KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Pirjo peltoniemi
Vieras

#1026 plussat ja miinukset:

17.02.2011 22:27

#995: Vieras - Re: Pirjon plussat ja miinukset: 

 Ihmettelenpä miten tämä nimimerkki kertoo KARSASTAMISESTANI  leikkauskampanjoihin?  Hoidin nimenomaan viime vuoden leikkauskampanjan yksin, alueilla Orivesi, Lempäälä ja Vesilahti. Ehdotin sitä myös itse ja pyysin saada hoitaa sen.

Näistä tauteja sairastavista on puhuttu jo niin monta ketaa, että jos löytyy joku,niin erikoinen yksilö,  joka osaa kissan katsoa sairaaksi ensisilmäyksellä , pitää osata ennustajan taidot.  Sellainen henkilö on taivaan lahja kaikille järjestöille jotka eläimiä hoitavat ja ottavat talteen.

Jos omaat tämän taidon tulet saamaan hyvin palkatun työn missä eläinsuojelujärjestössä tahansa. Mene ihmeessä hakemaan paikkaa. Sinua tarvitaan kipeästi.

Jokainen joka on ollut kissoja pyydystämässä ja talteenottamassa, tietää että kissa tressaantuessaan kiinniotosta , sairastuu helpommin tautiin , joka muuten vain muhisi sen elimistössä. Tämä koskee kaikkia kiinni otettuja kissoja, mutta useimmiten kuitenkin pentuja. 

Vielä ihmettelen mitä kaikkea kirjoittaja tarkoittaa "paljolla muutakin"?

Mihin kaikkeen vapaaehtoistyöntekijän pitää ehtiä, kun monta kesää peräkkäin, menee kokonaan kissojen ja ihmisten auttamisessa. Lomista ei tietoakaan kesäkuusta marraskuulle.

Yöt pitäisi ehtiä nukkuakin, vai onko sekin kiellettyä KKY:ssä.?

Haukkua kyllä osataan mutta kehuja ei ole saanut koskaan.


Vieras

#1027 Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

17.02.2011 22:30

Pirjo Peltoniemelle on perustettu oma vaalisivu facebookkiin ja se löytyy nimellä:

PIRJO PELTONIEMI KISSOJEN KATASTROFIYHDISTYKSEN UUDEKSI PUHEENJOHTAJAKSI

http://www.facebook.com/pages/Pirjo-Peltoniemi-Kissojen-Katastrofiyhdistyksen-uudeksi-puheenjohtajaksi/152410671480931

Pirjon vaalisivun vasemmassa alareunassa lukee JAA. Klikkaamalla jaa-sanaa saat liitettyä omaan profiiliisi linkin Pirjon vaalisivulle.


Tervetuloa tutustumaan Pirjon vaalisivulle. Vaalisivulla muistiinpanoista löytyy Pirjon oma vaalipuhe ja tiedoista tietoa sivun tarkoituksesta. Pirjo vastaa mielellään myös kysymyksiin, jotka voi kirjoittaa suoraa Pirjon vaalisivun seinälle. Mikäli ei halua seinälle näkyviin omia tietojaan voi lähettää kysymykset jne pirjomarjatta@elisanet.fi tai laittaa facebook- viestinä Pirjon henkilökohtaisen sivun Pirjo Peltoniemi kautta. Meili- ja facebook-kysymykset, ehdotukset jne julkaistaan vastauksineen Pirjon vaalisivun seinällä, mutta kysyjän nimeä ei julkaista, ellei hän erikseen niin toivo.


Pelastetaan kissat yhdessä!

Vieras
Vieras

#1028 Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 00:27

#1027: - Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

En voi hyväksyä tälläistä agiteerausta ja nykyisen puheenjohtajan mollaamista julkisilla foorumeilla. Se on osoitus huonosta käytöksestä. Etkö voisi noudattaa yhdistyslakia ja KKY yhdistyssääntöjä pyrkiessäsi tavoittelemaasi puheenjohtajan asemaan. Toimithan sentään hallituksen jäsenenä, joten olisit voinut pyrkiä tekemään haluamiasi muutoksia luottamustoimessasi. Jos tekemäsi jäsenaloitteet eivät saa hallituksen kannatusta, ne eivät nauti yhdistyksen hallituksen kannatusta. Jos pyrit puheenjohtajaksi saadaksesi aikaan muutoksia, niin tee se pieteetillä, hyviä tapoja noudattaen. Olet entinen nahka-alan yrittäjä ja kerrot loukuttavasi vapaita kissoja. Kerro julkisesti meille tiedonjanoisille miten nämä kaksi sopii yhteen ja sopiiko se Kissojen Katastrofiyhdistyksen puheenjohtajan tointa tavoittelevalle. Puheenjohtajuutta tavoitellessasi olisi suotavaa, että kohdistat sanomasi suoraan yhdistyksen jäsenille sen sijaan, että sivulliset - kuten minä - voin lukea nykyistä yhdistyksen toimintaa arvostelevia julkisia kannanottojasi

On näitä vieraita.
Vieras

#1029

18.02.2011 00:37

#1028: Vieras - Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

 

Miksi Minun täytyy lukea nykyisen puheenjohtajan ja kolmen muun hallituksen kirjeitse lähetettyä valehtelua panettelelua ja mustamaalaamista julkisesti.

Kukaan ei ole antanut heille oikeutta julkaista ihmisten nimiä ja morkata heitä usealle sadalle hengelle yhdistyksen varoilla. ONKO SE LAKIEN MUKAISTA JA PIETEETILLÄ TEHTYÄ TOIMINTAA?

Kuka on sallinut puheenjohtajalle tälläisen toiminnan? Onko tämä hyvien tapojen mukaista. En usko, että olet kovin vieras tahi sivullinen.

Vieras taitaa olla kovin tuttu
Vieras

#1030 Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 00:44

#1028: Vieras - Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

Peltoniemi on yrittänyt kohdistaa sanomansa vain jäsenille. Kanervo on estänyt KAIKIN hallussaan olevin jopa laittomin keinoin yhdistyksen sisältä päin toimimisen. MItä jää jäljelle?

 

Kuinka itse toimisit, jos sinun työtäsi yrittää yhdistyksen PJ vahingoittaa jatkuvasti?

 

Miten nahka-alalla toimiminen estää eläinsuojelutyön. ONKO kaikkien KKY:ssä toimivien oltava vegaaneja? Olen varma, että Kanervo syö lihaa ja käyttää nahkatuotteita. KUINKA SE SITTEN OLISI SEN SOVELIAAMPAA.

 

Kanervo on ollut työssä Valmetilla, jonka toimialaan kuuluu myös ihmisten tappamiseen soveltuvat laitteet. Hänen miehensä on ollut sotavoimissa. Näetkö kuinka naurettava mielipiteesi on?

 

Kenen oikeudella nykyinen PJ mollaa Kissojen rahoista maksatetussa kirjeessä julkisesti jopa kolmeakymmentä ihmistä? Kanervo saastuttaa luontoa ja mieliä lähettämällä 750 jäsenelle usea sivuisen kirjeen, jonka sisältö oli pelkkää saastaa.. Siinä on nahkahommat aika pieniä.

Vieras
Vieras

#1031 Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 01:00

#1030: Vieras taitaa olla kovin tuttu - Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

Onpa mielenkiintoista yhdistystoimintaa. Kissat eivät kyllä taida tämmöisestä julkisuudesta saada sen parempaa hoitoa kuin mitä yhdistyksen yhteen hiileen puhaltamisella voitasiin saavuttaa.

Erivieras
Vieras

#1032 Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 03:06

Kanervo syö lihaa. Ihmisen tappamiseen soveltuvat laitteet. Mies ollut sotavoimissa. Mikset kysyisi myös itseltäsi naurettavista kommenteista sekä mielipiteistä? Kerro, miten nämä mainitsemasi asiat liittyvät käytyyn keskusteluun Peltoniemen sopivuudesta uudeksi puheenjohtajaksi? Vai oliko taas aika hieman mustamaalata nykyistä yhdistyksen puheenjohtajaa? Kovasti ainakin tunnut tietävän asioita Terttu Kanervon elämästä.

Pirjo Peltoniemi, mikset perustaisi uutta yhdistystä, joka toimisi samalla asialla kuin KKY? Voisit toimia täysin oman kokemuksesi sekä näkemyksesi johdattamana, ilman että toimiasi yritetään estää.  Ja olethan jo kerännyt itsellesi tukiverkostoakin mahdollisiksi jäseniksi. Samalla kissojen suojelutyölle saataisiin lisää resursseja toimia laajemmin kuin nykyisin. Voisit jopa huomioida työssäsi kiistellyn villikissakannan.

Olen syvästi pahoillani yhdistyksen, sekä erityisesti Kissojen puolesta, mikäli peltoniemi valitaan puheenjohtajaksi, vai voisinko sanoa, jos hän ostaa itsensä puheenjohtajaksi. Pelkään, että tässä tapauksessa myös yhdistyksen arvot muuttuisivat. 

Olen itse KKY:n jäsen, ja olen aidosti huolissani kissojen hyvinvoinnista.

Vieras
Vieras

#1033 Re:

18.02.2011 03:08

#1029: On näitä vieraita. -  

 Miten sinua, vieras, on mustamaalattu ja paneteltu julkisesti?

Vieras
Vieras

#1034 Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 06:06

#1031: Vieras - Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

Olet aivan oikeassa, maaliskuun jälkeen asiat muuttuvat.

Samavieras
Vieras

#1035 Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 06:14

#1032: Erivieras - Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

Rautalangasta väännettynä, nuo asiat kertovat ihan yhtä paljon sopivuudesta puheenjohtajaksi, kun tieto siitä millä alalla on yrittäjänä ollut. Yhdistyksen nykyistä pj:tä ei tarvitse mustamaalata, hän tekee sen ihan itse.

Ymmärän kyllä miksi välttämättä haluatte, että muut perustaisivat oman yhdistyksen, silloin teidän tekemänne vääryyden eivät tulisi ilmi. Kaikesta voi unelmoida, mutta se on nyt myöhäistä.

Minä tiedän että yhdistyksen arvot muuttuisivat uuden pj:n myötä, nykyisin pääarvo on rahan keruu, muutoksen jälkeen kissojen pelastamien.

Olen itse tuleva KKY:n jäsen , ja aidosti huolissani kissojen hyvinvoinnista.

Vieras
Vieras

#1036 Re: Re: niin tosiaan..

18.02.2011 07:41

#1033: Vieras - Re:

kovin tuntuu omakohtaiselta kokemukselta :D

Vieras
Vieras

#1037 Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 07:49

#1035: Samavieras - Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

Peltoniemi perustakoon oman yhdistyksen ja hankkikoon sille oman kannatuksensa sekä maksavat jäsenet. Kissojen Katastrofiyhdityksellä on hyvä kaiku julkisuudessa, jonka se on omalla toiminnallaan itse hankkinut. Rohkeasti vain PP luomaan uutta yhdistystä, sille imagoa ja oman ideologiasi mukaista kissojen suojelua. Suomessa yhdistyksen perustaminen on helppoa, mutta sen pärjäämisen eteen on tehtävä töitä. Pane Pirjo siihen energiasi.

Jaana
Vieras

#1038 Samaa rataa

18.02.2011 08:52

Nämä Terttujengin kirjoitukset pyörittävät edelleen vain samaa laulua! Perustakaa oma yhdistys? Yhdistys on yhtä kuin jäsenet ja me olemme MYÖS jäseniä ja tuleviakin! Kukaan yksittäinen taho EI omista yhdistystä, kuten te ehkä luulettekin. Yhdistyksessä tulee toimia myös yhdistyslakien ja Suomen lakien alaisena.

Entä miten KKY:ssä pelastetaan kissoja tai toimitaan niiden hyväksi tällä hetkellä? Vastaus on, että ei mitenkään, ja tähän haluamme oppositiossa muutoksen. Olemme ainoastaan kissojen puolella! Terttu ja hallitus eivät nauti luottamustamme enää ja ovat osoitttaneet toimillaan kykenemättömyytensä tehtäviinsä!

Puheenjohtajaehdokkaalta voi kysellä halutessaan itseään mietityttäviä kysymyksiä KKY:N TOIMINTAAN liittyen esim. facebookissa olevalla vaalisivustolla tai lähettää sähköpostia pirjomarjatta@elisanet.fi! Suora osoite fb:n löytyy aiemmista viesteistä.

Opppsitio ei ole mikään salaseura, kuten hallitus tai sen kannattajat väittävät, vaan toimimme täysin avoimesti ja nyt myös julKisestikin, koska Terttu ja hallitus ovat tähän asti kieltäneet jäsenlehden kautta tiedotuksen sekä estäneet myös jäsenluettelon käytön. Ainoa keino tavoittaa jäsenistöä, on ollut julkisten medioiden kautta.


Sanna Kaski
Vieras

#1039 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 08:55

#1037: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi! 

 MIksi näitä järjettömiä kommentteja vaan YHÄTI jauhetaan täällä? KKY ei ole Tertun yhdistys vaan jäsenistön. Jos jäsenistö haluaa muutosta niin sitten se sitä haluaa. Ja se nähdään vuosikokouksessa. Tuleva puheenjohtaja voisi olla myös joku muukin kuin Pirjo, oikeastaan kuka vaan kissojen ystävä, joka tuo uusia tuulia ja ideoita KKY:hyn. Sekä tulee toimeen paremmin erilaisten ihmisten kanssa kuin nykyinen pj.

Voisiko joku Tertun kannattaja (jos kerran ei Terttu itse) vihdoin kertoa mitä haittaa Pirjon puheenjohtajuudesta KKY:lle olisi? Ja mihin uuden hallituksen pelätään käyttävän rahat?

Todella järkyttynyt
Vieras

#1040 Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 10:01

#1028: Vieras - Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

Vieras!

"En voi hyväksyä tälläistä agiteerausta ja nykyisen puheenjohtajan mollaamista julkisilla foorumeilla. Se on osoitus huonosta käytöksestä." Emme mekään voi hyväksyä puheenjohtaja ehdokkaan saati muutaman muun henkilön julkista mollaamista "tiedotteen" muodossa! Sekö sinusta osoittaa hyvää käytöstä???!!!!

"Puheenjohtajuutta tavoitellessasi olisi suotavaa, että kohdistat sanomasi suoraan yhdistyksen jäsenille sen sijaan, että sivulliset - kuten minä - voin lukea nykyistä yhdistyksen toimintaa arvostelevia julkisia kannanottojasi" Haluaisinpa tietää miten sinusta tämä asia tulisi hoitaa, kun Terttu estää pääsyn jäsenluottelolle, joka kuitenkin on julkinen!!! Silloin jää kovin vähän vaihtoehtoja, ja julkisuus on minusta siinä ihan hyvä kanava.

Anu Kuoppamäki
Vieras

#1041 Kkyn haukkumakirje jäsenille

18.02.2011 10:11

Kkyn jäsenissä on hyvin monta omilla aivoilla ajattelevaa, järkevää ihmistä. Se on mukava huomata. Kyseisen julkaisun jälkeen on tullut monta puhelinsoittoa, ja olen päässyt puhumaan nykyisestä tilanteesta. Saimme yhteyden moniin jäseniin!
Vieras
Vieras

#1042 Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 10:40

#1028: Vieras - Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

Lue tämä koko ketju ja ota asioista selvää. Lue sitten uudestaan tämä tekstisi ja mieti, onko enää mitään kysyttävää. Ja kirjoita sitten, kun on jotain uutta sanottavaa.

Minä, en jäsenenä, mutta LAHJOITTAJANA olen erittäin kiitollinen, että on tuotu julkiseksi se, ettei nykyinen halllitus käytä antamiani rahoja niille tarkoittamaani kohteeseen, vaan makuuttaa niita tileillä ja makselee niillä mm. omia lakimieskulujaan, taloudenhoitajan järjettömästä palkasta puhumattakaan.

Tuo kysymyksesi Pirjon uraan liittyen on jo niiiin naurettava yritys tehdä tikusta asiaan, että hohhoijaa. Ei taida panokset enää riittää?? Myös, yhdistyslakia kyllä noudatetaan, mutta mikäli KKYn yhdistyssääntöjä ei noudateta, se johtuu siitä, että osa näistä yllättäen tehdyistä sääntömuutoksista on laittomia.

Lisäksi, Suomessa on sananvapaus ja sitä et sinäkään pysty estämään, varsinkin, kun keskustelun aiheena on yleishyödyllinen yhdistys, jonka asiat kuuluvat AINAKIN kaikille jäsenille ja LAHJOITTAJILLE, jotka eivät kaikki jäseniä ole ja tämän vuoksi eivät saa kaikkea oleellista tietoa jäsenkanavia myöten.

Ja kuvitteletko typerys, että jos Pirjo luopuu/pakotetaan luopumaan ehdokkuudestaan, hänen takaansa ei ole valmis astumaan aina joku muu noita saappaita täyttämään? Ei tässä nyt ole kyse Pirjosta, vaan jäsenistön enemmistöstä, joiden toimille ja tavoitteille Pirjo on vain antanut kasvot.

 

Toivon niin kovasti, että Pirjo tai kukaan muukaan ei enää edes tämän kummemmin alentuisi vastaamaan näihin 1028 kaltaisiin naurettavuuksiin, koska nämä asiat on jauhettu jo useaan kertaan täällä ja muualla.

Vieras
Vieras

#1043 Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 10:43

#1031: Vieras - Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

Tämmösen julkisuuden seurauksena kissat saa sen avun, mikä niille olis kuulunut kokonaisuudessaan jo ajat sitten!!!

Vieras
Vieras

#1044 Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 10:56

#1032: Erivieras - Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

Kuinka monta kertaa näitä "perusta oma yhdistys"-juttuja tarvii lukea? Jäsenistöhän tässä vaatii OMISTAMAANSA YHDISTYSTÄ SILLE VARATTUUN TARKOITUKSEEN! Ei jäsenistön tarvitse perustaa omaa yhdistystä, heillä on jo omansa, KKY!

Muuten lainaamani kirjoituksen logiikasta ei saanut kertakaikkiaan mitään selvää.

Nykyistä puheenjohtajaa ei ole panetella tarvinnut, faktat eli JULKITULLUT TOTUUS on kyllä puhunut ja puhuu ihan tarpeeksi puolestaan. Nykyinen pj on kyllä ihan omin voimin, tynkähallituksen suosiollisella avustuksella, osannut jopa kadehdittavan lahjakkaaksi vetää omat kasvonsa kunnon lokaan. Harmi sinänsä, koska mennävuosiin liittyy niin kovasti hyviäkin saavutuksia. Nyt nuo kaikki saavutukset ovat ja tulevat saamaan päälleen todella tahraisen leiman, jota ei saa enää puhtaaksi pestyä muulla, kun nöyryydellä.

Ja vielä, tuohon heittämääsi vitsiin pjn toimen ostamisesta, kerropas meille muillekin, miten tuollainen onnistuu???:D :D :D

 

Minä olen huolissani SINUSTA, kirjoittaja, jos todellakin olet kiinnostunut kissojen hyvinvoinnista, niin asettumalla nykyisen toimintalinjauksen taakse et ikävä kyllä kissojen etua kovin pitkälle saa ajaa.

Vieras
Vieras

#1045 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 10:59

#1037: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

Meinaatko, että kun tarpeeksi monta kertaa tänne kirjoitellaan, että "perusta oma yhdistys", niin näin tapahtuu?:D :D :D

Vaan kun Pirjo ei omaa yhdistystä perusta. Tällä linjalla mennään nyt. Pirjo pitää lupauksensa KKYn jäsenille. PISTE.

 

Vieras
Vieras

#1046 Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 11:14

#1032: Erivieras - Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi! 

 Kun olet nykyisen pj,n leirissä niin ihan oikeasti sinun pitääkin olla kissoista huolissasi , niin ollaan me muutkin, sillä jos et ole huomannut niin kissatoiminta on ajettu alas pj,n toimesta.

Perehdy asioihin paremmin ennenkuin itse syyllistyt samaan mustamaalamiseen mihin pj on nyt sortunut, julkisesti. Totuuden puhuminen ei ole mustamaalausta MUTTA valheiden levittely on ja siitä ei selviä seuraamuksitta.

Juttusi on ihan utopistinen ja läpinäkyvä, so. motiivisi paistavat läpi.

Tuttu
Vieras

#1047 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 11:31

#1037: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

KKY:n maine ei ole todellakaan niin puhtoinen julkisuudessa, kuin kuvittelet.. Useat eläinsuojelutahot ovat suoraan sanoneet, että niin kauan kuin Terttu Kanervo on yhdistyksen johdossa, he eivät tee yhteistyötä KKY:n kanssa. On täysin Kanervon omaa kertomaa, että kyseessä on kunniakas yhdistys.

Sekin oli täysi vale, ettei tälläistä ole ennen tapahtunut. Eihän siitä ole kuin viisi vuotta kun edellisen kerran Kanervo mustamaalasi ison aktiivijoukon, jotka halusivat palauttaa KKY:n MAINEEN.

Jos maine halutaan TODELLA palauttaa, kuuluu siihen likapyykin kunnollinen pesu avoimesti. Vai uskotteko esimerkiksi Vanhasen puhtauteen, kun asiaa ei poliitikot halua käsitellä...

 

Koska te lopetatte noiden satujen uskomisen. Soittakaa ja kyselkää, jos ei silmät muuten avaudu.

Tietämätön
Vieras

#1048 Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 11:38

#1046: Vieras - Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi! 

 Kamalaa nähdä tämä kaikki sarkasmi sekä uho puheenjohtajaehdokkaan tukijoiden toimesta. Nyk. Hallitus ei pidä itsestään meteliä, mutta tämä toinen puoli pitää senkin edestä. Joten, mistä me ulkopuoliset voisimmekaan olla varmoja, mitkä faktat pitävät paikkaansa?

Olisin kiitollinen, jos tässä keskusteluketjussa joku kirjoittaisi asiallisesti, mikä nykyisen hallituksen toiminnassa on pistänyt liikkelle tämän suunnattoman määrän vastustusta? Mihin yhdistyksen rahavarat on käytetty, jos ei kissoihin? Mitä konkreettisia muutoksia uusi pj toisi tullessaan, ja mihin hän rahavarat sijoittaisi?

Ei-jäsenenä en löydä tietoa siitä, mitä nyk. puheenjohtaja on kertonut, tai kuten sanoitte, mitä valheita pj on levittänyt ja kenestä? Tällä hetkellä tietoni perustuu vain tähän keskusteluun, sekä Pirjo Peltoniemen FB- vaalisivustoon.

Hyvältä näyttää oppositio
Vieras

#1049 Re: Kissojen katastrofiyhdistyksen jäsenkirjeestä

18.02.2011 11:54

#1023: Sanna Kaski - Kissojen katastrofiyhdistyksen jäsenkirjeestä

Hienoa Sanna! Pyyteetön vapaaehtoistyö on harvinaista, mutta kaltaisesi yksilöt osoittavat, että joku välittää vielä kissoista ilman rahaa. Taitaa olla niin, että tuo aktiivi porukka saisi ihmeitä aikaan ollessaan ohjaamassa KKY:tä eteenpäin.

Keskustelin näistä muutaman muunkin kanssa. Tässä porukassa on mukana niin ensikoteja kuin jäseniäkin. He eivät ole todellakaan mitään yhdistykseen "kuulumattomia", vaan eläinsuojelijoita omilla aivoillaan. Jokaisella oli omaa osaamisaluettaan. Yhdistystoiminnasta, taloudenpidosta, markkinoinnista, yrittämisestä ja monesta muusta löytyi rautaisia referenssejä. Olipa mukana myös aimo annos elämänkokemusta.

He toimivat nytkin yhdistyksessä, mutta Kanervo ei heidän palveluitaan kaivannut. Heillä oli liikaa omia parannusehdotuksia ja eteenpäin suuntautuneisuutta. Maksettu mies ja muutama jees jees ihminen oli parempi. En tiedä miksi. Mikä siinä on, että sitten useaan otteeseen valitellaan, kun Kanervolla ja Karilla liikaa töitä. Kahmivat jopa niitä lisää. Nyt on jo nähty kuinka hommat viivästyy, kun yksi koittaa olla usea. Vai oliko tälle mainitulle jäsentili asialle muuta syytä.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

18.02.2011 11:55