KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Vieras
Vieras

/ #1044 Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 10:56

#1032: Erivieras - Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

Kuinka monta kertaa näitä "perusta oma yhdistys"-juttuja tarvii lukea? Jäsenistöhän tässä vaatii OMISTAMAANSA YHDISTYSTÄ SILLE VARATTUUN TARKOITUKSEEN! Ei jäsenistön tarvitse perustaa omaa yhdistystä, heillä on jo omansa, KKY!

Muuten lainaamani kirjoituksen logiikasta ei saanut kertakaikkiaan mitään selvää.

Nykyistä puheenjohtajaa ei ole panetella tarvinnut, faktat eli JULKITULLUT TOTUUS on kyllä puhunut ja puhuu ihan tarpeeksi puolestaan. Nykyinen pj on kyllä ihan omin voimin, tynkähallituksen suosiollisella avustuksella, osannut jopa kadehdittavan lahjakkaaksi vetää omat kasvonsa kunnon lokaan. Harmi sinänsä, koska mennävuosiin liittyy niin kovasti hyviäkin saavutuksia. Nyt nuo kaikki saavutukset ovat ja tulevat saamaan päälleen todella tahraisen leiman, jota ei saa enää puhtaaksi pestyä muulla, kun nöyryydellä.

Ja vielä, tuohon heittämääsi vitsiin pjn toimen ostamisesta, kerropas meille muillekin, miten tuollainen onnistuu???:D :D :D

 

Minä olen huolissani SINUSTA, kirjoittaja, jos todellakin olet kiinnostunut kissojen hyvinvoinnista, niin asettumalla nykyisen toimintalinjauksen taakse et ikävä kyllä kissojen etua kovin pitkälle saa ajaa.