KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ei latoja enää
Vieras

/ #455 Kissojen Omatalo

26.12.2010 11:15

Olispa upeeta saada kissoille Omatalo. Ulkoa löydetty pääsis suoraan Omaan taloon ja sinne olisi jo valmiiksi laitettu lämmin peti ja hiekkalaatikko...Ruokaa tarjolla montaa sorttia ja kiltti täti hoitamassa. mm mm mmmmmm mukavaa.

Tämähän on kuitenkin vain haavekuva.
Ainakaan KKY ei tähän uhraukseen ole valmis. Siitä tulee liikaa työtä ja se maksaakin, hirveää. Rahaa kuluu ja liikaa aikaa menee kissoille.Hyi hyi

Totta ,kissojen hoito on kallista ja talon kustannutkset myös. Mutta pystyyhän hyvin moni tavallinen suomalainen asumaan omakotitalossa, vaikka ei omistakaan satoja tuhansia euroja. Moni on jo eläkkeellä, eikä eläkkeet tavallisilla ihmisillä ole suuret. Silti pärjätään.
Kummallista ettei KKY pysty hoitamaan raha-asioitaan siten että niistä olisi kissoille myös hyötyä. Eikä vain pankeille.

Onhan meitä yhdistyksen jäseniä paljon, eikö niistä ihmisisitä löydy ketään, joka haluaisi keskittyä hetkeksi kissojen pulmaan ja ideoida talon kulut jollain uudella ilmiöllä.?
Joku, jolla on kykyä, voisi kysellä Sponsoreita talon ostoon ja toisilta jatkuvaa avustusta talon kuluihin. Lisää uusia konsteja ja kykyjä rahan ja ruokien keräämiseen. Eläinlääkäreiltä tarjouksia ja apuja lääkintään ja leikkauksiin.

IDEOIKAA kissojen ystävät. Teitä tarvitaan.