KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Tietämätön
Vieras

#1048 Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 11:38

#1046: Vieras - Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi! 

 Kamalaa nähdä tämä kaikki sarkasmi sekä uho puheenjohtajaehdokkaan tukijoiden toimesta. Nyk. Hallitus ei pidä itsestään meteliä, mutta tämä toinen puoli pitää senkin edestä. Joten, mistä me ulkopuoliset voisimmekaan olla varmoja, mitkä faktat pitävät paikkaansa?

Olisin kiitollinen, jos tässä keskusteluketjussa joku kirjoittaisi asiallisesti, mikä nykyisen hallituksen toiminnassa on pistänyt liikkelle tämän suunnattoman määrän vastustusta? Mihin yhdistyksen rahavarat on käytetty, jos ei kissoihin? Mitä konkreettisia muutoksia uusi pj toisi tullessaan, ja mihin hän rahavarat sijoittaisi?

Ei-jäsenenä en löydä tietoa siitä, mitä nyk. puheenjohtaja on kertonut, tai kuten sanoitte, mitä valheita pj on levittänyt ja kenestä? Tällä hetkellä tietoni perustuu vain tähän keskusteluun, sekä Pirjo Peltoniemen FB- vaalisivustoon.

Vastaukset

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

2011-02-18 11:55:50


Kiusaaminen seis
Vieras

#1051 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

2011-02-18 12:02:39

#1048: Tietämätön - Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

Eikös se tuohtumus nykymenoon ole liikkeelle paneva voima. Näitä ihmisiä on vapaaehtoistyössä kiusattu, vähätelty ja estetty. Vain omien ajatustensa esille tuonnin takia. He kokevat, etteivät voi tehdä kissojen auttamistyötä nykyisen johdon avustuksella. Yksi esimerkki on se, että sijoittajilta otettiin tekaistulla syyllä pois toimintamahdollisuus. Estettiin jopa ensikotina olo. Siitä syystä, etteivät voisi lukea ja kirjoittaa ensikotilistalla. Eikö olekin naurettavaa.

 

Muita syitä voit hakea mainitusta osoitteesta ja Peltoniemen sivuilta. Ja se syy miksi meteliä pidetään on se, että KANERVO esti jokaisen rauhallisemman tavan. Yritti estää jopa tätä keskustelua.  Minusta 750 jäsenelle lähetetty paimenkirje on järjetöntä rahantuhlausta ja meuhkaamista. Ei sillä ainakaan kissoja auteta.

 

Huomaathan, että PJ:ltä on useasti kysytty mitä hän on viimeisen vuoden aikana tehnyt kissojen hyväksi. Todistettavasti hän tätä lukee, mutta ei ole pystynyt vastaamaan - Mitään.

Todella järkyttynyt
Vieras

#1052 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

2011-02-18 12:07:17

#1048: Tietämätön - Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

TIETÄMÄTÖN:

" Kamalaa nähdä tämä kaikki sarkasmi sekä uho puheenjohtajaehdokkaan tukijoiden toimesta. Nyk. Hallitus ei pidä itsestään meteliä, mutta tämä toinen puoli pitää senkin edestä. Joten, mistä me ulkopuoliset voisimmekaan olla varmoja, mitkä faktat pitävät paikkaansa?"

Juuri tästä tässä osittain on kysymys, kun mihinkään asiallisiinkaan kysymyksiin ei saa vastausta. Jäsenet ovat yrittäneet ottaa asioista selvää jo pitkin vuotta, mutta vastauksia vain ei irtoa, ei syitä ei perusteluja toimintamalliin. Myös me muun haluaisimme kuulla vastapuolelta oikeita vastauksia, eikä mitään "perustakaa oma yhdistys" -juttuja.

Vieras
Vieras

#1053 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

2011-02-18 12:09:03

#1048: Tietämätön - Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

Nykyinen hallitus ei pidä itsestään meteliä??!! Nykyinen hallitus on mm. lähettänyt KOKO JÄSENISTÖLLE herjauskirjeen.

Lue tämä koko ketju, niin saat kyllä faktaa. Useasti on todettu, että kaikki täällä todetut seikat on todistettavissa. Kysy asianosaisilta suoraan. Tai mene vuosikokoukseen kysymään. Siellä ladotaan faktat pöydälle, TODISTEINEEN.

 

Väität lukeneesi keskustelua ja fb-sivuja. Laitan tähän kuitenkin vastaukset kysymyksiisi, mikäli on kyse luetunymmärtämisen vaikeudesta.

 

Kysymyksesi: "Olisin kiitollinen, jos tässä keskusteluketjussa joku kirjoittaisi asiallisesti, mikä nykyisen hallituksen toiminnassa on pistänyt liikkelle tämän suunnattoman määrän vastustusta?" Vastaus löytyy myös tästä ketjusta, sekä tarkastellessa käytännön tapahtumia KKYn lähihistoriassa.

Kysymyksesi: "Mihin yhdistyksen rahavarat on käytetty, jos ei kissoihin?"  Vastaus löytyy mm. tästä ketjusta, sekä mm. Marko Karin n.16000e vuosipalkasta. Lahjoittajat ovat tarkoittaneet rahat kokonaisuudessaan kissojen hyödyksi

Kysymyksesi:"Mitä konkreettisia muutoksia uusi pj toisi tullessaan, ja mihin hän rahavarat sijoittaisi?" Vastaus löytyy mm. tästä ketjusta, sekä Peltoniemen fb-sivulta, molemmista läytyvät myös Peltoniemen vaalipuhe toimintasuunnitelmineen.

 

Sarkasmi on muuten huumorin hienoin laji jo sen vuoksi, että sarkastinen ihminen osaa nauraa myös itselleen.;)

Sanna Kaski
Vieras

#1054 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

2011-02-18 12:18:45

#1048: Tietämätön - Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi! 

 Koitan viikonlopun aikana (ellei joku muu kerkiä ensin) koota sulle tietopaketin ja mistä saat faktat itsellesi. Tosin iso osa asioista on sellaisia että ne löytyvät meiltä ja/tai vastapuolelta, eli ei täysin puolueettomasta lähteestä. Itselläni on esim Tertun laittamia meilejä (useammastakin asiasta), jotka voin kyllä referoida niille henkilöille, jotka näin haluavat. Hallituksen pöytäkirjoista myös löytyy useampi päätös. Samoin kuin näistä kokouksista ja päätöksistä jotka on pidetty/tehty laittomasti. Meilipyynnön mulle voi laittaa kissojenystavat@luukku.com osoitteeseen. Laitan kaiken materiaalin, mikä on sallittua laittaa ja muutkin asiat voin kertoa referoiden ja todistusaineistoa voi sitten pyytää Kanervolta. Tosin hän ei varmaan tule sitä antamaan, mutta sitten voit päätellä miksi.