KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

eriVieras
Vieras

#1076 Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 13:49

#1074: Timo Peltoniemi - Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi! 

 

Tästäkö ainoastaan on kyse? jos Kanervo olisi maksanut lehtisen vaikkapa omista rahoistaan, mitä sitten?

Keräämistä en toki tarkoittanut negatiivisesti, pointtini oli se, että kyllä peltoniemellä varmasti tukijoitakin on jo valmiiksi.

 

Sanna Kaski
Vieras

#1077 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 13:55

#1075: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi! 

Ihmisten on syytä tietää miten diktatuurinen toimintamalli KKY:ssä on. Toiselle puheenjohtajaehdokkaalle ei anneta mahdollisuutta ottaa yhteyttä jäseniin, Kanervo nimittää itsensä päätoimittajaksi, neljä henkilöä hallituksesta pitää kokouksen, josta ei kerrota kahdelle jäsenelle ja jossa tehdään päätös että uusia jäseniä ei oteta jne jne. sitten on vielä nämä KKY:tä alasajavat toimet, jotka suoraan vaikuttavat KISSOJEN HYVINVOINTIIN: neuvovan puhelimen lopetus, kahden aktiivisimman loukuttajan/sijoittajan toiminnan esto, puolivillien luontoon jättäminen ja tähänkin perään jne jne.

Sinä et todellakaan ole mikään syytön sivustaseuraaja. Olet Tertun kannattaja tai jopa Terttu itse. Etkö todella uskalla puolustaa kantojasi oikealla nimelläsi?

Ja se koottu paketti lähtee niille (kun viikonloppuna alan sitä väsäämään) jotka omalla nimellään sitä kissojenystavat@luukku.com osoitteesta pyytävät.

Vieras
Vieras

#1078 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 13:56

#1076: eriVieras - Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

Ihan vaikka se, että toisten kunnianloukkaaminen on rikoslaissa määritelty rikos. Tuossa kirjeessä oli useita valheita, virheitä ja asiaankuulumattomien mollaamista.

 

Kanervo ja kumppanit ovat ylittäneet sen viimeisen rajan, jolloin astuttiin rikosten polulle. Tämä yhdistyksen nykyjohdon edustajat ovat moraalisesti todella vastenmielisiä.

Vieras
Vieras

#1079 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 14:11

#1075: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

Öh? Tuossahan oli lainattuna kolme kysymystä ja vastaukset perässä. Jokaiseen asiallisesti esitettyyn kysymykseen on myös tässä ketjussa annettu vastaus ja jos ei ole osattu vastata, on ohjattu aina eteenpäin.

Minäkin olen lukenut ketjun täysin ulkopuolisena. En ole jäsen, en edes paikkakuntalainen. Ihan selkeän kokonaiskuvan olen saanut. Nyt, nähtyäni mm. tämän paljon puhutun herjauskirjeen, saanut vielä vakuudet siitä, että esiintuodut asiat ovat todellakin todistettavissa.

Mitäs syyllistämistä on siinä, että kirjoittamasi perusteella epäillään sinun todella perehtyneen asioihin? Johan se tuli tekstistäsi ilmi, että esitit kysymyksiä, joihin kaikkiin on vastattu jo ja hyvinkin selkästi.

Ja lisäksi, vaalityöhön kuuluu olennaisena osana kysymyksiin vastaaminen, jota toteutetaan mm. tuolla FB-sivustolla. Totuuden kertominen kun ei ole laitonta ja yleisen käsityksen mukaan ei myöskään kuvaa mainitsemaasi "alhaista käytöstä". Kysymyksiin vastaaminen koetaan kyllä äänestäjien arvostamiseksi eikä päinvastoin.

Tuohon Kanervan esittämiseen negatiivisessa valossa; kaikki hänestä esitetyt asiat ovat faktoja ja todistettavissa. Negatiivisia tosiasioita kun on vaikea positiivisessa valossa esittää, vaikka kuinka yrittäisi.

 

Vieras
Vieras

#1080 Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 14:12

#1074: Timo Peltoniemi - Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi! 

 

Onko Pirjo Peltoniemi sinusta parempi, kun hän parjaa ja mustamaalaa ilmaseksi sähköisissä medioissa?

Todella järkyttynyt
Vieras

#1081 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 14:15

#1080: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Tämä menee siis aivan samaan osioon naurettavuudessa kuin nuo viittaukset ammattiin.

:D:D:D

Vieras
Vieras

#1082 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 14:18

#1080: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

Tosiasiat ja faktat ei ole parjaamista. Ymmärrä ero. KKY:n varojen väärinkäyttö parjaamiseen on yhdistykselle haitallista. Kanervo ja kolme muuta kuuluisi erottaa. Laskepa huviksesi paljonko tämä Kanervon läpyskä maksoi kotiinkannettuna koko jäsenistölle...

Vieras
Vieras

#1083 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 14:19

#1077: Sanna Kaski - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi! 

 

Sinä et todellakaan ole mikään syytön sivustaseuraaja. Olet Tertun kannattaja tai jopa Terttu itse. Etkö todella uskalla puolustaa kantojasi oikealla nimelläsi?

Jaa, niin ettei syyllistetä? Olen aivan puhdas asian sivustaseuraaja, teillä olisi ollut jopa mahdollisuus saada minulta yksi allekirjoitus adressiinne lisää, mutta teille tärkeämpää on moittia joka ikisen osallistujan sanoja. Tässäkö nähdään esimerkkejä mahdollisen uuden, upean hallituksen ja puheenjohtajan toimintatavoista?

En voi uskoa lapsellista käytöstänne.

Vieras
Vieras

#1084 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 14:24

#1082: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi! 

 

Ymmärrän toki eron, mutta mustamaalamista on mielestäni myös peltoniemen alentavasävyinen puhe Kanervosta. Ja tämän sanon puolustelematta Kanervon tapaa. Ihmettelen sitä, kuinka välillä tuodaan esiin se, kuinka hienoja ihmisiä ovat ne jotka huolehtivat kissoista rahaa ajattelematta. Silti kovasti huudetaan yhdestä lehtisestä, josta on aiheutunut kustannuksia, jotka ovat nähdäkseni melko pienet. Olisihan muistio sekä kirje voitu lähettää vaikka sähköpostitse, mutta olisiko suhtautumisenne asiaan muuttunut silloin?

Vieras
Vieras

#1085 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 14:25

#1076: eriVieras - Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

Juu postimerkeistä tässä onkin kyse.:D Voimmekin siis lopettaa keskustelun tähän.

Paikallaollut
Vieras

#1086 Muistiosta

18.02.2011 14:34

Varmasti jokainen asiaan perehtynyt jäsen huomaa, että muistio oli toisesta tapaamisesta. Kanervo väittää ja vääristelee, että olisimme pahalla asialla. Sabotointia ja muita sanoja hän viljelee.

Paikallaolleena voin kertoa seuraavat seikat, joita Kanervo ei vaivaitunut tai mainitsemaan:

- Ensimmäisessä tapaamisessa käytiin läpi kaikkien kokemat vääryydet ja kissoille koitunut vahinko. Jokainen paikalla olija toisti kannanotoissaan huolensa kissojen asiasta. On hassua, ettei Kanervo tätä muistiota vuotanut... EIkä maininnut siitä.

- Kukaan ei ole sabotoinut KKY:n sivuja

-On olemassa kanne yksittäisiä Hallituksen jäseniä kohtaan. Niillä ei ole tarkoitus vahingoittaa KKY:tä Muun muassa keltään ei ole pyydetty senttiäkään rahaa. Hävinnyt osapuoli toki maksaa toisen kulut.

- Jokaisen paikallaolleen leimaaminen näiden asioiden suunnittelijaksi ja toteuttajaksi on kunnianloukkaamista, herjaamista, solvaamista ja mustamaalaamista.

Jos tämä viesti tulkitaan Kanervon mustamaalaamiseksi, kannattaa tutkituttaa päänsä. Paikallaolleena totean vain, että ihmiset tapaamisessa olivat hyviä ihmisiä. Huolissaan nykymenosta ja kissoista. Edelleen, jos tämä epäilyttää, ota yhteyttä herjattuihin. He näyttävät faktat.
Kirsi
Vieras

#1087 Terttu Kanervo pilasi KKY:n maineen päätöksellään

18.02.2011 14:39

Kyllä luit oikein: Terttu Kanervo pilasi KKY:n maineen päätöksellään. Tämä ko. päätös oli jättää suuri osa kissoista kuolemaan pakkaseen.

KAIKKI KISSAT ANSAITSEVAT PELASTUA! Ja KKY:llä siihen riittää rahaa. Ja riittäisi tekijöitäkin, jollei Terttu koko ajan heitä karkottaisi yhdistyksestä.

Ja kaikkien kissojen pelastamisella pakkasesta tarkoitan stä, että jokaisen kissan voi pelastaa pakkasesta, mutta kaikkia kissoja ei voi pelastaa täysin samalla lailla. Suurimman osan kohdalla pelastus tarkoittaa hoivaa, kesytystä ja uutta rakastavaa kotia, osan kohdalla karkurin palaamista omaan kotiinsa ja valitettavasti pienen osan kohdalla lopettamista, kuten esim. kuolemansairaiden. Mutta jokaisen kissan voi pelastaa. Ja suurimman osan voi kesyttää.

Suurimmalla osalla Tamperelaisista on nyt pas.. maku suussa Tertun päätöksen takia ja KKY kärsii taas Tertun touhujen takia.

Ei Pirjo voi puheenjohtaja ainakaan huonontaan KKY:tä, se on varma. Mutta se, että voiko Terttu tehdä sen, niin sitä en tiedä.

Fakta kuitenkin on se, että Tertun takia KKY tulee joutumaan tekemään erittäin paljon töitä saavuttaakseen taas hyvän maineen. Työtä pitää tehdä yhdistyksen sisällä ja ulkopuolella. Yhdistys pitää yhdistää, nostaa kissat pöydälle ja puhua (ei huutaa) asiat selviksi ja jatkaa puhtaalta pöydältä. Sen lisäksi pitää mainostaa rahalla, järjstää enemmän tapahtumia ja saada ihmiset vakuuttumaan, että KKY on palannut toimimaan kissojen asialle, koska tällä hetkellä näin ei ole.

Surullisinta tässä on se, että kaikki tämä olisi ollut erittäin helposti estettävissä. MIKÄLI TERTTU KANERVO OLISI SUOSTUNUT PUHUMAAN ASIOISTA, OLISI ASIAT SAATU HOIDETTUA FIKSUSTI YHSISTYKSEN SISÄLLÄ! Joten te kaikki oppositiosta ja sen toimista valittajat, voitte osoittaa valituksenne Tertulle.

ihmettelevä jäsen
Vieras

#1088 Herjauskirje

18.02.2011 14:39

Olipa omituinen kirje.

Tuossa laskeskelin, että allekirjoittaneita oli neljä ja puhe toimintakaudesta 2010 sekä hallituksen enemmistön näkökulmasta.

Kanervo, Repo, Lehtimäki, V-A Salo = 4
Peltoniemi, Tolvanen, Fabritius, T Salo = 4

Jos otsikko on jo vääristelty, ei lopulta voi paljoa odottaa.
Vieras
Vieras

#1089 Re: Re: Re: Re: Terttu on tuhlaa kissojen rahoja herjaamiseen!

18.02.2011 14:52

#1059: Vieras - Re: Re: Re: Terttu on tuhlaa kissojen rahoja herjaamiseen!

Sain itsekkin teidän sanomanne ns. herjauskirjeen, tosin en 16.2 kuten ilmoititte.

TIEDÄN KAIKEN OLEVAN TÄYTTÄ TOTTA MINKÄ ALLE YHDISTYKSEN AHLLITUKSEN JÄSENET OVAT NIMENSÄ ALLE LAITTANEET.

Ihmettelen miksei KKY:DEMOKRAATTILIIKKEEN muistiota olisi saanut näyttää myös yhdistyksen jäsenille?

Lievästi sanottuna: outoa toimintaa heiltä yhdistystä vastaan.

Yhdistys saisi erottaa jäsenistöstään heidät kaikki.

Vieras
Vieras

#1090 Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 14:57

#1030: Vieras taitaa olla kovin tuttu - Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

Voisiko joku valistaa mikä oli väärää jäsenistölle lähetetyssä kirjeessä.

Sanoitte niitä 750 lähetetyiksi yhdistyksen varoilla.

Miten Peltoniemiä on mollattu kirjelmässä? Olisi hyvä tietää.

Vieras
Vieras

#1091 Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 15:01

#1090: Vieras - Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

Haluaisin myös tietää pääpiireittäin tuon kirjeen sisällön. Vaikkapa sitten ilman nimiä. Olisi helpompi viedä tietoa eteenpäin, kun tietää, mistä puhuu.

Vieras
Vieras

#1092 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 15:04

#1078: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi! 

 Kirjehän oli täynnä valheellista pötypuhetta! Siinä ei ollut totuuden häiventäkään!

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

18.02.2011 15:04


Vieras
Vieras

#1094 Re: Sabotointia

18.02.2011 15:07

#1020: Muutoksen on tultava tähän pelleilyyn - Sabotointia

Itseppähän pj. on varoja keräämässä ollut.

Onko teitä siellä ollut?

Muutakin työtä yhdistyksessä tehdään kuin vain kirjoitellaan parjaavia lausuntoja yhdistyksestä. Ja nimenomaan sen pj-sta.

Vieras
Vieras

#1095 Re: Re: Täysin naurettavaa vänkäämistä

18.02.2011 15:12

#977: Vieras - Re: Täysin naurettavaa vänkäämistä

Mietn nykyisen hallituksen pitäisi perustaa oma yhdistys? Hehän ovat keränneet nykyiset varat yhdistykselle.

Vai kuvitteletteko todella: he jättäisivät varat teille , sekä perustaisivat uuden yhdistyksen? Älkää unta nähkö.

Olen seunannut Peltoniemien toilailua - eikä enää muuta voi kun ihmetellä.

Vierastan vierasta
Vieras

#1096 Re: Re: Sabotointia

18.02.2011 15:16

#1094: Vieras - Re: Sabotointia

Lahjoittajille kerrottiin tässä yhteydessä, että rahat eivät mene kissoille vaan PJ:n järjettömyyksiin laittomuuksiin ja vastenmieliseen toimintaan? Ensikotien rahalliset panostukset, eivätkä jäsenten maksut eivät siis riitä.

Jos on lipas kädessä kadulla, saan siis lähetellä sontaa ympäri maata KKY:n piikkiin.

Alkaa vissiin loppua perustelut hävyttömyyksiin siitä päästä. Voi itku sinun kanssasi vieras ja sinun argumentointiasi.

Vieras
Vieras

#1097 Re: Re: Re: Täysin naurettavaa vänkäämistä

18.02.2011 15:18

#1095: Vieras - Re: Re: Täysin naurettavaa vänkäämistä

Sydämellinen kiitos tästä kirjoituksesta!

Tästä tuli nyt ihan suoraan julki, että hallitus ajattelee varojen olevan heidän, ei kissojen.

Koskas kissat saavat käyttöön niille tarkoitetut varat?

 

Vieras
Vieras

#1098 Re: Re: Yksipuolista keskutelua

18.02.2011 15:18

#968: Opposition edustaja - Re: Yksipuolista keskutelua

Miksette nosta kannetta jos katsotte toisen osapuolen syyllistyneen moisiin herjauksiin?

Jo on omituinen vieras
Vieras

#1099 Re: Re: Re: Täysin naurettavaa vänkäämistä

18.02.2011 15:19

#1095: Vieras - Re: Re: Täysin naurettavaa vänkäämistä

Että sinun mukaasi Kanervo, Repo, Lehtimäki, Salo, Peltoniemi sekä Tolvanen ovat keränneet yhdistyken nykyiset varat.

 

OTA NYT VÄHÄN HAPPEA ENNEN SEURAAVAA PÖLJÄILYÄSI

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1100 Julkaisemme herjauskirjeen

18.02.2011 15:19

Otetaanpa nyt ihan rauhallisesti täällä. Saamme tuon Kanervon ja hallituksen lähettämän kirjeen tänne varmasti vielä kaikkien nähtäväksi ja myös opposition perusteltujen vastaväitteiden kera.

Tämän muistion sisältö EI sinänsä sisällä mitään "salaista" tietoa, mutta Kanervolla ja muulla hallituksella ei ollut myöskään mitään oikeutta sitä julkaista. Lisäksi he antoivat saatetekstissään muistiosta ja siinä mainituista henkilöistä täysin virheellisen ja mustamaalatun kuvan, joka ei vastaa todellisuutta millään tavoin.

Uskon, että jokainen järkevä yksilö, joka kirjeen lukee, voi nähdä rivien välistä, mikä tämän lähetyksen tarkoituksena on hallituksella ollut eli puhdas panettelu.