KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Järjenkäyttö on sallittua
Vieras

#501 Terttua EI yhdistystä vastaan

17.01.2011 22:41

#490: Terttu Kanervo - Oppositiolle kiitoksia 

Etkös sinä Terttu käynyt oikein itse poliisilaitoksella nostamassa poliisijuttua jäsenestä. Poliisi totesi syytöksesi vääriksi, eikä suostunut asiaa edes tutkimaan.

SINUA eli Terttu Kanervoa (ei siis yhdistystä) vastaan nostetut kanteet ovat menneet oikeen käräjäoikeuteen asti. MIKSI??!! Miksei SINUA (ei edelleenkään yhdistystä) vastaan nostetuita kanteita ole todettu vääriksi?!

Ainoa järkevä vastaus on se, että SINUA VASTAAN NOSTETUSSA KANTEESSA ON PERÄÄ!!!

Koittakaas nyt ihmiset edes välillä ajatella omillakin aivoilla, älkääkä koko ajan vaan sokeasti uskoko kaikkea!!

Vieras
Vieras

#502 Re: Re: Kuulin huhua

17.01.2011 22:51

#485: Vieras - Re: Kuulin huhua 

Maija Ankkuri kirjoitit näin:

Kissojen Katastrofiyhdistyksellä on penettelupuheista huolimatta paljon varoja, joita ei ole käytetty väärin eikä tuhlaten ja joita kaikenlaiset mattitoivoset saattaisivat havitella. Varat on kerätty kovalla työllä ja  testamentit saatu koska puheenjohtaja on luotettava.

Miten ajattelit, että yhtäkkiä monta sataatuhatta euroa häviää, kun puheenjohtajan toiminnasta on puhuttu julkisuudessa toista kuukautta. Oletan, että tuolla "penettelupuhueilla" tarkoitat AVOINTA PUHETTA YHDISTYKSEN TOIMINNASTA?

Sanan luotettava ymmärrän hieman toisella tavalla kuin sinä.... Puheenjohtaja salailee jäsenien tietoon kuuluvia asioita, poistaa koko yhdistyksen Facebookista, ettei kukaan saisi tietää hänen päätöksistään ja todella oksettavalla tavalla kiusaa jäseniä, jotka kerran sattuvat olemaan eri mieltä jostain puheenjohtajan kanssa. Minusta luotettava puheenjohtaja toimisi avoimesti.


Vieras
Vieras

#503 VAIHTAKAA JO LEVYÄ!!!

17.01.2011 22:55

#487: Jäsen noin 20 v - Peltoniemet perustakaa oma yhdistys ! 

Ihan oikeasti, eikö teidän mummojen sanavarastosta löydy kuin 3 argumenttia jokaiseen asiaan? Joko on rahanahne, hullu tai sitten pitää perustaa oma yhdistys?

 

Muista ansiomerkkisi ja ole sen arvoinen Terttu
Vieras

#504 Re: Oppositiolle kiitoksia

17.01.2011 23:10

#490: Terttu Kanervo - Oppositiolle kiitoksia 

Olisi mukavaa, että kertoessasi näitä tilannetietoja kertoisit asioiden koko totuuden, etkä vain omia virityksiäsi. Jokaisella ihmisellä on oikeus puolustaa itseään. Yksityishekńkilöiden tekemä haaste on yhdistyksen hallituksen tekemiä LAITTOMIA PÄÄTÖKSIÄ VASTAAN. Ennen kuin haaste on jätetty ovat nämä ihmiset koittaneet ottaa yhteyttä hallitukseeen ja koittaneet selvittää asiaa hyvässä hengessä. Koska hallitus ei reagoinut vaan jatkoi ko. ihmisten kiusaamista, ei heille jäänyt kuin mahdollisuus antaa puolueettoman tahon ratkaista kiistellyt asiat.

Olet siis ihan itse hommannut itsellesi joululahjan joka ei ole kohdistettu yhdistykseen yleisesti vaan näihin laittomiin päätöksiin. Sinun joululahjasi yhdistykselle on maksattaa asianajaja kulut yhdistyksellä, vaikka haastehakemukset ovat hallituksen päätöksiä ja sen tehneitä ihmisiä vastaan. 

 

Jokaisella on Suomessa oikeus hakea oikeutta kokiessaan vääryyttä. Se ei ole paha asia. Vai onko? Jos niin sattuisi, että he olisivatkin väärässä ei siitä yhdistykselle kuluja koidu. 

On sinunkin syytä muistaa, että P. Peltoniemikin on ollut yhdistyksessä jo jonkin aikaa. Pitempään kuin moni sinun pois kiusaamasi muu aktiivi. 32 vuotta ilman ongelmia on sitä paitsi valetta. Olet ollut tämän asian kanssa tekemisissä aikaisemmin ja savustanut kehitystä ajavia aktiiveja pihalle. Ymmärräthän, että kun yhdistyksessä on jäsenenä, monet jo pitkään, heillä on oikeus mielipiteeseen. Ei tässä ole kyse mistään ulkopuolisten hyökkäyksestä, vaan tasa-arvoisten jäsenten oikeuden hakemisesta ja kissojen edun ajamisesta.

 

Ymmärtäisit lopettaa, kun vielä siitä maineestasi on jotain jäljellä. Älä sitä näillä loukkauksillasi pilaa enempää. 

Kirsi
Vieras

#505 Re: Hatunnosto Pirjo Peltoniemelle

17.01.2011 23:19

#310: Opposition kannattaja - Hatunnosto Pirjolle 

Kyllä olisi KKY pulassa, jos Pirjo tosiaan perustaisi oman yhdistyksen ja jättäisi KKY:n!!

Pirjo on muutaman vuoden aikana loukuttanut, hakenut kotiinsa, hoitanut, käyttänyt eläinlääkärissä ja hommannut mahdollisuuksien mukaan kodinkin 600 kissalle!!!

Pirjo ei ole rahaa hommastaan saanut, mutta haukkumista, kiusaamista, herjaamista, vähättelyä ja syrjintää senkin edestä! Suuri osa on tullut suoraan puheenjohtajalta! Kiitosta Pirjo on saanut rajattomasti kissoilta, eikä ole mistään kultamitalleja töistään kaivannut, kuten puheenjohtaja.

Puheenjohtajan kotona käyneenä, ihmettelen edelleen, että miksei hän pidä kotonaan ensikotia? Puheenjohtaja kuitenkin asuu isossa talossa. Eikä hänellä omia kissojakaan ole.

Kissojen puutteen takia onkin nyt tainnut unohtua yhdistyksen pääasia eli KISSAT?! Vallastaan puheenjohtaja ei halua luopua, muu ei taida kiinnostaa?

Puheenjohtaja valittelee väsymystään, mutta jollei käyttäis kaikkee energiaansa toisten haukkumiseen, syrjimiseen, ulos savustamiseen jne jne jne, niin eiköhän sillon jaksaisi kissojakin kotonaan hoitaa?

Puheenjohtaja on jo 75 vuotias, joten KKY:n jatkon kannalta, kannattasi "siirtää soihtua" jo seuraavalle tai jopa sitä seuraavalle sukupolvelle?

 

ps. Säästän puheenjohtajalta ja hänen opetuslapsiltaan hieman vaivaa. Kyllä olen todellakin juuri se rahanahne, mielenvikainen, työtä pakoileva, yksinhuoltaja, epäluotettava, valtaa himoitseva mulkku. Tosin onneksi vaan teidän mielestänne.

 

 

 

Pirjo Peltoniemi
Vieras

#506 Re: Re: Turhanaikaista vapaaehtoistyön arvostelemista

18.01.2011 00:23

#489: Terttu Kanervo - Re: Turhanaikaista vapaaehtoistyön arvostelemista  

 Kuulehan Terttu, Miksi pyydät ihmisiä ottamaan sinuun yhteyttä, kun et kuitenkaan vastaa siihen mitä kysytään. Ja jos sinulle soitetaan löytyneestä kissasta et taatusti tee mitään sen kissan hyväksi. Vaivainen s-posti voi lähteä ensikodeille, ei muuta.Valitat vain ajan puutetta ja rahan kulua, jos joudut soittamaan kissan vuoksi.

Nimität itseäsi tampereen sijoittajaksi, mutta et ole tehnyt mitään niiden kissojen hyväksi joista jo pari viikkoa sitten ilmoitettiin sinulle. Aioit siis jättää ne ottamatta? Näinhän sinä toimit. Estät toisten työn, mutta et tee  mitään itse sen hyväksi.

Protestini hallituksen kokouksia kohtaan johtuu syystä jonka hyvin tiedät. Kokouspaikkaa et suostu vaihtamaan pois kotoasi monista pyynnöistä huolimatta. Ja kokoukset järjestät päivällä niin että yksi jäsen ei kokopäiväisen työnsä vuoksi enää pääse kokouksiin. Sinun kotiisi ei ole lainkaan mukava tulla kaikkien tekojesi vuoksi. Onko tämä mielestäsi hyvän yhdistystoiminnan mukaista?

Kun valitat että kissojen hyväksi ei tehdä mitään vaan riidellään.   Olisi kiva tietää kuka sitten mielestäsi on ne kaikki kissat hoitanut pois sieltä pihoista ja ihmisten  nurkista. Et sinä ainakaan.

 Minä olen päivätolkulla koko kesän ajan ajanut ja pyydystänyt kissoja että kaikki ilmoitetut saataisiin pois ennen talven tuloa. Ja mitä sinä teet? ......Teet päätöksen jolla estät kaikin tavoin toimintani kissojen hyväksi.  Sitten vilä kehtaat kertoa ettei mitään tehdä.

Olen koko ajan tehnyt työtä kissojen pelastamiseksi, siihen asti kunnes kielsit kaiken toiminnan. Miksi? Ja miten siis pitäisi toimia?

Sinun työsi kissojen hyväksi on pelkkää kieltelyä ja estelyä. sinä olet pyrkinyt rajoittamaan kaikin tavoin kissojen auttamista. Sinulla ei pitäisi olla mitään syytä moittia työtäni, Itse olet ollut sitä mieltä ettei kaikkia kissoja pitäisi ottaa. Minä olin toista mieltä ja tässä on siitä tulos. Mahtava kampanja estämään aktiivisten tekijöiden työtä.

Siinä olet kyllä kaikkesi tehnyt. Onnittelen.


Vieras

#507 Voi voi Maijaa

18.01.2011 02:22

Oletpas sinä Maija Ankkuri katkera tai sitten vain hyväuskoinen höynäytettävä. Ihminen, joka kirjoittaa täyttä 'bull shittiä' totena ja joka ei tarkista jutun taustoja! Aika epäammattimaista! Taisit saada aikamoiset haukut lehdestä, kun vihjailet täälläkin tuollaista skeidaa?

Terttu! Ahneella on aina rupinen loppu ja tässä tapauksessa voitte katsoa peiliin! Uskallan epäillä vahvasti, että kaikkien näiden toimien takana on epäselvyydet ja väärinkäytökset yhdistyksen taloudellisissa asioissa. Ne eivät kestäne päivänvaloa ja pelkäätte jäävänne kiinni siitä, KUN hallitus vaihtuu. Heh, pelko on aivan aiheellinen, sillä verottaja on saattanut jo kiinnostua toimistanne!!

Vieras

#508 Jos...

18.01.2011 02:34

Jos Pirjo lähtisi KKY:n toiminnasta pois, katoaisi myös suurin osa ensikodeista ja muista aktiivitoimijoista. Siinähän Terttu sitten voisi pyöritellä peukaloitaan, eikä tarvitsisi käyttää yhtään yhdistyksen rahaa mininkään, kun mitään ei myöskään tapahtuisi! Sen pituinen se! ;)
Sanna
Vieras

#509 Re: Re: Re: Re: Kuulin huhua

18.01.2011 09:29

#493: Terttu Kanervo - Re: Re: Re: Kuulin huhua 

 Niinpä. Huhujen perässä ei kannata juosta. Maija Ankkuri aloitti ensimmäisen tekstinsä otsikolla: kuulin huhua!!!

Ja googletin Maija Ankkurin nimeä, en sinun, kun tämä teksti tuli esiin. Tämä oli ensimmäinen tulos ja mielenkiinnolla katson mitä muuta hänen nimellään tulee esiin kunhan vaan kerkiän. Itselleni kun tämä nimi oli aivan uusi näissä keskusteluissa.

Toki tulee ristiriitoja, niinkuin nyttenkin. Siksi onkin kummallista että oppositiota syytetään rahanahneeksi. Tässähän on kyse siitä että osa porukasta ei ole tyytyväisiä nykyisen hallituksen toimintaan ja haluaisi sen vaihtuvan.

Otinkin jo yhdessä vaiheessa sinuun yhteyttä ja kerroit oman versiosi edellisestä "katastrofista", joten ei minun tarvitse sitä toistamiseen kuulla.

Sanna
Vieras

#510 Re: Tutkimustyötäkö?

18.01.2011 09:33

#500: ma - Tutkimustyötäkö? 

 No sehän vasta tyhmää onkin jos toistaa virheensä. Jos nyt on etukäteen mahdollisuutta tutkia taustat että millaista rikollista porukkaa sieltä oikein pyrkii vallan ottamaan niin on järjen köyhyyttä jättää tilaisuus käyttämättä.

Haluaisin nyt saada selkeän vastauksen Kanervolta ja ilmeisesti myös Ankkurilla on mielipide asiasta, että mihin epäilette mahdollisen uuden hallituksen käyttävän KKY:n rahat?

Timo P.

#511 Re: Peltoniemet perustakaa oma yhdistys !

18.01.2011 10:19

#487: Jäsen noin 20 v - Peltoniemet perustakaa oma yhdistys !

Pitäisikö minun siis perustaa uusi yhdistys? Minuako tarkoitit? Miksi ihmeessä? Mikä yhdistys?  Minähän olen jo jäsenenä KKY:ssä. Ja lukuisissa muissa yhdistyksissä. JOPA MINULLA on jäsenen oikeudet.

Ilmoitan samalla julkisesti, että en aio jatkossakaan ottaa vastaan minuun kohdistettuja laittomia toimia.

KKY:ssä on viisi ihmistä, jotka ovat koskaan niin tehneet: Terttu Kanervo, Vadelma-Aurora Salo, Anneli Repo, Eija Lehtimäki ja Terhi Salo. Tämä viisikko epämääräisine taustajoukkoineen tuhlaa vähitellen hiipuvia voimiaan aivan toisarvoiseen touhuun.

Väärillä teoilla on aina seuraukset. Tehdessään tekosiaan on aikuisen ihmisen vain ymmärrettävä mahdolliset seuraamukset. Itku ei auta. Ei ole äitiä tai isää, jolle voisi kannella, jos sitä yhtä poikaa siellä hiekkalaatikolla ei pystykään itse määräilemään. Itse se vastuu on otettava.


Vieras

#512 TÄRKEÄÄ ASIAA KISSOJEN YSTÄVILLE!

18.01.2011 11:15

HYVÄT KISSOJEN YSTÄVÄT! Jos olet jo JÄSEN tai lähtemässä jäseneksi KKY:n toimintaan ja haluat lähteä kehittämään toimintaa aktiivisempaan suuntaan (ja auttamaan useampia kissoja) äänestämällä meitä (osa nykyisistä ja entisistä aktiivijäsenistä) vuosikokouksessa, niin laita yhteystietosi osoitteeseen kissojenystavat@luukku.com. Näin me kehityksen kannalla olevat voimme parhaiten infota sinua missä, milloin ja miten voit äänestää sekä halutessasi muutoinkin tukea kissojen asiaa. Mielellään myös kerromme toiminnan parannusideoistamme vaikka et jäseneksi olisi lähdössäkään.

Marko K.
Vieras

#513 Re: Re: Hatunnosto Pirjo Peltoniemelle

18.01.2011 12:25

#505: Kirsi - Re: Hatunnosto Pirjo Peltoniemelle 

 Kyllä Pirjo Peltoniemi on todella tehnyt paljon työtä kissojen eteen jo vain muutamassa vuodessa! 600 kissaa hän on sateessa, pakkasessa, rännässä ja toivottavasti myös välillä auringossakin loukuttanut ympäri Pirkanmaata ja välillä hieman kauempaakin. Kaikki nämä kissat Pirjo Peltoniemi on pelastanut tavalla tai toisella. Samalla Pirjo on tukenut muita ensikoteja, ollut mukana tapahtumissa ja muutenkin toiminut KKY:n hyväksi pyyteettömästi.

Puheenjohtaja kehuu itseään ja olleensa mukana perustamassa yhdistystä ja toimineensa 32 kissojen hyväksi....

MITÄ PUHEENJOHTAJA TERTTU KANERVO OLET TEHNYT KISSOJEN HYVÄKSI VIIME VUODEN AIKANA? Montako kissaa olet sijoittana käynyt loukuttamassa? Montako kissaa olet vienyt eläinlääkäriin hoitoon? Monellekko kissalle olet uuden hyvän kodin etsinyt?

Olet ollut muutaman tunnin ulkona keräämässä rahaa. Sisätiloja keräämiseen on sinulle kuulemma tarjottu, mutta ennemmin olet ulkona, jotta saat sääliä ja kunnioitusta kerättyä. Kissanäyttelyssä olet muutaman tunnin ollut seisomassa, mutta onko sekään tapahtumassa mukana olo järjestetty hyvin?

Samaan aikaan olet poistanut hyviä ensikoteja KKY:stä. Olet päättänyt, että kaikki kissat eivät ole pelastamisen arvoisia, vaan ne jätetään paukkupakkasiin kuolemaan. Olet kiusannut, herjannut, ahdistellut jäseniä ja jopa koittanut nostaa aiheettomia poliisijuttuja viattomia jäseniä vastaan. Poliisihan totesi, ettei sinun syytöksissäsi ole mitään perää.

 

Ties mitä heilutellut
Vieras

#514 Selvennystä

18.01.2011 14:27

Vaikuttaa siltä, että osa hallituslaisista on käsittänyt termin "työnkierto" väärin. Se siis ei tarkoita sitä, että yritetään kiertää mahdollisimman kaukaa töitä, vaan työtehtävien kierrättämistä eri ihmisillä. Jos valtakapulaa heilutellut heiluttelisi välillä hiekkalapioo ja päinvastoin, niin ehkä kaikki osapuolet ymmärtäisivät toisiaan hieman paremmin...
asiaa seurannut ja huolestunut
Vieras

#515 Re: Re: Kuulin huhua

18.01.2011 17:09

#485: Vieras - Re: Kuulin huhua 

Maija toivoo että häntäkin hieman paneteltaisiin, mikä ettei?

Jos olet Maija kokenut 20 vuotta sitten karvaita kokemuksia vääränlaisesta ihmisestä. Olet surkeassa jamassa jos et ole vielä päässyt siitä yli. Sillä eihän kaikki kuitenkaan ole niitä Matti Toivosia.

Millä ihmeen syyllä sinä panettelet ihmisiä joista et tiedä mitään. Jos ystäväsi valehtelevat ja vääristelevät asioita, viisas ihminen ottaisi ensin selville pitääkö syytökset paikkaansa. 

Suurin osa uusista yhdistykseen tulevista jäsenistä on ehkä entisiä ja nykyisiä ensikoteja jotka Kanervo on itse valinnut ilmoittautuneista. Eikö Kanervon arvostelukyky ole riittävä?  Jos hän on kelpuuttanut heidät ensikodeiksi, työskentelemään kaikkein vaativammassa vapaaehtoistyössä, eli kissojen hoitamisessa. Niin miksi he eivät kelpaisi myös jäseniksi? Kerropa siihenkin hyvä neuvo.

Myöskään KKY:n varoja ei KUKAAN ole havittelemassa, siinäkin olet saanut vääristeltyä tietoa, tai vain luulotautisten luuloja.  Kissojahan nämä kaikki ihmiset vain haluavat hoitaa ja kunnolla. Raha on vain toiminnan edellytys ja roope ankkoja osaavat muutkin olla. Kukaan ei varmasti havittele sitä itselleen. Mutta kissoille kyllä.  Uuden yhdistyksen perustaminen on melko mahdoton ajatus, sen ymmärtää jokainen kissoja hoitanut ihminen. Kissojen kulut ovat niin suuret, että jo alkuvaíheessa uusi yhdistys olisi rahavaikeuksissa.

Tämän hetkinen osahallitus puheenjohtajineen, ei käytäydy normaalien yhdistysihmisten tavoin. Heillä ei ole lainkaan taitoa keskustella ensikotilaisten kanssa , eikä muuten muidenkaan ihmisten, Näin kerrotaan niiden ihmisten suulla jotka ovat Kanervolle soittaneet.

Jos nämä niin sanotut opposotiolaiset, ovat kokeneet asian olevan jo mahdoton, miksi ei tehdä niin kun muissakin hyvissä yhdistyksissä tehdään: vaihdetaan ne henkilöt pois hallituksesta joilla ei ole sosiaalisia taitoja kommunikoida muiden kanssa. Näin saadaan toimiva ja hyvähenkinen yhdistys jossa on mukava toimia.

Psygologi
Vieras

#516 Terttu ja muu tynkähallitus - olette säälittäviä!

18.01.2011 21:28

Terttu Kanervo ja muu tynkähallitus, kysyn teiltä, että oletteko te nyt aivan varmoja oman toimintatyylinne niin laillisesta kuin moraalisista arvoista? Kestääkö toimintanne oikeasti enää päivänvaloa? Mielestäni se raja on jo kauan sitten ylitetty. Mitä enemmän olen saanut tietää tapahtuneita asioita omakohtaisesti niitä kokeneilta ihmisiltä, sitä järkytteneempi olen ollut.Eikö teitä hävetä yhtään? Vanhat ihmiset, teillä luulisi olevan jo sen verran elämänkokemusta, että tajuaisitte olevanne jo yli sovinnaisuuden rajojen. Tässä on syytä epäilla, anteeksi vain, myös teidän mielenterveytenne laatua. Tämän sanon kyseisen alan kokeneena ammattilaisena.
Uudistusta toivova
Vieras

#517 Vanhentuneelle jäsenelle

18.01.2011 21:47

#487: Jäsen noin 20 v - Peltoniemet perustakaa oma yhdistys ! 

Jäsen 20v taitaa olla jumiutunut toisten virheiden etsimiseen hinnalla millä hyvänsä. Tätä samaa laulua on jo laulettu useita vuosia ja edelleen muutamia KKY:n ihmisiä kiinnostaa mitä toiset tekevät KKY:n ulkopuolella.

Kumma juttu sinänsä. Eikö jokaisella ole täysi oikeus kuulua vaikka jehovan todistajiin tai Greanpeeceen tai vaikka tapparaan? Mitä P..a se kuuluu kenellekään missä harrastustaan suorittaa.

Onko KKY jonkinlainen portti josta saa vain ne kulkea joilla ei ole muuta tekemistä.Kuten PJ ja A.Repo ja Vattu Salo.

Kissojen ystäviä te ette todellakaan ole. Valkeakoskellakin kissoja tapetaan urakalla, eikä kukaan tiedä montako niistä on kotikissoja joita ei haluta enää ottaa, kun ovat jo villiintyneitä.

Nyt pitäisi niiden HÄVETÄ oikein kunnolla jotka eivät ajattele kissoja vaan vain omaa napaansa ja asemaansa, joka 20v aikana on saavutettu ties millä kieroilulla ja valehtelulla.

Oppositiolaiset tuntuvat olevan paremmin perillä oikeasta kissojen auttamisesta, mutta ette te jotka haluatte vain oman paikkanne säilyttää. Mikähän siellä takana oikein piileksii, kun noin raivokkaasti puolustatte omaa nahkaanne. Viisainta olisi jo antaa periksi ja jättää kissojen huolehtiminen niille jotka sen oikeasti osaavat.

Satun myös olemaan selvillä tästä eläinsuojeluvalvojasta. Peltoniemeä EI  siis ole erotettu, vaan hän valitsi kissat tarpeellisemmaksi, kun valvojan työn. Tässäkin taas näkyy se kuinka jonkun toinen harrastus on tärkeämpää saada selville kun kissojen hoito. Vai onko jotain hampaankolossa ja siihen pitää löytää väkisinkin joku syyllinen.Vaikka valehtelemalla törkeästi. Sehän on näiden muutamien hallituksen jäsenten päätarkoitus. On ollut jo vuosia.

 


Vieras

#518 surullista....

18.01.2011 22:01

...on se ettei ihminen ymmärrä enää omaa tilaansa, ajatusmaailmansa ja maailmansa vääristymiä.

Kun ihminen ikääntyy, niin vainoharhaisuus lisääntyy ja jotkut ihmiset aletaan nähdä vihollisina.

Mörköinä ja "mattitoivosena", siis uhkana aletaan nähdä kaikki ne, jotka ovat eri mieltä.

Surullisinta tässä kuitenkin on se, että pj kannattajineen tässä valtataistelussaan on unohtanut kissat jo aikaa sitten, koska kyse onkin vallasta ja siitä kiinnipitämisestä kynsinhampain keinoja kaihtamatta. Ei ole enää kyse totuudesta, eikä rehellisistä oikeellisista yhdistys toimintatavoista, ei edes hyvistä tavoista.
Se käy varsin hyvin selväksi näitä juttuja lukiessa.


Vieras

#519 kateus

18.01.2011 22:31

Uudistusta toivova
Vieras
#517 Vanhentuneelle jäsenelle
18.01.2011 21:47

#487: Jäsen noin 20 v - Peltoniemet perustakaa oma yhdistys !

"Vai onko jotain hampaankolossa ja siihen pitää löytää väkisinkin joku syyllinen.Vaikka valehtelemalla törkeästi. Sehän on näiden muutamien hallituksen jäsenten päätarkoitus. On ollut jo vuosia."

Eiköhän kyseessä ole kateus; ovat nähneet Pirjon työssä ja toiminnassa sen miten oikeasti pitäisi toimia kissojen hyväksi mutta itse eivät ole viitsineet tai halunneet kuin itselleen kultaa ja kunniaa kissojen kustannuksella(muuta kuin seisoa pakkasessa lipas kourassa ja siitä meuhkata täällä marttyyrina kuin isompanakin suurempanakin urotekona)Pirjon motivaatiot toiminnassaan ovat KISSAT ja KISSOJEN auttaminen EI itsekkyys ja oma kunnia, itsensä ja paremmuutensa esille tuominen.

Ikävä kyllä, se paremmuus näissä kissa-asioissa on jo kirkkaasti selvinnyt.

MUTTA ei voi kuin ihmetellä miten Pirjo on jaksanut tämän kaiken panettelun, haukkumisen ja alaspainamisen?!?!?!?

Toivotan Peltoniemen pariskunnalle jaksamista, ja myös työssä kissojen hyväksi.

Pj kannattajineen näyttää tekevän kaikkensa mitätöidäkseen ja estääkseen toimintasi, olet liian hyvä ja sekös kismittää, happamia...ja niin poispäin

Aika härskiä toimintaa näyttää pj ja tynkähallitus harrastavan
Vieras
Vieras

#520 Re: Re: Kuulin huhua

18.01.2011 23:46

#485: Vieras - Re: Kuulin huhua 

Kiitos kirjoituksestasi, olenkin kuullut joskus kyseisestä tilanteesta. KKY:llä näyttää painivan saman kaltaisen tilanteen kanssa. Ihmettelenkin kuinka huonosti yhdistystä yli kolmekymmentä vuotta vetänyt henkilö voi olla noin huono hoitamaan yhdistystä?

Yhdistyksellä on varoja, samoin yhdistyksellä on ajoittain leikkauskampanjoita. Huono varaisetkin voisivat leikkauttaa kissansa.

Nyt tätä vanhempaa joukkoa haukutaan mummoiksi joiden on aika jättää yhdistys. Mitähän Pirjo Peltoniemi mahtaakaan tarkoittaa?  Itse jo ylittänyt jokunen vuosi kuudenkympin rajan. Hän siis laskee itsensä nuorten joukkoon kuuluvaksi?  Taitaa olla jo hieman rajat hämärtyneet?

Aikoinaan tämä mummolauma teki omavaraisesti kissojen eteen töitä, mikseivät Peltoniemet tee nyt samoin?

Oksettaa lukiessa vain muihin kohdistuvia parjauksia. Kukin käyttäköön haluamallaan tavalla keräämänsä varat. Niin yhdistyksen puheenjohtaja, kuin Peltoniemet, että heidän kannattajansa.

Ei nyt luulisi pienen kissalauman paljonkaan kuluttavan? Muuta kuin rakennatte pesän kissoille kotiin ja hoidatte kuntoon. Ei siihen mitään yhdistystä tarvita. Saatte katsella pikkutaaperoita iltapuhteittenne iloksi.

Antaa yhdistyksen toimia omalla tavallaan, toimikaa te myös omalla tavallanne! - Jos siis olette tosiaan eläimiä rakastavia? Mitä todella jo epäilen. Pikemminkin näkee silmissänne hohtavan setelien kuvat; kunhan niihin pääsisi käsiksi.

 

Vieras
Vieras

#521 Re: Terttu ja muu tynkähallitus - olette säälittäviä!

18.01.2011 23:59

#516: Psygologi - Terttu ja muu tynkähallitus - olette säälittäviä! 

Jos todella olet kokenut Psykologi, tohtinen kysyä onko paperisi tulostettu netistä?

Tekstisi ei tosiaankaan ole pitkälle lukeneen henkilön aikaansaamaa. Et taida edes tajuta mitä itse kirjoitat?

Puhut tynkähallituksesta, toisten säälittävyydestä ymm. Tunnetko edes KKY:n puheenjohtajaa? Sanot toista säälittäväksi. Etköhän itse ole säälittävä parjatessasi vierasta henkilöä? Vain sivistymätön ihminen käyttää tuollaista kieltä mitä käytät toista kohtaan. Etkä edes osaa sitä hävetä.

Suomea sanotaan sivistyneeksi maaksi, huh huh, lukiessani kirjoitustasi ihmettelen suuresti missä sinunkin ajatuksesi liitää?

Vieras
Vieras

#522 Re: VAIHTAKAA JO LEVYÄ!!!

19.01.2011 00:03

#503: Vieras - VAIHTAKAA JO LEVYÄ!!! 

Sama siellä. Mitä muuta sanavarastoonne kuuluu, kuin tynkähallitus, mummot?

SAMA LEVY PYÖRII PÄÄSSÄNNE:

EI NÄYTÄ OLEVAN TERVE SIELU TERVEESSÄ RUUMIISSA TEILLÄKÄÄN ?????

Sanna Kaski
Vieras

#523 Re: Re: Re: Kuulin huhua

19.01.2011 09:13

#520: Vieras - Re: Re: Kuulin huhua 

 Eikö se mene jo jakeluun että tämä yhdistys ei ole Tertun vaan jäsenistön!! Jos jäsenistö haluaa muutosta niin toiminta myös muuttuu ja se nähdään seuraavassa vuosikokouksessa. Siinä on tasan kaksi vaihtoehtoa: JOKO ENEMMISTÖ JÄSENISTÖSTÄ HALUAA SITÄ TAI EI!!!

Ja kysympä sinultakin (kun ei tähän TErtulta tai Ankkurilta vastausta saa): MIHIN PELKÄÄT RAHOJEN HÄVIÄVÄN/RAHOJA TUHLATTAVAN? Ihan siis konkreettisesti? Olen saanut Tertun vastauksista sellaisen kuvan että KKY:llä on loistavat tilintarkastajat joten varojen väärinkäyttö nykyisellä tai tulevalla hallituksella ei ole edes mahdollista. 

Kyllä se on täällä nuo tynkähallituksen puolustajat enemmistössä, jotka eivät uskalla nimellään kirjoittaa :) Tähän mennessä sieltä on Terttu ja Ankkuri nimensä ilmoittaneet, miksiköhän eivät muut?

 


Vieras

#524 TÄRKEÄÄ ASIAA KISSOJEN YSTÄVILLE

19.01.2011 09:19

HYVÄT KISSOJEN YSTÄVÄT! Jos olet jo JÄSEN tai lähtemässä jäseneksi KKY:n toimintaan ja haluat lähteä kehittämään toimintaa aktiivisempaan suuntaan (ja auttamaan useampia kissoja) äänestämällä meitä (osa nykyisistä ja entisistä aktiivijäsenistä) vuosikokouksessa, niin laita yhteystietosi osoitteeseen kissojenystavat@luukku.com. Näin me kehityksen kannalla olevat voimme parhaiten infota sinua missä, milloin ja miten voit äänestää sekä halutessasi muutoinkin tukea kissojen asiaa. Mielellään myös kerromme toiminnan parannusideoistamme vaikka et jäseneksi olisi lähdössäkään.

Pirjo P
Vieras

#525 Vastaus"vieraalle"

19.01.2011 13:02

#520: Vieras - Re: Re: Kuulin huhua 

 Ihminen on juuri niin nuori kuinkä käyttäytyy. Ikä ei ole numeroista kiinni.

Miksi yhdistys on oikein perustettu jos jokaisen joka on erimieltä puheenjohtajan ja parin muun henkilön kanssa, pitäisi perustaa oma yhdistys. Suomen maa on muutenkin yhdistyksiä täynnä ja mitä enemmän niitä on sitä vaikeampi on ihmisten löytää oikea kanava mistä apua saa.

Yhdistykset eivät ole kenenkään omaisuutta, eikä niissä voi käyttäytyä diktaattorimaisesti. Jos ei johto osaa olla demokraattinen muiden toimijoidensa kanssa , se ei ole oikeutettu toimimaan johdossa. Vaikka aikoinaan paljon töitä tehnyt "mummolauma" pitää itseään korvaamattomina, ei asia ole niin yksinkertainen. Aina pitää ottaa huomioon, milloin on aika vaihtaa uusiin ihmisiin. Järkevästi toimiva hallitus näkee, milloin vanhojen aikojen muistelusta, alkaa olla jo haittaa yhdistykselle

Kun yhteistyö ei enää suju vuosikausiin muiden toimijoiden kanssa sopuisasti, on vika johdossa. Yhdistys kuuluu meille kaikille ei vain niille kauan toimineille. Tätä tuntuu olevan vaikea ymmärtää. 

TE ETTE SIIS OLE YHDISTYKSEN OMISTAJIA. Vaikka sen olettekin kauan sitten perustaneet. Muitakin yhdistyksiä on perustettu kauan sitten, mutta niissä on johto vaihtunut moneen kertaan ja yhdistyksen sisällä toimitaan huomattavasti paremmin kun KKY:ssä.

Kirjoittaja on jäänyt varkauksia pelkäävän loukkuun." Kaikki mitä tehdään, on rahanhimoa." Ikääntyvillä ihmisillä on todettu tätä vaivaa. Mutta rahat eivät ole toisille niin tärkeitä, kun niiden anastamista pelkäävälle kirjoittajalle.  Nehän eivät kuitenkaan ole hänenkään rahojaan. Vai ovatko?