KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.


Vieras

#1351 KKYn nettisivut

23.02.2011 13:09

Nyt tuolla KKYn nettisivuilla väitetään, että KKY-demokratialiike on KKYtä vastaan... :(
Vieras
Vieras

#1352 Re: KKYn nettisivut

23.02.2011 15:32

#1351: - KKYn nettisivut

Tää menee kyllä koko ajan uskomattomammaksi näin sivullisen silmin katsottuna.

Vieras
Vieras

#1353 Re: KKYn nettisivut

23.02.2011 15:52

#1351: - KKYn nettisivut

No, noilla nettisuvuilla on nyt sitten meille ulkopuolisillekin selkeä todiste siitä, kuinka tynkähallitus asioita vääristelee.

Sananvapaus takaa onneksi sen, että asioista saa tänä päivänä puhua niiden oikeilla nimillä. Eli kun KKYsta keskustellaan, niin KKYn nimeä myös siinä keskustelussa käytetään.

Kirsi
Vieras

#1355 Re: Re: KKYn nettisivut

23.02.2011 16:13

#1352: Vieras - Re: KKYn nettisivut

Minä olen mukana oppositiossa sekä KKY Demokratialiikkeessä. MIKSI?

OLEN MUKANA "OPPOSITIOSSA SEKÄ KKY DEMOKRATIA LIIKKKKEESSÄ", KOSKA HALUAN PALAUTTAA KKY:N PÄÄPAINON KISSOIHIN!

Minulla ei ole mitään KKY:tä vastaan! Eikä myöskään muilla oppostion jäsenillä eikä KKY Demokratia liikkeessä olevilla, ole mitää yhdistystä vastaan. Vaikka Terttu Kanervo KKY:n kotisivuilla niin väittääkin.

On totta, että erosin vuonna 2010 KKY:stä. Erosin koska Terttu Kanervo ja Marko Kari (16.000€ vuodessa tienaava taloudenhoitaja) kiusasivat minua niin paljon, että jouduin olemaan poliisiin yhteydessä. Poliisi käski Terttua ja Markoa lopettamaan kiusaamiseni.

 

KISSOJEN TAKIA olen menettäneet kunniani ja yksityisyyteni ja olen useamman julkisen herjauksen kohteena. Rankkaahan tämä on myönnetään, mutta KISSOJEN PUOLESTA "taistelen". Ikävää on, että Terttu Kanervo taistelee vastaan likaisesti ja lakeja rikkomalla.

 

Terttu Kanervo olisi voinut halutessaan estää koko yhdistyksen jakautumisen, mutta hän ei halunnut! Tertulle tarjottiin useita mahdollisuuksia puhua asiat selviksi, mutta häntä ei kiinnostanut. Oman näkemykseni mukaan Tertulta on kissat tässä unohtunut nyt kokonaan ja hän taistelee ainoastaan omasta puheenjohtajan pallistaan.

 

Oppositio on ollut helppo mustamaalauksen kohde. Ollaan Tertun mukaan rahanahneita, vallanhaluisia, mielisairaita, työttömiä ja vaikka mitä. Halutaan ottaa koko yhditys "haltuun" ja tuhlata kaikki 400.000€ vaikka mihin. Onhan meitä täällä keskustelussa koitettu oikein rahalla lahjoa lopettamaan....

Toivon todella, että aikuiset ihmiset heräävät ajattelemaan asioita!

Oppostio on suoraan vastannut täällä sekä Pirjon facebook-vaalisivulla KAIKKIIN kysymyksiin. Jostain syystä Terttu Kanervo ei ole tehnyt samaa?

Pirjon facebook-vaalisivulla on myös oikaisut Keltaisen Kirjelmän valheisiin. Kannattaa käydä lukemassa.

http://www.facebook.com/#!/notes/pirjo-peltoniemi-kissojen-katastrofiyhdistyksen-uudeksi-puheenjohtajaksi/pirjo-peltoniemen-oikaisu-kkyn-jasenille-osoitettuun-julkaisuun/199591610053304

 

Tulkaa VUOSIKOKOUKSEEN 27.3 vaikuttamaan KKY:n tulevaisuuteen! KISSAT TARVITSEVAT APUA! Voitte itse muodostaa oman mielipiteenne asioista ja päättää itse ketä äänestätte.

Vieras
Vieras

#1356 Re:

23.02.2011 16:22

#1354: -

Kovasti näyttäisi sivut kaipaavan päivitystä, tiedot laahaa jälkijunassa ja vanhentuneiltakin näyttävät olevan. Eipä anna kovin vireää kuvaa yhdistyksestä. Varsinkin nyt pitäisi terästäytyä nostamaan profiilia ja ennemminkin keskittymään toimintaan siis KISSOIHIN kun "vastustajien" mustamaalamiseen.

Kyllä nyt menee todella överiksi tämä touhu. Mielenkiintoista nähdä miten pitkälle ja mihin toimiin pj ja tynkähallitus ovat valmiita menemään tässä vastustustyössään.

En vaan voi todellakaan käsittää tätä "raivoa" ja alhaisia massiivisia temppuja millä he ovat hyökänneet Pirjoa ja muita toisinajattelijoita vastaan. Väkisinkin nousee mieleen ajatus, että mitä taustalla on minkä ei haluta paljastuvan. Mitä yritetään viimeiseen saakka keinoja kaihtamatta peitellä?

Puheenjohtajan ja hallituksen vaihdoksessahan on kyse aivan normaalista yhdistyskäytännöstä!!! On määritelty tietty aika jonka esim. hallituksen jäsen istuu hallituksessa ja sitten valitaan uusi jäsen eikä kukaan nouse raivoisaan kamppanjaan pitääkseen kynsin hampain kiinni paikastaan!!

Mutta ilmeisesti kkyssä on omat säännöt ja sääntöihin onkin sitten laitettu niin että istutaan hallitus- ja pj,n paikalla maailman tappiin, eikä paikkaa luovuteta vaan kaivetaan sapelit esiin ja käydään taistoon heti jos joku kehtaa edes ehdottaa sitä. Käsittämätöntä!!

Virpi Koivula
Vieras

#1357 Re: Re: Re: Re: Re: säätiöittäminen

23.02.2011 16:38

#1343: Sanna Kaski - Re: Re: Re: Re: säätiöittäminen 

 Keräysluvat on ainakin takavuosina hankittu kissojen talteenottoa, leikkausta, perushoitokuluja ja uudelleensijoitusta varten. Nimenomaisesta taloa varten keruusta ei ole ainakaan minulla mitään tietoa. Varat ovat karttuneet sijoitusten hyvällä hoidolla.

Sanna Kaski
Vieras

#1358 Re: Re: Re: Re: Re: Re: säätiöittäminen

23.02.2011 16:44

#1357: Virpi Koivula - Re: Re: Re: Re: Re: säätiöittäminen 

 ok. Kiitos faktatiedosta. Taloa alettiin kaits puuhaamaan muutama vuosi takaperin. Olisiko sitä varten sitten hankittu lisää/uusia keräyslupia. Tämä tietysti voi olla huhupuhe että nimenomaan taloa varten olisi keräyslupia haettu.

entinen ensikotilainen
Vieras

#1359 KKY nettisivut

23.02.2011 16:45

Olen demokratialiikkeessä ja siten varmaan kuulun oppositioon. Meistä oppositioon ja demokratialiikkeeseen kuuluvista on levitetty negatiivista ja valheellista tietoa. Nyt myös KKY,n sivuilla.
MUTTA en vastusta KKY,tä VAAN niitä vääriä tekoja, joita siellä jotkut ovat tehneet. Haluan, että kissat tulee palauttaa keskipisteeksi ja tärkeimmäksi toiminnan ytimeksi. Toiminta ja kohtelu muuttuu niin, että siitä tulee avoimempaa, ystävällisempää ja aktiivitoimijoitaan, sekä jäseniään kunnioittavampaa.

En missään tapauksessa hyväksy sitä keltaista kirjelmää ja sen levittämistä. Teko on tuomittava ja osoittaa pahansuopaisuutta tietynlaista moraalittomuutta tekijöiltään eikä sitä oikeuta mikään.

Tutkintapyyntö tuon johdosta on lähtenyt ja kun se on valmis niin nähdään minkälainen lainrikkomus on tapahtunut.

Timo P.

#1360 Rahaa kissatalolle

23.02.2011 16:45

#1357: Virpi Koivula - Re: Re: Re: Re: Re: säätiöittäminen

Tamperelainen v. 2004 kertoo, kuinka KKY on avannut keräystilin kissatalohanketta varten. Sen keräyslupa on juuri se, joka ymmärtääkseni nyt kiinnostaa ihmisiä. Mitkä ovat sen luvan ehdot?

Tilinumero on tuttu. Tuo kyseinen talotili on edelleen käytössä.

 

Vieras

#1361 Re: Rahaa kissatalolle

23.02.2011 16:53

#1360: Timo Peltoniemi - Rahaa kissatalolle

Sittenhän tuo asia pitää ehdottomasti ottaa esille selvitettäväksi vuosikokouksessa!

Pirjo peltoniemi
Vieras

#1362 Re: KKYn nettisivut

23.02.2011 17:07

#1351: - KKYn nettisivut 

" Demokratialiike" ei ole KKY:tä vastaan missään nimessä. Miksi edes olisi.? Yhdistys on hyvä, mutta hallinto takkuilee.  Vain hallitus ja puheenjohtaja haluttaisi vaihtaa, koska uusia tarmokkaita ihmisiä olisi tulossa ruotuun. Osaamista ja halua löytyy. UUsia ideoita pursuaa koko ajan ja kaikilla on nimenomaan kissojen hyvinvointi pääasiana.

Nettisivustolle  laitettu kirjoitus on tarkoituksella provosoiva.

Vierailija
Vieras

#1363 Vuosi ei riitä

23.02.2011 17:24

Pääsääntöisesti lupia myönnetään vain vuodeksi kerrallaan. Ei yksi vuosi riitä talon hankkimiseen tarvittavaan rahamäärään.

Jos yhdistys kerää tosissaan kissataloa varten varoja, on mahdollisuus anoa tukea EU:sta.

En lähtisi äänestämään puheenjotajaksi kumpaakaan KKY:n ehdokasta. Kumpikin on tahrinut kätensä näissä kinasteluissa. Mistä löytyy järkevä, rehellinen, kissoista välittävä ehdokas, joka osaa ajatella omilla aivoillaan, on toimelias, eikä valittele mitä kaikkea hän tekee, joutuu tekemään ja on tehnyt. Hän ei revittele yhdistyksen sisäisiä asioita nettikeskusteluissa, eikä hänen toimiaan ohjaile mies. (Viittaan mm. L Niemisen tapaukseen)

Vieras
Vieras

#1364 Re: Vuosi ei riitä

23.02.2011 18:09

#1363: Vierailija - Vuosi ei riitä

Kaikkien hyvien naisten takana on parempi mies ;))

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1365 Re: Vuosi ei riitä

23.02.2011 18:14

#1363: Vierailija - Vuosi ei riitä 

Minusta Pirjo Peltoniemi puheenjohtajaehdokkaana on toiminut koko ajan avoimesti ja rehellisesti sekä omaa myös riittävän pätevyyden tehtävään omaten kokemusta laaja-alaisesti koko yhdistyksen toiminnasta aivan sen ruohonjuuritasolta alkaen, että hallitustyöskentelystä. Pirjo on tuonut vain tosiasioita esiin nykyisen hallituksen toiminnasta, jotka ovat kaikki todistettavissa kirjallisen dokumentein tai henkilötodistajien avulla. Pirjo on täten mitä parhain ehdokas KKY:n uudeksi puheenjohtajaksi. Koko oppositio seisoo vankasti Pirjon takana.

TERVETULOA KISSA VIEKÖÖN - TILAISUUTEEMME SU 20.MAALISKUUTA

Voitte tulla tutustumaan meihin koko opposition väkeen Sampolaan su 20.maaliskuuta klo 12-17 välisenä aikana. Pidämme silloin avoimen Kissa vieköön -keskustelutilaisuuden, jonne kaikki KKY:n toiminnassa mukana olevat ja siitä kiinnostuneet, MYÖS nykyinen hallitus, ovat erittäin tervetulleita. Tarkoituksena on valottaa nykyistä tilannetta  ja kertoa lisäksi tulevaisuuden kehityssuunnitelmistamme KKY:n toimintaan liittyen.

Tarjolla on kahvia/teetä ja pikkupurtavaa.

Emme ole salaseura, emmekä mafia, vaan kissoja rakastavia tavallisia ihmisiä, jotka haluamme edesauttaa KKY:n toimintaa avoimempaan suuntaan ja kehittää toimintaa tälle vuosikymmenelle. Olemme kissojen asialla!

Olenko turhaan jäsen?
Vieras

#1366 Mikäs juttu tämä on?

23.02.2011 18:48

Ohoh. Kävin KKY sivuila ja siellä puhuttiin kolmivuotissuunnitelmasta ja 60000€ budjetista leikkauksiin. Mikäs se sellainen on? En löytänyt vuosikokouskutsusta mitään tietoa tästä. Siinä oli vain, että jotkut ovat nyt kauhean pahoja ihmisiä, kun haastavat puheenjohtajaa keskusteluun.

Luulin että kokouskutsussa olisi myös esityslista niinkuin tapana on muilla yhdistyksillä. Veikö tuo muu hulluttelu sitten sille varatun tilan. Vastattiinko muuten niihin Peltoniemen kirjoituksiin. Eikös sen olisi voinut hoitaa sillä? Kertoa mitä suunnitellaan ja sanottu kuulleensa hänen huolensa. 

Olen kai hakoteillä, mutta eikö budjetti ja vuosisuunnitelma hyväksytä vuosittain vuosikokouksessa. Kuinka tälläinen tieto voi olla internetissä? Luulin ainakin, että vuosikokoukset ovat tälläisiä suunnitelmia varten, mutta viisaammat voivat valistaa. Kovin pitkältä ajalta tuo kolmevuotta kuulostaa ihan tälläin yllättäen. Mitähän muuta siinä on? Toivottavasti ei mitään kauhean mullistavaa, kun en ole sen hyväksymiseen saanut vaikuttaa äänelläni. Osaako joku vastata? Vai olenko vain jättänyt postini lukematta? Hurjan tuntuista menoa.

Tästäkö demokratia väki puhui, kun sanoi, että KKy:ssä on päätökset hoitava nelikko ja jäseniltä ei tarvitse mitään kysyä. Uskon heidän tosin kannattavan sitä, että kissoja autetaan joka taholla. Ainakin ovat puhuneet monipuolisesta asianhoidosta.

En tiennyt, että kkyllä on satoja kissoja tälläkin hetkellä. Ei ainakaan kissapörssissä. Eikös ne sadat kannattaisi sinne laittaa vai meneekö ne eteenpäin sivujen kautta. Ainakin kissat vaihtuvat koko ajan. Jos niitä on noin paljon, niin eikös se olisi fiksua hallituksen vähän panostaa tähän näkyvyyteen ja yhteistoimintaan muiden kanssa. Vai ovatko välit tosiaan näin tulehtuneet muihin, kun sivuillakin sanotaan, että muut yhdistykset johtajineen ovat pahantahtoisa valtaajia. Voi eläinsuojelijoita.

Voisiko vaikka Peltoniemi hallitus ihmisenä kertoa, onko tälläinen suunnitelma esitelty hallituksessa ja oletteko tosiaan päättäneet näin. Minä kun tosiaan muista yhdistyksistä päättelin, että nämä kuuluvat vuosikokoukseen.

Enkö nyt siis voi ottaa mitään kantaa mitä yhdistyksessä tapahtuu seuraavan kolmenvuoden aikana. Että niinkuin joku on tämän jo päättänyt? Miksi sitten maksan jäsenmaksua, jotta voin vaikuttaa. Tämä vissiin olikin oikeasti vain Kanervon yhdistys. Toivottavasti hän vastaa minulle tänne.

En uskalla kysyä, jos hän suuttuu samoin kuin Peltoniemelle. Miksi nämä ovat tälläisiä ylhäältätulevan tuntuisia juttuja.  Voisiko joku rohkeampi kysyä. Jos tämä on jo päätetty, niin sama kai liittyä johonkin muuhun kerhoon, jossa voin itsekin päättää mitä jäsenrahoillani tehdään kolmenvuoden aikana. Antaa PJ:n sitten olla Gaddafi omineen. Toivottavasti olen väärässä. Anteeksi jos olen.

Tosiaan mitä tämä on?
Vieras

#1367 Re: Mikäs juttu tämä on?

23.02.2011 19:15

#1366: Olenko turhaan jäsen? - Mikäs juttu tämä on?

No niinpä näyttää olevan. Kysyt kyllä minuakin kiinnostavia asioita. Kuka webbisivuja päivittää, hän voisi tietää. En tuota tajunnut, kun pj sanoi, että näitä asioita ei käsitellä julkisuudessa.

Aamulla oli omituinen juttu radiossakin ja nyt netissä ihan kaikelle maailmalle. Minä luulin että Kanervo olisi itse ollut puheidensa takana.  Näistä asioistahan pitää ruveta tosissaan ottamaan selvää.

Hassua kun puhuu demokratialiikkeestä pahana juttuna ja sitten tulee tälläisiä viestejä, missä on sitä pahasti poljettu. Toivottavasti tämä on jotenkin edes laillista tai edes suunnitelmana hyväksytty jossain. En pysy enää kärryillä. Tuolla naamakirjassa Peltoniemi kyllä heittää ihan asiallisen tuntuista juttua. Parempi näistä tosiaan ottaa selvää. Tiedä vaikka, jos mullekin suuttuu jos menee kysymään.

Vieras
Vieras

#1368 Re: Mikäs juttu tämä on?

23.02.2011 19:46

#1366: Olenko turhaan jäsen? - Mikäs juttu tämä on?

Ikävä kyllä nykyinen pj ja tynkähallitus näyttää herkästi kaikille ovea saatesanoilla "jokainen voi hakeutua muualle tai perustaa oman yhdistyksen jossa voi toimia haluamallaan tavalla, koska jokainen yhdistys toimii omalla tavallaan" ja jos heidän tapansa ei miellytä tai alkaa enempi kyselemään "miksi" ja "mitä varten" he toivovat kyseisen henkilön poistuvan.

En keksi tätä päästäni vaan ikävä kyllä tätä on monelle täällä toivotettu ja on luettavissa jos vaan jaksaa kahlata tätä ketjua taaksepäin.

Ei jäsen ikinä
Vieras

#1369 Re: Re: Mikäs juttu tämä on?

23.02.2011 19:46

#1367: Tosiaan mitä tämä on? - Re: Mikäs juttu tämä on? 

Olette te KKY:läiset jännää porukkaa. Jos kissojen hoitoon on olemassa rahaa, pitääkö tuollaisestakin nostaa haloo kun sitä siihen ohjaa? Varmaankin summa hyväksytetään vuosikokouksessa, ja se menee läpikin, jos kerran on tarkoitus auttaa kissoja.  Tehän olette täällä mainostaneet etti KKY tee mitään kissojen hyväksi ja kun tekee ei saisi tehdä.

Vieras
Vieras

#1370 Re: Re: Re: Mikäs juttu tämä on?

23.02.2011 20:14

#1369: Ei jäsen ikinä - Re: Re: Mikäs juttu tämä on?

Ei tainnut tälläkään kertaa olla kyse rahasta, vaan siitä, millainen oikeus jäsenistöllä on vaikuttaa omistamansa yhdistyksen toimiin kaikenkaikkiaan.

Annika Fabritius
Vieras

#1371 KKY KISSOILLE

23.02.2011 22:10

Kissojen katastrofiyhdistys kissoille -sivusto on perustettu yhdistyksessä toimivien aktiivien toimesta.

Joukossamme on yhdistyksen jäseniä sekä aktiivisia toimijoita, mm. ensikoteja.

Sivustolla haluamme saada äänemme kuuluviin meille tärkeiden asioiden, erityisesti kissojen, puolesta.

Sivumme löytyvät osoitteesta http://web.me.com/kkykissoille/
Suvi
Vieras

#1372 Re: KKY KISSOILLE

24.02.2011 09:22

ex-kivikauppias
Vieras

#1373 Re: Re: KKY KISSOILLE

24.02.2011 09:35

#1372: Suvi - Re: KKY KISSOILLE 

 Hienot sivut ja hautakivikin jo taustalla

IKÄVYSTYNYT
Vieras

#1374 Takautuvasti

24.02.2011 09:56

TÄSSÄ MUUTAMIA ASIOITA, kuinka oli toimittu v.2006. tässä selvää samankaltaisuutta, siis toistoa, KKY:n nykyisen hallituksen muutaman jäsenen toimista.

Silloisessa kokouskutsussa mainittiin, että "Osa hallituksen jäsenistä ei kokenut jäsenistön luottamusta, joten he erosivat"

-Vastaus entisen(3kk toimineen )hallituksen jäseniltä;
"Haluamme selventää, että hallituksesta eroamisen syy oli puheenjohtaja Terttu Kanervon käyttäytyminen ja toiminta aktiiveja ja yhdistystä kohtaan."

-Miten Terttu Kanervo perustelee pyrkimyksen perustaa "VALVOVA ELIN" KKY:n hallituksen YLÄPUOLELLE ja sitä että hän ja tietyt yhdistyksen alkuaikoina toiminnassa olleet jäsenet saisivat pysyvän ylimmän päätösvallan KKY:ssä?

-Mustamaalaamia viestejä on lähetetty mm.Terttu Kanervon lähettäjäleimallaan leimaamissa KKY:n kirjekuorissa ja lähettäjänä on ollut Terttu Kanervo ja Tuija Sistonen. Kirjeet sisältävät runsaasti mm. paikkansapitämättömiä väitteit', ilkeämielisiä vihjauksia ,solvaavia ilmauksia ja vääriä syytöksiä.

TÄMÄ TUNTUU SIIS OLEVAN KKY.N TOIMINTATAPA, UUSIEN IHMISTEN HALUTESSA OSALLISTUA HALLINTOON.
Timo P.

#1375 Valvova elin

24.02.2011 11:13

#1374: IKÄVYSTYNYT - Takautuvasti

Vahvistan em. viestin asiasisällön. Valvovaa elintä koskeva asiakirja on yhdistyksen ylimääräisen kokouksen (13.5.2006) pöytäkirjan liitteenä. Se on pöytäkirjan mukaan luettu kokouksessa. Valvova elin on mainittu myös eräässä toisessa asiakirjassa, joka sekin on pöytäkirjan liitteenä. Myös se luettiin samassa kokouksessa (pöytäkirjamerkintä).

Puheenjohtajan sitoumus valvovasta elimestä on seuraava:

 

YHDISTYKSEN YLIMÄÄRÄISEN VUOSIKOKOUKSEN PUHEENJOHTAJALLE LUETTAVAKSI KOKOUKSESSA 13.5.2006 UUDISTUSPYKÄLÄÄN 4 HALLITUS

Yhdistyksen perustajana vaadin yllämainitun uudistuksen alla mainitussa muodossa.

Määrätään valvovaelin:

Perustajajäsen Terttu Kanervo

3 henkilöä ns. toimivina pitkäaikaisjäseninä

2 henkilöä varalle, jos joku lakkaa toimimasta

KKYry:n perustajajäsenellä, ja viidellä KKYry:n pitkäaikaisjäsenellä, jotka ovat olleet yhdistyksessä vähintään 15-20 vuotta, on oikeudet toimia KKYry:ssä, jos tilanteet sitä vaativat. Pitkäaikaisjäsenistä 2 toimii varajäseninä.

Pitkäaikaisjäsenten tulee noudattaa KKYry:n perusperiaatteita (pykälä2) ja KKYry:n sääntöjä. Muussa tapauksessa heidät voidaan erottaa tehtävästään. Pitkäaikaisjäsenet ovat tehtävässään määräämättömän ajan tai niin kauan, kunnes itse luopuvat tehtävästään. Pitkäaikaisjäsenten tulee valvoa KKYry:n toimintaperiaatteiden, perusperiaatteiden ja voimassa olevan yhdistyslain toteutumista.

Pitkäaikaisjäsenen luovuttua tehtävästä, hänen tilalleeen voidaan valita varajäsen tai sopivaksi katsottu KKYry:n pitkäaikaisjäsen.

Valinnan suorittavat perustajajäsen ja pitkäaikaisjäsenet keskenään silloisista ehdokkaista.

KKYry:n perustajajäsenellä ja kolmella pitkäaikaisjäsenellä on oikeus erottaa KKYry:n toiminnasta sellainen jäsen, joka toiminnillaan vaikeuttaa tai hankaloittaa KKYry:ntoimintaa, niin taloudellisesti kuin myös muista syistä.

KKYry:n perustajajäsenellä ja kolmella pitkäaikaisjäsenellä on oikeus puuttua myös sen hetkisen KKYry:n puheenjohtajan ja hallituksen toimintaan silloin, kun toiminta ei vastaa KKYry:n perusperiaatteen mukaista toimintaa ja myös edellä mainituista syistä. Heillä on oikeus yhdessä erottaa henkilö tehtävistään tai KKYry:stä kokonaan.

KKYry:n puheenjohtajalla tai hallituksella on velvollisuus ilmoittaa ja tiedottaa asioista KKYry:n perustajajäsenelle ja kolmelle pitkäaikaisjäsenelle koskien kokouksia, toiminnanmuutoksia, linjauksia, ristiriitatilannetta, taloudellisia muutoksia ja asioita jne. KKYry:n perustajajäsenellä ja pitkäaikaisjäsenillä (3), on oikeus osallistua kaikkiin kokouksiin ja tapahtumiin KKYry:ssä.

Perustajajäsenen Terttu Kanervon lisäksi seuraavat pitkäaikaisjäsenet ovat suostuneet tehtävään: Birgit Hurme, Sirpa Lehtotie, Asta Syvälä

Varalla Tuula Mäkinen,Tuija Sistonen.

Tampereella 13.5.2006

Terttu Kanervo (omakätinen nimikirjoitus)

Säästäjänk. 10 A, 33840 TRE (leima)

Puh. 03-2652619 (leima)