KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#1028 Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 00:27

#1027: - Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

En voi hyväksyä tälläistä agiteerausta ja nykyisen puheenjohtajan mollaamista julkisilla foorumeilla. Se on osoitus huonosta käytöksestä. Etkö voisi noudattaa yhdistyslakia ja KKY yhdistyssääntöjä pyrkiessäsi tavoittelemaasi puheenjohtajan asemaan. Toimithan sentään hallituksen jäsenenä, joten olisit voinut pyrkiä tekemään haluamiasi muutoksia luottamustoimessasi. Jos tekemäsi jäsenaloitteet eivät saa hallituksen kannatusta, ne eivät nauti yhdistyksen hallituksen kannatusta. Jos pyrit puheenjohtajaksi saadaksesi aikaan muutoksia, niin tee se pieteetillä, hyviä tapoja noudattaen. Olet entinen nahka-alan yrittäjä ja kerrot loukuttavasi vapaita kissoja. Kerro julkisesti meille tiedonjanoisille miten nämä kaksi sopii yhteen ja sopiiko se Kissojen Katastrofiyhdistyksen puheenjohtajan tointa tavoittelevalle. Puheenjohtajuutta tavoitellessasi olisi suotavaa, että kohdistat sanomasi suoraan yhdistyksen jäsenille sen sijaan, että sivulliset - kuten minä - voin lukea nykyistä yhdistyksen toimintaa arvostelevia julkisia kannanottojasi

Vastaukset

On näitä vieraita.
Vieras

#1029

2011-02-18 00:37:12

#1028: Vieras - Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

 

Miksi Minun täytyy lukea nykyisen puheenjohtajan ja kolmen muun hallituksen kirjeitse lähetettyä valehtelua panettelelua ja mustamaalaamista julkisesti.

Kukaan ei ole antanut heille oikeutta julkaista ihmisten nimiä ja morkata heitä usealle sadalle hengelle yhdistyksen varoilla. ONKO SE LAKIEN MUKAISTA JA PIETEETILLÄ TEHTYÄ TOIMINTAA?

Kuka on sallinut puheenjohtajalle tälläisen toiminnan? Onko tämä hyvien tapojen mukaista. En usko, että olet kovin vieras tahi sivullinen.

Vieras taitaa olla kovin tuttu
Vieras

#1030 Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

2011-02-18 00:44:01

#1028: Vieras - Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

Peltoniemi on yrittänyt kohdistaa sanomansa vain jäsenille. Kanervo on estänyt KAIKIN hallussaan olevin jopa laittomin keinoin yhdistyksen sisältä päin toimimisen. MItä jää jäljelle?

 

Kuinka itse toimisit, jos sinun työtäsi yrittää yhdistyksen PJ vahingoittaa jatkuvasti?

 

Miten nahka-alalla toimiminen estää eläinsuojelutyön. ONKO kaikkien KKY:ssä toimivien oltava vegaaneja? Olen varma, että Kanervo syö lihaa ja käyttää nahkatuotteita. KUINKA SE SITTEN OLISI SEN SOVELIAAMPAA.

 

Kanervo on ollut työssä Valmetilla, jonka toimialaan kuuluu myös ihmisten tappamiseen soveltuvat laitteet. Hänen miehensä on ollut sotavoimissa. Näetkö kuinka naurettava mielipiteesi on?

 

Kenen oikeudella nykyinen PJ mollaa Kissojen rahoista maksatetussa kirjeessä julkisesti jopa kolmeakymmentä ihmistä? Kanervo saastuttaa luontoa ja mieliä lähettämällä 750 jäsenelle usea sivuisen kirjeen, jonka sisältö oli pelkkää saastaa.. Siinä on nahkahommat aika pieniä.

Todella järkyttynyt
Vieras

#1040 Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

2011-02-18 10:01:00

#1028: Vieras - Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

Vieras!

"En voi hyväksyä tälläistä agiteerausta ja nykyisen puheenjohtajan mollaamista julkisilla foorumeilla. Se on osoitus huonosta käytöksestä." Emme mekään voi hyväksyä puheenjohtaja ehdokkaan saati muutaman muun henkilön julkista mollaamista "tiedotteen" muodossa! Sekö sinusta osoittaa hyvää käytöstä???!!!!

"Puheenjohtajuutta tavoitellessasi olisi suotavaa, että kohdistat sanomasi suoraan yhdistyksen jäsenille sen sijaan, että sivulliset - kuten minä - voin lukea nykyistä yhdistyksen toimintaa arvostelevia julkisia kannanottojasi" Haluaisinpa tietää miten sinusta tämä asia tulisi hoitaa, kun Terttu estää pääsyn jäsenluottelolle, joka kuitenkin on julkinen!!! Silloin jää kovin vähän vaihtoehtoja, ja julkisuus on minusta siinä ihan hyvä kanava.

Vieras
Vieras

#1042 Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

2011-02-18 10:40:29

#1028: Vieras - Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

Lue tämä koko ketju ja ota asioista selvää. Lue sitten uudestaan tämä tekstisi ja mieti, onko enää mitään kysyttävää. Ja kirjoita sitten, kun on jotain uutta sanottavaa.

Minä, en jäsenenä, mutta LAHJOITTAJANA olen erittäin kiitollinen, että on tuotu julkiseksi se, ettei nykyinen halllitus käytä antamiani rahoja niille tarkoittamaani kohteeseen, vaan makuuttaa niita tileillä ja makselee niillä mm. omia lakimieskulujaan, taloudenhoitajan järjettömästä palkasta puhumattakaan.

Tuo kysymyksesi Pirjon uraan liittyen on jo niiiin naurettava yritys tehdä tikusta asiaan, että hohhoijaa. Ei taida panokset enää riittää?? Myös, yhdistyslakia kyllä noudatetaan, mutta mikäli KKYn yhdistyssääntöjä ei noudateta, se johtuu siitä, että osa näistä yllättäen tehdyistä sääntömuutoksista on laittomia.

Lisäksi, Suomessa on sananvapaus ja sitä et sinäkään pysty estämään, varsinkin, kun keskustelun aiheena on yleishyödyllinen yhdistys, jonka asiat kuuluvat AINAKIN kaikille jäsenille ja LAHJOITTAJILLE, jotka eivät kaikki jäseniä ole ja tämän vuoksi eivät saa kaikkea oleellista tietoa jäsenkanavia myöten.

Ja kuvitteletko typerys, että jos Pirjo luopuu/pakotetaan luopumaan ehdokkuudestaan, hänen takaansa ei ole valmis astumaan aina joku muu noita saappaita täyttämään? Ei tässä nyt ole kyse Pirjosta, vaan jäsenistön enemmistöstä, joiden toimille ja tavoitteille Pirjo on vain antanut kasvot.

 

Toivon niin kovasti, että Pirjo tai kukaan muukaan ei enää edes tämän kummemmin alentuisi vastaamaan näihin 1028 kaltaisiin naurettavuuksiin, koska nämä asiat on jauhettu jo useaan kertaan täällä ja muualla.

Vieras
Vieras

#1056 Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

2011-02-18 12:26:17

#1028: Vieras - Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi! 

 Mihin ammattiin olisi pitänyt pyrkiä koulusta lähtiessä, että voisi lähteä vapaaehtoistyöhön aikuisena?

Onko Terttu Kanervo hoitanut kissoja ammatikseen.

Miten voi kohdistaa sanomaa suoraan jäsenille, kun ei pääse edes jäsenluetteloa katsomaan?

Vain hallituksen jäsenet saavat pikaisesti vilkaista ja osa heistä voi lähettää herjauskirjeitäkin, mutta ei kaikki.

Miksi pitäisi perustaa oma yhdistys? Yhdistykset ovat perustettu siksi että siihen liitytään, kun halutaan ajaa sen yhdistyksen asiaa.

Oliko tämä KKY sittenkin vain Terttu Kanervon yksityisyhdistys ? Onko siis annettu väärää tietoa Suomen kaikille ihmisille.?