, jos sitten muukaan hallitus!

En kiellä Tertun ansioita yhdistyksen toiminnan alkuvuosilta, mutta viimeiset kymmenen vuotta on menty kyllä aika hakoteillä. Nämä viime aikaiset hallituksen toimenpiteet ovat menneet niin alakanttiin, että minuakin hävettää ja säälittää heidän puolestaan. Miten alas voi ihmiset mennä touhuissaan ja pilata oman aiemmin kunniakkaan työnsä tulokset näin raadollisella tavalla?

Vieras
Vieras

#1398 Re: Re: Re: Mikäs juttu tämä on?

25.02.2011 18:38

#1369: Ei jäsen ikinä - Re: Re: Mikäs juttu tämä on? 

 Kyllä tosiaan ovat jännää porukkaa, kuten sanoit. Kun julkistetaan hallituksen - jossa siis PP oli/on edelleen mukana asioita linjaamassa/kritisoimassa- alustavia päätöksiä tulevista leikkauskampanjoista ja niiden budjeteista, niin johan arvostellaan sitäkin laittomana ja ties minä! Tietenkin budjetit esitellään jäsenistölle vuosikokouksissa, joissa ne vahvistetaan tai muutetaan syystä tai toisesta kokouspäätöksillä.

Ehkä näitä "oppositiolaisia" vaan ärsyttää, kun eivät ole itse päässeet (vielä) mainetta ja kunniaa niittämään. Hyvä jos edes kuitenkin kissoja ehtivät hoitamaan samalla, kun kaiken mullistaviin tavoitteisiin pyrkivät.

laki on laki
Vieras

#1399 Yhdistysten jäsenvalinta

25.02.2011 18:47

Jos yhdistyksenne säännöissä lukee, että jokainen joka hyväksyy yhdistyksen periaatteet ja säännöt, pääsee jäseneksi, ei hallitus voi kieltää jäseneksi pääsyä keneltäkään. MUTTA jos siellä on lisämaininta, että hallitus hyväksyy uudet jäsenet, saa hallitus hyväksyä kokouksissaan jäseniksi vain ne ihmiset, jotka hallitus päättää hyväksyä jäseniksi, ja se voi jättää hyväksymättä ne, joita ei jäseniksi haluta.

Hallitus on kuitenkin aina se, joka yhdistyksen asioista viime kädessä päättää, ellei sääntöihin ole ujutettu jotain joka päätöksenteon kiistää.

On todella valitettava asia, että ihmiskemiat riitelevät niin rajusti, vaikka kyseessä on yleishyödyllinen yhdistys. Ei ole kunniaksi kellekään, että riitaa käydään julkisesti internetin palstoilla.
Vieras
Vieras

#1400 Re: Re: Re: Re: Mikäs juttu tämä on?

25.02.2011 19:12

#1398: Vieras - Re: Re: Re: Mikäs juttu tämä on?

Ovat todellakin "jännää porukkaa" meinaan nykyinen hallitus, jossa pj pyörittää yhdistyksen toimintaa tiukasti oman napansa ympärillä ja liekanarussa napaa kiertää tynkähallituksen jäsenet :D