KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Timo P.

#462 POLIISI TOTESI TUTKINTAPYYNNÖN AIHEETTOMAKSI!!

04.01.2011 14:21

Katso mielipide #447

Valkeakosken Sanomien juttu osoittautui jämähallituksen uittamaksi melkoiseksi uutisankaksi:

Tiedoksenne, että soitin Tampereen poliisille. Selvisi, että osa hallituksen jäsenistä oli kuin olikin jättänyt minusta tutkintapyynnön.
Poliisi oli todennut (18.12.), että ei ole aihetta toimenpiteisiin. Heidän osaltaan asia on loppuun käsitelty!

Ja sitten nämä raukat saivat jotkut toimittajat uutisoimaan asiaa 20.12., kun koko heidän juttunsa oli jo kuivunut kokoon. Otan osaa.

Kannattaa levittää tätä tietoa poliisin ratkaisusta, sillä tynkähallituksen luoma pelon ilmapiiri on mielestäni varsin haitallinen yhdistykselle.

Vastaukset

Vieras

#463 Re: POLIISI TOTESI TUTKINTAPYYNNÖN AIHEETTOMAKSI!!

2011-01-04 17:56:30

#462: Timo Peltoniemi - POLIISI TOTESI TUTKINTAPYYNNÖN AIHEETTOMAKSI!! 

Tämän perusteella ei voi muuta sanoa kuin, että nykyinen tynkähallitus näillä likaisilla tempuillaan kaivaa maata jalkojensa alta ihan itse ja lokaa täysin itsensä ilman kenenkään apua. Kertovat enemmän näin itsestään ja luotettavuudestaan tehtäväänsä, eli sitä luotettavuutta ei enää ole lainkaan.

Ovat ottaneet oikeuden omiin käsiinsä ja ovat täysin sokeita omalle toiminnalleen, ja luulevat ettei kukaan huomaa, siis pitävät muita yhtä sokeina kuin itse ovat. Mutta siinä he aliarvioivat ihmisten oikeuden tajua ja käsityskykyä.

Ainoa oikea teko VS,ltä on oikaista juttu ja mitä pikimmiten, jo ihan lehden luotettavuudenkin takia. Alentui seiskapäivän tasolle, ellei alemmas.

Tyhmiä ovat jos eivät sitä tee. Lehti boikottiin!!

Vieras

#468 Re: POLIISI TOTESI TUTKINTAPYYNNÖN AIHEETTOMAKSI!!

2011-01-06 14:37:23

#462: Timo Peltoniemi - POLIISI TOTESI TUTKINTAPYYNNÖN AIHEETTOMAKSI!! 

Niinhän sinäkin olet jättänyt hallituksen jäseniä vastaa kanteen.  Mihin tosin vaimosikin kuului.Olisi mielenkiintoista tietää missä mennään?

Pata kattilaa soima! Näinhän se on!