KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

pöyristynyt
Vieras

#464 Törkeydet hallituksessa jatkuu

05.01.2011 11:35

Aktiivisijoittajat Pirjo Peltoniemi ja Annika Fabritius ovat potkittu pois tehtävästään. Kuka kissoja nyt hakee ja sijoittaa Pirkanmaalla? Anneli Repo ja PJ Terttu Kanervo eivät kyllä sitä tee. Eivät ehdi tai jaksa tai edes halua.
Toinen törkeys on se, että yhdityksen verkkosivuston jäsenkaavake on otettu pois. Tynkähallitus haluaa näköjään estää,uusien aktiivien pääsyn tällä tavoin vuosikokoukseen??? Aika lapsellista ja lyhytnäköistä toimintaa! Hävetkää tynkähallitus!

Vastaukset

Vieras
Vieras

#465 Re: Törkeydet hallituksessa jatkuu

2011-01-05 12:34:12

#464: pöyristynyt - Törkeydet hallituksessa jatkuu 

Kävin yhdistyksen sivuilla ja niinpä näkyy, väkimäärä vähenee ja kentällä aktiiviset kissatoimijat on poistettu. Näyttää olevan selkeä yhdistyksen alasajo. Taitaa ruveta maa polttamaan jalkojen alla pj.lla ja tynkähallituksella. Ja tosiaan netin kautta ei voi enää liittyä yhdistyksen jäseneksi, eli siitä ollaan tekemässä pj,n kamujen ihka omaa "kultapossukerhoa" johon pääsee vain olemalla "joo joo" henkilö.

Niin ja kun nyt netin kautta ei enää voi liittya yhdistykseen, onnistuukohan se vuosikokouksessa? Millähän keinoin pj tynkähallituksineen pyrkii estämään liittymisen vuosikokouksen alussa??

Joku muinoinen hallitsija on sanonut, että pidä ystävät lähellä mutta viholliset vielä lähempänä.

Tämä kannattaa pj,n muistaa, ja varoa, ettei omat koirat pure. Viime kädessä jokainen pelastaa vain itsensä kun tosipaikka tulee.

 

tässä vielä yhdistyksen sivuilta julkista hehkutusta....kiillottaako nykyinen toiminta julkisivua?

"Kultaa ja kunniaa

Kaikkien vaikeuksien lisäksi yhdistys on saanut myös “kultaa ja kunniaa” alkuvuosien “hössöttävät kissamummot” asenteiden tilalle. Radio 957 valitsi KKY:n lajissaan “Mansen parhaaksi” ja minulle myönnettiin henkilökohtaisesti Suomen Valkoisen Ruusun Ritarikunnan I luokan mitali kultaristeineen 6.12.1995. Näitten työläitten vuosien hedelmistä saamme nyt nauttia siten, että yhdistyksellä on varoja enemmän kuin koskaan historiansa aikana. Kiitos tästä lankeaa lahjoittajille ja monille toiminnassa mukana olleille heidän vuosien työstään yhdistyksen hyväksi.

Tästä eteenpäin on helppo jatkaa!”

Onko tosiaan nyt helppo jatkaa??? Voiko pj hehkutella nykyisellä "ansiokkaalla" toiminnallaan" Kehtaatteko ja voitteko pj ja tynkähallitus kulkea rinta rottingilla, näyttää naamanne julkisesti??

Olette mitätöineet itse tuon kullan ja kunnian.

Olette lianneet yhdistyksen omalla toiminnallanne ja on hyvä, että vääryydet on tuotu julki!!