KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#1046 Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 11:14

#1032: Erivieras - Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi! 

 Kun olet nykyisen pj,n leirissä niin ihan oikeasti sinun pitääkin olla kissoista huolissasi , niin ollaan me muutkin, sillä jos et ole huomannut niin kissatoiminta on ajettu alas pj,n toimesta.

Perehdy asioihin paremmin ennenkuin itse syyllistyt samaan mustamaalamiseen mihin pj on nyt sortunut, julkisesti. Totuuden puhuminen ei ole mustamaalausta MUTTA valheiden levittely on ja siitä ei selviä seuraamuksitta.

Juttusi on ihan utopistinen ja läpinäkyvä, so. motiivisi paistavat läpi.

Vastaukset

Tietämätön
Vieras

#1048 Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

2011-02-18 11:38:27

#1046: Vieras - Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi! 

 Kamalaa nähdä tämä kaikki sarkasmi sekä uho puheenjohtajaehdokkaan tukijoiden toimesta. Nyk. Hallitus ei pidä itsestään meteliä, mutta tämä toinen puoli pitää senkin edestä. Joten, mistä me ulkopuoliset voisimmekaan olla varmoja, mitkä faktat pitävät paikkaansa?

Olisin kiitollinen, jos tässä keskusteluketjussa joku kirjoittaisi asiallisesti, mikä nykyisen hallituksen toiminnassa on pistänyt liikkelle tämän suunnattoman määrän vastustusta? Mihin yhdistyksen rahavarat on käytetty, jos ei kissoihin? Mitä konkreettisia muutoksia uusi pj toisi tullessaan, ja mihin hän rahavarat sijoittaisi?

Ei-jäsenenä en löydä tietoa siitä, mitä nyk. puheenjohtaja on kertonut, tai kuten sanoitte, mitä valheita pj on levittänyt ja kenestä? Tällä hetkellä tietoni perustuu vain tähän keskusteluun, sekä Pirjo Peltoniemen FB- vaalisivustoon.