KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Vieras
Vieras

#1126 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 19:46

#1084: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

Mitäs jos oma nimesi olisi ollut tuossa mielestäsi "vähäpätöisessä" lehtisessä kaiken sen mustamaaluksen keskellä?? Et varmaan pillastuisi lainkaan vaan pitäsit ihan "so what" juttuna?

Sulla on hukassa koko jutun glue, etkä todellakaan tajua, ettei kyse ole postimerkeistä vaan laittomasta toiminnasta ja siten et myöskään osaa erottaa väärää oikeasta.

Ja jos tällaisen mustamaalauslehtisen tekee ja lähettää vielä noinkin arvotettu ansioitunut:

" minulle myönnettiin henkilökohtaisesti Suomen Valkoisen Ruusun Ritarikunnan I luokan mitali kultaristeineen 6.12.1995."( tämä tieto on KKY;n nettisivulla) henkilö Terttu Kanervo ja häntä  hehkuttavat kannattajansa, niin miten hän ja he alentuvat tuollaisiin tekoihin MINÄ VAAN KYSYN!?!?!?

Vieras
Vieras

#1127 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Salaseura

18.02.2011 19:47

#1121: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Salaseura 

 Onkos kisutkin nyt jo pantu arvojärjestykseen? Kotikissojen auttaminen OUT ja villit kissat IN? Mitä Pesu tekee? Kierrättää niitä kotikissoja, mainintaanne lainaten. Pesu on siis edustettuna tässä kyseisessä oppositiossa, tiedoksi yleisölle.

Sanna Kaski
Vieras

#1128 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 20:12

#1125: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi! 

 Ja taas täällä parjataan AIHEETTA. Vai saiskos kenties perusteluita, siis järkeviä sellaisia sille että meillä on arvot hukassa?

Vieras
Vieras

#1129 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Salaseura

18.02.2011 20:15

#1127: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Salaseura 

 taitaa taas olla Kalle trolli vauhdissa... oikeen herjaakin heittää ja kaikkee :) varsinainen kissojen ystävä

Vieras
Vieras

#1130 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 20:25

#1125: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

höllää pipoas...jengi=ryhmittymä ihmisiä joita yhdistää samankaltaisuus=joukko samanmielisiä ihmisiä=pj ja tynkähallitus etc.

MAkA
Vieras

#1131 Kissojen kulut

18.02.2011 22:42

Tuo 16 000 on täällä monesti mainittu taloudenhoitajan palkkio.
Kai yhdistys on valitessaan (tai hallitus) tietoinen, mitä hän saa palkkiota ja kuinka paljon?

Mistä moinen summa? Ja miten voi olla mahdollista, että yli 300 kissan hoito- ja eläinlääkärikulut ovat alle 16 000? EI missään hodieta kissoja niin halvalla, eli siis EI HOIDETA?

Mielenkiintoista.
kk
Vieras

#1132 Halo

18.02.2011 22:56

Ettei nyt liikaa sädekehä kiiltäisi teillä "villikissojen" pelastajilla, niin tiedoksi teille, että suuri osa viilliintyneistä on juuri niitä kotikissoja, jotka on jätetty oman onnensa nojaan, joten ei suurta eroa siihen tuleeko kissa ei-haluttuna kotoa vai ojasta.
Sivusta seurannut
Vieras

#1133 Re: Halo

18.02.2011 23:12

#1132: kk - Halo 

 

Olet asian ytimessä! Juuri siksi näille halutaan antaa mahdollisuus. Tuollainen kesyyntyy uudestaan nopeasti, mutta kiinniotettaessa vaikuttaa villiltä. Tälläisetkin kissat nykyhallitus jättäisi suunnanmuutoksella pihalle ja on koko adressin perustamis syy. Nyt jämähallituksessa ovat ottaneet kai vähän päätöstään takaisin, mutta eivät tarpeeksi. Mainitsemasi kissat ovat silti suurissa vaikeuksissa edelleen. Yksi syistä on hyvien loukuttajien sivuun siirtäminen toiminnasta. Nuo oppositiossa ovat puhuneet kanssasi samaa sanomaa alusta asti. Olen myös itse samaa mieltä kanssasi.
sukankutoja
Vieras

#1134 Re: Re: Re: Re: Re: Salaseura

19.02.2011 05:44

#1115: Vieras - Re: Re: Re: Re: Salaseura 

Jaa-a, onhan KKY:llä paljon rahaa tileillä makaamassa, joten mihin jäseniä edes tarvitaan? Tai ensikoteja,kun ei oteta kissojakaan? Kasvatetaan vaan tilin saldoja koroilla ja syödään pienessä ompeluseurassa kahvia ja Tertun leipomaa namia PULLAA! Kissoista viis!

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1135 Re: Halo

19.02.2011 06:20

#1132: kk - Halo 

SUOMESSA EI OLE TIETÄÄKSENI LUONNONVARAISENA YHTÄ AINOATAKAAN KISSAA, JOKA EI OLISI VILLIINTYNYT KESYKISSA TAI KESYKISSAN JÄLKELÄINEN!

KAIKKI KISSAT TULEE PELASTAA ULKOA, MUTTA KAIKKIA EI VOIDA KUITENKAAN AINA PELASTAA ELÄMÄLLE.

NS. PUOLIVILLIT KISSAT OVAT TOTTUNEET JOSSAINMÄÄRIN IHMISEN LÄSNÄOLOON JA OLLEET EHKÄ RUOKINNASSA, MUTTA OVAT ARKOJA  EIVÄTKÄ ANNA KOSKETTAA. NE OVAT VIELÄ SUHTEELLISEN PIENELLÄ PANOSTUKSELLA MAHDOLLISTA KESYTTÄÄ. TOKI JOUKKOON VOI MAHTUA POIKKEUKSIA.

Minulla on itselläni kolme aivan ihanaa, alun perin puolivilliä, veijaria kotonani, jotka nauttivat olemassa olostaan JA OVAT MINULLE HYVIN RAKKAITA. KESYYNTYMINEN ON VIELÄ HIEMAN KESKEN, MUTTA PROSESSIA ON TODENNÄKÖISESTI PITKITTÄNYT SE, ETTÄ KISSAT OVAT PROVOSOINEET TOINEN TOISIAAN. MINULLA ON OLLUTKIN SEN VUOKSI LÄHINNÄ KESYKISSOJA HOIDOSSA ENSIKODISSANI. 

PS. TÄMÄ EI OLE HUUTOA, VAIKKA OLENKIN KIRJOITTANUT ISOLLA! JOSTAIN SYYSTÄ KÄNNYKKÄNI KIRJOITTI OSAN TEKSTISTÄ ISOIN KIRJAIMIN!

SBT
Vieras

#1136 uusi yhdistys

19.02.2011 06:24

ns. Tynkähallitus, jota hyvällä syyllä voisi jo nimittää oppositioksi, vaatii oppositioksi nimitettävää enemmistöä, perustamaan uuden yhdistyksen. Nyt kun lahjoittajat ovat viimein saaneet toivoa, siitä että heidän lahjoittamansa varat menisivät oikeaan kohteeseen, olisi nykyisen yhdistyksen toiminnan tervehdyttämisestä luopuminen lahjoittajien luottamuksen pettämistä.
Nykyinen toiminta, jossa yhdistys kerää varoja kissoille ja rahat makaavat käyttämättömänä tilillä, täyttänee petoksen tunnusmerkit.
Luettuani tätä ketjua on selväksi tullut ettei nykyinen pj nauti jäsenistön enemmistön luottamusta, nyt ihmetyttääkin mikä pj:tä kavereineen pitää yhdistyksen vallan kahvassa väkisin? Miksi toimintaa tervehdyttävät yritetään jopa ostaa ulos? Miksi he pelkäävät, että uusi pj ehdokas olisi rahojen perään, onko joku laillinen keino millä pj saa yhdistyksen rahat omaan käyttöön?
Voi olla että amerikkalainen tv kulttuuri on tehnyt tehtävänsä päässäni, mutta en pääse irti tuosta ajatuksesta...
Jaana Vuorenpää
Vieras

#1137 Re: Re: Re: Re: Re: Salaseura

19.02.2011 06:34

#1115: Vieras - Re: Re: Re: Re: Salaseura 

Luulenpa, että on paljon helpompaa poistaa yhteistyökyvytön, jäsenistöä kunnioittamaton ja ylimielinen että lainvastaisesti toimiva hallitus KKY:stä kuin mittava määrä jäseniä ja ensikoteja??? VARSINKAAN KUN NYKYINEN HALLITUS EI NÄYTÄ VÄLITTÄVÄN OIKEASTI EDES KISSOISTA VIIKSEN VERTAA!  

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1138 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Salaseura

19.02.2011 06:38

#1127: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Salaseura 

Kaikki kissat ovat yhtä arvokkaita ja meidän ihmisten armoilla! Nyt on kysymys KKY:stä EIKÄ PESU:sta!

Jäsennro
Vieras

#1139 Re:

19.02.2011 11:08

Luin eilen tuon lehtisen mikä kakkospostissa näkyy tulleen. On huipussaan kun täytyy pitää tyhmiä juonittelukokouksia.  Hyvä kun lähetitte tuon juonittelukirjeen ja ilmeisesti siinä nimilistassa on joku tai jotkut ketkä eivät tykänneet asioista joita juonittelukokouksessanne suunniteltiin. Siksi pöytäkirja vuosi ulkopuolisille. En ole eläissäni törmännyt noin törkeeseen juonitteluun. Kuvittelette että lehdistöä kiinnostaisi jonkun yhdistyksen kiistat.  Toki myönnän että aika vanhoilliseksi on muussa mielessa KKT:n toiminta, ja puheenjohtajavaihdos olisi tervetullut. Kuiteskaan en noin kieroilevan pariskunnan naispuoliskoa toivo puheenjohajaksi. Iällä ja koolla ei väliä kunhan on rehellinen ja tervepäinen. Kukaties joku ilmoittautuu viime tingassa sillä meidän säännöissä ei lue että pitää etukäteen ilmoittautua.

Vieras
Vieras

#1140 Re: Re:

19.02.2011 11:14

Yhdyn jäsennumeron kantaan. Uusi friski pj joka ei ole tuossa juonittelukuviossa mukana.

Vieras
Vieras

#1141 Sopivia puheenjohtajia miettimään

19.02.2011 11:31

 

 Aivan totta, että ehdokkaita voisi olla muitakin. Ja puheenjohtajakin valitaan vain vuodeksi kerrallaan. Ensivuonna taas joku toinen puikkoihin, jos kannatustaan ei ansaitse ensimmäisenä vuonna.

Vieras
Vieras

#1142 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Salaseura

19.02.2011 11:32

#1138: Jaana Vuorenpää - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Salaseura 

 Pesu ry pyrkii ohjailemaan muidenkin toimintaa. Sinänsä hieman epäkunnioitettavaa yhteistyön kannalta.

Näin se vaan on.
Vieras

#1143 KISSAT

19.02.2011 11:43

Valkeakoskelainen Annelo repo on henkilö joka voimallisesti ajaa kissojen tappamisen asiaa.
Kys. paikkakunnaalla otetaan kiinni vain kesyjä kissoja useita kymmeniä vuodessa. Niistäkin lopetetaan todennäköisesti 90%. Mikään kissa joka ei anna koskea 2viikon jälkeen on Revon mielestä villikissa.! ! !
On ihmeellistä että valkeakosken kokoisessa kaupungissa löytyy niin paljon kesykissoja, kun muualla on vain niitä puolivillejä ja villejä. Kuitenkin kotoaan kadonneita kesykissoja on kadoksissa satamäärin. Onkohan niitä joutunut Revon vuoksi lahtaukseen, kun ovat eksyneet liian lähelle valkeakoskea.
Repo ei muutenkaan usko kissojen kesyyntymiseen lainkaan, väittää ettei puolivilli kissa kesyynny koskaan. Siksi KKY tekikin päätöksen syyskuussa ettei puolivillejä kissoja oteta KKY:n hoitoon. Repo on kaiken tämän alkuunpanija ja syöttänyt palturia sanomalehtiä myöten.
Taitaa olla kokemuksen puutetta, koska KKY on jo 30 vuotta kesyttänyt puolivillejä , ja tietääkseni kaikki ovat kodinkin saaneet. Ei KKY:llä varmaankaan ole takapihan nurkissa jäännöskissoja joille ei ole kotia löytynyt.?
Jos kaikki ne pihoissa ruokitut puolivillit kissat olisivat jääneet pelastamatta, mitä KKY on vuosien aikana ottanut, olisi tässä maassa varmaan tuhansia kissoja ja paikkoja, missä kisapopulaatiot lisääntyvät, mitä nyt on.
TÄTÄ TYÖTÄ VARTEN ON KKY PERUSTETTU. Vai mitä sanoo yksi perustaja, Terttu Kanervo?

Miksi siis Repo on alkanut ajaa asiaa taaksepäin? Väitteensä on, että kissat kuuluvat löytöeläinkodeille. Jossain vaiheessa oli KKY:ssä paljon polemiikkiä siitä ettei kissoja HALUTTU antaa Boondocksille vaan kaikki piti ottaa omaan yjhdistykseen.
MIKÄ ON TILANTEEN NYT MUUTTANUT?

Onko Anneli Repo ottanut yhdistyksen"haltuunsa" ja alkanut painostaa jopa puheenjohtajaa, joka aiemmin kiukutteli jokaisesta löytöeläinkotiin annetusta kissata.? Omituistta
Tautitilanne ei ole sen pahempi mitä se on aina ollut.Useasti vuosien saatossa on ruttoakin esiintynyt ensikodeissa ja myös muita tappavia tauteja, kuten FIP ja kissaflunssa.
MIKÄ ON TÄMÄN TILANTEEN MUKA NYT PAHEMMAKSI TEHNYT?

Tämän hetkisen tilanteen vallitessa, ei KKy ota lainkaan kissoja, koska kukaan niitä ei hae, ja jos niitä ei löytäjä tuo, ne saavat jäädä kuolemaan pakkaseen.

JOS kissojen ilmoittajat joutuvat näkemään niin paljon vaivaa, että ilmoittavat ensin kissojen isosta määrästä terveystarkastajalle ja eläinlääkärille ja jos kyseisillä virkamiehillä sattuu olemaan aikaa käydä paikan päällä tarkastamassa tilanne,ja jos kissojen omistaja ei loukkaannu virkamiestahon käynnistä, voi olla että löytöeläinkoti saa luvan käydä pyydystämässä kissat pois.
MUTTA. yleensä silloin omistajat( usein 70-90 vuotiaat )joutuvat itse loukuttamaan kissojansa.
Näin ei kuitenkaan useinkaan ole mahdollista käydä, koska omistajille se on tunneasia, ja muualla sijaitsevat löytöeläinkodit lopeetavat kissat 15 vrk kuluttua.

Kissoille on vaarallista noudattaa Anneli Revon tyyliä, se voi olla kuolemaksi.
Vieras
Vieras

#1144 Re: Re:

19.02.2011 11:50

#1139: Jäsennro - Re:

Tässä taas yksi "umpisokea" joka ei ymmärrä lukemaansa, eikä saamaansa ja käsissään olevaa VALHEELLISTA aviisia eikä sen lähettämiseen liittyviä motiiveja EIKÄ YMMÄRRÄ ETTÄ SAAMANSA AVIISI ON LAITTOMASTI LÄHETETTY!!  Vähäinen tuntuu olevan tietämys siitä mitä saa tehdä ja mitä ei!

MItäpä jos sinun nimesi olisi ollut siellä?!?!? Ajattele asiaa ensin tästä näkökulmasta ennenkuin tuot tietämättömyytesi julki!

järkeä käteen
Vieras

#1145 numerolle 000 1139

19.02.2011 11:52

#1139: Jäsennro - Re:  

 Vieras , mikä on KKT ?  

 Eikä lehdistöä kiistat tarvitsekaan kinnostaa, mutta lukijoita kyllä kiinnostaa.

Vieras kirjoittaa juonittelusta, mutta mistä tiedät KUKA juonittelee ? Et ilmeisesti ole saanut selvää kirjoituksista tai käsität lukemasi väärin.

Pöytäkirjakaan ei ole juonittelua vaan pelkkää ajatusten vaihtoa asioiden toimivuudesta.

Ainoastaan lehtisen alkusivut ovat selvää juonittelua ja mustamaalausta, jota kaikki eivät ole kykeneviä ymmärtämään.

Valoa ikkunaan
Vieras

#1146 Re: Re:

19.02.2011 11:59

#1139: Jäsennro - Re:

Niin. On tyhmää, että joudutaan kokoustamaan rauhassa, kun ei pysty avoimesti keskustelemaan. Kaikki keskustelukanavat on tukittu. Avoimuuden poisti Kanervo.

Mutta

on laitonta lähettää toisten tapaamisen muistio ja liittää siihen kirje, jossa herjataan näitä ihmisiä.

Laita asiat oikeaan valoon. Tässä tarvitaan sitä kuuluisaa oikeuden sokeaa vaakaa

Vieras
Vieras

#1147 Re: KISSAT

19.02.2011 12:06

#1143: Näin se vaan on. - KISSAT

Kirjoituksesi herätti ajatuksia tätä perin kummallista nykyisen hallituksen tekemää sotkua seuratessa.

Täällä on aiemminkin tuotu ajatus esiin siitä että tämä "vallankaappausta" havitteleva taitaakin tulla ihan jostain muualta kuin oppositiosta. Ja se taitaa olla lähempänä nykyistä pj,tä kuin arvaakaan, taitaa olla ihan omissa joukoissa!? KUKAHAN SIELLÄ OIKEASTI ONKAAN JOHDOSSA JA KUKA JOHDETTAVA??

Reilusti ja avoimesti toimivaan ja yhdistystä takaisin kissojen hoitoon ajavasta (laajalle luvattomasti levitetystä muistiosta huolimatta) oppositiosta on helppo tehdä syntipukki kaikkiin ongelmiin (ainahan syy on muissa) siten saa käännettyä huomion pois ja "varjossa " onkin sitten hyvä toimia.

TUOSTA KELTAISESTA AVIISISTA:

ps. TÄHDENNÄN ETTÄ OPPOSITIO/DEMOKRATIALIIKE EI OLE TEHNYT TOIMINNASSAAN LAITTOMUUKSIA!!!

EI EDES MORAALISESTI ARVELUTTAVAA!!

SUOMESSA VALLITSEE KOKOONTUMISEN VAPAUS JA VAPAUS TEHDÄ MUISTIOITA NÄISTÄ "KAHVIKEKKEREISTÄ"

MUTTA TUO LAAJALLE LEVITETTY KELTAINEN AVIISI LIITTEINEEN ON ITSESSÄÄN TODISTUSAINEISTO LAIN RIKKOMISESTA!!

ENNENKUIN ALATTE TAAS PUOLUSTAA PJ,N JA HALLITUKSEN TOIMINTAA TÄSSÄ ASIASSA PEREHTYKÄÄ EDES SEN VERRAN SIIHEN MITÄ LAKI SANOO TUOSTA MITÄ ON LUPA LÄHETETLLÄ JA KENELLE!!

OTTAKAA SELVÄÄ JO IHAN ITSENNE TAKIA ETTETTE ITSE OLE HETKEN PERÄSTÄ POLIISILAITOKSELLA VASTAAMASSA KIUSALLISIIN KYSYMYKSIIN!!

JA HÄN/HE JOTKA VUOTIVAT TUON MUISTION OVAT RAUKKAMAISISTA RAUKKAMAISIMPIA, PETTUREISTA EI KUKAAN PIDÄ EIKÄ HALUA LÄHELLEEN, EI EDES VASTAPUOLI SILLÄ HEIHIN EI VOI ENÄÄ LUOTTAA JA SÄÄLI VAAN, ETTÄ TEKIVÄT NYT TÄSSÄ ASIASSA ENEMMÄN VAHINKOA ITSELLEEN KUIN KENELLEKÄÄN MUULLE!

PJ JA HALLITUS PITÄÄ AIVAN VARMASTI OMIA SALAISIA STRATEGIAKOKOUKSIAAN, NIIN SAAVATKIN KOSKA SUOMESSA VALLITSEE TÄMÄ KOKOONTUMISVAPAUS. EIKÄ KETÄÄN KIINNOSTA EIKÄ KENELLEKÄÄN KUULU SE MITÄ SIELLÄ "JUONITAAN", NE TULEE KYLLÄ ESILLE AIKANAAN.

Tätä keskustelua seuranneena ei voi muuta sanoa kuin että kovasti on joillakin hämärtynyt tietämys ja käsitys oikeasta ja väärästä.

Sanna Kaski
Vieras

#1148 Re: Re:

19.02.2011 12:09

#1139: Jäsennro - Re:  

 Oletko tutustunut nykyisen puheenjohtajan juonitteluihin? kyseiset toimet ovat pakottaneet meidät tiivistämään rivimme ja kokoustamaan asian tiimoilta. Ja miettimään miten pystymme pj:n jatkuvasti torpedoidessa yhteydenottoamme jäseniin saamaan heihin yhteyden. Kokous on normaali käytäntö kun tietty ryhmä asioitaan käy läpi ja siitä kirjoitetaan muistio. Ja sinnekin tämä nykyinen pj lähetti ns vakoojan!!!Että sellaista peliä.. No mutta tekstistäsi näkee että kovin moneen kokoukseen et ole elämäsi aikana ottanut osaa, etkä ilmeisesti vaalityöhönkään (jossa medioita käytetään). Me olemme aivan avoimesti ilmaisseet jo jonkin aikaa sitten että haluamme Pirjon puheenjohtajaksi ja teemme vaalityötä hänen puolestaan. Ja vaalityöhön vaaditaan toimintasuunnitelma, jota sinä juonitteluksi kutsut.

Minäkin olen pj:lle ehdottanut tätä reilua peliä muutamaan otteeseen: voisimme järjestää tilaisuuden missä kumpikin osapuoli saa esittää näkökantansa, mielipiteensä ja keskustella. Meidän ei tarvitsisi siinä tapauksessa käyttää medioita vanhojen jäsenten etsimiseen. Mutta se ei käy.

Useampi ehdokas olisi ihan kiva saada mukaan tiimellykseen. Minustakin on pääasia että pj vaihtuu ja että uusi pj ei ole vanhan talutusnuorassa.

Haluaisin kuitenkin kysyä millä tavalla Peltoniemet ovat kieroilleet? Me kaikki kyseisessä ryhmässä olemme osallstuneet tässä tapauksessa samaan kieroiluun. Ja me kaikki olemme ensikoteja, jäseniä tai entisiä ensikoteja/jäseniä. Kaikki eläinrakkaita ihmisiä. Meinaatko että Pirjo vie meitä kuin litran mittaa pahat mielessään? Pirjo siis ilmeisesti ei ole kissojen asialla jos kieroilee? Näinkö tekstisi tulisi ymmärtää?

Vieras
Vieras

#1149 Re: Re:

19.02.2011 12:49

#1139: Jäsennro - Re:

Jos pidät itseäsi reiluna ja rehellisenä ihmisenä niin tämän puheesi käännät sitten koskemaan myös tätä lähettäjätahoa?!? Sillä kyllä sielläkin"leirissä" kokoustetaan ja "juonitaan" aivan varmasti ja yksi tulos ja tuotos niistä kokouksista on tuo saamasi "tiedote" ja tuossa paheksut selvästi näitä "juonittelukokouksia"

"On huipussaan kun täytyy pitää tyhmiä juonittelukokouksia."

mutta tässä jo suosit laitonta toimintaa

"Hyvä kun lähetitte tuon juonittelukirjeen"

ja tässä määrittelet että se oli laitonta

"pöytäkirja vuosi ulkopuolisille."

siis henkilöille joille se lain mukaan ei kuulunu ja asian teki vielä pahemmaksi heille sen lähettäminen eteenpäin, joten tiedät kyllä ettei se ollut oikein! Noinko toivot itseäsi kohdeltavan!?

"En ole eläissäni törmännyt noin törkeeseen juonitteluun. "

ja jos muistion sisältö on mielestäsi törkeä (mitä se ei missään tapauksessa ole, sen tajuaa omilla aivoillaan ajatteleva) niin lueppa sitten ajatuksella se keltainen osuus ja liitä oma nimesi sinne jonkun mustamaalatun henkilön nimen paikalle, jos edes kykenet asettumaan kenenkään tilalle=empatiakyky?

NIIN Mikäs sitten onkaan se törkeyden aste!?

Salaattiseuraa ja tosi salaista
Vieras

#1150 Salaseuroja on monenlaisia!

19.02.2011 13:48

Mä sitä vaan, että, jos tätä opposition tapaamista pidetään tyhmänä juonitteluna..


Niin tämä ritarikunnan ristin sukkanauhoilla saanut PJ piti jo joulukuussa kokouksen oman hallitusväen kanssa. Tuossa päätti asioista kertomatta ja kutsumatta salassa kahdelta varsinaisjäseneltä.

Eihän se mitään isoa ollut.. Päättivät tuossa pikkuseikasta. Eivät halua jäseniä yhdistykseen 1.1.2011 alkaen. SIIS KIELTÄYTYVÄT OTTAMASTA JÄSENIÄ. Tämä tuli vahingossa ilmi tammikuussa. Ja juu...
Jäsenistölle ei ole kerrottu edes tuossa läpyskässä siitä!!!!

Voitko oikeasti uskoa, että tälläista tapahtuu KKY:ssä??
En minäkään, ennenkuin näin tästä tehdyt päätökset. PJ ja nuo kolme vievät jäsenistöä sata-nolla. Minä en tuollaista hyväksy. Noi Oppositiossa ei näissä tapahtumien valoissa ole mitään verrattuna Kanervon salailuun. Kuinka jäseniä voidaan halveksia noin?