KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1251 Re: Re:

20.02.2011 18:15

#1247: Ventovieras - Re: 

Kyllä me hoitaismme kissoja oppositiossa koko ajan, jos niitä vain saisi. Yhdistyksen sijoittajan työt ovat lähes jäissä tällä hetkellä, sillä pj Terttu Kanervo on nimittänyt itsensä kyseiseen tehtävään eikä hän ole kykenevä sitä toteuttamaan konkreettisesti. Kuka kissat  hakee ja loukuttaa, jos ensikotikaan ei ole siihen kykenevä. Aiemmin sijoittajana toimineet Annika ja Pirjo toivat kissat kotiin. Monellakaan ensikodilla ei ole nimittäin autoa. Kanervo laittelee lähinnä sähköpostilla tietoja kissoista, ja kyselee sitten viikkoja myöhemmin, ottikos joku sen ja sen kissan. Sijoittajalla on myös se vastuu huolehtia siitä, että kaikki yhdistykselle ilmoitetut kissat otetaan talteen.

Heh heh, vai propagandaa? Tuomme kyllä vain TOTUUTTA esille! ;) Minusta jäsenistöllä ja muillakin asioista kiinnostuneilla on oikeus kuulla TOTUUS tästä nykyisestä toiminnasta!


Vieras

#1252 Kissoista paljonkin välittävä

20.02.2011 18:16

Jostain, mutta ymmärrettävästä, syystä juuri nuo parjatut ja rakastetut KISSAT ovat ihmisten tunteisiin parhaiten vetoavia. Niiden vuoksi näköjään kannattaa vaikka henkensä antaa ! Nyt ainakin siltä tuntuu, koska riita on tullut, vaikka sitä kaikin keinoin olisi halunnutkin välttää.Teimme parhaamme, että kaikki kissat olisi saatu pois ulkoa ennen pakkasia, mutta muutama hallituksen jäsen halusi sen estää, poistamalla sijoittajilta oikeuden toimia ja noutaa niitä kissoja.
Itse nämä jäsenet eivät kuitenkaan sitä nyt tee.
Saattavat kyllä ottaa vastaan, jos joku vaivautuu kissan tuomaan ja ensikoti itse kysyy , olisiko hoitoon annettavia.
Kuka siis tekee nyt työtä kissojen hyväksi?,kuka hakee kissoja paikoista, joista löytöeläinkodit eivat niitä nouda ?
Tässä tulemme asian ytimeen. Toimijat poistettu työstään ja kissat jätetty talven alle.
Siksi hallituksen neljällä jäsenellä on aikaa laatia herjauskirjeitä aktiivisille toimijoille.
Eikä ne ennen aktiivisesti toimineet SAA TEHDA miitaan kissojen hyvaksi.
eräs jonka nimi myös mustattu
Vieras

#1253 Re: Jäsenet, kuunnelkaa sydämenne ääntä !

20.02.2011 18:37

#1238: Jäsen noin 20v - Jäsenet, kuunnelkaa sydämenne ääntä !

"Tuollainen on kieroa toimintaa ja kertoo paljon henkilöistä...negatiivisiä asioita....
Tuollaisten henkilöiden kanssa en haluaisi tehdä yhteistyötä ja ei heidän kanssaan voisikaan. Haluavat vain riidellä ja ovat unohtaneet KISSAT kokonaan."

Tässä minut (ja muut nimetyt henkilöt) leimataan SEN LAITTOMASTI LÄHETETYN MUSTAMAALAUSKIRJEEN SEURAUKSENA, kissat unohtavaksi (on omia kissoja) kieroksi ihmiseksi, yhteistyökyvyttömäksi riitelijäksi HENKILÖN TAHOLTA JOKA MINUA EI TUNNE EIKÄ OLE OLLUT KYSEISESSÄ KOKOUKSESSA EIKÄ TIEDÄ YHTÄÄN MITÄÄN MITÄ KOKOUKSESSA TAPAHTUI JA PUHUTTIIN sinun ip-osoitteesi kyllä viranomaiset saavat selville.

Minä todellakin kuuntelen sydämeni ääntä ja tulen tekemään tutkintapyynnön poliisille, sekä tulen vaatimaan rangaistusta niille siitä keltaisesta herjauskirjeestä , jotka  ovat sen lähettäneet sadoille ihmisille ja jonka liittenä olevassa muistiossa on nimeni.

MINÄ EN OLE ANTANUT KENELLEKÄÄN LUPAA JAKAA NIEMÄNI MIHINKÄÄN!!!

Yksityisyyteni suojaa on rikottu, kunniaani on loukattu sillä että nimeni on liitetty luvatta tuon kusenkeltaisen kieron ja katalan törkykirjeen oheen johon minulla ei osaa eikä arpaa.

Tätä minä en hyväksy ja poliisi saa kaivaa vastuussa olevat henkilöt esiin.

Lisään vielä tähän että OLEN HELEVETIN VIHAINEN TÄLLAISESTA KIEROILUSTA JA MATALAOTSAISESTA TOIMINNASTA, NÄMÄ HENKILÖT EIVÄT ANSAITSE KENENKÄÄN KUNNIOITUSTA VAAN SAMAN KOHTELUN MILLÄ TOISIA KOHTELEVAT!!

kotikissa Emo-Otio
Vieras

#1254 Villikissa

20.02.2011 19:18

Villikissojen Katastrofiyhdisys ry - por favoure. Kiihkeimmät keskustelijat täällä muistuttavat villikissoja. Mikäs vika siinä on, että kunta huolehtii villikissoista. Eikäpä Suomessakaan aina kylmää ole. Mika ihana elämän vapaus - ilman pelkoa piikistä juosta kirmata kedolla peltohiiren perässä ja välillä loikoilla aurongon kuumentamalla nurmella. Tyytyväisenä hyristen.
Jaana Vuorenpää
Vieras

#1255 Re: Villikissa

20.02.2011 20:07

#1254: kotikissa Emo-Otio - Villikissa 

Heh, olen kyllä leijona horoskoopiltani, joten villikissakskin voinee tituleerata! ;D

Kunnat eivät huolehdi niistä puolivilleistä populaatioista, jotka majailevat ihmisten pihamailla, jos sitten muistakaan villiintyneistä yksilöistä. KAIKKI ULKONA OLEVAT KISSATHAN OVAT ENEMMÄN TAI VÄHEMMÄN VILLIINTYNEITÄ! Kesykissatkin!

Kyllä Suomen talvi on aika ankaraa aikaa kaikille ulkona oleville kissoille. MITEN MONTA KISSSAA ON NÄILLÄKIN 30 ASTEEN PAKKASILLA PALELTUNUT KUOLIAAKSI?

KISSA EI OLE MIKÄÄN LUONNONVARAINEN ELÄIN SUOMEN LEVEYSASTEILLA!

Vieras
Vieras

#1256 Re: Kissoista ja eläinsuojelusta välittäville jäsenille ja muille

20.02.2011 20:08

#1234: - Kissoista ja eläinsuojelusta välittäville jäsenille ja muille

"ei hätää länsirintamalla kaikki hyvin"

Tämä taitaa olla sitä propagandaa puhtaimmillaan, sillä pj,n viimeaikaiset yhdistyksen toimintaan vaikuttavat päätökset ja niiden toteutus eivät tue tätä sanomaa.

Mutta sitä saa mitä tilaa ja kaikilla teoilla on seuraukset, kuten nyt pj,llä lisääntynyt työmäärä.

Jäsen noin 20v
Vieras

#1257 Terttuahan te koko ajan mustamaalaatte !

20.02.2011 20:09

nimimerkille"eräs, jonka nimi myös mustattu"
Tätä viestiketjua lukeneena toteaisin, että TERTTU on se, jota on todella mustamaalattu ja jonka kunniaa on loukattu!
Jokaisen yhdistyksen toiminnassa on parantamisen varaa, mutta riitelyt pitäisi tehdä kulissien takana !
Voitte PYYTÄÄ JA HOITAA KISSOJA PESUN NIMISSÄ KOKO AJAN ! Keksitte vain koko ajan tekosyitä, miksette voi auttaa kissoja. KKY on yksi yhdistys yhdistysten joukossa.
Voitte perustaa myös oman yhdistyksen !
Miksi haluatte kuulua Kissojen katastrofiyhdistykseen, jos se teidän mielestä toimii huonosti?????????????????????
Vieras
Vieras

#1258 Re: Villikissa

20.02.2011 20:09

#1254: kotikissa Emo-Otio - Villikissa

tietämättömän trollin asiaton provo.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

20.02.2011 20:14


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

20.02.2011 20:15


Vieras
Vieras

#1261 Re: Re: Sijoittajat ja kissatalo

20.02.2011 20:18

#1260: Vieras - Re: Sijoittajat ja kissatalo 

 Niin suuri osa ihmisistä tuskin edes käsittää, mitä ne kissasijoittajat oikein tekee.. Sijoittaaks ne kissoja jotenkin sillain tuottavasti? Sillain, et ne esimerkiksi lisääntyy?

Pirjo Peltoniemi
Vieras

#1262 Kotikissa-emolle ja kissojen ystäville

20.02.2011 20:20

Mahtavaa, tuossa on ideaa. Paitsi että Suomessa EI OLE villikissoja. Harmi.

Tottakai kissat ja villit ihmiset haluavat juosta vapaana, mikä sen mukavampaa. Mutta aina se ei ole pelkkää paistetta eikä peltohiiriäkään enää tahdo löytyä koko perheen ravinnoksi. Ja se vietti siinä on pahinta. Kun sille ei eläinparat mahda mitään. Ihmisille sentään on pillerit ja muut.
Miltähän niistä ihmisistä tuntuisi, joille syntyisi vauvat ulos talojen alle ja ulkorakennuksiin. Taitaisi olla vähän ankeat olot.
Eikä ne kissoillakaan kummoset ole. Pennut saavat vetoa ja välillä vettä päällensä. Kunnollista suojaa ei ole eikä ruokaakaan riittävästi. Silmät rähmien siinä yrität maailmaa katsella. Usein vielä kettu ja supi vierailee pesässä ja vie hitaammat omille pennuilleen. Kyllä kissa-äiti itkee omiaan. UUden paikan haku on siinä vaiheessa tarpeen. Mistä niitä hyviä paikkoja aina edes löytää? Voi raukkoja.

Tässä ihmisten PITÄÄ tulla apuun. Älkäämme antako kissaäitien taakan olla niin suuri. Pienillä eläimillä on paljon vihollisia ja vaaroja joka käänteessä.
Jos maailmamme täyttyy kissaperheistä ja villiintyneistä kulkureista, niin kohta laki sanoo että KAIKKI kissat ammutaan ja suuri kissajahti on jokapäiväistä.

Emme saa olla niin julmia. Auttakaamme kissoja ennen katastrofia.
Jos laki olisi tiukempi, voisi löytöeläinkodit pelastaa kaikki avun tarpeessa olevat, mutta menee vielä monia vuosia, ennenkuin siihen päästään. Laki ja Asetus eläinten hyvien olojen parantamisesta on vielä lapsenkengissä.
Amerikassa ja Englannissa on eläinten turva huomattavasti parempi kun Suomessa, siksi vapaaehtoistyötä tarvitaan vielä kauan.

Vieras
Vieras

#1263 Re: Terttuahan te koko ajan mustamaalaatte !

20.02.2011 20:20

#1257: Jäsen noin 20v - Terttuahan te koko ajan mustamaalaatte !

Älä viitti! Mitäs itse juuri teet!?!? Luet tätä viestiketjua kuin "piru raamattua" poimit sieltä omiin tarkoitusperiisi sopivia kohtia ja väännät totuutta, sekä lisäät niihin omiasi. Välittämättä ja näkemättä mikä on totuus vaikka se olisi ihan nenäsi edessä.

Valheiden puhuminen on mustamaalausta ja sitä se keltainen läpyskä oli täynnä. Tuomitset mustamaalauksen mutta sinä puolustat rakkaan puheenjohtajasi valheellisisa julkisia mustamaaluksia toisista ihmisistä ja laittomia toimia?!? Sinulla on kommentistasi päätellen ristiriitainen ja epäoikeudenmukainen arvomaailma.

Tertun toimista ei ole kukaan valehdellut vaan puhunut niinkuin asiat on, SIINÄ ON ERO, TOTUUDELLA JA VALHEELLA, JOS ET OLE VIELÄ HUOMANNUT!

Vieras
Vieras

#1264 Re: Jäsenluettelon urkkijat!

20.02.2011 20:31

#1259: Jäsen - Jäsenluettelon urkkijat! 

Teehän ihmeessä tutkintapyyntö asiasta, niin huomaat, että sille ei ole aihetta.  


Vieras

#1265 Kissojen tarttuvat taudit, kissarutto ym

20.02.2011 20:32

Ongelmakissojen populaatioista kissoja noutavien kissasijoittajien, jos keiden, luulisi kokeneina(?) osaavan katsoa, millaiset olosuhteet siellä vallitsevat. Tautiset, sairaat kissat erottuvat kyllä. NÄISSÄ TILANTEISSA TULEE TEHDÄ VÄHINTÄÄNKIN ILMOITUS ELÄINLÄÄKÄREILLE, TERVEYSVIRANOMAISILLE TAI MUILLE VASTAAVILLE. Ja eläinlääkärienkin ohjeistukseen kuuluu, että tietyt sairaudet katsotaan ja mahdollisuuksien mukaan hoidetaan siellä paikan päällä. Eikä tuoda esim. klinikoille, joilla kaikilla ei ole tehokkaita resursseja näkymättömien tautivirusten puhdistamiseen tiloistaan.

Eräillä ihmisillä on niin äärimmäisen kissoja "suojeleva" ajattelumalli, että he eivät suostu myöntämään, mitä tartuntatautien ja virusten levittäminen voi aiheuttaa. Jotkut sairaat eläimet saadaan hoidettua näennäisesti kuntoon, mutta esim. virusten kantajiksi ne jäävät. Näitä asioita ei saisi salata, kun kissaa luovutetaan eteenpäin.
Pirjo Peltoniemi
Vieras

#1266 Sijoittajat ja kissatalo

20.02.2011 20:36

#1261: Vieras - Re: Re: Sijoittajat ja kissatalo 

 Sijoittajat ovat ensitilassa auttajia, jotka etsivät löydetylle kissalle vapaan väliaikaiskodin , eli ensikodin, KKY:n vapaaehtoisista hoitajista. Ensikodin vastuulla on aikuisten kissojen leikkauttaminen , ettei ei-toivottuja pentuja enää  syntyisi. Jotkut sijoittajat myös pyydystävät kissoja, jos varsinaista pyydystäjää ei yhdistyksellä ole erikseen. Sijoittajille tulee yleensä myös soitot, jotka kissaa etsivät, vaikka KKY:n kotisivulla onkin Kissapörssi, josta kissoja voi katsella kuvan kera. Loukuttajalle ilmoitetaan löydetyt kissat jotka pitää hakea löytöpaikalta. Kaikkia kissoja ei saa kiinni ilman loukkua.

Jos sijoittaja ei toimi hyvin, ilmoitetut kissat eivät löydä ensikoteihin.

Kissatalo on taas paikka jossa kissoja voi olla enemmän yhtä-aikaa ja siellä pitää olla vakituinen hoitaja kissoja varten. Talossa on ehdottomasti oltava karanteenitilat johon löydetyt kissat ensin alkuun sijoitetaan. Karanteeniaika on viikosta kahteen. Kissatalosta kissat menevät vasta karanteeniajan jälkeen ensikoteihin. Näin saisi tautiriskin minimoitua.

 

Jäsen noin 20v
Vieras

#1267 Re: Re: Terttuahan te koko ajan mustamaalaatte !

20.02.2011 20:38

#1263: Vieras - Re: Terttuahan te koko ajan mustamaalaatte ! 

Mitä totuutta olen muka vääntänyt ja lisännyt omiani?

Sanoin, että Terttua on mustamaalattu ja kehoitin teitä KKY:en haukkujia perustamaan oman yhdistyksen tai toimimaan Pesun nimissä vai eikö Pesu huoli teitä jäseniksi?

Pirjo Peltoniemi
Vieras

#1268 Kissojen tarttuvat taudit, kissarutto ym

20.02.2011 20:50

#1265: - Kissojen tarttuvat taudit, kissarutto ym 

 Tämän viestin kirjoittaja ei tunnu olevan selvillä kissojen tavoista. Kissat eivät aina sairastu, vaikka tauti populaatiossa riehuukin. Vasta pyydystämisen aiheuttama tressi laukaisee taudin. Tämä on vuosikausien aikana todettu ja tunnettu reaktio. Kokeneet pyydystäjät tämän jo tietävätkin.

Olosuhteet saattavat olla näennäisesti kohtuulliset, mutta yleensä kissat kuitenkin asuvat ulkona. Jos omistaja on rehellinen tai lainkaan tietoinen kissojen taudeista, saattaa kyselemällä saada selville ,onko esim kissarutto riehunut paikkakunnalla lähivuosina. Usein käy niin ettei kys. omistaja edes tiedä mikä on kissarutto.

Näissä tapauksissa ei tautia pysty näkemään ennen kun on liian myöhäistä. Yleensä se vie viikon , joskus kaksi.

KKy:ssä ei ole ollut tapana eikä käytäntönä kayttää kissoja eläinlääkärissä, jos ei kissa näytä sairaalta. Muissa yhdistyksissä kyllä otetaan verinäytekin, jolla varmistetaan FiF ja Felf tartunnat. Rokotukset olisivat ehdottoman tärkeät ottaa pentukissoille, jotta mahdollinen tartuntavaara poistuisi.

Ruttoviruksen sairastanut kissa ei jää virusta kantavaksi, vaan se on immuuni taudille lopun ikäänsä.

Vieras
Vieras

#1269 Re: Re: Re: Terttuahan te koko ajan mustamaalaatte !

20.02.2011 20:56

#1267: Jäsen noin 20v - Re: Re: Terttuahan te koko ajan mustamaalaatte !

MIstä sinä tiedät onko kukaan sinne edes pyrkinyt?  Älä nyt puhu vasten parempaa tietoasi ja lisäile omiasi.

Ei teillä paljon päässä liiku kun tätä puhki kulunutta mantraa "perustakaa oma yhdistys"on jauhettu nyt tämän viestiketjun alusta asti ja siihen on vastattu että ei perusteta, ei ole tarvetta.

Asiallisiin kysymyksiin ette vastaa, ette kykene asiallisiin keskusteluihin mutta eihän tätä adressiakaan silloin tarvittaisi eikä tätä viestiketjua olisi jos kanssanne asioista voitasiinkin keskustella hyvässä hengessä ja asiat olisi selvinneet ilman julkisuutta.

Sanna Kaski
Vieras

#1270 EI HUOLTA KKY:n TULEVAISUUDESTA!

20.02.2011 21:27

Jos meidän poppoo pääsee toimimaan KKY:hyn niin ei ole HÄDÄN PÄIVÄÄ :) Meiltä löytyy markkinointi- (mainosten myyjä, tapahtumien markkinoija jne)ja talouspuolen ammattilaiset hoitamaan näitä pestejä ILMATTEEKSI, kasassa on iso liuta uusia ja vanhoja toimivia ensikoteja, joista osa haluaa muutakin työsarkaa, rehellinen ja muita kunnioittava puheenjohtaja (jota taatusti avustetaan hallinnollisissa töissä koska pj:mme haluaa varmasti olla käytönnön työssäkin mukana), ahkerat sijoittajat, loukuttajat ja leikkauskampanjoiden vetäjät. Lisäksi tuomme mukanamme myös uusia innokkaita jäseniä, jotka haluavat tukea toimintaa, joko taloudellisesti tai muulla tavalla avustaen. TARKEMPAA TOIMINTASUUNNITELMAA TULOSSA LÄHIAIKOINA!

Ja me kaikki olemme intohimoisia eläinten ja erityisesti kissojen (itse kyllä koirienkin yhtälailla :))ystäviä!!

Pirjo Peltoniemi
Vieras

#1271 Re: Re: Re: Terttuahan te koko ajan mustamaalaatte !

20.02.2011 21:27

#1267: Jäsen noin 20v - Re: Re: Terttuahan te koko ajan mustamaalaatte ! 

 Olen kauniisti pyytänyt ettei Pesua sekoiteta tähän riitelyyn, Miten pitää pyytää, että tämä nimimerkki uskoo.?

Rahaa te
Vieras

#1272 Ilmaiseksiko muka teette?

20.02.2011 21:35

Jos teette ilmaiseksi, niin miksi sitten Pirjo Peltomäelle on pitänyt maksaa bensakuluja, kun muut ajavat yhdistyksen asioita omaan piikkiin?
Sanna Kaski
Vieras

#1273 Re: Ilmaiseksiko muka teette?

20.02.2011 21:38

#1272: Rahaa te - Ilmaiseksiko muka teette? 

 Siitä syystä että meille ei aiheudu toiminnasta mitään kuluja. Vain aikaa kuluu. Jos joutuisin itse käyttämään rahaa tähän touhuun niin toki pyytäisin takaisin. Esim itselläni olleiden ensikotikissojen eläinlääkärikulut olen perinyt yhdistykseltä takaisin.

Pirjo Peltoniemi
Vieras

#1274 Sijoittajat ja kissatalo

20.02.2011 21:39

#1260: Vieras - Re: Sijoittajat ja kissatalo 

 Jos tämä "vieras" kerran vielä vääristelee minun toimintaani Oriveden kissatilan hoitamisesta, otan selvää kuka on nimimerkin takana ja laitan tutkintapyynnön poliisille herjauksesta ja valehtelusta tieten tahtoen. Koska kyseinen henkilö TIETÄÄ että kissatilan on tarkastanut eläinlääkäri ja todennut sen erinomaiseksi.

Samaten loukuttaminen sairaista kissoista on pelkkää panettelua ja syyllistämistä. Tämänlaatuinen perätön solvaaminen on rikollista.

Ylläpitäjä ottaa tämän viestin ja sen tietokoneosoitteen talteen.

Sanna Kaski
Vieras

#1275 Re: Ilmaiseksiko muka teette?

20.02.2011 21:52

#1272: Rahaa te - Ilmaiseksiko muka teette? 

 Ai niin. Piti vielä sanomani että Pirjon bensakustannukset tässä toiminnassa ovat varmaan hieman eri luokkaa kuin kenenkään muun meistä.  Mitä asioita sinä ajat omaan piikkiin tässä yhdistyksessä? NOin euromääräisesti kuukaudessa vaikkapa? Jos rahaa on paljon ylimääräistä niin sehän on sitten hyvin ihailtavaa jos sen käyttää tähän toimintaan. Kaikilla sitä ei ole perstaskut pullollaan:)