KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Vieras
Vieras

/ #1042 Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 10:40

#1028: Vieras - Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

Lue tämä koko ketju ja ota asioista selvää. Lue sitten uudestaan tämä tekstisi ja mieti, onko enää mitään kysyttävää. Ja kirjoita sitten, kun on jotain uutta sanottavaa.

Minä, en jäsenenä, mutta LAHJOITTAJANA olen erittäin kiitollinen, että on tuotu julkiseksi se, ettei nykyinen halllitus käytä antamiani rahoja niille tarkoittamaani kohteeseen, vaan makuuttaa niita tileillä ja makselee niillä mm. omia lakimieskulujaan, taloudenhoitajan järjettömästä palkasta puhumattakaan.

Tuo kysymyksesi Pirjon uraan liittyen on jo niiiin naurettava yritys tehdä tikusta asiaan, että hohhoijaa. Ei taida panokset enää riittää?? Myös, yhdistyslakia kyllä noudatetaan, mutta mikäli KKYn yhdistyssääntöjä ei noudateta, se johtuu siitä, että osa näistä yllättäen tehdyistä sääntömuutoksista on laittomia.

Lisäksi, Suomessa on sananvapaus ja sitä et sinäkään pysty estämään, varsinkin, kun keskustelun aiheena on yleishyödyllinen yhdistys, jonka asiat kuuluvat AINAKIN kaikille jäsenille ja LAHJOITTAJILLE, jotka eivät kaikki jäseniä ole ja tämän vuoksi eivät saa kaikkea oleellista tietoa jäsenkanavia myöten.

Ja kuvitteletko typerys, että jos Pirjo luopuu/pakotetaan luopumaan ehdokkuudestaan, hänen takaansa ei ole valmis astumaan aina joku muu noita saappaita täyttämään? Ei tässä nyt ole kyse Pirjosta, vaan jäsenistön enemmistöstä, joiden toimille ja tavoitteille Pirjo on vain antanut kasvot.

 

Toivon niin kovasti, että Pirjo tai kukaan muukaan ei enää edes tämän kummemmin alentuisi vastaamaan näihin 1028 kaltaisiin naurettavuuksiin, koska nämä asiat on jauhettu jo useaan kertaan täällä ja muualla.