KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kirsi
Vieras

/ #461 MAALISKUUN 27. PÄIVÄ KELLO 14

28.12.2010 00:14

Ainoa todellinen mahdollisuus muuttaa KKY takaisin kaikkia kissoja auttavaksi yhdistykseksi, on liittyä jäseneksi KKY:hyn ja tulla vuosikokoukseen 27.3 klo 14.

Jäseneksi voi liittyä KKY:n kotisivujen kautta tammikuun alusta lähtien taikka viimeistään käteisellä (tasarahalla) ennen vuosikokouksen alkua.

ÄÄNESTÄMÄÄN TULEMINEN EI VELVOITA MILLÄÄN TAVALLA RYHTYMÄÄN AKTIIVIJÄSENEKSI!!

Kissat tarvitsevat KAIKEN mahdollisen avun, mutta jo sinun äänestykseen osallistumisesi auttaa kissoja!!

Tottakai kaikki halukkaat otetaan ilolla vastaan. Auttaa voi lukemattomilla tavoilla. Kutomalla villasukkia, leipomalla, keräämällä rahaa, lahjoittamalla, ideoimalla, roudaamalla tavaraa, loukuttamalla kissoja, ensikotina, tapahtumissa auttamalla, mainoksia suunnittelemalla jne jne jne. Vaan mielikuvitus on auttamisessa rajana.

Yksikin tunti silloin tällöin auttaa varmasti.

Omia rajojaan ei tarvitse millään tavalla hävetä. Kaikkien apu on arvokasta sellaisenaan. Kissat arvostaa kaikkia tekoja.

Tottakai huippua, jos kaikki haluaa auttaa 24/7 ja sellaisia ihmisiä tarvitaan ja arvostetaan. Tarkoitus ei ole teidän panostanne millään tavalla vähätellä, vaan kannustaa mukaan nekin, jotka miettivät, että kehtaako tunniksi apua tarjota tai ajattelee, että onko parista villasukasta kissoille hyötyä. Kyllä on!! Ei niistä ainakaan haittaa ole!

KAIKKI MAALISKUUN 27.PÄIVÄ KALEVAN UIMAHALLIIN ELI TAMPEREEN UINTIKESKUKSEEN VUOSIKOKOUKSEEN ÄÄNESTÄMÄÄN!!!!