KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#1037 Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 07:49

#1035: Samavieras - Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

Peltoniemi perustakoon oman yhdistyksen ja hankkikoon sille oman kannatuksensa sekä maksavat jäsenet. Kissojen Katastrofiyhdityksellä on hyvä kaiku julkisuudessa, jonka se on omalla toiminnallaan itse hankkinut. Rohkeasti vain PP luomaan uutta yhdistystä, sille imagoa ja oman ideologiasi mukaista kissojen suojelua. Suomessa yhdistyksen perustaminen on helppoa, mutta sen pärjäämisen eteen on tehtävä töitä. Pane Pirjo siihen energiasi.

Vastaukset

Sanna Kaski
Vieras

#1039 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

2011-02-18 08:55:20

#1037: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi! 

 MIksi näitä järjettömiä kommentteja vaan YHÄTI jauhetaan täällä? KKY ei ole Tertun yhdistys vaan jäsenistön. Jos jäsenistö haluaa muutosta niin sitten se sitä haluaa. Ja se nähdään vuosikokouksessa. Tuleva puheenjohtaja voisi olla myös joku muukin kuin Pirjo, oikeastaan kuka vaan kissojen ystävä, joka tuo uusia tuulia ja ideoita KKY:hyn. Sekä tulee toimeen paremmin erilaisten ihmisten kanssa kuin nykyinen pj.

Voisiko joku Tertun kannattaja (jos kerran ei Terttu itse) vihdoin kertoa mitä haittaa Pirjon puheenjohtajuudesta KKY:lle olisi? Ja mihin uuden hallituksen pelätään käyttävän rahat?

Vieras
Vieras

#1045 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

2011-02-18 10:59:29

#1037: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

Meinaatko, että kun tarpeeksi monta kertaa tänne kirjoitellaan, että "perusta oma yhdistys", niin näin tapahtuu?:D :D :D

Vaan kun Pirjo ei omaa yhdistystä perusta. Tällä linjalla mennään nyt. Pirjo pitää lupauksensa KKYn jäsenille. PISTE.

 

Tuttu
Vieras

#1047 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

2011-02-18 11:31:23

#1037: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

KKY:n maine ei ole todellakaan niin puhtoinen julkisuudessa, kuin kuvittelet.. Useat eläinsuojelutahot ovat suoraan sanoneet, että niin kauan kuin Terttu Kanervo on yhdistyksen johdossa, he eivät tee yhteistyötä KKY:n kanssa. On täysin Kanervon omaa kertomaa, että kyseessä on kunniakas yhdistys.

Sekin oli täysi vale, ettei tälläistä ole ennen tapahtunut. Eihän siitä ole kuin viisi vuotta kun edellisen kerran Kanervo mustamaalasi ison aktiivijoukon, jotka halusivat palauttaa KKY:n MAINEEN.

Jos maine halutaan TODELLA palauttaa, kuuluu siihen likapyykin kunnollinen pesu avoimesti. Vai uskotteko esimerkiksi Vanhasen puhtauteen, kun asiaa ei poliitikot halua käsitellä...

 

Koska te lopetatte noiden satujen uskomisen. Soittakaa ja kyselkää, jos ei silmät muuten avaudu.