KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Vieras
Vieras

#1001 Re: Ilmainen taloudenhoitaja yhdistykselle!

17.02.2011 15:41

#1000: Vieras - Ilmainen taloudenhoitaja yhdistykselle!

Niin että saisitte vetää kaikki mahdolliset ehdokkaat ihan nimeltä mainiten jo etukäteen lokaan vai? Eiköhän se nimi vuosikokouksessa selviä.

Jos et sattunut tietämään, niin yhdistystoiminta on usein ja pääsääntöisesti VAPAAEHTOISTYÖTÄ ja näin ollen ILMAISTA.

Sinulle lienee myös täysin uusi asia, että on näitä ELÄINTEN YSTÄVIÄ, jotka todellakin ovat valmiita tekemään ILMAISTYÖTÄ ELÄINTEN EDUKSI.

Keskity sinä vaan rahojen laskeskeluun, niin kauan, kun vielä mahdollisuus on. Kissojen ystäville kun niillä rahoilla on vain yksi merkitys ja se on saada ne kaikki kokonaisuudessaan kissojen käyttöön. PISTE.

Kyllä välillä sylettää tämä keskustelun absurdi taso.  Osasta kirjoituksista heijastuu ihan suoraan jo Suomen mielenterveyshuollon täysin riittämättömät resurssit.

 

Vieras
Vieras

#1002 Re: Re: Pirjon plussat ja miinukset:

17.02.2011 15:51

#995: Vieras - Re: Pirjon plussat ja miinukset:

Kerropas sinä kaikkitietävä, miten esim. kissarutto todetaan terveen näköisestä kissasta ilman eläinlääkäriä? Ja kerropa tämän jälkeen, miksi HALLITUS on mm. antanut ymmärtää, että terveeltä vaikuttavien kissojen tarkastuttaminen on turhaa rahantuhlausta? Aika oravanpyörässä ollaan.

Muuhun tekstiisi lienee parasta kommentoida näin: HAH HAH HAA!

Miten ikä tai eläkkeellä oleminen vaikuttaa kenenkään kykyyn toimia? Tosin en edes tiedä, onko Pirjo jo yli 60v tai eläkkeellä, mutta se juuri pointti onkin! Mikäli on pääkoppa kunnossa, niin antaa palaa vaan! Kyllä näiden kirjoitusten perusteella tämän sirkuksen päähenkilöistä Pirjo kannattajineen onkin sitä joukkoa, jossa tuokin määre täyttyy. Vastapuoli on oman pääkoppansa tilan tuonut esille myös, ei kuitenkaan kovin edullisesti itselleen näiden esille tulleiden seikkojen valossa tarkastellen ainakaan.

Asiakirjat nähnyt
Vieras

#1003 Re: Ilmainen taloudenhoitaja yhdistykselle!

17.02.2011 16:13

#1000: Vieras - Ilmainen taloudenhoitaja yhdistykselle! 

 

Yhdistyksen nykyinen johto ei ole suostunut kertomaan jäsenilleen edes vuosikokouksessa, mikä on Marko Karin toimeksianto ja mistä tehtävistä tarkalleen hän vastaa. Jos tätä ei kerrota, on täysin NAURETTAVAA vedota suureen työmäärään ja korvaamattomuuteen. Vuosikokouskutsun yhteydessä oli yhteinen tili lahjoituksille sekä jäsenmaksuille. Kanervo perusteli aikaisemmin tilinumeroiden salaamisen sillä, että tilejä eriytetään. Tämä työ on nyt ollut kesken 2 kuukautta ja ei ilmeisesti tulla tänä vuonna tekemäänkään, koska muuten olisi molemmat numerot ilmoitettu. Kari on tehnyt 2 kk turhaa työtä tai Kanervo valehteli. KUKA vastaa tälläisesta pelleilystä tai jäsenille valehtelusta? Kanervo vastaa näihin kyselyihin!
Asiakirjat nähnyt
Vieras

#1004 Re: Re: Pirjon plussat ja miinukset:

17.02.2011 16:30

#995: Vieras - Re: Pirjon plussat ja miinukset: 

 

Peltoniemi toi meille kissanpentuja, jotka olivat saaneet ruttotartunnan. Veisimme pennut eläinlääkäriin, jos se olisi sallittua KKY:n johdon puolesta. Meitä sitoo ensikotisopimus ja sen rikkomisesta rangaistaan. Pennut olivat terveen näköisiä kaikki KKY:n PJ:n kriteerit täyttäviä kissoja. Itämisajan jälkeen tauti puhkesi ja saastutti kotimme. Pennuista vain yksi jäi henkiin. Tauti on todella ikävä ja sitä on paljon maastossa. Peltoniemi toimi täysin nyt ja silloin PJ:n hyväksymien tapojen mukaan. Peltoniemi on tässä täysin syytön. Tilanne olisi voinut tapahtua kelle vain. Joko KKY LOPETTAA toimintansa tautiriskin takia tai hankitaan karanteenitilat joiden pyörittäminen on useamman ihmisen homma. Pirjo jätettiin muun hallituksen toimesta TÄYSIN yksin Orivedelle. PJ TAI KUKAAN MUUKAAN KIRJEPARJAAJA EI OLLUT VALMIS PANEMAAN TIKKUA RISTIIN AUTTAMISEKSI. KRIISISSÄ HE VETÄYTYIVÄT TÄYSIN. Jälkeenpäin kyllä syytellään! HÄVETKÄÄ! Kissoja te ette tuolloin ajatelleet pätkääkään. Onko ihme, että on hyviä ihmisiä jotka haluavat muuttaa tälläiset pois johdosta jopa kokoamalla voimansa yhteen? Ensikotilaisena saimme apua vain Pirjolta ja muilta kodeilta kriisissä. Emme Kanervolta
Ensikotilainen ja muutosta haluava
Vieras

#1005 Jäsenille

17.02.2011 17:12

Jäsenet! Olette saaneet postissa vuosikokouskutsuksi naamioidun parjauskirjeen. Kutsusta puuttui esityslista, mikä on hyvien tapojen mukaista liittää kutsuun. Lista oli korvattu kirjelmällä neljältä ihmiseltä ja maksatettu Hyvillä syin epäillen KKY:n kissojen rahoista. Kirje sisälsi n. 16 valetta, epäasiallisuutta ja muunneltua totuutta. Siitä puuttui myös allekirjoittaneiden teot, jotka ovat johtaneet tilanteeseen. Uskokaa mitä kirjeessä sanotaan jos haluatte vai kannattaisiko mieluummin kysyä asian oikeita laitoja. Oppositiolle on oman mielipiteen tueksi näyttää asiakirjat näillä parjaajilla ei. Oletteko te jäsenet antaneet näiden ihmisten maksattaa teidän lahjoituksista täynnä valheita olevan kirjelmän? Tästä toimesta ei ole olemassa mitään yhdistyksen toimielimen päätöstä. VOIKO KKY:ssä herjata ja elää kuin pellossa? Kannattaa tutustua liitetyn muistion hyvään sanomaan! Allekirjoittaneet eivät olleet paikalla tapaamisessa eivätkä tiedä mitä todellisuudessa puhuttiin. Olin paikalla ja osa ihmisistä seurasi kokousta kuuntelijoina ja huolestuneena Kanervon touhuista. Näin allekirjoittaneet lokasivat jokaisen muistion nimen! Harkitut toimet alkavat kuulostaa oikeutetuilta tälläisessa sorrossa.. Tätäkö on se 30 vuotta hyvää hoitoa. Tämä sama parjauskirje taktiikka oli käytössä viimeksi 2006
Vieras
Vieras

#1006 Re: Re: Pirjon plussat ja miinukset:

17.02.2011 17:51

#995: Vieras - Re: Pirjon plussat ja miinukset:

Sinä varmaan olet sitten niin tietävä ja osaava, että osaat sanoa heti ensi näkemältä ne piilevätkin sairaudet mitä mikin eläin sairastaa tai kantaa! Mutta raskauttavaa on jos omistat tuollaisen kyvyn niin MIKSI IHMEESSÄ ET KÄYTÄ TAI OLE KÄYTTÄNYT SITÄ KISSATYÖSSÄ JA AUTTANUT PIRJOA VAAN OLET ANTANUT TAUTIEN LEVITÄ. ÄLÄ SYYTÄ PIRJOA VAAN MENE PEILIN ETEEN!! EIKÖ JOKAISEN AKTIIVIN PITÄISI LAITTAA KYKYNSÄ KÄYTTÖÖN?? NIIN PIRJO ON TEHNYT JA HÄNET LYTÄTÄÄN!

LUE PIRJON TOIMINTASUUNNITELMA VAALIPUHEESTAAN, MIETI JA PUHU SITTEN VASTA.

Mutta sehän on nähty ja koettu että Terttu ja hänen lakeijansa kyllä kehuskelevat 32v. kokemuksellaan mutta ketään kentällä kissojen kanssa työskentelevää he eivät auta eivätkä ole auttaneet tuolla kokemuksellaan, se on vain kyykyttämistä ja elvistelyä varten.

Saatte hävetä, mustamaalaatte ja soimaatte, sekä puhutte ilkeästi valhetellen kaikkinaista pahaa ihmisestä, joka on vaivojaan ja aikaansa laskematta auttanut kissoja.

Vieras
Vieras

#1007 Re: Re: Re: Pirjon plussat ja miinukset:

17.02.2011 17:55

#998: Vieras - Re: Re: Pirjon plussat ja miinukset:

"Taloudenhoitaja nostaa palkkaa 16oo euroa vuodessa."

Voi kun nostaiskin ton verran ja sen vielä jotenkin käsittäsi mutta tuosta taitaa puuttua yksi nolla perästä.

Vieras
Vieras

#1008 Re: Re: Re: Pirjon plussat ja miinukset:

17.02.2011 17:59

#1004: Asiakirjat nähnyt - Re: Re: Pirjon plussat ja miinukset: 

 Koitetaan muistaa, että Pirjo P. oli itse kyseisen hallituksen jäsen. Hän oli mukana mm. päättämässä, kuinka tartuntataudeista kärsiviä kissoja kohdellaan, minne niitä otetaan, miten saastuneet tilat puhdistetaan ym. ym. HÄN vetäytyi vastuusta. Missään yhteisöissä eivät puheenjohtajat päätä asioita yksin.

Vieras
Vieras

#1009 Re: Ilmainen taloudenhoitaja yhdistykselle!

17.02.2011 18:00

#1000: Vieras - Ilmainen taloudenhoitaja yhdistykselle!

No voihan vihne!! Täällä raikatetaan koko ajan "kuinka paljon taloudenhoitaja tekee töitä" MUTTA ONKO KOSKAAN JÄSENILLE SELVITETTY JA ERITELTY ETTÄ MITÄ NÄMÄ PALJOT TYÖT OVAT!!!! TODISTAKAA NYT HERRAN TÄHDEN SE EDES JOSKUS JA ANTAKAA JASENILLE ERITELTY SELVITYS PAPERILLA SILLÄ VARSINAISESTI JÄSENISTÖ ON TYÖNANTAJA!!!

NYT PITÄÄ ALKAA TULLA SANOJEN VAKUUDEKSI PUHTAITA FAKTOJA PAPERILLA!!!

Vieras
Vieras

#1010 Re: Re: Re: Re: Pirjon plussat ja miinukset:

17.02.2011 18:14

#1008: Vieras - Re: Re: Re: Pirjon plussat ja miinukset:

Koitetaan muistaa, että on tuotu todisteiden kera esille useammin, kuin kerran, kuinka tynkähallitus on kerta toisensa jälkeen hankaloittanut ja torpedoinut Pirjon osuutta hallituksen jäsenenä ja tehnyt kyllä kaiken mahdollisen, jotta Pirjon mielipiteet on tehty tyhjiksi. Tämä on nyt jo helvetin höpähöpöpuhetta, että Pirjoa yhtenä hallituksen nimellisjäsenenä yritetään lukea samaan joukkoon tuon moraalittoman vouhottavan lauman kanssa. Hallituksen enemmistöhän edelleen pitää näitä salakokouksiaan ja todistettu on sekin, ettei Pirjoa näihin kaikkiin kokouksiin ole huolittu. VAI ONKO KENTIES PIRJO OLLUT ESIM. OSALLISENA KOKOUKSESSA, JOSSA ON PÄÄTETTY VIIMEISIMMÄN HERJAUSKIRJEEN SISÄLLÖSTÄ JA LÄHETTÄMISESTÄ???

Joten eiköhän tämä jo itsellään todista sen, mikä on Pirjon vastuu tietyissä mielivaltaisissa päätöksissä, vaikka hallituksen jäsen NIMELLISESTI onkin.

Vieras
Vieras

#1011 Re: Re: Re: Re: Re: Pirjon plussat ja miinukset:

17.02.2011 18:36

#1010: Vieras - Re: Re: Re: Re: Pirjon plussat ja miinukset:

"VAI ONKO KENTIES PIRJO OLLUT ESIM. OSALLISENA KOKOUKSESSA, JOSSA ON PÄÄTETTY VIIMEISIMMÄN HERJAUSKIRJEEN SISÄLLÖSTÄ JA LÄHETTÄMISESTÄ???

Joten eiköhän tämä jo itsellään todista sen, mikä on Pirjon vastuu tietyissä mielivaltaisissa päätöksissä, vaikka hallituksen jäsen NIMELLISESTI onkin."

Tynkähallituslaisten järjenjuoksun mukaan Pirjo olisi omalta osaltaan hallituspaikkansa vuoksi vastuussa itseään kohtaan laaditusta ja jäsenille lähetetystä herjauskirjeestä?!?!?

VOI HYVÄÄ PÄIVÄÄ!!! Miten voikaan ihmiset olla tyhmiä ja typeriä!!

Vieras
Vieras

#1012 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjon plussat ja miinukset:

17.02.2011 18:55

#1011: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Pirjon plussat ja miinukset:

Meni hieman ohi tämän kirjoituksesi pointti, ellei tarkoituksesi sitten ollut vahvistaa lainaamasi kirjoituksen sanomaa?

Ota selvää
Vieras

#1013 Re: Re: Re: Re: Pirjon plussat ja miinukset:

17.02.2011 19:03

#1008: Vieras - Re: Re: Re: Pirjon plussat ja miinukset: 

 

Koitas muistaa, että Peltoniemi vaati ylimääräistä kokousta jotta tila saataisiin putsattua!! Hän ei voi sijoittajana mennä tilaan joka on saastunut. Muut hallituksesta EI halunnut auttaa, eikä kokoustaa. ONKO tämä vaikea sisäistää. Hallitus työssä Pirjo on AINA vastustanut vääriä päätöksiä. Mukana on ollut kokouksessa, mutta vastustanut väärää päätöstä. Hallitus ei ole ollut yksimielinen, mutta on Kanervon propagandaa väittää muuta.. Näistä asioista on näyttöä
Vieras
Vieras

#1014 Re: Yksipuolista keskutelua

17.02.2011 19:09

#967: TeeKoo - Yksipuolista keskutelua

"Taitaa tämänkin suunnitelmallisen "vallankaappaus" hankkeen takana olla se perinteinen rahanhimo."

Kertokaa miten suoritetaan "vallankaappaus" yhdistysdemokratiassa, rekisteröidyssä yhdistyksessä jossa vuosikokouksessa puheenjohtaja valitaan vaaleilla jäsenistön äänestyksen perusteella?

Päitsi ettei tässä yhdistyksessä tunneta sanaa "yhdistysdemokratia" eikä demokraattista toimintatapaa.

Tuon arvelun "vallakaappauksen" motiiveista jätän omaan vitsikkääseen arvoonsa HAH!


Vieras

#1015 Salaseura

17.02.2011 19:21

Miksi kukaan ei kommentoi tätä salaseuraa, jonka tarkoituksena näyttää olevan vuosikokouksen sabotointi, kielteisen kuvan levittäminen viestimien kautta ja myös yhdistyksen kotisivujen sabotointi? Olen järkyttynyt.
Vieras
Vieras

#1016 Re: Re: Re: Tiedote jäsenille ?

17.02.2011 19:33

#984: Jaana - Re: Re: Tiedote jäsenille ?

"Kun kysyin puolestaan mitä tämä kyseinen kirjanpitäjä tekee palkkansa eteen, sitä ei osannut tämä hallituksen jäsen myöskään sanoa muuta kuin että ko. henkilö tekee taloudenhoitoa ja jotain muita tehtäviä ja että häenllä on paljon paljon töitä. Totta ihmeessä pitää ollakin, jos tuollaista palkkaa saa, mutta mitä? Hänen työnsä on varmaan erittäin salaista, kun sitä ei hallituksen jäsen tai jäsenistökään saa tietää - tietääkö henkilö itsekään? Hassua, että hallituksen jäsen ei osaa asiasta kertoa, kun on ollut siitä päättämässäkin."

Niinpä!! Kyllä maailmaan puhetta mahtuu. MInäkin voin sanoa olevani kiinan keisari ja uskokoon ken tahtoo USKOA. Toinen asia on sitten kun minua vaaditaan todistamaan se ja pystynkö näyttämään toteen olevani kiinan keisari.

Aivan samoin voi sanoa tuolle hallituksen jäsenelle, joka vaan puhuu mutta pystyykö hän todistamaan sen todeksi mitä puhuu.

Näyttääkin tässä yhdistyksessä olevan asiat uskonasiaoita, koska asioiden oikean laidan todistavat dokumentit tuntuvat olevan vain harvojen ja valittujen hallussa (jos niitä yleensäkään on olemassa), eikä niitä pääse katsomaan edes ne joille se oikeus kuuluu.

Ja jos jäsenistölle vuosikokouksessa ei ole selvitetty eriteltynä taloudenhoitajan toimenkuvaa niin faktat jäävät vain pelkkien puheiden varaan SIIS USKONASIOIKSI. Jos ette ole nähneet paperilla eriteltyjä tehtäviä mistä maksetaan, niin älkää ihmeessä uskoko puheita VAATIKAA selvitystä. 16.000 on iso raha ja sen maksamista jäsenistön ei pidä hyväksyä pelkkien puheiden perusteella.

Jos mitään dokumenttia palkanmaksun perusteista ei ole esitetty eikä pyynnöstä huolimatta esitetä niin on todellinen syy epäillä, että tuohon liittyy jotain salattavaa ja hämärää.

Pj kannattajineen ei kylläkään ole esiintynyt tällä foorumilla mitenkään luottamusta herättävästi ja viimeisenkin luottamuksen rippeen heihin vei tuo mustamaalaus"jäsentiedote" joka viittaa vahvasti että he eivät toimi rehellisesti eikä hyvien tapojen mukaan.

Vieras
Vieras

#1017 Re: Salaseura

17.02.2011 19:43

#1015: - Salaseura 

Mitä salaseuraa tarkoitat?

Miten vuosikokousta ollaan sabotoimassa? Ethän vain tarkoita, että sinne on tulossa uusi puheenjohtajaehdokas? Se ei kai ole sabotointia?

Miten KKY:n sivuja on sabotoitu?

Se, miten viimeaikoina on KKY ollut viestimissä esillä, ei varmaankaan ole sinänsä kielteisen kuvan levittämistä, vaan nykyistä KKY:n ihan omaa toimintaa.

Vieras
Vieras

#1018 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjon plussat ja miinukset:

17.02.2011 19:48

#1012: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjon plussat ja miinukset:

"VAI ONKO KENTIES PIRJO OLLUT ESIM. OSALLISENA KOKOUKSESSA, JOSSA ON PÄÄTETTY VIIMEISIMMÄN HERJAUSKIRJEEN SISÄLLÖSTÄ JA LÄHETTÄMISESTÄ???

SORGEN JOS ILMAISIN EPÄSELVÄSTI!!Yritin kuitenkin osoittaa mikä typeryys tuohon ajatuskuvioon liittyy millä tynkähallitus syyllistää Pirjon hänen hallituspaikkaansa vedoten, syyllistetään esim. tuossa Oriveden kissatila jutussa.

Kärjistin tuota eli siis onko Pirjo tynkähallituksen mielestä nyt vastuussa myös tästä herjauskirjeestä itseään vastaan sen vuoksi että kuuluu hallitukseen?

 

Herjattu muistiossa mainittu
Vieras

#1019 Re: Salaseura

17.02.2011 20:02

#1015: - Salaseura 

 

Miksi et lukenut muistion kohtaa, missä kerrotaan kuinka Kanervo on kohdellut ja kiusannut jäseniä? Lukiko siinä, että on tarkoitus levittää kielteistä kuvaa yhdistyksestä? Sanottiinko, että vuosikokousta sabotoidaan, jotta sitä ei voida pitää? Olitko paikalla kuulemassa mitä puhuttiin? Me emme ole saaneet sanoa asiaamme yhdistyksen sisällä. PJ ON TÄMÄN ESTÄNYT. Tarkoitus on ollut nostaa esille epäkohdat ja mahdollisuudet parantaa toimintaa. Tarkoitus on nostaa KKY:n profiilia ja tehdä siitä kiva yhdistys. Sama tarkoitus on tällä adressilla. Muista, että olet lukenut neljän ihmisen vääristellyn viestin. Koko kirjeessä oli yhteensä toistakymmentä seikkaa, jotka olivat valheellisia ja ilkeyttä! Kumpi toiminta on silloin enemmän väärin? Eikö yhdistyksessä mukana olevat saa kokoontua keskustelemaan hiolestuttavasta tilasta ja toimia? Herää todellisuuteen.
Muutoksen on tultava tähän pelleilyyn
Vieras

#1020 Sabotointia

17.02.2011 20:09

Kanervon julkaiseman kirjeen perusteella voidaan määrittää yhdistyksessä kielletyt toimet:
Kokoontuminen ilman PJ:n lupaa, tosiseikkojen kertominen, kiusatun puolustaminen, ihmisten herättely, oikeuksien puolustaminen, toiminnan kehittäminen, nykyisen puheenjohtajan ja hallituksen vaihtamisen haluaminen, kissojen pelastaminen jne.
Sallittua on:
Herjaaminen ja valheiden levittely, yksityisten keskustelujen julkaiseminen. KKY:n varojen käyttö kaikkeen mihin PJ TARVITSEE propagandaa. Hän maksatti 2006 parjauskirjeen myös KKY:llä

Näin meillä KKY:n Pohjois-Koreassa
Vieras
Vieras

#1021 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjon plussat ja miinukset:

17.02.2011 20:24

#1018: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjon plussat ja miinukset:

Ok, eli siis komppasit alkuperäisen kirjoittajan sanomaa pilkkomalla se kaikkien ymmärrettävään muotoon. Hyvä niin. Oli tuo esitysmuoto vain hieman hämäävä.:)

Sanna Kaski
Vieras

#1022 Re: Salaseura

17.02.2011 20:33

#1015: - Salaseura

Niin sitä kannattaa miettiä.. miksiköhän?

Sanna Kaski
Vieras

#1023 Kissojen katastrofiyhdistyksen jäsenkirjeestä

17.02.2011 20:51

Voi jessus että riipii..."Nämä todelliset asiat on jäsenistön hyvä tietää. Aiemmin ei yhdistyksessä ollut tämän kaltaista yhteistyökyvyttömyyttä". Vai ei ole??Siis suoranaisia valheita esitetään tässä sepustuksessa.

Ja voi näitä lauseita
".. syytä voi vain arvailla.."
".. syystä tai toisesta katsottiin eronneeksi"

Ja miten Terttu kehtaa puhua ensikotien kohtuuttomasta kuormittamisesta kun ei ensikoteja arvosta pisaraakaan! Ensikotien pitäisi nyt sitten kun Terttu on järkeistänyt toimintaa (ilmeisesti jotta ensikodit eivät kuormittuisi kohtuuttomasti...)kissojen hoitamisen lisäksi loukuttaa ja kuljettaa kissat.

"Tarkoitus ei ollut tinkiä puolivillien talteenotosta pois pakkasesta, vaan saada ne kuntien vastuulle".MITÄ TYNKÄHALLITUS ON TEHNYT SEN ETEEN JOTTA TÄMÄ VASTUU ON KÄYTÄNNÖSSÄ SIIRTYNYT KUNNILLE?

Ja vielä tuosta tilintarkastuksesta: jos se on niin pirun hyvällä mallilla niin miten uusi hallitus uudella kokoonpanolla voisi helpommin väärin käyttää varoja kuin vanhakaan hallitus?

Ja ilmoitettakoon nyt kaikille: Minä olen se henkilö, jos kerran nimiä kaivataan, joka on lupautunut ottamaan rahastonhoitajan pestin. Voin lähettää CV:ni sitä kaipaaville. Ja teen tämän ainoastaan ja vain rakkaudesta eläimiin. Toki en tule tekemään varmaankaan "kaikkea" sitä mitä Marko Kari, mutta kaiken kylläkin mikä kuuluu rahastohoitajan tehtäviin yhdistyksessä.

Vieras
Vieras

#1024 Re: Sabotointia

17.02.2011 20:53

#1020: Muutoksen on tultava tähän pelleilyyn - Sabotointia

"Näin meillä KKY:n Pohjois-Koreassa"

Tuolla p-koreassa aurinkokin nousee vain ja ainoastaan suuren ja kunnioitetun johtajan ansiosta, niin ne siellä väittävät.

Ja täällä tuo KKY on olemassa vain ja ainoastaan suuren johtajansa ansiosta ja vain hänen johtamanaan voi ainoastaan jatkaa olemassa oloaan. Täälläkin, tässä yhdistyksessä kaikki hyvä on vain ja ainoastaan suuren johtajan ansiosta ja kaiken pahan alku ja juuri on niiden ansiosta jotka eivät kumarra tätä suurta johtajaa. Näin täällä pohjoisessa "koreassa".

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1025 Re: Salaseura

17.02.2011 22:26

#1015: - Salaseura 

 Koska EI OLE olemassa mitään salaseuraa. Jäsenille postitettu muistio on KKY:n opposition pitämästä palaverista, jossa suunnittelemme, miten saisimme KKY:n hallituksen vaihtoon seuraavassa vuosikokouksessa ja sinne sellaisia ihmisiä, jotka palauttavat tämän yhdistyksen toiminnan takaisin kodittomien kissojen pelastustyöhön ja alkuperäistä tarkoitustaan vastaavaksi. Nyt toiminta on aivan retuperällä ja alaspoljettu nykyisen puheenjohtajan ja hänen hallituksensa toimesta, jotka ovat vainoharjojensa ja kuvitelmiensa pelossa toimineet aivan päättömästi ja niin yhdistyslakien kuin nyt jo Suomen lakienkin vastaisesti. Haluamme saattaa yhdistyksen toiminnan myös avoimemmaksi ja jäseniään kunnioittavammaksi, jossa on mukava toimia. Jokaisen panos on yhtäläisen arvokas ja tarpeellinen.

Pirjo Peltoniemi on suostunut oppositiosta asettumaan uudeksi puheenjohtajaehdokkaaksi ja on selkeästi kokenein ja pystyvin ihminen tehtävään. Pirjon kokemus niin kissojen kuin yhdistystyön osalta ja kyky kommunikoida ihmisten kanssa, antaa hänelle parhaimman lähtökohdan puheenjohtajan tehtäviin. Mielestämme olemme aika avoimesti täällä adressissakin asiaa tuoneet esille. Pirjolle on lisäksi perustettu oma facebook-vaalisivusto, koska KKY:n nykyinen puheenjohtaja Kanervo kieltäytyi julkaisemasta Pirjon vaalikirjoitusta Katti-Matti jäsenlehdessä. Olemmekin nyt viime kuukausina miettineet, miten saisimme jäsenille tiedon tästä asiasta, kun meillä ei ole ollut jäsentietoja kaikille jäsenille, eikä Kanervo ole antanut aikasemmin suostumusta jäsenluettelonkaan tarkastamiseen. Se siis tästä ns. salaseurasta.  

Toisaalta tämä Kanervon ja muun hallituksen lähettämä herjauskirje on ollut onni meille, sillä kaikki jäsenet tietävät viimeistään nyt aikeistamme yhdistyksen pelastamiseksi ja Kanervo kumppaneineen on vain osoittanut omat moraalittomat toimitapansa haukkumalla näitä yhdistyksen aktiivijäseniä täysin valheellisesti  mustamaalaten.  Uskon, että kaikki järkevät ihmiset osaavat tehdä oikean johtopäätöksen tilanteesta ja nähdä Kanervon ja hallituksen toimien läpi, jotka ovat hyvin hataralla pohjalla. 

Meillä on puolellamme ainoastaan ja vain totuus sekä halu palauttaa yhdistys sille alunperin tarkoitettuun tarkoitukseensa. Emme yritä sabotoida mitään tai ketään. Kaikki esille tuodut faktatekijät pystymme todistamaan kirjallisin dokumentein. Hallitus on tosin muuttanut pöytäkirjoja ja päivämääriä jälkikäteen, mutta alkuperäiset dokumentit ovat olemassa. Me emme sorru mihinkään laittomuuksiin vastapuolen lailla.

Vuosikokouksessa voimme päättää yhdessä uudesta hallituksesta. Puheenjohtajan ja istuvan hallituksen toimille tulee saada nyt lopullinen päätepiste.

Olemme joutuneet tekemään asiasta muutamissa lehdissä ja täällä adressissa julkisen, koska hallitus ei ole suostunut edes asialliseen keskusteluun asioihin liittyen.