KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Pirjo peltoniemi
Vieras

/ #1026 plussat ja miinukset:

17.02.2011 22:27

#995: Vieras - Re: Pirjon plussat ja miinukset: 

 Ihmettelenpä miten tämä nimimerkki kertoo KARSASTAMISESTANI  leikkauskampanjoihin?  Hoidin nimenomaan viime vuoden leikkauskampanjan yksin, alueilla Orivesi, Lempäälä ja Vesilahti. Ehdotin sitä myös itse ja pyysin saada hoitaa sen.

Näistä tauteja sairastavista on puhuttu jo niin monta ketaa, että jos löytyy joku,niin erikoinen yksilö,  joka osaa kissan katsoa sairaaksi ensisilmäyksellä , pitää osata ennustajan taidot.  Sellainen henkilö on taivaan lahja kaikille järjestöille jotka eläimiä hoitavat ja ottavat talteen.

Jos omaat tämän taidon tulet saamaan hyvin palkatun työn missä eläinsuojelujärjestössä tahansa. Mene ihmeessä hakemaan paikkaa. Sinua tarvitaan kipeästi.

Jokainen joka on ollut kissoja pyydystämässä ja talteenottamassa, tietää että kissa tressaantuessaan kiinniotosta , sairastuu helpommin tautiin , joka muuten vain muhisi sen elimistössä. Tämä koskee kaikkia kiinni otettuja kissoja, mutta useimmiten kuitenkin pentuja. 

Vielä ihmettelen mitä kaikkea kirjoittaja tarkoittaa "paljolla muutakin"?

Mihin kaikkeen vapaaehtoistyöntekijän pitää ehtiä, kun monta kesää peräkkäin, menee kokonaan kissojen ja ihmisten auttamisessa. Lomista ei tietoakaan kesäkuusta marraskuulle.

Yöt pitäisi ehtiä nukkuakin, vai onko sekin kiellettyä KKY:ssä.?

Haukkua kyllä osataan mutta kehuja ei ole saanut koskaan.