KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Vieras
Vieras

#451 Re: Rauhallista Joulua!

25.12.2010 03:39

#449: entinen ensikotilainen - Rauhallista Joulua! 

 Luulenpa, että tämä "kissasota" on vain yhdistänyt ja vahvistanut meitä entisestään täällä oppositiossa. Koska hallituksen toiminnan epäkohdat ovat vihdoinkin tulleet esille julkisuuteen ja saavuttaneet siten laajemmin ihmisiä, ovat myös joukkomme kasvaneet huomattavasti.

Kun tilanne yhdistyksessä saadaan vihdoinkin sille kuuluviin uomiinsa ja siinä toimivat ihmiset aktivoitua todellisin motiivein, yhdistyksen toiminnassa aukeaa aivan uusi ovi. Vuosikokousta siis odotellessa!   

virkkaan mielummin

#452 Re: Re: Re: Vääriä tietoja Valkeakosken Sanomissa

25.12.2010 17:57

#450: sukankutoja - Re: Re: Vääriä tietoja Valkeakosken Sanomissa 

 Näyttää olevan PJ Tertun kanta muuttunut myös Boondocks´n suhteen tämän KKY:n verkkosivuston tiedotteen perusteella. Vielä vähän aikaa sitten ei kissoja sinne suositettu vietäväksi lainkaan. Boondocks oli kuin kirosana Tertulle!

Jos Treen alueen karanneet ja eksyneet kesykissat viedään nyt Orivedelle löytöeläinkotiin, niin ensikodeille jää silloin ainoastaan nämä puolivillit yksilöt hoidettavaksi? Tämä on ainakin oma maalaisjärkinen päätelmäni. On kuitenkin omituista, ettei Terttu ole pystynyt kertomaan tästä itse ensikodeille, vaikka sitä suoraan on häneltä kysyttykin ensikotien toimesta ja useasti. Vastausta ei ole häneltä vieläkään tullut, vaikka sitä ennen joúlua jälleen kerran kysyttiin!

Rouva puheenjohtaja on joutunut tai joutuu pyörtämään puheensa näin ollen puolivillien talteenottamiskiellosta yhdistyksen ensikoteihin.  Hyvä, että puolivillejä otetaan taas virallisestikin - vai miten puheenjohtaja kommentoi asiaa? Saisimmeko kaikki vastauksen tänne, kiitos!?

Kyselyä on laitettu myös Neuvovan puhelimen ja Facebook sivuston lopettamisesta, mutta vastausta ei ole saatu.... Siihen ei taida olla mitään perustavaa laatua olevaa perustelua!;)

Vieras

#453 Re: Vääriä tietoja Valkeakosken Sanomissa

25.12.2010 18:00

#444: Yksi monista KKY:n miesjäsenistä - Vääriä tietoja Valkeakosken Sanomissa 

 Lehden verkkosivustolla on mahdollisuus kommentoida juttua, mutta sinne ei näköjään hyväksytä muuta kuin tietynlaisia kommentteja. Iso punakynä käy....

Maria Salo
Vieras

#454 KKY:LLE

25.12.2010 22:23

Teille on kuulemma tullut vuosien mittaan isoja testamentteja ja muita suuria lahjoituksia. Apua saatu muilta säätiöiltä ja seisottu Pelastusarmeijan vieressä jouluna kippo ojossa, niin kuin ei ihmisissä olisi huolehtimista. Käyttäkää vaan ne teillä olevat varat ettei ne joudu Helsinkiin.
Laittakaa iso kissatalo pystyyn ja sinne sellainen henkilö, joka sitoutuu siihen työhön tosissaan, jos sellaisen saatte.
Ei latoja enää
Vieras

#455 Kissojen Omatalo

26.12.2010 11:15

Olispa upeeta saada kissoille Omatalo. Ulkoa löydetty pääsis suoraan Omaan taloon ja sinne olisi jo valmiiksi laitettu lämmin peti ja hiekkalaatikko...Ruokaa tarjolla montaa sorttia ja kiltti täti hoitamassa. mm mm mmmmmm mukavaa.

Tämähän on kuitenkin vain haavekuva.
Ainakaan KKY ei tähän uhraukseen ole valmis. Siitä tulee liikaa työtä ja se maksaakin, hirveää. Rahaa kuluu ja liikaa aikaa menee kissoille.Hyi hyi

Totta ,kissojen hoito on kallista ja talon kustannutkset myös. Mutta pystyyhän hyvin moni tavallinen suomalainen asumaan omakotitalossa, vaikka ei omistakaan satoja tuhansia euroja. Moni on jo eläkkeellä, eikä eläkkeet tavallisilla ihmisillä ole suuret. Silti pärjätään.
Kummallista ettei KKY pysty hoitamaan raha-asioitaan siten että niistä olisi kissoille myös hyötyä. Eikä vain pankeille.

Onhan meitä yhdistyksen jäseniä paljon, eikö niistä ihmisisitä löydy ketään, joka haluaisi keskittyä hetkeksi kissojen pulmaan ja ideoida talon kulut jollain uudella ilmiöllä.?
Joku, jolla on kykyä, voisi kysellä Sponsoreita talon ostoon ja toisilta jatkuvaa avustusta talon kuluihin. Lisää uusia konsteja ja kykyjä rahan ja ruokien keräämiseen. Eläinlääkäreiltä tarjouksia ja apuja lääkintään ja leikkauksiin.

IDEOIKAA kissojen ystävät. Teitä tarvitaan.

Vieras

#456 Kissatalosta

26.12.2010 12:12

Kissatalon perustaminen ja menestyksellinen ylläpitäminen on aivan mahdollista. Se vaatii vain hyvin organisoitua toimintaa. Mukaan kannattaa ottaa muita asiaan liittyviä tahoja yhteistyökumppaneiksi tai vain sponsoreina.

Kissatalon tarkoitus olisi toimia ensisijaisesti laskupaikkana talteenotetuille kissoille, jolloin niiden kunto voitaisiin tarkastaa ennen ensikoteihin sijoittamista ja tehdä tarvittavat hoitotoimenpiteet. Tällöin myös mahdolliset taudit eivät leviäisi ensikoteihin. Kunnon erilliset karanteenitilat tulee kuitenkin olla.
Kissatalon toiminnan pyörittäminen vaatii paljon työtä, siitä ei päästä mihinkään. Mahdotonta se ei kuitenkaan ole.

Elbe Kotro
Vieras

#457 KKY

26.12.2010 14:12

Muutamia vuosia taakse päin, kun lehdessä oli jokin juttu KKY:stä, niin aina joka vuosi oli haltuun otettu 600 kissaa?? Kuinka sattuikin aina tuo sama luku?
Olen useassa paikassa lemmikinomistajana törmännyt KKY:n lippaisiin ja olen kuullut suurista lahjoituksista, mutta kissahoitolaa vaan ei saada tuolla rahalla pystyyn. Mitä yleensä tulee löytöeläimiin, niin olen saanut sellaista tietoa, että kaikki löytöeläimet kuuluu ilmoittaa Löytöeläinpalveluun. Tietääkseni KKY ei ole se taho vai olenko ko. asiassa väärässä. Rahalahjoitukset sinne missä oikeasti kuuluu hoitaa löytökissat ja muut eläimet. Muuten miksi siellä on aina sama puheenjohtaja, mikä tulee esille monista kirjoituksista.
KUn
Vieras

#458 KKY

26.12.2010 16:22


Kun ihmiset eivät ottaisi kissoja niin paljon kun nykyään on muotia, niin kantakin olisi vähän pienempi.
Yksi ihminen kertoi, että yli 20 vuotta sitten KKY oli kuin rankkuri firma, oltiin ottamassa kiinni kissa heti, kun liikkui vähän oman reviirinsä ulkopuolella, että saavat vaan kiittää itseään kissojen paljoudesta nykyään.
Jaana
Vieras

#459 KKY

26.12.2010 17:50

Kissojen vuosittainen määrä on ollut vaihteleva ja liikkunut muistaakseni 300 - 500 talteenotetun kissan paikkeilla vuodessa. KKy on saanut toimintavuosiensa aikana paljon myös hyvää aikaiseksi, sitä ei voi kukaan kiistää. Nyt toiminta on ajautunut hieman väärille raiteille ja siksi tämä adressikin perustettu.

Yhdistyksen tulisi keskittyä itse nimenomaan puolivillien kodittomien kissojen talteenottoon ja hoitoon, jotka eivät ole varsinaisesti kenenkään omistamia. Avustaa ihmisiä myös karanneiden ja eksyneiden kesykissojen kiinniotossa, jotta ne voidaan toimittaa löytöeläinpalveluun. Ymmärtääkseni Boondocks ei ota kissoja itse kiinni. Jos ja kun kissaa ei kukaan kaipaa löytöeläinkodissa, KKY voisi auttaa uusien kotien löytymisessä ja ottaa sijoitukseen ensikoteihin näitä kissoja.
Valistusta tulisi niin ikään laajentaa ja neuvovan puhelimen olemassaolo olisi myös todella tärkeä. Leikkauskampanjat ehkäisevät kissojen yletöntä lisääntymistä ja toimivat ennaltaehkäisevänä toimintana. Yhteistyö muiden alan tahojen kanssa on niin ikään ehdottoman tärkeää. Siten kunkin toimintaa voidaan järkeistää ja suunnata aktiviteettia juuri sinne, missä sille on tarvetta!

KKY:tä tarvitaan ehdottomasti ja sillä on oma tehtävänsä kentällä. Meillä on nyt mahdollisuus saattaa yhdistyksen toiminta tasapainoon ja valita uutta virtaa hallitukseen seuraavassa vuosikokouksessa ensi vuoden maaliskuussa. Kokous pidetään 27.pvä Kalevan uimahallin kerhohuoneessa nro 53 klo 14 alkaen. Jotta voit äänestää, sinun tulee olla jäsen. Olethan sinäkin siellä?

kissa kadottanut Vieras
Vieras

#460 Re: KKY

26.12.2010 18:36

#459: Jaana - KKY 

Juuri näin pitäisi toimia,kuten Jaana kirjoittaa. Löytökissat kuuluvat Boondocksiin,tai väliäkö sillä kuka hoitaa mutta ilmoitus sinne kuitenkin pitää tehdä. KKY:ssä pitää saada asiat kuntoon. Tsemppiä. Pidän teille peukkuja

Kirsi
Vieras

#461 MAALISKUUN 27. PÄIVÄ KELLO 14

28.12.2010 00:14

Ainoa todellinen mahdollisuus muuttaa KKY takaisin kaikkia kissoja auttavaksi yhdistykseksi, on liittyä jäseneksi KKY:hyn ja tulla vuosikokoukseen 27.3 klo 14.

Jäseneksi voi liittyä KKY:n kotisivujen kautta tammikuun alusta lähtien taikka viimeistään käteisellä (tasarahalla) ennen vuosikokouksen alkua.

ÄÄNESTÄMÄÄN TULEMINEN EI VELVOITA MILLÄÄN TAVALLA RYHTYMÄÄN AKTIIVIJÄSENEKSI!!

Kissat tarvitsevat KAIKEN mahdollisen avun, mutta jo sinun äänestykseen osallistumisesi auttaa kissoja!!

Tottakai kaikki halukkaat otetaan ilolla vastaan. Auttaa voi lukemattomilla tavoilla. Kutomalla villasukkia, leipomalla, keräämällä rahaa, lahjoittamalla, ideoimalla, roudaamalla tavaraa, loukuttamalla kissoja, ensikotina, tapahtumissa auttamalla, mainoksia suunnittelemalla jne jne jne. Vaan mielikuvitus on auttamisessa rajana.

Yksikin tunti silloin tällöin auttaa varmasti.

Omia rajojaan ei tarvitse millään tavalla hävetä. Kaikkien apu on arvokasta sellaisenaan. Kissat arvostaa kaikkia tekoja.

Tottakai huippua, jos kaikki haluaa auttaa 24/7 ja sellaisia ihmisiä tarvitaan ja arvostetaan. Tarkoitus ei ole teidän panostanne millään tavalla vähätellä, vaan kannustaa mukaan nekin, jotka miettivät, että kehtaako tunniksi apua tarjota tai ajattelee, että onko parista villasukasta kissoille hyötyä. Kyllä on!! Ei niistä ainakaan haittaa ole!

KAIKKI MAALISKUUN 27.PÄIVÄ KALEVAN UIMAHALLIIN ELI TAMPEREEN UINTIKESKUKSEEN VUOSIKOKOUKSEEN ÄÄNESTÄMÄÄN!!!!
Timo P.

#462 POLIISI TOTESI TUTKINTAPYYNNÖN AIHEETTOMAKSI!!

04.01.2011 14:21

Katso mielipide #447

Valkeakosken Sanomien juttu osoittautui jämähallituksen uittamaksi melkoiseksi uutisankaksi:

Tiedoksenne, että soitin Tampereen poliisille. Selvisi, että osa hallituksen jäsenistä oli kuin olikin jättänyt minusta tutkintapyynnön.
Poliisi oli todennut (18.12.), että ei ole aihetta toimenpiteisiin. Heidän osaltaan asia on loppuun käsitelty!

Ja sitten nämä raukat saivat jotkut toimittajat uutisoimaan asiaa 20.12., kun koko heidän juttunsa oli jo kuivunut kokoon. Otan osaa.

Kannattaa levittää tätä tietoa poliisin ratkaisusta, sillä tynkähallituksen luoma pelon ilmapiiri on mielestäni varsin haitallinen yhdistykselle.

Vieras

#463 Re: POLIISI TOTESI TUTKINTAPYYNNÖN AIHEETTOMAKSI!!

04.01.2011 17:56

#462: Timo Peltoniemi - POLIISI TOTESI TUTKINTAPYYNNÖN AIHEETTOMAKSI!! 

Tämän perusteella ei voi muuta sanoa kuin, että nykyinen tynkähallitus näillä likaisilla tempuillaan kaivaa maata jalkojensa alta ihan itse ja lokaa täysin itsensä ilman kenenkään apua. Kertovat enemmän näin itsestään ja luotettavuudestaan tehtäväänsä, eli sitä luotettavuutta ei enää ole lainkaan.

Ovat ottaneet oikeuden omiin käsiinsä ja ovat täysin sokeita omalle toiminnalleen, ja luulevat ettei kukaan huomaa, siis pitävät muita yhtä sokeina kuin itse ovat. Mutta siinä he aliarvioivat ihmisten oikeuden tajua ja käsityskykyä.

Ainoa oikea teko VS,ltä on oikaista juttu ja mitä pikimmiten, jo ihan lehden luotettavuudenkin takia. Alentui seiskapäivän tasolle, ellei alemmas.

Tyhmiä ovat jos eivät sitä tee. Lehti boikottiin!!

pöyristynyt
Vieras

#464 Törkeydet hallituksessa jatkuu

05.01.2011 11:35

Aktiivisijoittajat Pirjo Peltoniemi ja Annika Fabritius ovat potkittu pois tehtävästään. Kuka kissoja nyt hakee ja sijoittaa Pirkanmaalla? Anneli Repo ja PJ Terttu Kanervo eivät kyllä sitä tee. Eivät ehdi tai jaksa tai edes halua.
Toinen törkeys on se, että yhdityksen verkkosivuston jäsenkaavake on otettu pois. Tynkähallitus haluaa näköjään estää,uusien aktiivien pääsyn tällä tavoin vuosikokoukseen??? Aika lapsellista ja lyhytnäköistä toimintaa! Hävetkää tynkähallitus!

Vieras
Vieras

#465 Re: Törkeydet hallituksessa jatkuu

05.01.2011 12:34

#464: pöyristynyt - Törkeydet hallituksessa jatkuu 

Kävin yhdistyksen sivuilla ja niinpä näkyy, väkimäärä vähenee ja kentällä aktiiviset kissatoimijat on poistettu. Näyttää olevan selkeä yhdistyksen alasajo. Taitaa ruveta maa polttamaan jalkojen alla pj.lla ja tynkähallituksella. Ja tosiaan netin kautta ei voi enää liittyä yhdistyksen jäseneksi, eli siitä ollaan tekemässä pj,n kamujen ihka omaa "kultapossukerhoa" johon pääsee vain olemalla "joo joo" henkilö.

Niin ja kun nyt netin kautta ei enää voi liittya yhdistykseen, onnistuukohan se vuosikokouksessa? Millähän keinoin pj tynkähallituksineen pyrkii estämään liittymisen vuosikokouksen alussa??

Joku muinoinen hallitsija on sanonut, että pidä ystävät lähellä mutta viholliset vielä lähempänä.

Tämä kannattaa pj,n muistaa, ja varoa, ettei omat koirat pure. Viime kädessä jokainen pelastaa vain itsensä kun tosipaikka tulee.

 

tässä vielä yhdistyksen sivuilta julkista hehkutusta....kiillottaako nykyinen toiminta julkisivua?

"Kultaa ja kunniaa

Kaikkien vaikeuksien lisäksi yhdistys on saanut myös “kultaa ja kunniaa” alkuvuosien “hössöttävät kissamummot” asenteiden tilalle. Radio 957 valitsi KKY:n lajissaan “Mansen parhaaksi” ja minulle myönnettiin henkilökohtaisesti Suomen Valkoisen Ruusun Ritarikunnan I luokan mitali kultaristeineen 6.12.1995. Näitten työläitten vuosien hedelmistä saamme nyt nauttia siten, että yhdistyksellä on varoja enemmän kuin koskaan historiansa aikana. Kiitos tästä lankeaa lahjoittajille ja monille toiminnassa mukana olleille heidän vuosien työstään yhdistyksen hyväksi.

Tästä eteenpäin on helppo jatkaa!”

Onko tosiaan nyt helppo jatkaa??? Voiko pj hehkutella nykyisellä "ansiokkaalla" toiminnallaan" Kehtaatteko ja voitteko pj ja tynkähallitus kulkea rinta rottingilla, näyttää naamanne julkisesti??

Olette mitätöineet itse tuon kullan ja kunnian.

Olette lianneet yhdistyksen omalla toiminnallanne ja on hyvä, että vääryydet on tuotu julki!!

 

 

Nina
Vieras

#466 ei saa jättää kissoja pakkaseen!!

05.01.2011 15:47

mikäli otat kissan niin olet myös vastuussa kissasi hoitamisesta,niin tavella kuin kesälläkin, kissoja ei saa missään nimessä jättää pakkaseen tai heitteile muutenkaan!!!
Vieras
Vieras

#467 Re: ei saa jättää kissoja pakkaseen!!

06.01.2011 14:32

#466: Nina - ei saa jättää kissoja pakkaseen!! 

Näistä kirjoitteluista saa sen käsityksen kuinka KKY:n pitäisi pelastaa kaikki ulos hylätyt kissat, sekä myös karkuteillä olevat. EIKÖ kuitenkin jokainen kissanomistaja ole VELVOLLINEN huolehtimaan omasta kissastaan? Ei siihen mitään yhdistystä tarvita. Sen voi tehdä myös jokainen yksityinen henkilö ja toimittaa ulkona olevat kodittomat kissat löytöeläintaloihin. Siihenkään ei tarvita mitään yhdistystä.

Mikään pieni yhdistys ei kaikkia kissoja ehdi pelastaa hoteisiinsa. Sitä varten on lain mukaan velvoitettu löytöeläinpaikat vastaanottamaan suojiinsa sekä, kissat, että muut löytöeläimet.

Pitäisiköhän mennä itseensä hieman. Jokainen yhdistys toimii tavallaan, kaikille se ei vain sovi.

Hallitus määrää niissä sekä toiminnasta- että varainhoidosta, katsomallaan tavalla. juuri omien resurssiensa mukaan.

Orivedellä oli yhdistyksellä vuokratut tilat kissoille. Minkä piti toimia ns. laksupaikkana kisoille ennen ensikotiin viemistä, että myös karanteenipaikkana. Kolmisen viikkoa tilat olivatkin toiminnassa. Minkä jälkeen sinne tuli rutto. Jääköön sanomatta mikä lopulta kaatoi hankkeen. Ikävä vain kaikki eivät vastaa omiin huutoihinsa. Helpointa näyttää olevan syytellä toisia. Kaikille ei vastuunkantaminen sovi ikävä kyllä.

 Mitään asiaa ei hoideta suurella suulla. Vain pienillä teoilla.

Kantakoon siis kaikki kortensa kekoon, hoitakoon kissat omalla kohdallaan, omilla varoillaan. voimavarojensa mukaan, syyttelemättä toisia.

Vieras

#468 Re: POLIISI TOTESI TUTKINTAPYYNNÖN AIHEETTOMAKSI!!

06.01.2011 14:37

#462: Timo Peltoniemi - POLIISI TOTESI TUTKINTAPYYNNÖN AIHEETTOMAKSI!! 

Niinhän sinäkin olet jättänyt hallituksen jäseniä vastaa kanteen.  Mihin tosin vaimosikin kuului.Olisi mielenkiintoista tietää missä mennään?

Pata kattilaa soima! Näinhän se on!


Vieras

#469 Hallituksen saamasta kanteesta

06.01.2011 19:22

Edellämainituissa kanteissa on se ero, että näitä tiettyjä hallituksen jäseniä (huom. Ei yhdistä itseään) kohtaan, on tehty HENKILÖKOHTAINEN kanne, johtuen yhdistyslainvastaisesta toiminnasta kanteen nostajia vastaan. Näissä kanteissa on myös todellinen peruste niiden tekemisille. Näin ei ollut taas Timo Peltoniemen kohdalla, kuten aikaisemmista viesteistä voidaan lukea.
Pöyristyttävää on myös se, että hallitus on päättänyt ottaa rahat näihin HENKILÖKOHTAISIIN KANTEISIINSA liittyviin oikeudenkäyntikuluihin yhdistyksen rahoista, joka ei ole kyllä minusta ainakaan yhdistyslain mukaista.

Nähtävästi kommentin #467 kirjoittajalla on luetunymmärtämisongelmia väittäessään, että tämä oppositio haluaa ottaa suojiinsa kaikki maailman kissat. Tavallaan, mutta kaikkia kissoja ei voi kuitenkaan pelastaa elämään ihmisten pariin eikä sijoittaa ensikoteihin.Tämäkin adressi on lähtenyt ns. Puolivillien kissojen pelastamisen puolesta, joilla on vielä hyvät mahdollisuudet kesyyntyä suhteelilsen pienen panostuksen jälkeen ja kissojen elämä on mielekästä. Jokainen kissa on sinänsä itsessään yksilö ja käyttäytyy omalla tavallaan.

Aika hupaisaa, että nyt hallitus on puhunut villiintyneiden kissojen talteenottokiellosta. Kaikki kissat jotka ovat olleet pidemmän aikaa ulkona, voivat olla enemmän tai vähemmän villiintyneitä, myös ns. kesykissat. Mitähän kissoja hallitus oikein siten meinaa pelastaa ulkoa? Kaikki aktiivisijoittajatkin on myös määrätty pois tehtävistään. Kuka niitä kissoja nyt käy kiinniottamassa? Tuskin ainakaan rva PJ Kanervo tai hänen oikea kätensä A. Repo. Ainakin rahaa säästyy, kun ei ole enää kissoja hoidettavana. Voi vain kartutella rahoja tileille.

Yhdistyksen jäsenkaavake on myös poistettu sen verkkosivustolta? Miksi? Haluaako yhdistys nyt kieltää kokonaan uusien jäsenien mukaan tulon, koska oman hallituspallin jalat tutisee rajusti. Pelko saattaa olla aiheellinen, sillä nyt on ihmisiä kiusattu ja painostettu ihan liikaa. Kun sitä tapahtuu riittävästi, oikeus tulee tapahtumaan aina ennemmin tai myöhemmin!

Wannabe-jäsen
Vieras

#470

06.01.2011 21:52

Nyt kun mahdollisuus liittyä jäseneksi on nettisivuilta poistettu, miten se onnistuu? Voiko vuoskokoukseen tullessan liittyä maksamalla jäsenmasun käteisellä?

Ja ketäs nyt sitten kannattaa äänestää?:D Mietin että olisiko kaikkien hyvä äänestä vähän samoja tyyppejä, eikä ketä tahansa?

Vieras

#471 Jäsenyydestä

06.01.2011 22:10

Kyllä jäseneksi voi liittyä edelleenkin, sillä ei yhdistys voi noin vain lakata ottamasta uusia jäseniä. Otamme asiasta selvää ja siitä infotaan kyllä tällä sivustolla hyvissa ajoin! Ei siis mitään hätää! :)
Sanna
Vieras

#472 Re: Re: ei saa jättää kissoja pakkaseen!!

07.01.2011 14:57

#467: Vieras - Re: ei saa jättää kissoja pakkaseen!! 

 On se nyt kumma... eikös KKY:n tapauksessa jäsenistö valitse hallituksen hoitamaan asioita, yhdistyksen varoilla, jäsenien/hallituksen/ensikotien voimavarojen mukaan.

Miten kummassa tynkähallitus olettaa että he omistavat KKY:n???? Vähän väliä täällä on joku tynkähallituksesta selittämässä että perustakaa oma yhdistys, kerätkää omat rahanne jne...

KKY on jäsenistön valtuutuksella toimiva yhdistys ja jos jäsenistö haluaa muutoksen hallituksen jäseniin ja hallituksen toimintaan niin mitä ihmettä se kuuluu tynkähallitukselle??????????????????? Tynkähallituksenkin kuuluu toimia niinkuin jäsenistö haluaa. Ei tätä heidän ajatuksenjuoksuaan vaan pysty pieni ihminen ymmärtämään.....

Vieras
Vieras

#473 Re: Re: Re: ei saa jättää kissoja pakkaseen!!

07.01.2011 15:29

#472: Sanna - Re: Re: ei saa jättää kissoja pakkaseen!! 

Sanopa se, ei pysty normaali oikeuden tajuinen ihminen käsittämään tällaista. MUTTA ahneus ja vallanhalu sokaisee aina ihmisen, niin että se saa ihmisen toimimaan omavaltaisesti ja järjettömästi. Hupaisinta on ettei tällaiset ihmiset tajua, että muut ihmiset kyllä näkevät heidän lävitseen ja että tarkoitus peränsä ja vaikuttimensa toimintaansa on nähtävissä.

Siitähän tässä perimmältään on kyse, eikä kissoista, ne ovat näille vain väline ei tarkoitus. Jos olisi kissojen hyvästä kyse, niin ei aktiivitoimijoita lempattaisi työstään noin vain?!?

 

Vieras
Vieras

#474 Re: Re: Re: Re: ei saa jättää kissoja pakkaseen!!

07.01.2011 23:15

#473: Vieras - Re: Re: Re: ei saa jättää kissoja pakkaseen!! 

 Siksi me taistelemme, emmekä anna periksi. Tässä ei ole mitään hätää, sillä tämä taistelu ei ole vielä alkanutkaan kunnolla. Sitäpaitsi tynkähallituksen tekemät toimet vaurioittavat kyllä lopulta lähinnä heitä itseään ja pahasti. He upottavat siten itse itsensä näillä toimillaan. Me ei tarvitse kuin heiluttaa rannalta jäähyväiset!

Nyt he ovat menneet niin pitkälle, ettei tässä ole minkäänlaiseen sopuratkaisuun enää edes mahdollisuutta, eivätkä he ole siihen kyllä kykeneväisiäkään. Näissä hallituksen viime aikaisissa ratkaisuissa ja niiden yrityksissä ei ole mitään järjen hiventä tai kissoja auttavaa toimintaa. Ne toimet sotivat koko yhdistyksen perustarkoitusta vastaan...

 


Vieras

#475 Hallitus vahingoittaa toiminnoillaan koko yhdistystä

10.01.2011 14:26

Istuva nykyinen tynkähallitus vahingoittaa näillä mielivaltaisilla ja osin laittomillakin ihmetoiminnoillaan koko yhdistyksen toimintaa vakavasti. Tällainen toiminta heikentää kyllä rajusti ihmisten luottamusta yhdistyksen pääasiallista tarkoitusta kohtaan, joka on kodittomien kissojen pelastus ulkoa. Tuollainen hallitus ei nauti enää jäsentensä luottamusta missään määrin ja on saatava pois tehtävistään. Koko yhdistys tulee kaatumaan pian, jos asiaan ei puututa.