KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Vieras
Vieras

/ #467 Re: ei saa jättää kissoja pakkaseen!!

06.01.2011 14:32

#466: Nina - ei saa jättää kissoja pakkaseen!! 

Näistä kirjoitteluista saa sen käsityksen kuinka KKY:n pitäisi pelastaa kaikki ulos hylätyt kissat, sekä myös karkuteillä olevat. EIKÖ kuitenkin jokainen kissanomistaja ole VELVOLLINEN huolehtimaan omasta kissastaan? Ei siihen mitään yhdistystä tarvita. Sen voi tehdä myös jokainen yksityinen henkilö ja toimittaa ulkona olevat kodittomat kissat löytöeläintaloihin. Siihenkään ei tarvita mitään yhdistystä.

Mikään pieni yhdistys ei kaikkia kissoja ehdi pelastaa hoteisiinsa. Sitä varten on lain mukaan velvoitettu löytöeläinpaikat vastaanottamaan suojiinsa sekä, kissat, että muut löytöeläimet.

Pitäisiköhän mennä itseensä hieman. Jokainen yhdistys toimii tavallaan, kaikille se ei vain sovi.

Hallitus määrää niissä sekä toiminnasta- että varainhoidosta, katsomallaan tavalla. juuri omien resurssiensa mukaan.

Orivedellä oli yhdistyksellä vuokratut tilat kissoille. Minkä piti toimia ns. laksupaikkana kisoille ennen ensikotiin viemistä, että myös karanteenipaikkana. Kolmisen viikkoa tilat olivatkin toiminnassa. Minkä jälkeen sinne tuli rutto. Jääköön sanomatta mikä lopulta kaatoi hankkeen. Ikävä vain kaikki eivät vastaa omiin huutoihinsa. Helpointa näyttää olevan syytellä toisia. Kaikille ei vastuunkantaminen sovi ikävä kyllä.

 Mitään asiaa ei hoideta suurella suulla. Vain pienillä teoilla.

Kantakoon siis kaikki kortensa kekoon, hoitakoon kissat omalla kohdallaan, omilla varoillaan. voimavarojensa mukaan, syyttelemättä toisia.