KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Kiusaaminen seis
Vieras

#1051 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 12:02

#1048: Tietämätön - Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

Eikös se tuohtumus nykymenoon ole liikkeelle paneva voima. Näitä ihmisiä on vapaaehtoistyössä kiusattu, vähätelty ja estetty. Vain omien ajatustensa esille tuonnin takia. He kokevat, etteivät voi tehdä kissojen auttamistyötä nykyisen johdon avustuksella. Yksi esimerkki on se, että sijoittajilta otettiin tekaistulla syyllä pois toimintamahdollisuus. Estettiin jopa ensikotina olo. Siitä syystä, etteivät voisi lukea ja kirjoittaa ensikotilistalla. Eikö olekin naurettavaa.

 

Muita syitä voit hakea mainitusta osoitteesta ja Peltoniemen sivuilta. Ja se syy miksi meteliä pidetään on se, että KANERVO esti jokaisen rauhallisemman tavan. Yritti estää jopa tätä keskustelua.  Minusta 750 jäsenelle lähetetty paimenkirje on järjetöntä rahantuhlausta ja meuhkaamista. Ei sillä ainakaan kissoja auteta.

 

Huomaathan, että PJ:ltä on useasti kysytty mitä hän on viimeisen vuoden aikana tehnyt kissojen hyväksi. Todistettavasti hän tätä lukee, mutta ei ole pystynyt vastaamaan - Mitään.

Todella järkyttynyt
Vieras

#1052 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 12:07

#1048: Tietämätön - Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

TIETÄMÄTÖN:

" Kamalaa nähdä tämä kaikki sarkasmi sekä uho puheenjohtajaehdokkaan tukijoiden toimesta. Nyk. Hallitus ei pidä itsestään meteliä, mutta tämä toinen puoli pitää senkin edestä. Joten, mistä me ulkopuoliset voisimmekaan olla varmoja, mitkä faktat pitävät paikkaansa?"

Juuri tästä tässä osittain on kysymys, kun mihinkään asiallisiinkaan kysymyksiin ei saa vastausta. Jäsenet ovat yrittäneet ottaa asioista selvää jo pitkin vuotta, mutta vastauksia vain ei irtoa, ei syitä ei perusteluja toimintamalliin. Myös me muun haluaisimme kuulla vastapuolelta oikeita vastauksia, eikä mitään "perustakaa oma yhdistys" -juttuja.

Vieras
Vieras

#1053 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 12:09

#1048: Tietämätön - Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

Nykyinen hallitus ei pidä itsestään meteliä??!! Nykyinen hallitus on mm. lähettänyt KOKO JÄSENISTÖLLE herjauskirjeen.

Lue tämä koko ketju, niin saat kyllä faktaa. Useasti on todettu, että kaikki täällä todetut seikat on todistettavissa. Kysy asianosaisilta suoraan. Tai mene vuosikokoukseen kysymään. Siellä ladotaan faktat pöydälle, TODISTEINEEN.

 

Väität lukeneesi keskustelua ja fb-sivuja. Laitan tähän kuitenkin vastaukset kysymyksiisi, mikäli on kyse luetunymmärtämisen vaikeudesta.

 

Kysymyksesi: "Olisin kiitollinen, jos tässä keskusteluketjussa joku kirjoittaisi asiallisesti, mikä nykyisen hallituksen toiminnassa on pistänyt liikkelle tämän suunnattoman määrän vastustusta?" Vastaus löytyy myös tästä ketjusta, sekä tarkastellessa käytännön tapahtumia KKYn lähihistoriassa.

Kysymyksesi: "Mihin yhdistyksen rahavarat on käytetty, jos ei kissoihin?"  Vastaus löytyy mm. tästä ketjusta, sekä mm. Marko Karin n.16000e vuosipalkasta. Lahjoittajat ovat tarkoittaneet rahat kokonaisuudessaan kissojen hyödyksi

Kysymyksesi:"Mitä konkreettisia muutoksia uusi pj toisi tullessaan, ja mihin hän rahavarat sijoittaisi?" Vastaus löytyy mm. tästä ketjusta, sekä Peltoniemen fb-sivulta, molemmista läytyvät myös Peltoniemen vaalipuhe toimintasuunnitelmineen.

 

Sarkasmi on muuten huumorin hienoin laji jo sen vuoksi, että sarkastinen ihminen osaa nauraa myös itselleen.;)

Sanna Kaski
Vieras

#1054 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 12:18

#1048: Tietämätön - Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi! 

 Koitan viikonlopun aikana (ellei joku muu kerkiä ensin) koota sulle tietopaketin ja mistä saat faktat itsellesi. Tosin iso osa asioista on sellaisia että ne löytyvät meiltä ja/tai vastapuolelta, eli ei täysin puolueettomasta lähteestä. Itselläni on esim Tertun laittamia meilejä (useammastakin asiasta), jotka voin kyllä referoida niille henkilöille, jotka näin haluavat. Hallituksen pöytäkirjoista myös löytyy useampi päätös. Samoin kuin näistä kokouksista ja päätöksistä jotka on pidetty/tehty laittomasti. Meilipyynnön mulle voi laittaa kissojenystavat@luukku.com osoitteeseen. Laitan kaiken materiaalin, mikä on sallittua laittaa ja muutkin asiat voin kertoa referoiden ja todistusaineistoa voi sitten pyytää Kanervolta. Tosin hän ei varmaan tule sitä antamaan, mutta sitten voit päätellä miksi.

Vieras
Vieras

#1055 Re: Re: Terttu on tuhlaa kissojen rahoja herjaamiseen!

18.02.2011 12:25

#988: Todella järkyttynyt - Re: Terttu on tuhlaa kissojen rahoja herjaamiseen!

KUKAHAN ON TÄSSÄ SAIRAS .

OMAA PESÄÄNSÄ TÄSSÄ LIATAAN.

PALJONKOHAN TERTTU ON HERJAUSKIRJEITÄ KIRJOITELLUT. KATSOPPA VAIN OMAAN NAPAASI.

 

Vieras
Vieras

#1056 Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 12:26

#1028: Vieras - Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi! 

 Mihin ammattiin olisi pitänyt pyrkiä koulusta lähtiessä, että voisi lähteä vapaaehtoistyöhön aikuisena?

Onko Terttu Kanervo hoitanut kissoja ammatikseen.

Miten voi kohdistaa sanomaa suoraan jäsenille, kun ei pääse edes jäsenluetteloa katsomaan?

Vain hallituksen jäsenet saavat pikaisesti vilkaista ja osa heistä voi lähettää herjauskirjeitäkin, mutta ei kaikki.

Miksi pitäisi perustaa oma yhdistys? Yhdistykset ovat perustettu siksi että siihen liitytään, kun halutaan ajaa sen yhdistyksen asiaa.

Oliko tämä KKY sittenkin vain Terttu Kanervon yksityisyhdistys ? Onko siis annettu väärää tietoa Suomen kaikille ihmisille.?

Vieras
Vieras

#1057 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 12:27

#1054: Sanna Kaski - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

MAHTAVAA!

 

Olisiko mahdollista saada jonkinmoista tietopakettia myös tänne ja Facebookiin? Etiikan rajoissa toki. Käytetään nyt sitten sitä sanavapautta!

Tällainen kattava tietopaketti helpottaisi asian selvittämistä myös toiminnasta vastakiinnostuneille, joita myös Pirkanmaan ulkopuolelta löytyy.

Lisäksi, mikäli tietopaketti olisi tällä tavalla julkinen, vältyttäsiin myös näiltä "salaseura"-puheilta. Oppositiohan mainostaa toimivansa avoimin kortein.:)

Vieras
Vieras

#1058 Re: Re: Salaseura

18.02.2011 12:28

#1025: Jaana Vuorenpää - Re: Salaseura 

Hei "oppositio"! Kumpaa te nyt siis oikeasti haluatte: Palauttaa yhdistys alkuperäiseen tarkoitukseensa vai päästää ne uudet tuulet puhaltamaan.. Kumpaakin tehdäään yhdistyksesssä parhaillaan, koko ajan. Niiden toimijoiden voimin, jotka ihan oikeasti tekevät asioita eläinsuojelun hyväksi. Hyvillä mielin, mutta kauhean häiriköinnin kohteena. Kissojakin tulee koko ajan, ja varsinkin uudet ensikodit ottavat niitä mielellään. Kissat myös löytävät nopsaan oman kodin, koska eivät ole niin ihmisarkoja kuin jo villiintyneet kissat.

Uskoakseni pitkäaikaiset jäsenet ja suuri yleisö sisäistävät tosiasiat.

Vieras
Vieras

#1059 Re: Re: Re: Terttu on tuhlaa kissojen rahoja herjaamiseen!

18.02.2011 12:29

#1055: Vieras - Re: Re: Terttu on tuhlaa kissojen rahoja herjaamiseen! 

 Vieraalle vanki 988.

Herjauskirje kaikille yhdistyksen jäsenille tuli 16.02 2011 postissa. allekirjoittaneet TERTTU KANERVO ,ANNELI REPO, VADELMA SALO ja EIJA LEHTIMÄKI.

Vai ei Terttu ole herjauskirjeitä lähetellyt , no, nyt lähetti n. 744 kirjettä , RIITTÄÄKÖ todisteeksi?

Todella järkyttynyt
Vieras

#1060 Re: Re: Re: Salaseura

18.02.2011 12:34

#1058: Vieras - Re: Re: Salaseura

"Kissojakin tulee koko ajan, ja varsinkin uudet ensikodit ottavat niitä mielellään. Kissat myös löytävät nopsaan oman kodin, koska eivät ole niin ihmisarkoja kuin jo villiintyneet kissat."

Niinpä, ennen tuli 600 kissa vuodessa, joille löytyi hyvät kodit, mukana myös puolivillit ja sitä kesymmät. Nyt tulee noin 30, joten eiköhän niille 30 juuri ja juuri ensikodit löydy (ensikoteja 30 ja moni ottaisi enemmän kuin yhden...) Ja eiköhän niille myös kodit löydy kun kysyntää niille harvoille on niin että pörssiin laitettujen kissojen perässä tulee kymmenen soittoa vuorokaudessa!!!!!

Jumankekka ottaa päähän osan porukan sokeus, tyhmyys ja ruskea kieli


Vieras

#1061

18.02.2011 12:38

Vanki 1027 .Koska vieras ei uskalla kirjoittaa omalla nimellään, on kuin vangille vastaisi.
Kiitos neuvoista, joita kyllä olenkin noudattanut kaikin sallituin keinoin. En ole tehnyt MITÄÄN väärää ketään enkä mitään kohtaan. KKY:n toimintakertomuksissa ainakin v,1999 lähtien on ollut että "vain villit ja Sairaat kissat lopetetaan. Silti minua syytetään että olen ottanut puolivillejä kissoja KKY:lle. Mitä se sitten tarkoittaa? kuka selittää?

Hallituksen jäsenenä toimiminen ei tässä yhdistyksessä ole sama mitä muissa, koska tässä toimii kaikki vain nykyisen PJ:n ehdoilla. Jos esityksesi ei häntä miellytä, se kaadetaan ainakin heti seuraavassa kokouksessa, johon itse olet estynyt pääsemään. Vaikka hallituksen muut jäsenet (paitsi Pj) olisivatkin kanssani samaa mieltä, tämänhetkinen puheenjohtaja vääntää päätöksen omaan malliinsa heti, kun vain silmä välttää. Ole siinä sitten kilttinä tyttönä.

Tämä on totista totta, vaikka varmaan vaikea uskoa. Hänellä on myös erittäin hyvä kyky ympäripuhua kanssaihmisiään, siis muutamaa hallituksen jäsentä. Taito sekin. Järkeä siinä vain ei ole. Olen itsekin ollut tässä myllyssä kolme vuotta ja kiltisti totellut kaikkia määräyksiä. Mutta silmäni ovat auenneet. Muut eivät vielä näe selvästi.

Olen yrittänyt noudattaa hyviä tapoja, enkä mollannut yhtä törkeällä tavalla kun Kanervo ja Repo ym, ym, ym. Mutta eikö minulla kuitenkin ole oikeus puolustautua, kun kovilla panoksilla minua ammutaan?

Onko siis hyväksyttävää, että Terttu Kanervo, Anneli Repo, Vadelma Salo ja Eija Lehtimäki saavat mustata minua jäsenille lähetetyssä kirjeessä ja minun pitää toimia vain hyviä tapoja noudattaen?

Etköhän ole nyt hyvin puolueellinen? Oikeata tietoa sinulla ei voi olla,jos näin ajattelet.

Mistä lähtien vapaaehtoistyössä on vaadittu työtodistuksia?

Miten minun ammattini voi vaikuttaa vapaaehtoistyöhön?

Onko Terttu Kanervon työ ollut eläimiin liittyvää?

Olet kyllä aivan hakoteillä kertoessasi tällaista.Jos olet järkevästi ajatteleva ihminen, mieti nyt tarkaan, teitköhän virheen?

Olen kyllä ollut myös kahvilayrittäjänä , olisiko se parempi ammatti kissojen hoitoon?
Vai mikä olisi pitänyt olla valintana koulusta lähtiessäni, että pääsisin vapaaehtoistyöhön aikuisena.? Hups keikkaa.

Kerropa vielä miten voi kohdistaa sanomaani suoraan jäsenille? Enhän millään meinannut päästä edes katsomaan jäsenrekisteriä. Eikä kirjoituksiani millään meinattu ottaa Katti-Mattiin. Kovalla taistelulla ja painostuksella ne minulla armolahjana annettiin. Vastaiskuna Katti-Mattiin tulee lisää maustamaalausta.

Tämäkö on OIKEAN puheenjohtajan ja hallituksen tavoitteet? Tehdä kiusaa ja haukkua ihmistä joka toimii normaalien yhdistyssääntöjen mukaan

Vieras
Vieras

#1062 Re: Re: Re: Salaseura

18.02.2011 12:40

#1058: Vieras - Re: Re: Salaseura

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 

Ja tuo kuvastaa sitä naurunremakkaa, minkä kirjoittajan teksti aiheutti meillä täällä töissä.

Vieras
Vieras

#1063 Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 12:44

#1032: Erivieras - Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi! 

 Näin juuri! Tähän maahan mahtuu kissa- ja eläinsuojeluyhdistyksiä lisääkin. Esimerkiksi villien kissojen muodostamien ongelmapopulaatioiden hallintaan tarvitaan ihmisiä, loukuttamaan ja hoitamaan tarttuvat taudit, etsimään uusia koteja kssoille.

Yhdistyksen perustaminen sujuu kyllä niinkin viksuilta ja tomerilta ihmisiltä, jotka nyt kohdistavat energiansa hyvän ja maineikkaan edelläkävijän mollaamiseen.

Siitä vain aloittamaan varojen ja jäsenten keruu.  Alkupääoma muodostuu toki omista rahoista, kuten KKY:lläkin aikoinaan. Toivotan aidosti onnea matkaan.

Uskon sitä paitsi, että KKY voisi jopa avustaakin pienellä alkupääomalla uutta yhteistyökumppania. Sen verran hyvää neuvottelutaitoa olisi saatavilla.

Yksi ääni oppositiosta
Vieras

#1064 Re: Re: Re: Salaseura

18.02.2011 12:52

#1058: Vieras - Re: Re: Salaseura

Hei "Vieras"

Uudet tuulet ovat sitä, että toiminta voi kehittyä ja kukoistaa. Ennenkaikkea sitä, että yhdistyksessä ei kiusata, parjata, vähätellä jne. ALkuperäinen tarkoitus on auttaa kissoja. Tähän ME haluamme palata. Nyt yhdistys toimii todella tyhjäkäynnillä, koska AINOASTAAN valtansa pitääkseen PJ on sulkenut: Tiedotuksen (pl. oman herjauksensa), tehokkaan sijoittajatoiminnan, JÄSENHANKINNAN jne. Millään muulla ko toimia EI ole perusteltu. Eihän tästä tule tälläin mitään.

 

Neljän ihmisen lähettämän parjauskirjeen jälkeen on opposition ihmisille tullut useita yhteydenottoja halusta joko saada muutos tai erota yhdistyksestä. He eivät ole ikinä nähneet näin röyhkeää puheenjohtajaa. Puheenjohtaja on nyt vahingoittanut yhdistyksen mainetta ennenkuulumattomalla tavalla. Eikun eihän tämä ollutkaan ennenkuulumatonta.... (2006)

 

TÄHÄN HALUTAAN MUUTOS.

Vieras
Vieras

#1065 Re: Re: Re: Re: Salaseura

18.02.2011 12:56

#1060: Todella järkyttynyt - Re: Re: Re: Salaseura 

 Jos olet kissojen puolesta ja asialla, niin kuuluisi toki olla tyytyväinen niiden 30 kissan puolesta, jotka ovat päässeet uusiin koteihin jo tässä vaiheessa tätä vuotta..

Sanna Kaski
Vieras

#1066 Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 13:00

#1063: Vieras - Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi! 

 Jaha, mikäs olisi päivän tarjous? :):)Hih hih... ei meikäläinenkään näköjään voi välillä ittelleen mitään kun pitää tälläisiä kommentteja laittaa.... ;)

Vieras
Vieras

#1067 Re: Re: Re: Re: Re: Salaseura

18.02.2011 13:03

#1065: Vieras - Re: Re: Re: Re: Salaseura

Onks joku sanonut, ettei olla tyytyväisiä? MUTTA KUN ENEMMÄNKIN OLISI MAHDOLLISTA TEHDÄ!

 

Vieras
Vieras

#1068 Re: Re: Re: Re: Salaseura

18.02.2011 13:05

#1064: Yksi ääni oppositiosta - Re: Re: Re: Salaseura 

 Jokainen miettii kohdallaan, että maksaako tämän vuoden jäsenmaksun vai katsooko välivuoden, mitä tuleman pitää. Ei se jäsenyydestä eroaminen sen kummoisemman toimenpiteen takana ole.

Todella pöyristynyt!!!!
Vieras

#1069 Tänään tuli postissa kirje

18.02.2011 13:10

Voi hyvä ihminen sentään!!

Kuinka kukaan normaalijärjissään oleva ihminen laittaa postiin avoimen kirjeen, jonka etusivulla selkeästi panettelee ihmisiä. Kenen oikeudella tälläista tehdään? Tälläistä röyhkeyttä en ole ikinä nähnyt. Tämän lähettäjistä yksikö on saanut jonkun arvomerkin?

MITÄ IHMETTÄ TÄMÄ ON? Tälläisiä pamfletteja ei selväpäinen lähettele. Eikö näistä allekirjoittajanulikoista kenellekään tullut mieleen toisten ihmisten kunnioittaminen?


Kehoitan vakavasi jokaista kirjeessä mainittua ihmistä harkitsemaan rikosilmoitusta. Hyvän maun rajat on rikottu ennennäkemättömän julkeasti. ONKO TÄMÄ KIRJE VUOSIKOKOUSKUTSU VAI MITÄ SE ON?

KUKA KKY:N MUISTA JÄSENISTÄ SUVAITSEE TÄLLÄISTA ROSKAA.

Kanervo pois tehtävistään VÄLITTÖMÄSTI. Oikeuden eteen tuollaiset saastat. HÄVETKÄÄ, JOS OSAATTE!!!

Nyt ymmärrän täysin mitä tarkoitetaan, kun väitetään KANERVON kiusaavan ihmisiä.
Vieras
Vieras

#1070 Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 13:12

#1063: Vieras - Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

Voi että näin sivustaseuraajaana alkaa vaikuttamaan jo aika surkuhupaisalta nämä muutosta vastustavien hämäysyritelmät. Tämä on mitä loistavinta ajanvietettä, yrittää saada kiinni näiden kirjoittajien järjenjuoksusta ja samalla huomata kerta toisensa jälkeen, kuinka nämä puhuvat itsensä pussiin. Kiitos monista makeista nauruista!

Ensin tässä keskustelussa heitettiin ilmoille, että Pirjo yrittää ostaa itselleen pj:n paikan ja nyt jo heitetään ilmoille ajatus siitä, että ostetaan Pirjo ja kannattajat ulos yhdistyksestä.

Kaikki konstit on näköjään käytössä, mutta yksi asia ei muutu. Pirjoa ajetaan nyt urakalla pj:ksi ja siksi UUTTA YHDISTYSTÄ EI PERUSTETA, kun vanhakin on vielä korjauskelpoinen.

Vieras
Vieras

#1071 Re: Re: Re: Re: Re: Salaseura

18.02.2011 13:15

#1065: Vieras - Re: Re: Re: Re: Salaseura 

 " Jos olet kissojen puolesta ja asialla...jne"

Miksi pitäisi tyytyä siihen, että toimintaa supistetaan perustetetomasti ja muutama kissa saa kodin, kun mahdollisuuksia olisi paljon muuhunkin? Resursseja kyllä on kun päästetään idearikkaat ihmiset kehittämään toimintaa ajanmukaiseksi, nyt se junnaa jossain menneisyydessä.

Onko Sinulle tärkeämpää pelastaa kolmekymmentä kuin kolmesataa kissaa kunhan helpolla päästään ja rahaa säästyy?

Todella järkyttynyt
Vieras

#1072 Re: Re: Re: Re: Re: Salaseura

18.02.2011 13:16

#1065: Vieras - Re: Re: Re: Re: Salaseura

"Jos olet kissojen puolesta ja asialla, niin kuuluisi toki olla tyytyväinen niiden 30 kissan puolesta, jotka ovat päässeet uusiin koteihin jo tässä vaiheessa tätä vuotta.."

Ja taas pitää suomentaa kun ei mene perille kuin rautakangesta vääntäen: 30 kissa vuodessa.

Tämä lukema puolestaan perustuu viimevuosien näyttöön, 600 kissasta 30 on täysin kesyjä. Sehän on tämän hetken linja, vain kesyjä kky:lle. Ja sitten niitä väliinputoajakissoja eli puolivillejä ja puolikesyjä ei kukaan huoli, ei löytöeläinkodit eikä nyt enää kky:kään.

Vieras
Vieras

#1073 Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 13:26

#1063: Vieras - Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

On enemmän sääntö kuin poikkeus, ettei KKY:n kanssa haluta olla tekemisisssä. Juuri tämän PJ:n "neuvottelutaitojen" vuoksi.

Timo Peltoniemi
Vieras

#1074 Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 13:38

#1032: Erivieras - Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

"Erivieras" väittää, että "Ja olethan jo kerännyt itsellesi tukiverkostoakin mahdollisiksi jäseniksi."

Joudun toteamaan kaikille lukijoille, että iso ihmisjoukko valitsi avoimesti omaksi ehdokkaakseen Pirjo Peltoniemen.

Ei hänen ole tarvinnut kerätä tukiverkostoa. Tukiverkosto on syntynyt aivan luonnostaan yhdistyksessä syvällä olevien toimintatapojen ongelmallisuudesta.

Hänen suostumustaan ehdokkaaksemme saatiin sen sijaan vähän maanitellakin. On siksi luonnollista, että emme hyväksy minkäänlaista väheksyntää tai panettelua omaa ehdokastamme kohtaan. Emme tarvitse Kanervon kannattajien neuvoja tässä asiassa. Olemme ihan itse osanneet valita sellaisen ehdokkaan, joka edustaa omia arvojamme.

Eikä tarvitse Pirjon siis lähetellä parjauslehdyköitä muista ihmisistä  ympäri maata KKY:n rahoilla, kuten jotkut ihmiset ovat nyt tehneet. Nimittäin ne ihmiset, jotka haluavat puheenjohtajaksi Terttu Kanervon. Tämä johtopäätös perustuu epämääräisen julkaisun sisältöön.

Tuskin kukaan haluaa sellaisten toimintatapojen enää jatkuvan KKY:ssä.

Vieras
Vieras

#1075 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 13:45

#1053: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi! 

 Luetunymmärtämisen vaikeudesta? Jos itse lukaisisit ketjun täysin ilman ennakkotietoa, tajuaisit, kuinka uskomattoman sekavaa tekstiä tässä on. Herjaa herjan perään, itseni kaltaisten sivullisten syyllistämistä ("Väität lukeneesi keskustelua ja fb-sivuja..")jne.

KYLLÄ MINÄKIN OSAAN CAPS LOCKIA KÄYTTÄÄ. MIKSI ET VASTANNUT KYSYMYKSISTÄNI KUIN YHTEEN, MIKÄLI VASTAUKSET OVAT ITSELLESI KOVIN SELVIÄ? OLISIN JO LUKENUT VASTAUKSET VIESTIKETJUSTA, MIKÄLI NE MIELESTÄNI SIITÄ LÖYTYVÄT.

Peltoniemen fb -sivustolta löysin jokseenkin kyseenalaista tekstiä. Mikäli Peltoniemi on vahvoilla ja TÄYSIN oikealla asialla, miksi hän kokee tarpeelliseksi mainita Terttu Kanervon negatiivisessa valossa, kuten mainitessaan hänet "itse itsensä päätoimittajaksi nimittäneenä" . Mielestäni se osoittaa alhaista käytöstä sekä äänestäjien aliarvostusta. Peltoniemi olisi voinut hoitaa mainontansa toisin, luottamalla äänestäjiinsä.