KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Hyvältä näyttää oppositio
Vieras

/ #1049 Re: Kissojen katastrofiyhdistyksen jäsenkirjeestä

18.02.2011 11:54

#1023: Sanna Kaski - Kissojen katastrofiyhdistyksen jäsenkirjeestä

Hienoa Sanna! Pyyteetön vapaaehtoistyö on harvinaista, mutta kaltaisesi yksilöt osoittavat, että joku välittää vielä kissoista ilman rahaa. Taitaa olla niin, että tuo aktiivi porukka saisi ihmeitä aikaan ollessaan ohjaamassa KKY:tä eteenpäin.

Keskustelin näistä muutaman muunkin kanssa. Tässä porukassa on mukana niin ensikoteja kuin jäseniäkin. He eivät ole todellakaan mitään yhdistykseen "kuulumattomia", vaan eläinsuojelijoita omilla aivoillaan. Jokaisella oli omaa osaamisaluettaan. Yhdistystoiminnasta, taloudenpidosta, markkinoinnista, yrittämisestä ja monesta muusta löytyi rautaisia referenssejä. Olipa mukana myös aimo annos elämänkokemusta.

He toimivat nytkin yhdistyksessä, mutta Kanervo ei heidän palveluitaan kaivannut. Heillä oli liikaa omia parannusehdotuksia ja eteenpäin suuntautuneisuutta. Maksettu mies ja muutama jees jees ihminen oli parempi. En tiedä miksi. Mikä siinä on, että sitten useaan otteeseen valitellaan, kun Kanervolla ja Karilla liikaa töitä. Kahmivat jopa niitä lisää. Nyt on jo nähty kuinka hommat viivästyy, kun yksi koittaa olla usea. Vai oliko tälle mainitulle jäsentili asialle muuta syytä.