KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Tapsa
Vieras

#976 Täysin naurettavaa vänkäämistä

16.02.2011 19:10

Mikseivät ne henkilöt jotka eivät halua olla mukana nykyisen KKY:n toiminnassa, perusta uutta yhdistystä. Ei tarvittaisi tällaista järjetöntä taistelua kaikilla mahdollisilla foorumeilla.

Osaako joku asiassa enemmän mukana olevista valottaa hieman tätä puolta?
Vieras
Vieras

#977 Re: Täysin naurettavaa vänkäämistä

16.02.2011 19:28

#976: Tapsa - Täysin naurettavaa vänkäämistä

Tästähän tässä juuri on kyse. Nykyinen hallitus ei halua tukea työtä kissojen hyväksi, joten heidän todellakin olisi jo joko aika perustaa oma yhdistys sellaisten asioiden ympärille, jotka heitä kiinnostavat tai ainakin jättää yhdistyksen pyörittäminen niille, jotka edelleen haluavat ajaa yhdistyksen alkuperäistä tarkoitusta. Tämän toteutuessa koko keskustelua olisi tarpeetonta jatkaa.

Mutta, siihen asti, jäsenistön enemmistö ja lahjoittajat todellakin pitävät huolen siitä, että KISSOJEN rahoja ei enää pankkitileille haudata ja näitä ilmenneitä epäkohtia ei enää vaieta kuoliaaksi!

Kysymykseesi valotusta voit siis kysyä suoraan nykyiseltä hallitukselta, vastauksen saamisesta takeita ei toisaalta kyllä ole, ainakaan jos odotetaan asiallista tai edes loogista vastausta.

tapsa on oikeassa...
Vieras

#978 Re: Täysin naurettavaa vänkäämistä TERTTU KANERVO

16.02.2011 20:08

#976: Tapsa - Täysin naurettavaa vänkäämistä 

 Olet oikeassa Tapsa! Täysin naurettavaahan se on, että puheenjohtaja Terttu Kanervolta, on kokonaan unohtunut KISSOJEN Katastrofiyhdistyksen pääasia eli KISSAT.

Ihmiset ovat lahjoittaneet rahaa KISSOILLE, ei Tertulle. Kissojen Katastrofiyhdistys on KISSOJEN YHDISTYS, ei Terttu Kanervon, vaikka hän itse niin luuleekin.

TERTTU KANERVO: Vaikka oletkin perustajajäsen KKY:ssä, niin ymmärräthän sinäkin, että EI SINUN OLE MIKÄÄN PAKKO OLLA KKY:ssä, kun et kerran halua jäsenten tahtoa noudattaa.

TERTTU KANERVO: KKY on vapaaehtoistyöllä toimiva yhdistys, jossa sinunkaan EI ole pakko olla!

Koska olet muillekkin ystävällisesti ehdotellut muita yhdistyksiä, ystävällisyyttäni teen sinulle saman palveluksen. Tässä sinulle TERTTU KANERVO muutama ehdotus KKY:n tilalle: Tampereen Eläkeläisten virkistyskerhot, Marttakerho, Kansallisten senioreiden tapahtumat. Eläinyhdistyksiä en listalle laittanut, koska olet niiden kanssa välisi kuulemmma jo pilannut, niin sinua ei niistä mihinkään varmaankaan huolita jäseneksi?

 

 

 

Pirjon puolesta!
Vieras

#979 Pirjo on rehti ja reilu ihminen!

16.02.2011 20:10

Pirjo Peltoniemelle on siis perustettu oma vaalisivu facebookkiin ja se löytyy nimellä:

PIRJO PELTONIEMI KISSOJEN KATASTROFIYHDISTYKSEN UUDEKSI PUHEENJOHTAJAKSI

http://www.facebook.com/pages/Pirjo-Peltoniemi-Kissojen-Katastrofiyhdistyksen-uudeksi-puheenjohtajaksi/152410671480931

Pirjon vaalisivun vasemmassa alareunassa lukee JAA. Klikkaamalla jaa-sanaa saat liitettyä omaan profiiliisi linkin Pirjon vaalisivulle.


Tervetuloa tutustumaan Pirjon vaalisivulle. Vaalisivulla muistiinpanoista löytyy Pirjon oma vaalipuhe ja tiedoista tietoa sivun tarkoituksesta. Pirjo vastaa mielellään myös kysymyksiin, jotka voi kirjoittaa suoraa Pirjon vaalisivun seinälle. Mikäli ei halua seinälle näkyviin omia tietojaan voi lähettää kysymykset jne pirjomarjatta@elisanet.fi tai laittaa facebook- viestinä Pirjon henkilökohtaisen sivun Pirjo Peltoniemi kautta. Meili- ja facebook-kysymykset, ehdotukset jne julkaistaan vastauksineen Pirjon vaalisivun seinällä, mutta kysyjän nimeä ei julkaista, ellei hän erikseen niin toivo.


Pelastetaan kissat yhdessä!

Mustamaalattu
Vieras

#980 Tertun pikku tietoisku jäsenille

16.02.2011 20:32

Taidanpa kipaista poliisin puheille, sen verran törkeästi on yksityisyyttäni loukattu.

Äkkiseltään laskettuna tiedotteessa on noin 16 valhetta. Niistä jokainen on todistettavissa toiseksi. Olisi mukava nähdä millaisia todisteita Terttu tarjoaa väitteilleen.

On helppo puhua läpiä päähänsä, toinen asia on millä väitteet todistaa.
Jäsen
Vieras

#981 Pirjon plussat ja miinukset:

16.02.2011 20:33

Pirjon miinukset:
-Pirjo raataa kissojen eteen enemmän kuin normaali ihminen jaksaisi.
-Pirjo ei luovuta, vaikka olisi kiusaamisen takia aihetta.
-Pirjo ei ala pelata likaista peliä, vaikka hänellä olisi aihetta siihen, koska Terttukin pelaa likaista peliä.

Pirjon plussat:
-Pirjo on luotettava, reilu ja avoin, eikä hän kiusaa ketään.
-Pirjo on tehnyt aika varmasti eniten kissojen eteen viimeisen 4 vuoden aikana kuin kukaan muu.
-Pirjolla on hyvät välit muiden eläinyhdistysten kanssa.
-Pirjo arvostaa tasapuolisesti kaikkien mielipiteitä.
-Pirjo ei ole rahanahne, eikä vallanahne.
-Pirjo uskaltaa jakaa vastuuta ja tehtäviä muiden kanssa.
-Pirjo haluaa kehittää KKY:tä, eikä ainoastaan junnata vuodessa 1979.
-Pirjolla on käytännönkokemusta kissojen parista. Hänhän vuosittain pelastaa noin 200 kissaa.
-Pirjolla on kokemusta myös paperitöistä.
-Pirjo haluaa säästää KKY:n rahoja.


Luetteloa voisin jatkaa pitempäänkin, mutta kaikki, jotka osaavat ajatella varmasti ymmärtävät. Pirjolta voi myös hänen facebooksivullaan kysyä lisää aiheesta kuin aiheesta.
Vieras
Vieras

#982 Re: Tertun pikku tietoisku jäsenille

16.02.2011 21:36

#980: Mustamaalattu - Tertun pikku tietoisku jäsenille

Tämä muuttuu yhä rumemmaksi ja likaisemmaksi Tertun ja kumppanien taholta! Nykyiset vireillä olevat kanteet Terttua ja kumppaneita vastaan ei ole viimeiset, nyt niitä tulee roppakaupalla lisää.

 


Vieras

#983 Todistettava

16.02.2011 21:50

Jäsentiedotteen allekirjoittajat; teidän on todistettava väitteenne tosiksi! Niistä pitää olla oikeaksi todistettavaa dokumenttia, mustaa valkosella! Tuo on karkeamman ja törkeämmän laatuinen mustamaalaus, kunnian loukkaus ja se kertoo enemmän teistä ja toimintatavoistanne joista ei voi sanoa enää mitään hyvää!
Perästä kuuluu!
Jaana
Vieras

#984 Re: Re: Tiedote jäsenille ?

16.02.2011 21:58

#975: Vieras - Re: Tiedote jäsenille ? 

 Syntilistalle lisättäköön lukuisten ihmisten ahdistelu ja kiusaaminen että mustamaalaaminen, jonka jälkeen moni onkin kokenut parhaaksi lähteä pois yhdistyksestä.

Tämä tänään tullut herjauskirje loukkaa jo selkeästi monen ihmisen yksityisyyttä. Siinä on julkaistu täysin yksityinen hallituksen jäsenille kuulumaton muistio. Mistä he ovat ylipäätään sen saaneet? Muistion mukana tulleessa saatekirjeessä valehdellaan ja vääristellään asioita tietyistä yhdistyksen jäsenistä. Tässä on perusteet jo pelkästään kunnianloukkaukselle!

Mitä tällainen haukkumakirje kertookaan sen lähettäjistä? Ei ole puhtaita jauhoja pussissa! Oppositio Pirjo Peltoniemi puheenjohtajaehdokkaanaan haluaa vain palauttaa yhdistyksen oikeaan tarkoitukseensa eli keskittää toiminta kodittomien kissojen pelastamistamiseen sekä valistus- ja ehkäisytyöhön. Tällä hetkellä toiminta KKY:ssä ei ole sitä missään mielessä. Puheenjohtaja ja muu hallitus on ajanut toiminnan aivan alas. MIKSI? Ei edes eräs hallituksen edustaja, jonka kanssa tänään onnistuin puhumaan, pystynyt kertomaan selitystä sille. Hänestä nykyinen puheenjohtaja on kuitenkin siitä huolimatta kykenevä johtamaan yhdistystä. Samainen henkilö sanoi kunnoittavansa myös Pirjon työtä kissojen hyväksi, mutta ei näe silti puheenjohtajan ja muun hallituksen päätöksissä virheitä? Mielenkiintoista! 

Tämä em. hallituksen jäsen paheksui myös sitä, kun olin aiemmin viime vuonna rohjennut kysyä, ottaako yhdistys osaa järjestämääni KKY:n ristiriitoja käsittelevään keskustelutilaisuuden tarjoiluun. Se oli rehvastelua, kun kerroin maksavani sitten itse tarjoilun ja kuitenkin jälkikäteen kehtasin pyytää rahoja sähköpostitse. Laitoin siis pyydettäessä meilitse tilinumeroni tiedoksi niille ihmisille, jotka halusivat maksaa oman osuutensa ja täysin vapaaehtoisesti. En sitä keneltäkään pyytänyt. Samaan hengenvetoon hallituksen jäsen sanoi, että tässä yhdistyksessä ei rahoja laiteta muuhun kuin kissoihin!!! Samalla he kuitenkin maksattavat yhdistyksellä nämä yksityisesti saamansa henkilökohtaiset kanteet. He ovat kukin asianomistajia, ei KKY! Onko tämä sitten kissoihin liittyvä maksu jotenkin? En ymmärrä! Entä se, että taloudenhoitaja Marko Kari saa lähes 16 000 euroa palkkaa vuodessa? Meneekö se jotenkin kissoille? Kyllä se on mielestäni kissoilta vain pois! Kun kysyin puolestaan mitä tämä kyseinen kirjanpitäjä tekee palkkansa eteen, sitä ei osannut tämä hallituksen jäsen myöskään sanoa muuta kuin että ko. henkilö tekee taloudenhoitoa ja jotain muita tehtäviä ja että häenllä on paljon paljon töitä. Totta ihmeessä pitää ollakin, jos tuollaista palkkaa saa, mutta mitä? Hänen työnsä on varmaan erittäin salaista, kun sitä ei hallituksen jäsen tai jäsenistökään saa tietää - tietääkö henkilö itsekään? Hassua, että hallituksen jäsen ei osaa asiasta kertoa, kun on ollut siitä päättämässäkin. Hän ei myöskään tiennyt  mitään tästä haukkumakirjeestä. Ei ole kuulemma lukenut koko kirjettä vielä. Silti hänen nimensä on alla. Aika uhkarohkeaa olla allekirjoittamassa tuollaista herjauskirjettä joka sisältää lisäksi yksityistä postia. Sanoisinpa, että hieman ajattelematonta.

Miksi hallitus on päättänyt olla ottamatta uusia jäseniä? Koska he pelkäävät putoavansa hallituspaikoiltaan ja niin tulee myös käymään! Hallituksella ei ole ole edes oikeutta tehdä sellaista päätöstä, eikä se ole mitenkään perusteltua. Yhdistys, joka toimii lahjoitusten ja jäsentulojen varassa ei voi kieltäytyä ottamasta uusia jäseniä, jotka haluavat toimia kissojen parhaaksi! Ei ole mitään kieltoperustetta! Ja huom, se ei ole peruste, että ei ole samaa mieltä puheenjohtajan kanssa.

Mitä enemmän TE siellä hallituksessa teette näitä "iskujanne", sitä syvemmälle te myöskin uppoatte omaan lokaanne. Oppositio toimii ainakin rehellisesti ja ajaa kissojen etuja. Meidän puolellamme on TOTUUS, joka näyttää olevan teille aivan vieras käsite.

Naulasitte taas itse lisää nauloja omaan "arkkuunne" eli urallanne tässä yhdistyksessä. Perästä päin kuuluu ja silloin puhuu taas virkavalta!

Opposition edustaja
Vieras

#985 Re: Re: Täysin naurettavaa vänkäämistä

16.02.2011 22:57

#977: Vieras - Re: Täysin naurettavaa vänkäämistä 

Tapsa - Tässä alla otos KKY:n säännöissä olevasta yhdistyksen tarkoituksesta: 

2 § Tarkoitus
"Yhdistyksen tarkoituksena on kodittomista kissoista huolehtiminen. Tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistys pyrkii ottamaan toimialueellaan oleskelevat kodittomat kissat talteen tilapäisiin hoitokoteihin. Hoitokodeissa kissoille annetaan asianmukainen hoito. Mikäli kissaa ei suvunjatkamisen estämiseksi ole leikattu, huolehditaan leikkauttamisesta, ja kissan kuntouduttua se sijoitetaan vakinaiseen kotiin. Yhdistys pyrkii kodittomien kissojen lukumäärän vähentämiseen. Yhdistys levittää tietoa kodittomien kissojen asemasta ja kissojen hoidosta. Yhdistys kannattaa tehokasta lainsäädäntöä kissojen aseman parantamiseksi yhteiskunnassa sekä tekee tähän liittyviä esityksiä.
Toimintansa tukemiseksi yhdistyksellä on oikeus omistaa toimintaansa varten kiinteää ja irtainta omaisuutta. Yhdistys voi järjestää myyjäisiä, arpajaisia ja rahankeräyksiä sekä ottaa vastaan testamentteja ja muita lahjoituksia. Toimintaansa varten yhdistys hankkii tarvittaessa asianmukaiset luvat."



Mitään näistä säännöissä olevasta kohdasta ei nykyisessä KKY:ssä enää oikeastaan noudateta. Toiminta on ajattu nykyisen puheenjohtajan ja hän johtaman tynkähallituksen toimesta lähes täysin alas. Haluamme oppositiossa palauttaa toiminnan sen alkuperäistä tarkoitusta vastaavaksi eli taistelemme tässä kissojen puolesta ja varsinkin ns. puolivillien kissojen, jotka ovat muodostaneet enemmistön yhdistyksen talteenottamista kissoista.

Perustakoon nykyinen hallituskokoonpano oman vapaamuotoisen "marttakerhon", jossa he voivat tehdä mitään vaan. Yhdistyksessä on yhdistyksen säännöt ja nyt niitä on rikottu todella räikeästi, että olemme joutuneet nostamaan kanteita ja lisää on tulossa viime päiväisten hallituksen toimien johdosta. Tämä hallituksen toiminta on mennyt aivan käsittämättömäksi farssiksi. Kyllä tähän on jokin roti saatava! He eivät pysty edes asialliseen keskusteluun. Viranomaisten tulo mukaan, on ainoa ja viimeinen keinomme vastata hallituksen mielivaltaisiin ja lainvastaisiin tekoihin. Ikävää mutta totta!

Opposition edustaja
Vieras

#986 Kenenkäs laskuun ne herjauskirjeet lähetettiin?

16.02.2011 23:21

Mietin vaan, että kenenkäs laskuun ne herjauskirjeet lähetettiin? Oliko niiden lähettäminen puhtaasti kissa-asiaa tai kissoja puoltavaa asiaa?
Järkyttävää pa.....
Vieras

#987 Terttu on tuhlaa kissojen rahoja herjaamiseen!

17.02.2011 00:59

Terttu se sitten tuhlaa kissojen rahoja herjaamiseen sekä omien mokiensa paikkailuun!

Kissoille lahjoitetuilla rahoilla Terttu on palkannut itselleen kalliin asianajajan, vaikka kanne on nostettu nimenomaan Terttua eikä KKY:tä vastaan.

Nyt Terttu lähettelee ilmeisesti useita satoja herjauskirjeitä KKY:n rahoilla.

Nämä rahat ovat KISSOJEN RAHOJA!!

Vai onko joku teistä muista lahjoittanut rahaa Terttu Kanervon henkilökohtaisen asianajajan kuluihin tai herjauskirjeisiin?

MINÄ OLEN RAHANI LAHJOITTANU KISSOILLE, ENKÄ PUHEENJOHTAJALLE!

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

17.02.2011 13:01


Todella järkyttynyt
Vieras

#989 Re: Terttu on tuhlaa kissojen rahoja herjaamiseen!

17.02.2011 13:08

#987: Järkyttävää pa..... - Terttu on tuhlaa kissojen rahoja herjaamiseen!

Tertty kaivaa todellakin hautaa itselleen. "Tiedote" ensimmäkin osoittaa että oppositio on oikealla asialla, ja toisekseen Terttu loukkaa ihmisten yksityisyyttä.

Olipa onni että tiedote muistioineen lähetettiin jäsenille!

 

 

Vieras
Vieras

#990 Re: Re: Terttu on tuhlaa kissojen rahoja herjaamiseen!

17.02.2011 13:31

#989: Todella järkyttynyt - Re: Terttu on tuhlaa kissojen rahoja herjaamiseen! 

AIVAN!! Se on selvääkin selvempää todistusaineistoa opposition hyväksi joka ei enää ole pelkkää puhetta vaan näyttö Tertun & co. toimintatavoista. Tätä ei voi enää Terttukaan perua, tehty mikä tehty eikä tekemättömäksi enää saa!! Voi rassukat minkä itselleen tekivät!! Olen vilpittömästi vahingoniloinen!! Ja vain sen takia etteivät tulleet järkiinsä eikä osanneet lopettaa ajoissa.


Vieras

#991 päinvastainen vaikutus

17.02.2011 13:35

Luulen, että tämä mustamaalaus-herjaus-hakkuma jäsentiedote taitaakin aiheuttaa päinvastaisen vaikutuksen kuin tiedotteen lähettäjät ovat toivoneet. Napsahtaa lähettäjien omaan nilkkaan.
Todella järkyttynyt
Vieras

#992 Re: päinvastainen vaikutus

17.02.2011 13:41

#991: - päinvastainen vaikutus

Voipi olla että Sampolassa 27.pvä on ruuhkaa :)  :)

Vieras
Vieras

#993 Re: Re: päinvastainen vaikutus

17.02.2011 13:50

#992: Todella järkyttynyt - Re: päinvastainen vaikutus 

 Niin ja tunteet voi kuumeta enemmän kuin normisti opposition vastaisella puolella nyt kun kaikki ei ehkä menekään niinkuin ennen, väkeä paikalla enemmän kuin sunnuntai epistolassa :DD

Ois varmaan viisasta pyytää virkavalta paikalle varmuuden vuoksi että kokous voisi sujua hyvässä järjestyksessä ilman rettelöitä :) sillä nyt ei huuto auta tuossa kokouksessa vaan asiat on lyötävä faktoina pöytään asiallisesti niin kuin aikuiset tervejärkiset tekee.

Vieras
Vieras

#994 Re: Kissat pakkasessa tai muuten pulassa

17.02.2011 14:30

#1: tuula säteri - Kissat pakkasessa  

 Tuula S.kirjoittaa asiaa suoraan kentältä, valveutuneena eläinsuojeluihmisenä, joka omassa lähipiirissään näkee, mistä ongelmat saavat alkunsa. Tässä kohtaa ennaltahkäisevän eläinsuojelun (esim. kissojen leikkaamiseen ohjaaminen ja valistaminen) sekä toimivat yhteydet mm. eläinlääkäreihin sekä eläinsuojelu- ja terveysviranomaisiin ovat toiminnan a ja o. Eksyneet, hylätyt  ja luontoon syntyneet kissat autetaan luonnollisestikin niin vapaaehtoistoimijoiden kuin löytäeläintalojenkin toimesta, mutta ongelmien ennaltaehkäisyyn panostaminen kantaa hedelmää pitemmän ajan kuluessa ja nostaa kissan arvoa lemmikkinä ja perheenjäsenenä.

Monella saralla voi tehdä eläinsuojelua. Yksi tahtoo toimia ensikotina, toinen valistaa, kolmas ja loput tehdä jotakin muuta. Annettakoon arvo kaikelle, toisia mollaamatta.

Vieras
Vieras

#995 Re: Pirjon plussat ja miinukset:

17.02.2011 14:43

#981: Jäsen - Pirjon plussat ja miinukset: 

 Pirjo Peltoniemi on ainakin 60-vuotias? Eläkkeellä? Karsastaa KKY:n varojen laittamista ennaltaehkäisevään eläinsuojelutyöhön esim. leikkauskampanjoihin, ja kuljettaa ensikoteihin tarttuvia tauteja sairastavia kissoja.

Pirjo Peltoniemellä on kokemusta hoitaa kissoja,  mutta paljon muutakin tarvitaan. Ei "hoidettujen" tai "pelastettujen" kissojen" määrä liene ansio sinänsä?

Vieras
Vieras

#996 Re: Pirjon plussat ja miinukset:

17.02.2011 14:47

#981: Jäsen - Pirjon plussat ja miinukset: 

 "Pirjo haluaa säästää KKy:n rahoja?" Yhdistyksen rahat ovat nimenomaan säästyneet tähän astisen halinnon ja työsuhteessa olevan taloudenhoitajan toimesta? Varsinainen uhkakuva syntyy ajatuksesta, että mitä rahankäytölle tapahtuukaan tämän hetkisillä "opposition sotasuunnitelmilla"!

Vieras
Vieras

#997 Re: Re: Pirjon plussat ja miinukset:

17.02.2011 14:59

#995: Vieras - Re: Pirjon plussat ja miinukset: 

Samapa kai tuo onko kakskytä vai kuuskytä, pääasia että kissat on ykkösenä (niin kuin Pirjolla tuntuu olevan) Eipä ole Terttu paljoa kissojen pelastamisesta hehkuttanut.. Pelkää vaan, että yhditys menee perikatoon, kissoista ei niinkään tunnu olevan huolissaan.

Mielestäni siinä on jo ansiota riittämiin, että Pirjolla on huomattavasti kokemusta niin kissoista kuin oman yrityksen pyörittämisestä. Ennen kaikkea hänellä on kokemusta KKY:n hallitustoiminnasta. Mitä sellaista kokemustaTertulla tai muilla on jota KKY:n puheenjohtajuudessa tarvitaan ja jota Pirjolta ei löydy? Ei tässä nyt sentään presidenttiä haeta vaan organisointi- ja yhteistyökykyistä kissaihmistä :)

Vieras
Vieras

#998 Re: Re: Pirjon plussat ja miinukset:

17.02.2011 15:03

#996: Vieras - Re: Pirjon plussat ja miinukset: 

 Taloudenhoitaja nostaa palkkaa 16oo euroa vuodessa. Miten hän siis säästää rahoja? Eikö se ole säästöä, että toinen ammattilainen hoitaisi saman homman ilmaiseksi? Vai on Marko joku ylijumala jota parempaa ei ole? Olisi mukava kuulla hiukan perustelujakin..

Ja kyllähän rahat on säästynyt ku ei niitä käytetä enää kissoihin.

Opposition sotasuunnitelmana on vain ja ainoastaan PELASTAA KISSOJA eikä jättää niitä pakkaseen ja antaa rahojen makoilla tileillä. Vai onko lahjoittajat antaneet rahansa yhdistykselle, jotta niitä säilytetään tilillä, maksetaan tähtitieteellistä palkkaa taloudenhoitajalle ja vielä kustannetaan yksityishenkilöiden lakimiehiä ja mahdollisesti massapostituksia?

Todella järkyttynyt
Vieras

#999 Re: Re: Pirjon plussat ja miinukset:

17.02.2011 15:12

#995: Vieras - Re: Pirjon plussat ja miinukset:

Melko erikoista että Tertun kannattajat puuttuvat ikään... ?!

Vieras
Vieras

#1000 Ilmainen taloudenhoitaja yhdistykselle!

17.02.2011 15:31

#998: Vieras - Re: Re: Pirjon plussat ja miinukset: 

 Olisipa mahtavaa saada oikein nimi henkilölle, joka tulee hoitamaan suurehkon yhdistyksen työmäärän ILMAISEKSI! Hän on varmaan todellinen eläinten ystävä.