KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Vieras
Vieras

#1401 Re: Yhdistysten jäsenvalinta

25.02.2011 19:19

#1399: laki on laki - Yhdistysten jäsenvalinta

Heeeiiii, et sä voi olla noin naiivi ja kattoo asioita noin yksisilmäisesti, ja että luulet kysessä olevan VAIN ihmiskemiat?!?! JOs et oo lukenut niin sanonpa sulle nyt, että kysessä on vähän isommat asiat kuin ihmiskemiat ja tuo päätös ettei uusia jäseniä oteta on yksi seuraamus niistä taustalla vaikuttavista MUISTA syistä.  Tarkoitushakuinen päätös? taustalla pelko voimasuhteiden muutoksesta epäedulliseksi nykyiselle hallinnolle??

 

Vieras
Vieras

#1402 Re: Niimpä

25.02.2011 19:54

#1379: kuopan kaivaja -

Kuten myös SINÄ !!!

tuleva jäsen
Vieras

#1403 ei jäsen

25.02.2011 20:05

Sivuilta: "Kissojen katastrofiyhdistyksellä ei ole mitään tekemistä KKY-demokratialiikkeen kanssa. Liike käyttää harhauttavasti ja ilman yhdistyksen hallituksen lupaa virallista lyhennettämme KKY. Liikkeessä on mukana opposition edustajien lisäksi henkilöitä, jotka eivät ole yhdistyksen jäseniä tai ovat joskus yhdistyksestä eronneita tai ovat toisten yhdistysten jäseiä ja jopa niiden johtohenkilöitä."

täällä on oppositio esittäytyneenä:
http://web.me.com/kkykissoille/kkykissoille/Opposition_kasvot.html

Kuka heistä on toisen yhdistyksen johtohenkilö? Ja jos, niin minkä, j aonko se laitonta?
Maija Ankkuri
Vieras

#1404 Sanon vaan

25.02.2011 20:55

Juoksisinko hevosen kanssa kilpaa vai alkaisinko kirjeenvaihtoon määrätyn herran kanssa? Valkeakoskelaisessa lehdessä kerrottiin faktaa; KKY:n hallitus oli tehnyt tutkintapyynnön poliisille kun muuan mieshenkilö oli pommittanut yhdistyksen hallitusta parillakymmenellä sähköpostilla, joista pisimmät olivat olleet 20 sivun mittaisia. Minullekin niitä muutama käännettiin, mutta en jaksanut lukea yhtäkään. Lehtijutussa ei mainittu kenenkään muun henkiklön nimeä kuin yhdistyksen pj:n ja sihteerin. Jälkimmäistä haastatteli joku lehden oma toimittaja.

Eikä mitään korjausjuttua olisi tarvinnut ainakaan siitä minun osuudestani tehdä. Olen kirjoittanut Hymyyn paljon rankempia juttuja mm. löytöeläinhoitajista, jotka ampuivat laittomasti kissoja.

Kun yhdistyksessä on niinkin tulehtunut tilanne kuin on, miksi ottaa lisää jäseniä riitelemään! Tilanne kannattaa selkiyttää ja löytää nykyisille riitelijöille sopu. 

Uskoakseni yhdistyksen hallituksen neuvonantajana toimii lakia tunteva asianajaja, en minä.

Varmaan olette tehneet jo keltaisesta kirjeestännekin tutkinapyynnön. Niitähän te teette kumpikin osapuoli kilvan. Haaste siviilikäräjille on sitten jo vakavampi asia, sillä maksumieheksi joutuva saa pulittaa pitkän pennin.

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että villikissanpentuja ja hieman varttuneempiakin kannattaa pelastaa kissapopulaatioista, tarkastuttaa ja hoidattaa eläinlääkärillä ja etsiä niille kodit.

Onhan itsellänikin leikattu nattukissa, joka on kotoisin kissapopulaatiosta. Viivi on jo toisella kymmenellä. Kissa oli ensin eräällä tytöllä, joka ei tainnut sille pajon aikaansa uhrata. Mulle se tuli parivuotiaana. Kolme ekaa vuotta meni siinä kun kissa kartteli ja ujosteli, mutta sitten se tuli omatoimisesti syliini ja tulee edelleen. Olen ehdottomasti kissojen pelastamisen kannalla.

En aio kommentoida tänne enää, haukkukaa vapaasti. Tämänkin kommentin tein vain siksi, että sain meilin, jossa kerrottiin, että minun mainitaan täällä, en seuraa tätä keskustelua.

Sanna Kaski
Vieras

#1405 Re: Sanon vaan

25.02.2011 21:08

#1404: Maija Ankkuri - Sanon vaan 

 Maija, toivottavasti luet tätä vielä edes hetken. Esitän sinulle seuraavan kutsun: Tervetuloa KISSA VIEKÖÖN tapahtumaan Sampolaan 20.3. klo 12-17. Kyseessä on avoin KKY-Demokratioaliikkeen (=opposition) keskustelutilaisuus, mihin on kutsuttu KKY:n hallituskin. Kaikki ovat tervetulleita kyselemään, kyseenalaistamaan ja kahvittelemaan.

Opposition ja kissojen puolesta
Vieras

#1406 Re: Sanon vaan

25.02.2011 21:19

#1404: Maija Ankkuri - Sanon vaan 

Tarkoitukseni ei ole haukkua sinua Maija, mutta eiköhän tämä määrätty herra ollut jäsenenä oikeutettu laittamaan palautetta ja kritiikkiä hallitukselle? Ja jos hallitus olisi niihin ehkä edes kerran asiallisesti ja perustellusti vastannut sekä pystynyt jollain tavalla reakoimaan, ei niitä olisi tarvinnut aivan niin paljon lähetellä. Missään ei määritellä, miten paljon saa laittaa postia, vai kuinka? Olen sitä paitsi kaikki kyseiset postit lukenut, enkä kokenut niitä millään tavalla ahdistavina tai epäasiallisina.

Yhdistys ei voi olla ottamatta jäseniä ja olla samalla yleishyödyllinen. Verottajalla on tähän aivan oma kantansa. Jäsenistö on joka tapauksessa se, joka päätttää, eikä jäsentenottokielto poista tai muuta alkuperäisten jäsenistön riitoja. Riidat pitää selvittää tai edes yrittää tehdä  niin! Näin ei ole tehty nykyisen hallituksen toimesta vaan aivan päin vastoin ja se on hyvin valitettavaa.

Keltaisen lehdykän lähettäminen oli todella ala-arvoinen veto hallituksen jäseniltä. Olen todella tyrmistynyt tästä herjauskirjeestä ja nyt aivan varmasti opposition puolella.

Hienoa, että olet kissa-asiassa samaa mieltä. Oppositiokin haluaa jatkaa samaa hyväksi koettua toimintalinjaa jatkossa ja saada tällaiset isot kissapopulaatiot kuriin.

Ehkäpä se ainoa asia, joka meitä kaikkia täällä käytännössäkin yhdistää, on edelleenkin ne kissat. Jopa jossain syvällä hallituksenkin mielen syövereissä.

On aivan normaalia yhdistyskäytäntöä, että yhdistyksen hallitukseen voidaan valita uusia ihmisiä ja että jäseniä otetaan muutoinkin vastaan.  Ei kenenkään tarvitse yksin tätä yhdistystä kasassa pitää. Jäseniä on tulossa mielin määrin lisää, otetaan ne vastaan. Mitä enemmän jäseniä, sitä vahvempi yhdistys. :)

Vieras
Vieras

#1407 Re: Re: Sanon vaan

25.02.2011 21:27

#1406: Opposition ja kissojen puolesta - Re: Sanon vaan

Normaali käytäntöhän se on, että pj ja hallitus vaihtuu määrävälein mutta tässä yhdistyksessä on ollut kummallinen käytäntö, että sama pj ja tietyt henkilöt ovat olleet hallituksessa ammoisista ajoista.

SIKSI tämä tilanne nyt on järisyttävä kun luutuneeseen käytäntöön haetaan muutosta. Ja muutosta seuraa aina muutosvastarinta, sama tilanne ja vastarinta oli 2006. Vaikea luopua paikastaan kun on siinä ollut vuosikymmeniä ja on tuudittautunut siihen, että saa sen pitää rajattoman ajan.

Timo P.

#1408 Re: Sanon vaan

25.02.2011 21:32

#1404: Maija Ankkuri - Sanon vaan

"Kun yhdistyksessä on niinkin tulehtunut tilanne kuin on, miksi ottaa lisää jäseniä riitelemään! Jäsenmaksujenko takia?", kysyy Maija Ankkuri.

Miten niin riitelemään? Kenen kanssa?

Ankkurin Maijan neuvot sulkea yleishyödyllisen yhdistyksen portit uusilta jäseniltä ovat varmasti ihan hyviä. Jos neuvojen kuuntelijat sitten  OTTAVAT VASTUUN PÄÄTÖKSESTÄÄN.

Yritän selvittää lyhyesti, jotta mahdollisimman moni ymmärtäisi, mitä tarkoitan:

Yleishyödyllinen yhdistys ei ole enää yleishyödyllinen, jos se kieltää uusien jäsenien pääsyn yhdistykseen ilman PAINAVIA perusteita. Se, että ihminen on "ikävä", ei valitettavasti kuulu siihen kategoriaan.

RAHANKERÄYSLUPA on myönnetty poliisiviranomisen toimesta yleishyödylliselle yhdistykselle nimeltään Kissojen Katastrofiyhdistys KKY ry.

Tampereen kaupungin AVUSTUKSIA myönnetään yleishyödyllisille yhdistyksille. Kuten Kissojen Katastrofiyhdistys KKY ry:llekin erillisestä hakemuksesta.

VEROTTAJA käsittelee eri tavalla yleishyödyllisiä yhdistyksiä  kuin muita.

Joten tehköön KKY:n hallituksen nelikko ihan rauhassa päätöksiään ihan linjassa Ankkurin mielipiteiden kanssa. Ei siinä mitään. Mutta KUKA OTTAA VASTUUN, kun asia paljastuu em. osapuolille? Voidaanko siis päätellä, että kyseinen hallituksen salassa tehty PÄÄTÖS AIHEUTTAA VAHINKOA YHDISTYKSELLE?

Joku voisi väittää, että päätös vahingoittaa yhdistystä. Se on sääntöjenkin mukaan hyvä jäsenen erottamisperuste. Ehdotankin, että hallituksen nelikko erottaisi itse itsensä.

Kaikkien jäsenten velvollisuus on ihan yhdistyslainkin mukaan ilmoittaa heti päätöksestä edelleen kaikille osapuolille mahdollisen vilpin paljastamiseksi. Yksi jäsenten tehtävistä on nimittäin "valvoa yhdistyksen toimintaa", kuten PRH sanoo sivustollaan.

Kehotan jäseniä aktiivisuuteen.

Rhonda
Vieras

#1409 Nykyinen puheenjohtaja

26.02.2011 00:35

Ei tämä nykyinen puheenjohtaja ole kertaakaan käynyt lukemassa näitä sivustoja. Ihan turhaa on hänelle näillä sivuilla asioita viestitellä.
Vieras
Vieras

#1410 Re: Nykyinen puheenjohtaja

26.02.2011 11:44

#1409: Rhonda - Nykyinen puheenjohtaja 

Tuskin vastailee enää, mutta hyvin on kyllä perillä kirjoitteluista ja itsekin rouva puheenjohtaja on täällä nimellään kirjoitellut.

Vieras
Vieras

#1411 Re: Nykyinen puheenjohtaja

26.02.2011 12:04

#1409: Rhonda - Nykyinen puheenjohtaja

Höpöhöpö!! Aivan varmasti hän seuraa mm. tätä sivustoa HYVIN tarkasti mitä täällä hänestä kirjoitetaan vaikkei vastaakaan, kuin kannattajiensa kautta.

Vieras
Vieras

#1412 Re: Sanon vaan

26.02.2011 17:34

#1404: Maija Ankkuri - Sanon vaan

Valistunutta journalismia todella!:D

Kirjoittaa aiheesta ja jälkeenpäin ilmoittaa, että ei jaksanut lukea kaikkea aiheeseen liittyvää materiaalia. Lieneekö niin, että kirjoituksen sävy olisi toinen, mikäli se olisi laadittu oikeasti informoidusti?

 

Apua EN saanut
Vieras

#1413 Kissan pelastanut

26.02.2011 18:31

Noin nelisen vuotta sitten otin pihapiiristämme kiinni täysin kesyn kissan, leikkautin sen ja hoidin muutenkin kuntoon. Tarjosin kissaa Tertulle, tuolloin en tiennyt KKY:n toiminnasta juuri enempää kuin puheenjohtajan nimen. Puhelimessa hän sivuutti avunpyytöni ja neuvoi laittamaan kissan esim. vaate/siivouskomeroon. Neuvot saivat minut tyrmistymään ja epäilemään yhdistyksen toimintatapoja. Muuta infoa tai esim. ensikotien yhteystietoja en saanut. Terttu antoi ymmärtää, että asiat hoituvat vain hänen kauttaan. Omien kissojeni vuoksi en voinut ottaa ko. kissaa pysyvästi kotiini, ruokin ja hoidin sitä kunnes se lopulta katosi. Asia harmittaa minua vieläkin ja lisäksi oma tyhmyyteni kun en ottanut KKY:n muihin toimijoihin yhteyttä. Terttu osaa olla puhelimessa vakuuttava ja esiintyy suurena eläinystävänä. Kuinkahan monia minun lisäkseni hän on huijannut?

007
Vieras

#1414 Re: Re: Sanon vaan

26.02.2011 21:39

#1412: Vieras - Re: Sanon vaan 

Käsittääkseni toimittaja Ankkuri totee kertoneensa artikkelissa, että sähköposteista oli tehty tutkimuspyyntö.  Olisko hänen pitänyt lukea sähköpostit sen toteamuksen takia? No siinä tapauksessa, jos olis kertonut mitä niissä luki.  Mutta niiden sisätöä ei ehkä sais edes kertoa julkisuuteen. Itse olisin kylläkin lukenut kaiken materiaalin ihan tyydyttääkseni oman uteliaisuuteni.   On tämä senverran erikoinen tapaus joihin harvoin törmätään.

Vieras
Vieras

#1415 Re: Kissan pelastanut

26.02.2011 21:50

#1413: Apua EN saanut - Kissan pelastanut

Löysit kissan ja otit yhteyttä KKYhyn?

 

Onko tiedossasi että on olemassa LAIN valtuuttama löytöeläinhoitola? Se, että KKY ei tee heidän kanssaan yhteistyötä ja väittää ettei sinne kannata toimittaa kun eivät hoida tai lopettavat, ei pidä paikkaansa.

Löytökissat EIVÄT KUULU KKYhyn, ei yhden tai kahden kerran olen kuullut, kun joka on hukannut kissansa ja se on laitettu eteenpäin KKYstä, laitettu eteenpäin eikä omistaja ole saanut kissaansa takaisin.

Vieras
Vieras

#1416 Re: Re: Kissan pelastanut

26.02.2011 21:56

#1415: Vieras - Re: Kissan pelastanut  

Tampereen löytökissoja ottaa vastaan Boondoks joka on Orivedellä Ei löytökissoja saa antaa KKYhyn.  Ei kai niitä ihmiset osaa siltä kysyä kuitenkaan.  KKY:n pitäis vaan ja ainoostaan ottaa kissoja mitkä ovat syntyneet ulkona. ei ihmisien kesyjä kissoja jotka pitäisi viedä löytöeläinkotiin. Näin on marjat.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

26.02.2011 22:03


Kohti säätiötä
Vieras

#1418 Re: Re: Re: Kissan pelastanut

26.02.2011 23:51

#1416: Vieras - Re: Re: Kissan pelastanut  

 "KKY:n pitäis vaan ja ainoostaan ottaa kissoja mitkä ovat syntyneet ulkona."

 Niinhän se pitäis. Mutta kun ei enää ota.

Vieras
Vieras

#1419 Re: Re: Re: Re: Kissan pelastanut

26.02.2011 23:58

#1418: Kohti säätiötä - Re: Re: Re: Kissan pelastanut  

 Nimimerkkis on täydellinen :):) Kysykää ihmiset mitä se tarkoittaa, kyselkää ja ihmetelkää! Kohta ei enää KKY:ssä jäsenet päätä mistään.

Jäsen jo vuodesta 1980
Vieras

#1420 EI enää Terttua johtoon

27.02.2011 01:41

#1389: Kirsi - Re: Terttu puheenjohtajaksi tai EI

Olen myös huomannut, että Terttu Kanervo on aina toisena osapuolena kaikissa KKY:n tappeluissa joko julkisesti tai kulissien takana naruja vetelemässä.

Tuttavaltani kuulin, että Terttu Kanervo oli hänelle soittanut ja koittanut ostaa hänen ääntään eli oli pyytänyt vuosikokoukseen valtakirjaa. Tuttavani ei ole koskaan edes tavannut Terttu Kanervoa, mutta valtakirja pitäisi silti antaa?

Ihmettelen, ettei useampi ole kiinnittänyt huomiota siihen, ettei Terttu Kanervo ole edelleenkään kertonut, että mitä on konkreettisesti tehnyt kissojen eteen viime vuonna? Täälä keskustelussa hän on moneen kertaan ylpeillyt 70-luvun tekemisillään....

Vieras
Vieras

#1421 Re: EI enää Terttua johtoon

27.02.2011 11:22

#1420: Jäsen jo vuodesta 1980 - EI enää Terttua johtoon

Eiköhän se kohta selviä ja saadaan MIKSI-kymyksille vastauksia.

Kehoitan vain jäsenistöä valpastumaan.

Pirjo Peltoniemi
Vieras

#1422 Re: Re: Kissan pelastanut

27.02.2011 11:26

#1415: Vieras - Re: Kissan pelastanut  

Kissan pelastanut teki kyllä aivan KKY:n periaatteiden mukaan. KKY on ottanut kaikenlaisia kissoja jo 30 vuotta.Tosin kiistellyt niistä kesyistä Boondocksin kanssa.

Kun aloitin loukuttamisen KKY:ssä, minulle sanottiin ettei Boondocksiin pidä kissoja antaa, vaan ne otetaan kaikki KKY:lle. Terttu Kanervo korosti nimenomaan sitä, että KKY:llä on oikeus ottaa hoitoonsa kaikki kissat jotka kiinni otetaan, Hän on tiedustellut asiaa läänineläinlääkäriltäkin.

SIIS KAIKKI KISSAT KKY-LLE , oli minulle annetut ohjeet kome-neljä vuotta sitten.

Loukutin kaikenlaisia puolivillejä ja puolikesyjä ihmisten ruokkimia kotikissojen jälkeläisiä, pihapiireistä ja ne kaikki ovat saaneet kodin ja kesyyntyneet kilteiksi lemmikeiksi.

Nyt yht´äkkiä kelkka käännettiin ja minun kerrottiinkin ottavan VILLIKISSOJA ,??????? Niitä ei ole koskaan löytynyt kun muutama , jotka on viety suoraan paikalliselle eläinlääkärille ja lopetettu kunnan laskuun.

Toimintaohjeet käännetään juuri niin kun sattuu huvittamaan ja toimijoiden kiusaamiseksi tehdään tyhmiä päätöksiä.

Vieras
Vieras

#1423 Re: Re: Re: Sanon vaan

27.02.2011 13:35

#1414: 007 - Re: Re: Sanon vaan

Asioista ei ole mahdollista kirjoittaa objektiivisesti, ellei ole selvillä kaikista asiaan liittyvistä seikoista. Kukaan ei ole puhunut tekstien julkaisusta, vaan siitä, millä perusteella ja millä tiedoilla puolueellinen teksti on laadittu. Kirjoittaja itse kertoi, ettei kaikkeen materiaaliin ollut tutustunut, joten tämä eittämättä vaikutti tekstin sävyyn.

Vieras
Vieras

#1424 Re:

27.02.2011 14:37

Miust ei ois kalifiksi kalifin paikalle.

Kuka saa kiinni mustan hevosen?
Vieras

#1425 Kissoja ei ole pakko viedä viralliseen löytöeläinhoitolaan !

27.02.2011 15:34

Löytökissoja ei ole pakko viedä viralliseen löytöeläinhoitolaan, mutta niistä tulee ilmoittaa sinne. Kissojen katastrofiyhdistys tekeekin niin !

1422: Höpö , höpö. Kaikki loukutetut villintyneet kissat eivät kesyynny ja villeimille kissoille on parempi päästää ne sateenkaarisillalle. (Olen ruokkinut/loukuttanut ja itselläni on ollut täysvillejä kissoja , joten tiedän asian.)

En todellakaan tykkää riitelystä ja varsinkin tässä viestiketjussa on menty liian pitkälle. Ei Terttu ole täydellinen, mutta vielä vähemmän sitä on Timo Peltoniemi kumppaneineen, jotka koko ajan tekevät eri tavoilla hallaa yhdistyksen toiminnalle.
Parannuksia tarvitaan, mutta asioista ei olisi pitänyt alkaa riidellä julkisuudessa.
Äänestän Terttua tänä vuonna, mutta tosiasia on, että neutraalimpi ihminen tarvittaisiin johtoon, jotta riitelyistä päästäisiin. Terttu on tehnyt enemmän kuin kukaan muu yhdistyksessä kissojen hyväksi, mutta kieltämättä ikä alkaa painaa ja uutta verta kaivataan. Pirjo Peltoniemeä ja opposition edustajaa en kuitenkaan äänestäisi puheenjohtajaksi.
Mistä löytyisi molempia osapuolia tyydyttävä MUSTA HEVONEN ? Valitaan nyt Terttu ja aletaan sitten pyydystämään ensi vuotta varten musta hevonen !