KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

SadButTrue
Vieras

#526 vinkki

19.01.2011 13:18

Monissa yhdistyksissä on säännöissä määrätty esim. puheenjohtajan toimikaudeksi max 6 vuotta. Siten ei kukaan pääse jumiutumaan mihinkään virkaan.
Vieras
Vieras

#527 Re: vinkki

19.01.2011 15:04

#526: SadButTrue - vinkki 

 Näinhän se pitäisi olla, pysyisi yhdistyksen henki ja toiminta terveenä. Mutta näinhän nämä asiat on junailtu tässä yhdistyksessä ettei puheenjohtajuus, eikä hallitusporukka vaihdu ja siten asiat hoidetaan ja ne junnaavat näiden itseään elinikäis/ainaisjohtajina pitävien tahtiin. Uudistus mieliset ja eri mieltä olevat on savustettu pois vedoten rahanahneiden"mattitoivosten" torjumiseksi.

Kävinpä kuuklaamassa ja löytyy paljon mielenkiintoista yhdistyksen historiasta ja näistä kahakoista tietoa

Nyt on todellakin aika vaihtaa kehityksen jarrut pois johdosta, ja ne jotka erheellisesti pitävät yhdistystä omanaan.

Muistutan vain että sillä päivämäärällä kun yhdistys on rekisteröity niin sillä päivämäärällä sen omistajuus siirtyi KAIKILLE jäsenille joilla on myös se todellinen valta. Hallitus on palveluelin, eikä itseään muita parempina ja viisaampina yhdistyksen omistajina itseään pitävien itsevaltiaiden kultapossukerho.

Tämä on hämärtynyt ja pahasti nykyiseltä hallitukselta ja se tulee esille näistä kommenteistaan mitä täällä laukovat.

Vieras
Vieras

#528 Re: Re: Re: Kuulin huhua

19.01.2011 17:58

#520: Vieras - Re: Re: Kuulin huhua 

"Kukin käyttäköön haluamallaan tavalla keräämänsä varat. Niin yhdistyksen puheenjohtaja, kuin Peltoniemet, että heidän kannattajansa."

Näinköhän nyt pääsi sammakko kun paljastit tämän?!?

Voiko enää selvemmin sanoa mitä nykyinen pj ja tynkähallitus ajattelee ja minkä ajatuksen mukaan he toimivat!! Ei tuossa puhuta mistään yhdistysdemokratiasta eikä jäsenten mielipiteistä saati ajatuksista.

Tuossa sanotaan aivan selvästi, että yhdistyksen puheenjohtaja päättää miten haluaa kerätyt varat käytettävän. Mitähän yhdistyslaki tästä sanoo?!?!?

Mutta tämän kaltainen toiminta on siksi täysin mahdollista nyt KKY,ssä koska sieltä on hallituksesta savustettu kaikki ne pois jotka ovat eri mieltä pj,n ja kannattajiensa kanssa siis soraäänet vaiennettu ja pj siksi saa tahtonsa läpi kun on ympäröinyt itsensä tahdottomilla ja omaa ajattelua vailla olevilla henkilöillä. Mutta tosipaikan tullen he eivät voi piiloutua pj,n selän taakse vaan ovat vastuussa omista valinnoistaan hallituspaikallaan.

kun en halua
Vieras

#529 En kerro nimeä

19.01.2011 19:30

Nyt pitäisi saada joku oikea toimittaja tekemään juttua KKY:n historiasta ja nykypäivästä.
En tarkoita mitään ”olen tuntenut pj:n 200vuotta” –toimittajia, joiden harkintakyky on hyvin ohjailtua, vaan nimenomaan ammattiylpeyttä tuntevia ja ammattitaitonsa esiintuovia tutkivia journalisteja, joiden toimittajantaidot riittävät muuhunkin kuin annettujen sanojen toistamiseen.

Koska historiasta on jo hyvin paljon tuotu esiin sitä, mitä nykyinen pj. on yhdistyksen eteen tehnyt, olisi hyvä löytää toimittaja, joka osaisi kertoa mitä vapaaehtoiset ovat yhdistyksen ja nimenomaan kissojen eteen tehneet. Näissä asioissa olisi erittäin hyvä tuoda esiin se pyyteettömyys, mitä vapaaehtoiset tekevät säässä kuin säässä loukuttamalla kissoja, kuljettamalla kissoja ensikoteihin ja lääkäreihin, hoitamalla kissoja ja huolehtimalla jos jonkinmoisista kissan hyvinvointiin liittyvistä asioista.

Olisi myös hyvä tuoda esiin oikeita syitä, miksi todella suuri osa yhdistyksen aktiivitoimijoista on lopettanut yhdistyksessä viimeisen kymmenen vuoden aikana.
Olisi siis hyvä, että syyt kysyttäisiin suoraan niiltä, keitä se koskee, ei muitten mielipidettä asiasta. Olisi hyvä tuoda esiin se, että puheenjohtaja on jo kertaalleen vaihtunut normaalin äänestyksen kautta ja tutkia kuinka laillisesti tai moraalisesti oikein toimien nykyinen puheenjohtajan paikka on uudelleen hankittu.

Kaikkinensa voisi löytyä asioita, jotka kertovat hieman heikosta taidosta johtaa yhdistystä. Onhan se toki totta, että nykyisellä puheenjohtajalla on siihen 30v kokemus, mutta puheenjohtajan ja hallituksen tehtävä on johtaa yhdistystä myös 2000-luvulla sekä taata sen tulevaisuutta.

Ihmiset ovat lahjoittaneet rahojaan, jopa testamentanneet omaisuuksiaan kodittomien kissojen hyväksi. Olisi vähintäänkin kohtuullista tuoda esiin se, kuinka yhdistys tulee toimimaan, mikäli uusia jäseniä ja samalla uusia toimijoita ei yhdistykseen hyväksytä (näin ainakin oli tällä palstalla mainittu, että näin olisi)
On erikoista, että tällainen päätös on oikein neuvottu tekemään jonkun toisen tapauksen takia ja vielä sellaisen henkilön taholta, jonka nimeä ei ole KKY:n hallitusjäsenissä mainittu. Melkoinen valta tuntuu tällä neuvojalla olevan, joten tämäkin osoittaa pitkälti sitä, että hallituksen päätökset ovat ”ihan-mitä sattuu-kylillä kuulemaan” –pohjalta tehtyjä.

Olisi hyvä tuoda esiin myös se, miten ”tilanteen pitäsi rauhoittua” (viittaus #485), että uusia jäseniä voidaan taas yhdistykseen hyväksyä. Mielestäni jäseniä voisi ottaa nyt erittäin-erittäin paljon, koska tämä tuo yhdistykselle varoja, joita voidaan käyttää kissojen hyväksi. Vai toimisikohan tässä nyt joku neuvoineen yhdistykselle haitallisesti?

Ehdottomasti pitäisi saada kaikille rivijäsenille ja muille kissojen ystäville tietoon, mikä KKY:ssä oikeasti mättää. Uudella puheenjohtajalla ja hallituksella -puuttumatta nyt siihen kuka/ketkä nämä henkilöt ovat- saisi toimintaan ilmavuutta ja tuuletettua nurkkia jokatapauksessa.

Ja nuo rahankyttäyspuheet voisi jo lopettaa. Johan se nähtiin mattitoivosissa, että se ei Suomessa onnistu. Ei puheenjohtajan tai hallituksen tai muitten tarvitse sitä asiaa vahtia, kyllä ne on ihan eri instanssit, jotka lainvalvonnasta huolehtii.
Kerron nimeni sitten sille toimittajalle
Vieras

#530 Re: En kerro nimeä

20.01.2011 10:57

#529: kun en halua - En kerro nimeä 

 "Olisi hyvä tuoda esiin se, että puheenjohtaja on jo kertaalleen vaihtunut normaalin äänestyksen kautta ja tutkia kuinka laillisesti tai moraalisesti oikein toimien nykyinen puheenjohtajan paikka on uudelleen hankittu."

Mm. minulla on tästä asiasta tietoa ja mielenkiintoista sähköpostikeskustelua tallessa, joka on käyty nykyisen pj:n kanssa, eli siis faktaa, jonka olen valmis kyllä jakamaan pätevän toimittajan kanssa!

Terttu Kanervo
Vieras

#531 Re: Re: Re: Kuulin huhua

20.01.2011 12:01

#488: Sanna Kaski - Re: Re: Kuulin huhua 

 Huhua oletkin kuullut, mutta et ilmeisesti tosiasioita, Sanna, kun kirjoittelet asioista totuutena olltuasi vasta vuoden yhdistyksessä. Se on hyvin lyhyt aika! Tuntuu kummalliselta, että yhdistyksen varojen käytöstä kirjoitellaan aivan kuin tiedettäisiin jotain, mutta ei voida esittää mitään todisteita. Voin vakuuttaa, että varojamme ei ole kosakaan tuhlattu mihinkään väärään tarkoitukseen. Siitä meillä on HTM tilintarkastajien lausunnot joka vuosi, joten on turha levitellä vääriä tietoja ja repiä hyvintoiminutta yhdistystä alas, varsinkin, jos aikoo siinä jatkossakin toimia.

Terttu Kanervo
Vieras

#532 Re: Terttua EI yhdistystä vastaan

20.01.2011 12:13

#501: Järjenkäyttö on sallittua - Terttua EI yhdistystä vastaan 

Kuka mahdat ollakaan, kun syyttelet asioista, joita et tunne.  Emme olleet henkilökohtaisella asialla poliisilaitoksella, vaan yhdistyksen edustajina. Ei poliisi todennut syytöksiä vääriksi eikä oikeiksi, vaan ilmoitti, että ne eivät kuuluneet poliisille.  Jos puhut Peltoniemien ja Fabritiuksen nostamista kanteista, eivät ne ole henkilökohtaisia, vaan yhdistystä vstaan.  Ajatelkaa todella omillakin aivoilla, älkääkä uskoko kaikkea perätöntä.  Adressikin on on laadittu väärillä perusteilla. KKY ei ole jättämässä kissoja pakkaseen. Niitä loukutetaan, kuten ennenkin. Vain osoite muuttuu. Se ei ole ensikoti.  Varoja ei ole hukattu siis mihinkään, mutta ollaan kyllä oltu hankkimassa niitä tosin kuin Peltoniemet ja Fabritius, vai onko heillä näyttöä varojen keruusta ja missä? Jos sinullakin olisi puhtaat jauhot pussissa, kirjoittaisit omalla nimelläsi! Mitä kanteisiin yhdistystä vastaan tulee, se tulee nähtäväksi ennemmin tai myöhemmin.

Tettu Kanervo
Vieras

#533 Re: Re: Re: Kuulin huhua

20.01.2011 12:20

#502: Vieras - Re: Re: Kuulin huhua 

 Kerropas nyt se asia, mistä sinä tai joku muu on ollut eri mieltä kuin minä vai kuka muu. Mistä minun päätöksistä puhut. Nehän ovat aina hallituksen päätöksiä, mikä ei nyt näytä mahtuvan korvien väliin. Oletko toiminut jossain yhdistyksessä, sen hallituksessa tai puheenjohtajana. Jos olet, tiedät varmaankin, että puheenjohtaja ei päätä mitään yksinään.  Hän, joka on eri mieltä kokouksessa, pyytää laittamaan pöytäkirjaan eriävän mielipiteensä. Muussa tapauksessa hän on samaa mieltä muiden kanssa.

Sanna
Vieras

#534 Re: Re: Re: Re: Kuulin huhua

20.01.2011 12:25

#531: Terttu Kanervo - Re: Re: Re: Kuulin huhua 

 Terttu: lukisitko tarkemmin viestit. En ole kertaakaan syyttänyt nykyistä hallitusta rahojen väärinkäytöstä!! Enkä uskokaan näin tapahtuneen. Olen vain ihmetellyt sitä että mihin te pelkäätte mahdollisen uuden hallituksen rahat haaskaavan/väärin käyttävän.

Terttu Kanervo
Vieras

#535 Re: Re: Oppositiolle kiitoksia

20.01.2011 12:32

#504: Muista ansiomerkkisi ja ole sen arvoinen Terttu - Re: Oppositiolle kiitoksia 

Koska meitä syytetään väärin perustein, olemme juuri hakeneet itsellemme oikeuksia. Mitään laittomia päätöksiä emme ole tehneet. Kerropa perusteet tälle väitteellesi! Mikä on se laiton päätös, minkä hallitus olisi tehnyt? Kerropa, keitä ovat ne aktiivit, joita olen kiusannut? Tällaisia väitteitä on helppo levitellä, eikö varsinkin nimimerkin turvin. Oletko jäsen vai ulkopuolinen? Mistä tiedät, mitä kaikkea on ollut yhdistyksessämme 32 v aikana.  Tottahan toki yhdistyksissä on ongemia. Kerropa, missä ei ole! Näillä kaikenmaailman syytöksilläkö kissojen asiaa ajetaan. Minusta niillä ajetaan vain yhdistystä alas vai voitko väittää, että yhdistys ei olisi tehnyt hyvää työtä 32 v. Kuka kissoja olisi ottanut talteen aikaisemmin kuin tämän yhdistyksen ihmiset. Tarkoitan aikaa ennen eläinsuojelijoiden aikaansaamaa  lakia kunnallisista löytöeläintaloista. Silloin ei ollut rahaa meilläkään ja nyt kun on, siitä näkevät vaivaa ne, jotka eivät ole sitä hankkineet. 

Terttu Kanervo
Vieras

#536 Re: Re: Re: Re: Re: Kuulin huhua

20.01.2011 12:36

#534: Sanna - Re: Re: Re: Re: Kuulin huhua 

Asia on aivan liian monimutkainen ja laaja-alainen tällä palstalla esitettäväksi. Voin kirjoittaa asiasta joskus artikkelin lehteen. 

Vieras
Vieras

#537 Re: Re: Re: Re: Kuulin huhua

20.01.2011 13:17

#531: Terttu Kanervo - Re: Re: Re: Kuulin huhua 

 Hassun hauska uhkaus tuo jos aikoo siinä jatkossakin toimia. Käsittääkseni ei kukaan ole repimässä yhdistystä alas vaan nostamassa sitä ylös.

Vieras
Vieras

#538 Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan

20.01.2011 13:19

#532: Terttu Kanervo - Re: Terttua EI yhdistystä vastaan 

 Yhdistys lienee perustettu muutakin varten, kuin rahan keruuta??

Sanna
Vieras

#539 Re: Re: Re: Re: Kuulin huhua

20.01.2011 13:22

#531: Terttu Kanervo - Re: Re: Re: Kuulin huhua 

 Mutta tämä viesti on fakta ja tullut omaan sähköpostiini Terttu Kanervolta:

Sijoittajat: Sijoittajien tulee luottamushenkilöinä toimia KKY:n sääntöjen ja käytännön mukaan. Villejä eikä puolivillejä kissoja oteta yhdistyksen hoitoon.

Mitään infoa siitä kuinka nämä puolivillit laumat jatkossa hoidetaan (oli se sitten virallisesti kenen homma tahansa) ei tullut, vain vastaus että kuntien pitää hoitaa...joo..o. Ja kunta varmaan yht'äkkiä alkaakin hoitamaan näitä jonkun pihapiirissä olevia puolivillejä laumoja.

Näillä kissoilla tilanne on kuitenkin "KATASTROFAALINEN", eikö vaan?

Sanna
Vieras

#540 Re: Re: Re: Oppositiolle kiitoksia

20.01.2011 13:30

#535: Terttu Kanervo - Re: Re: Oppositiolle kiitoksia 

 Onhan tälläkin sivustolla ilmoittanut muutama ihan omalla nimellään tulleensa kiusatuksi. Ja osa kiusatuista ei luonnollisestikaan/sattuneesta syystä halua nimellään esiintyä.

Jos nyt kerättäisiin nimilista niistä kiusatuista, jotka omalla nimellään esiintyvät, ei määrä jäisi yhden käden sormiin. Ja nämä henkilöt edustavat vielä eri aikakausia KKY:ssä.

Asiat on taatusti hoidettu hyvin oman aikansa KKY:ssä ja varmasti kissojen parasta ajatellen! Nyt vaan on joukko uusia innokkaita tekijöitä, jotka olisivat valmiita astumaan remmiin ja tekemään asioita sekä vanhan hyvän kaavan mukaisesti että muuttaen niitä käytäntöjä, joissa muutettavaa on. MIKSI TERTTU EI TÄTÄ HYVÄKSY?

Terttu Kanervo
Vieras

#541 Re: Puheenjohtaja Terttu Kanervolle

20.01.2011 14:02

#499: Ensikotien puolesta - Puheenjohtaja Terttu Kanervolle 

Kerropa, kuka sinä olet kysymään, miksi en toimi ensikotina. Kerronpa sinulle:  Olen toiminut yhdistyksessä perustamisesta lähtien kaikissa mahdollisissa tehtävissä, 15 v jopa ensikotina, mutta suuren työmääräni takia en ehtisi hoitaa kissoja. Siksi en toimi ensikotina.  Töitäni olen jakanut muille vuosien kuluessa ja moni tekeekin niitä töitä, mitä olen aikanaan itse tehnyt, kuten pentuseuranta, tatuointirekisteri, kad/löyt.rekisteri, sijoittaminen, postitukset jne. Silti hommia on ihan riittävästi nytkin.  Ensikodit ovat tärkeä osa, mutta jos muut asiat eivät rullaisi, ei tarvittaisi ensikotejakaan. Se ei tarkoita, että en arvostaisi ensikotien työtä, sillä pidän kaikkien työtä tärkeinä. Työt ovat vain erilaisia! 

Vieras
Vieras

#542 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kuulin huhua

20.01.2011 14:24

#536: Terttu Kanervo - Re: Re: Re: Re: Re: Kuulin huhua 

 Terttu Kanervo; asiat eivät lainkaan ole niin monimutkaisia kuin annat ymmärtää, ellei niistä sitten tehdä sellaisia, kuten tästä kysymyksestä. Lyhyt ja yksinkertainen selkeä kysymys jonka vastaamiseen tarvitaan lehtiartikkeli?!?!?!? Ei kai nyt sentään!

Sinulta on myös useaan otteeseen kysytty saamatta sinulta kuitenkaan vastausta mutta minä kysyn nyt; MIKSI KKy on poistettu facebookista????

Lyhyt ja ytimekäs vastaus riittää joten ei tarvitse alkaa sorvata tästäkään lehtiartikkelia.

Jäsen joka ei ole oikeutettu kyselemään pj:ltä mitään
Vieras

#543 Re: Re: Puheenjohtaja Terttu Kanervolle

20.01.2011 14:32

#541: Terttu Kanervo - Re: Puheenjohtaja Terttu Kanervolle 

 Terttu kirjoitat, ettet suuren työmääräsi takia toimi ensikotina ETKÄ SIJOITTANA. -> KKY:n sivuilla olet itsesi merkinnyt sijoittajaksi?

Etkös juuri erottanut 2 siojoittajana toiminutta REHELLISESTI SUORAAN SANOTTUNA vain sen takia, ettet itse tykännyt ko. henkilöistä, kun he uskalsivat sanoa sinua vastaan?

EIKÖ JÄSEN SAA SUORAA VASTAUSTA PUHEENJOHTAJALTA??!! Kun en kerran ole mikään kyselemään sinulta julkisia asioita.

 

 

 

entinen Tertun kannattaja
Vieras

#544 Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan

20.01.2011 14:43

#532: Terttu Kanervo - Re: Terttua EI yhdistystä vastaan 

 Opetteleppas Terttu lukemaan tai lopeta valehtelu. Kanteet EIVÄT ole koko yhdistystä vastaan, vaan henkilöitä, kuten sinua vastaan. Koska sinä ja muut kanteessa olevat, eivät ole toimineet lain mukaisesti.

VAIKKA LUULETKIN ILMEISESTI OLEVASI JUMALA, niin palautampa sinut maan pinnalle ja kerron, ettet sinä ole jumala.... Sitä ei ole kukaan oppositiostakaan, mutta siellä kukaan ei niin luulekkaan.

Adressi on aiheellinen, luulisi sinunkin omat päätöksesi muistavan. Vaikka onhan siitä jo reilu kuukausi, kun päätöksen teit.... Onhan ikää jo 75, joten muisti varmaan temppuilee tässäkin asiassa...

Kun olit poliisiasemalla, niin sanojesi mukaan, poliisi ei todennut syytöksiäsi vääriksi eikä oikeiksi? MIKÄ OLI SITTEN POLIISIN PÄÄTÖS SYYTÖKSISTÄSI??!!

 

 

Jäsen
Vieras

#545 Terttu ja Facebook

20.01.2011 14:53

Olen jäsen ja haluaisin Tertulta suoran vastauksen:

MIKSI KÄSKIT SULKEA KKY:N FACEBOOK-SIVUN?
Vieras
Vieras

#546 : Terttua EI yhdistystä vastaan

20.01.2011 15:09

#532: Terttu Kanervo - Re: Terttua EI yhdistystä vastaan 

 Terttu puhuu taas suulla suuremmalla. Kanteet OVAT nimenomaan henkilökohtaisia EI YHDISTYSTÄ vastaan. Henkilökohtainen oli varoituskin. Henkilökohtaisesti myös annoitte poliisille tutkintapyynnön joka todettiin AIHEETTOMAKSI.

Perättömiä puhuvat ainoastaan Kanervo, Repo ja Heikkilä.

Adressin aihe on otettu tietääkseni hallituksen päätöksestä olla ottamatta puolivillejä kissoja yhdistykselle. Se juuri on sitä pakkaseen jättämistä. VAi mitä se mahtoikaan sitten tarkoittaa. Teksti ymmärretään niin kun luetaan.

Miksi ihmeessä jokaisen pitäisi olla keräämässä rahaa.? eikö mikään muu työ ole lainkaan tärkeää tässä yhdistyksessä. Näin kyllä on annettu ymmärtääkin. Jos et kerää et ole mitään. Täytyyhän yhdistyksessä olla mahdollisuus tehdä muutakin kun kerätä. Ja kaikki tytö pitäisi olla yhtä arvokkaita. Miksi tässä yhdistyksessä arvostetaan vain "monien vuosien aikana tehtyä työtä."

Kuitenkin nimenomaan ensikodit tekevät sen raaimman työn ja kärsivät kissojen vaivat ja sairaiden surut. Ensikodit maksavat omasta pussistaan kissojen aiheuttamat vahingot sekä siivoavat ja pesevät jatkuvasti kissojen jälkiä. Joskus valvovat tai heräilevät parin tunnin välein yöaikaan, hoitamaan sairasta pentua.

EIKÖ SE TODELLAKAAN OLE MITÄÄN?

Ensikoteja vaihtuu melko taajaan, kukaan ei siis ehdi olla 30 vuotta siinä työssä , eikä sitä kenenkään mielenterveys kestäkään niin kauaa.On sen verran rankkaa työtä.

Kanervo ei sitä ymmärrä, koska ei todennäköisesti ole koskaan hoitanut montaa kissaa kerrallaan, eikä niitä puolivillejä lainkaan.

Peltoniemet ja Fabritius olivat sijoittajia ja ensikoteja. Hakivat kissoja maakunnista ja kuljettivat niitä  ensikoteihin, joilla ei ole autoja. Siinä vierähtää koko kesä ilman lomia tai vapaita. Pitäisikö heidän vielä ehtiä keräämäänkin?

Miksi ei yhtähyvin voida vaatia, että Terttu Kanervo ja esim.Vadelma Salo hoitaisivat myös löytökissoja ja pyydystäisi niitä maakunnista. Silloinko oltaisi tasavertaisia.?

Ottakaa siis se järki todella muuhunkin kun käteen. Ei se mene niin kun Kanervo kertoilee, se on satua.

Vieras
Vieras

#547 Tertulle

20.01.2011 15:22

#533: Tettu Kanervo - Re: Re: Re: Kuulin huhua 

 Hallituksen päätökset ovat aina jonkun ehdottamia, ei ne itsestään ilmasta tule. Harvoin näitä virheellisiä ehdotuksia tulee tässäyhdistyksessä, muiden suusta, kun puheenjohtajan. Ja jos joku uskaltaa olla eri mieltä ja vielä sanoa sen, häntä aletaan painostamaan pois yhdistyksestä ja kehoitetaan perustamaan oma. Tässä yhdistyksessä nimenomaan haluaa päättää vain puheenjohtaja. Muut kuuntelee.

Eriävistä mielipiteistä saa vain vihat päällensä ja yleisesti kerrotaan että tämä jäsen on AINA eri mieltä muiden kanssa. Eri mieltähän pitäisi saada olla jos ei kasiteltävänä oleva asia ole omasta mielestä oikein. Jos nielet kaikki mitä muut sanoo, vaikka olet toista mieltä, olet nahjus.

Terttu Kanervo ei ole nyt rehellinen.

entinen ensikotilainen
Vieras

#548 kuinka moni ensikoti lopettanut pj,n takia??

20.01.2011 17:47

Itse lopetin ensikotina toimimisen pj Terttu Kanervon takia ja olisi varmaan nyt aiheellista jos saisi listattua ne entiset ensikodit jotka ovat lopettaneet samasta syystä. Olisi selvää faktaa eikä fiktiota.

Ja se on puppuhuttua, että pj arvostaa ensikoteja! p...n marjat rumasti sanottuna, silkkaa valhetta ja se on minun ja monen muun karvas kokemus. Täällä on turha elvistellä, totuus tiedetään ja sen näkee myös pj,n ja hännystelijöidensä kommenteista mikä on asenne.

Minulla on tallessa kaikki KKY,n ryhmäpostit siltä ajalta kun toimin ensikotina. Sellaisissa asioissa kun pj,n olisi pitänyt antaa neuvoja ja apuja miten toimia sen piiiiiitkän pitkän ansiokkaan kokemuksensa perusteella ja pj,n ominaisuudessa niin hänpä ja saman piiiiitkän kokemuksen omaavat "kollegansa"olivat hiljaa kun kusi sukassa, turhaan sai huhuilla ryhmäpostissa ongelmista ja toivoa saavansa neuvoja.

Mutta ryhmäpostissa he kyllä runsaasti rutkuttivat ja syyllistivät ensikotilaisia, siitä ettei ketään taaskaan osallistunut lipaskeräyksiin. Voi prkl sanon minä ja sanoin silloinkin, eikö ensikodeille riitä se että he työpäivänsä päälle tyhjentelevät lukemattomia hiekkalaatikoita ja ruokkivat kissat ja hoitavat ne.

Joten ihan turha leuhkia täällä 30v kokemuksella, kun siitä ei ole mitään hyötyä aktiivitoimijoille = ensikodeille. Jotain muuta kokemusta on varmaan kartutettu mutta ei löytökissojen hoitoon kohdistuvaa kokemusta. Nuo puheet voivat upota sellaisiin jotka eivät ole olleet kanssasi tekemissä mutta me jotka olemme olleet tiedämme mikä on totuus. JA SIKSI TÄMÄ ADRESSIKIN ON OLEMASSA!!!

Googlen kautta löysin gloomy sunday-blogin ja kovin tuttua juttua tuli vastaan siitä miten "ystävällisesti" pj toimii!!!
"Vanha mummo jäsen"
Vieras

#549 10 vuotta mukana KKY:n toiminnassa

20.01.2011 21:18

Olen ollut mukana KKY:n toiminnassa noin 10 vuotta. Jokainen kerta, kun on ollut jonkinlaista pahaa puhetta jostakin jäsenestä, niin puhujana on ollut puheenjohtaja. Milloin on ollut epäluotettava, milloin rikkonut kaikki lupauksensa, milloin laittanut omat lapsensa etusijalle, milloin ollut rahanahne, milloin muuttanut toiselle puolelle Suomea ja siksi ilkeyttään lopettanut, milloin ollut laiska, milloin ollut mielisairas, milloin ollut epäluotettava....

Vuosia sokeasti uskoin puheenjohtajaa, kuten monet muutkin ja ajattelin, että ompas KKY:llä käynyt todella huono säkä jäsenien suhteen, kun kaiken laista sakkia puheenjohtajan mieltä tulee pahoittamaan. Tuntui välillä oikein pahalta puheenjohtajan puolesta.

Muutama vuosi sitten aloin kuulla pahoja puheita jäsenestä, josta oli vuosien saatossa tullut hyvä ystäväni. Uskoin edelleen puheenjohtajaa sokeasti, kun hän kertoi, kuinka kamala ihminen ystäväni olikaan oikeasti. Miten olinkaan voinut olla tuollaisen ihmisen ystävä?

Vihaisena soitin ystävälleni ja haukuin häntä itsekkin puhelimessa. Sitten kuulin vuolaan itkun toisesta päästä linjaa ja menin hiljaiseksi. Itkunsa seasta ystäväni sai kerrottua pikku hiljaa, että edelleen oli se sama ihminen, jona häntä olin pitänytkin.

Ainoa virhe, mitä hän oli KKY:ssä tehnyt, oli se, että hän yhden ainoan kerran oli ääneen sanonut puheenjohtajan aikana OMAN ideansa, joka oli päinvastainen, kuin puheenjohtajan idea. Puheenjohtajana oli tuolloinkin Terttu Kanervo.

Luulin koko asian tietenkin olevan väärinkäsitys ja soitinkin asiasta puheenjohtajalle. Häntä ei mielipiteeni enää kiinnostanutkaan, kun olin ystäväni luonteesta, mielenterveydestä ja luotettvuudesta eri mieltä. Parin viikon päästä kuulin, että olin itsekkin joutunut samaan kastiin, kuin ystäväni. Vain koska puollustin ystävääni ja hän on oikeasti fiksu, ahkera ja hyvä sydäminen ihminen.

Toivottavasti saamme KKY:n lopultakin puheenjohtajan, joka on jäseniä kohtaan ystävällinen, vaikka heillä välillä olisin omiakin ideoita. Vaikka itse kuulunkin jo "mummokaartiin", niin uskon, että nuoremmissa on tulevaisuus. Minua nuorempia ovat jo kuusikymppisetkin. KKY ansaitsee aikuisen puheenjohtajan, joka rakastaa kaikkia kissoja!
Vieras
Vieras

#550 Re: Re: Re: Hatunnosto Pirjo Peltoniemelle

20.01.2011 21:32

#513: Marko K. - Re: Re: Hatunnosto Pirjo Peltoniemelle 

Haluan myös nostaa hattua PIRJO PELTONIEMELLE!! Häntä on täälä adressissakin ahdisteltu ja haukuttu vaikka miksi, mutta silti hän koittaa olla kissojen asialla.

Pirjo Peltoniemi ei ole yhdessäkään kirjoituksessaan täälä tai muuallakaan itseään ylistellyt ja kulta mitalleillaan ylpeillyt. Vaan Pirjo on käyttänyt energiansa totuuden kertomiseen sekä kissojen pelastamiseen.

Pirjolla ei ole tarvetta panetella, haukkua, lehkia eikä salailla asioita, koska hän on mukava, avoin, ymmärtäväinen ja kissarakas.

Jospa pj Terttu Kanervo käyttäisi omaa energiaansa vähemmän valehteluun ja haukkumiseen, niin varmaan jaksaisi ja ehtisi pitää ensikotiakin. Mutta eipä haukkumiseltaan ja valehtelemiseltaan jaksa, eikä saa hoidettua sijoittajankaan hommiaan KKY:ssä, vaikka itse erotti sijoittajat ja itsensä nimesi siihen hommaan.

Pirjo ei työtaakkaansa valita. Viime vuonna Pirjo halusi hetken levähtää hommassaan, kun loukutti, haki kissoja ympäri Pirkanmaata, hoiti sairaat kissat, etsi kissoille kodit ja välillä joutui kohtaamaan sydänsärkyäkin lopetettavien kissojen takia. Puheenjohtaja tietysti haukkui Pirjon pystyyn, kun Pirjo tarvitsi hetken itselleen jaksaakseen taas.

Pirjon kautta kulkee vuosittain noin 150 kissaa ja tietysti suurin osa on jonkun aikaa hänellä enenkö saa uuden kodin. Ja sitten Pirjon pitäisi aloittaa oma yhdistys. Kenelle nuo 150 kissaa vuodessa sitten laitettaisiin? Terttu Kanervo ei niitä ota! Niin hän on erottamilleen ensikodeille todennut. Ei kuulemma tarvitse hänelle kissoja tuoda, vaikka kissanruokaavustus loppuukin. Jollei itse saa KKY:n kissoja vietyä muualle, niin Terttu perii vielä maksutkin kissoista erottamaltaan ensikodilta....

ONNEKSI PIRJO PELTONIEMI ON JAKSANUT AUTTAA KISSOJA!!!!