KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Raamattu
Vieras

#551 Kanervolle

20.01.2011 22:07

Sananl. 28:5 "Paha ihminen ei erota oikeaa väärästä."

Ala hyväksi ihmiseksi Kanervo, niin erotat oikean väärästä.
KGB
Vieras

#552 Kuka kirjoittelee Terttu Kanervon puolesta

20.01.2011 22:29

Puheenjohtaja T.K. on kirjoitellut palstalle 20.1. eli tänään klo 12 lähtien yli klo 14 asti. Näkyy viestin oikeassa yläkulmassa. Teknisesti sen ei pitäisi olla mahdollista. Sattuneesta syystä. Joku ei nyt täsmää.  Kuka on siis hänen taustahenkilönsä tässä tilanteessa? Tällä kertaa. 

Muistatteko vielä Neuvostoliiton edesmenneen päämiehen Leonid Brezhnevin? Valtansa loppuvaiheissa hänet talutettiin esiin aina johonkin palatsin parvekkeelle. Avustajat kuulemma tukivat kävelijää siellä kaiteen takana. Puhumaan hän vielä jotenkin pystyi. Poislähtiessä "henkivartija" otti pappaa mukamas salaa kyynärpäästä kiinni nostaen papan käden pystyyn ja heilutti sitä sitten.

Mitenkähän tulikin tämä juttu mieleen.

Filosofiaa
Vieras

#553 Re: Kanervolle

21.01.2011 08:24

#551: Raamattu - Kanervolle 

On paljon parjattu puheenjohtaja Kanervoa, joka varmaan on joskus tehnyt paljon työtä yhdistyksen perustamisessa. Se on kunnioitettavaa ja sitä toki pitää arvostaa.  Maailma kuitenkin muuttuu koko ajan ja ihmisten pitää pysyä siinä mukana ja mukautua uuden ajan vaatimuksiin.  Jos kyky mukautua, vähenee, ja loppuu kuitenkin jossain vaiheessa kokonaan, ei silloin enää voi olla toisten ihmisten neuvojana ja opettajana. Siinä vaiheessa pitää osata luopua.

Näin ei kuitenkaan aina käy.... ja silloin tulee konflikteja puoleen ja toiseen. Vanhetessaan ihmisestä tulee enemmän ja enemmän itsekäs. Jos elämässä ei ole muuta kun yksi päämäärä...toisten "Johtaminen".... on vaikea huomata että se ei enää olekaan niin kunnioitettavaa ,kun aluksi.

Kaikki prenikat ja kunniakirjat haalistuvat ,eikä niitä enää nykymaailma muista. Ja jos muistaa, kun muistutetaan, eivät ne ole enää tärkeitä kenellekään muille, kun muistuttajalle itselleen. Vuosien saatossa on tullut ystäviä ja tuttuja jotka pysyvät samassa veneessä muodon vuoksi, eivätkä hekään enää siitä ymmärrä poistua. Jauhavat vain jauhoja samassa astiassa,kun "johtajansa". Heilläkään ei kontrolli enää pelaa,vaan muistelevat vain menneitä"hyviä aikoja".

Näistä ihmisistä sitten saavat uudet polvet kuunnella korvat punaisiksi, kuinka hyviä he ovat olleet ja kuinka heitä pitää kunnioittaa.

Mutta,Mutta,Mutta.    Uusista nuorista ihmisistä kasvaa myös niitä kunnioitettavia "johtajia", jos heille annetaan siihen tukea ja opastusta. Haukkumalla ei heitä kohta enää mistään löydä ja yhdistys kuolee ja haudataan perustajiensa mukana.

Se on hirveä tuhlaus. Hyvä yhdistys pitää säilyttää hinnalla millä hyvänsä. Vaikka uhraamalla siihen kaikki entiset,vuosia toimineet ihmiset, jotka eivät enää saa jäseniltään sitä kunnioitusta ja luottamusta, jota ennen oli itsestään selvyys.

Vanhemman polven olisi oltava viisaita ja ymmärtäväisiä nuoria innokkaita toimijoita kohtaan, heillähän se elämänkokemus on eikä vielä niillä nuorilla.

Hallitus uusiksi
Vieras

#554 Kuulin huhua ja otin selvää

21.01.2011 08:56

#531: Terttu Kanervo - Re: Re: Re: Kuulin huhua 

 Voi kurjuuden kurjuus, kun kukaan ei ole mitään, oltuaan vasta vuoden yhdistyksessä.! !

Mikä ihmeen sääntö se on ettei osaa mitään, eikä tiedä mitään, jos ei ole ollut 32 vuotta KKY:ssä. omituista. koulussakaan ei sellaista opetettu, eikä kehoitettu menemään Kanervon oppiin. Kuitenkin maailmassa valmistuu maistereita, tohtoreita, insinöörejä ja paljon vielä vaativimpiin töihin pystyviä, vaikka eivät ole koskaan edes kuulleet Kanervosta.

Yhdistylsen varallisuus ja toiminta on kaikille avointa tietoa. Sitä vain on yritetty salailla, ettei maailmalla tiedettäisi KKY.n toiminnasta mitään. Kummallista sekin.  Yhdistyksen pitäisi nimenomaan tiedoittaa asioista laajasti, että tiedon leviämisen johdosta yhdistyksen maine ja kannatus lisääntyisi ja lahjoituksia ja avustuksia satelisi runsaammin.

Kyllä KKY on tehnyt vääriä päätöksiä paljonkin. Kaikki eivät ole taloudellisia, mutta ihmissuhteiden vastaisia varmasti.

Kanrvo ei näitä tiedosta.

Oriveden kissatilan täydellinen hävitys kuuluu niihin taloudellisiin tuhlauksiin. Sekin olisi voitu pelastaa, jos olisi käytetty muutama hetki miettimiseen, eikä painostamiseen.  1000e arvoiset kalusteet ja lisäksi monen ihmisen suuri työ hävitettiin taivaan tuuliin 200 eurolla. samalla meni kuljetuslaatikoita ja lahjoituksiksi saatuja kissojen kiipeilypuita, peitteitä, hiekkalaatikoita,imureita, jääkaappi ja paljon muuta helposti pestävää tavaraa jonnekin jätteenkäsittelylaitokselle tai poltettavaksi.

Eikö tämä ole jo tuhlattu väärään tarkoitukseen?

Lisäksi on tehty lukematon määrä vääriä päätöksiä ihmisten kohtelun saralla. Puheenjohtajalla ei ole lainkaan sosiaalisia taitoja, ei ole kuulemma ollut koskaan. Työpaikallakin oli jo aikoinaan ollut samat konstit. Siis ihmisten manipulointi ja kiusaaminen.

KKY:ssä on siis työpaikkakiusaaja.

Vapaaehtoistyössä se näkyy vain siinä että ihmisiä lähtee pois ja toimijoita joudutaan jatkuvasti opettamaan uusia. He viihtyvät ensin hyvin, mutta jos heillä sattuu olemaan omiakin ajatuksia hyvästä toiminnasta, he eivät olekaan enää toivottavia jäseniä. Muutamassa vuodessa, tai kuukaudessa asia paljastuu ja silloin alkaa taas sama rumba, saada sellainen ihminen savustettua ulos yhdistyksestä.

Näin on tehty vuosikausia.

Koska tämä väärinkäytös yhdistyksen nimissä loppuu ????


Vieras

#555 TÄRKEÄÄ ASIAA KISSOJEN YSTÄVILLE!!

21.01.2011 09:05

HYVÄT KISSOJEN YSTÄVÄT! Jos olet jo JÄSEN tai lähtemässä jäseneksi KKY:n toimintaan ja haluat lähteä kehittämään toimintaa aktiivisempaan suuntaan (ja auttamaan useampia kissoja) äänestämällä meitä (osa nykyisistä ja entisistä aktiivijäsenistä) vuosikokouksessa, niin laita yhteystietosi osoitteeseen kissojenystavat@luukku.com. Näin me kehityksen kannalla olevat voimme parhaiten infota sinua missä, milloin ja miten voit äänestää sekä halutessasi muutoinkin tukea kissojen asiaa. Mielellään myös kerromme toiminnan parannusideoistamme vaikka et jäseneksi olisi lähdössäkään.

***
Vieras

#556 Pieni tarina

21.01.2011 09:23

Tässä muutamia vuosia sitten otti eräs rouva kissayhdistykseltä kissan. Rouva oli kovin kissaihmisiä ja hän ajatteli olla avuksi muutoinkin yhdistykselle. Hän alkoi pitämään pienimuotoista ensikotia. Kissayhdistyksen kotipaikkana oli Tampere ja hän asui kauempana Tampereesta. Puhelimitse tämä rouva piti yhteyksiä yhdistykseen kysellen neuvoja kissojen hoidossa ja kertoakseen kissojen kuulumisia.
Yhdistyksessä tämä nainen leimattiin ”hulluksi ja vähän vajaaksi”, koska koko ajan soitteli. Kuitenkin oli tiedossa, että kyseinen rouva oli testamenttaamassa omaisuuttaan yhdistykselle, kun aika koittaa ja niinpä kaikkia neuvottiin olemaan ystävällinen ja pitkämielinen tälle rouvalle.

Tuli yhdistyksessä ”kriisin aika”. Eräällä aktiivitoimijalla kävi mielessä soittaa tälle rouvalle, että ennen panetteluita ja pahoja puheita, mitä aktiiveista keksittiin ja leviteltiin, olisi tämän rouvankin hyvä tietää, missä mennään.
Aktiivitoimija ei kuitenkaan soittanut, koska ei omalta osaltaan halunnut lietsoa mitään eripuraa ja antaa omien näkemystensä vaikuttaa toisen ihmisen mielipiteisiin. Ja koska rouva asui kauempana eikä ollut koskaan ollut yhdistyksen kokouksissa, oli päällimmäinen ajatus, että ei viitsisi vanhempaa ihmistä alkaa kiusaamaan muitten riidoilla. Ensikoti kun kissarakkaalla ihmisellä toimisi kuitenkin.
Mutta yhdistyksen puolesta tämä yhteydenotto oli tehty. Tehty hyvinkin voimakkain sanakääntein, jolloin tällä rouvalla ei ollut kuin yksi näkemys asioista.

Surulliseksi tämän tarinan tekee se, että kyseinen rouva toi erittäin voimakkaasti mielipidettä, mikä hänelle oli annettu, esiin ylimääräisessä vuosikokouksessa. Panettelun ja ivan kohteeksi joutuivat juurikin silloiset aktiivitoimijat, joita oltiin savustamassa toiminnasta ulos. Panettelu meni sellaisiin henkilökohtaisuuksiin, mistä ensikotilainen ei missään nimessä olisi voinut tietää, jollei niitä olisi hänelle erikseen ilmoiteltu joltakin taholta.

Sen lisäksi, että tämä herttainen rouva oli antanut itsestään tehdä sätkynuken kokouksessa, oli surullista katsoa sivusta, kuinka hän, jonka omaisuutta vain kytättiin, toimi juuri ”perinnönkyttääjien” ehdoilla.

Mutta minkäs siinä sitten enää pystyi tekemään. Tilanteeseen ei ollut enää mahdollista mennä oikaisemaan tätä taustaa, koska sekin olisi leimattu vain riitelyksi ja asioitten vääristelyksi.

Niin…tarinan opetus… ehkä sitä ei tässä ollut, mutta tämäpä tarina saattaakin olla totta…

Vieras

#557 ketkähän ne onkaan niitä rahanahneita!?

21.01.2011 10:43

Mitähän muuta törkyä paljastuu kun aletaan oikein kunnolla pöyhimään?? Ja nyt olis korkea aika paljastaa vihdoinkin KAIKKI väärinkäytökset. KKY ei ole mikään salaseura vaan julkinen yhdistys. Siksi jäsenistön ja rahojansa tai aikaansa yhdistykselle lahjoittavien on korkea aika saada tietää niistä.

Kukahan ja ketkähän ne todellisuudessa OIKEASTI vahingoittavat yhdistystä ja sen mainetta?!?!? Ei ainakaan ne jotka ovat tuoneet nämä väärinkäytökset esiin VAAN ne jotka ovat niitä tehneet!
Mahdollisesti entinen jäsen
Vieras

#558

21.01.2011 11:06

Keskustelu alkaa olla jo sillä tasolla, että kissojen asiallinen hoitaminen ja pelastaminen tuntuu olevan sivuseikka. Jos valtaa ei saada pian siirrettyä vastuuntuntoisille, oikeasti kissojen parasta ajatteleville ihmisille,niin katoavat loputkin jäsenet sekä lahjoittajat. Vallanhalu ja rahanahneus voivat sokaista ihmisen niin, että perustehtävä unohtuu. Kun tehtävää ei enää pysty hoitamaan, pitää valita sellaiset ihmiset jotka kykenevät siihen. Missä on se eläinrakkaus ja vilpitön halu auttaa näitä karvaisia kanssakulkijoitamme???? KKY:n perustehtävä kuitenkin lienee auttaa pulaan joutuneita kissoja, eikä psykiatrisista ongelmista kärsiviä ihmisiä.
Vieras Tuula Säteri
Vieras

#559 Re: Re: Re: Re: Hatunnosto Pirjo Peltoniemelle

21.01.2011 11:58

#550: Vieras - Re: Re: Re: Hatunnosto Pirjo Peltoniemelle 

 Olen samaa mieltä ed. kirjoittajan kanssa. Itse kun olen tarvinnut käytännön apua ja neuvoja, niin Pirjolta olen niitä saanut. Pirjon puheista ja teoista paistaa todellinen eläinrakkaus ja pyyteettömyys, ne ovat ominaisuuksia, jotka tuntuvat puuttuvan KKY:n nykyhallitukselta.

Jaana
Vieras

#560 Perustakaa oma yhdistys

21.01.2011 14:21

Että minua huvittaa tämä joidenkin tynkähallituksen ja sen hännystelijöiden puheet siitä, että opposition tai muutosta haluavien pitäisi perustaa oma yhdistys! Miksi, kysyn minä? Miksi emme voi toimia samassa yhdistyksessä? Ettehän te omista tätä yhditystä millään tavalla itse. Yhdistys on jäsentensä muodostama, jossa vallitsee demokratia tai ainakin pitäisi olla niin ja jossa toimitaan enemmistön päätösten mukaan.

En ole mikään psygologi, mutta aivan maalaisjärjellä ajateltuna kyllä tässä on nyt hallituksen asenne muita toimijoita kohtaan aika pahasti pielessä. Tai mitkä ovat yleensäkin yhdistyksen toiminnan pääperuspiirteet.

Faktaa on, että tynkähallitus on mummoiässä, jonka vuoksi heitä on sanottu joissakin kirjoituksissa mummeleiksi. Sillä nimityksellä ei kuitenkaan tarkoiteta yleisesti, etteikö oppositio arvostaisi vanhempia ihmisiä. Kaikenikäiset ovat tervetulleita toimintaan mukaan! Kukin toimii täällä omien resurssiensa mukaisesti ja se riittää. Tämä on nimittäin vapaaehtoistoimintaa! :) Sitäpaitsi oppositiossakin on ns. mummoja rinta rinnan muiden ikäisten kanssa. Yhdistävänä tekijänä on rakkaus kissoihin! :D

Jos tynkähallitus olisi tehtäviensä tasalla ja järjissään, he antaisivat jäsentensä päättää seuraavassa vuosikokouksessa KKY:n toiminnan jatkosta ja hallitusvalinnoista vapaasti ilman temppuiluja. Kaikki uudet halukkaat tulee päästää siten jäseniksi ja sehän tuo myös paljon lisää rahaa jäsenmaksujen muodossa yhdistykselle. Samalla saataisiin ehkä myös lisää vapaaehtoisia muuhun yhdistyksen toimintaan.

Terttu Kanervo ja muu hallitus, antakaa jäsenistölle valta päättää, niin kuin yhdistyksen toiminnassa kuuluu tehdä. Taistelette nyt tuulimyllyjä vastaan ja osoitatte oman epäkelpoisuutenne hallitustehtäviin! !
Vieras
Vieras

#561 Re: Perustakaa oma yhdistys

21.01.2011 15:54

#560: Jaana - Perustakaa oma yhdistys 

 Tämä tynkähallituksen yritys selittää toimintaansa on lähinnä säälittävää, se on ehkä epätoivoinen yritys pelastaa kasvot. Olisi hieman arvokkaampaa lopettaa vapaaehtoisesti toimintansa yhdistyksessä, kuin tulla potkituksi pois. Voimakkaimmin muutosta vastustavat henkilöt ovat yleensä niitä, joilla on eniten menetettävää. KKY:ssä olisi todellakin modernia ja tehokasta eläinsuojelutyötä osaavia henkilöitä, joidenka avulla yhdistyksen toimintaa voisi päivittää nykyaikaan sopivaksi.

Pirjo Peltoniemi
Vieras

#562 Puheenjohtajaehdokas?

21.01.2011 16:56

Tämä on tarkoitettu kaikille KKY:n jäsenille ja muutenkin kissoista kiinnostuneille. Sekä tietenkin puheenjohtaja Terttu Kanervolle.
Olen saanut kuulla että v.2006, kun uusi puheenjohtajaehdokas tuli vaaleihin ilmoittamatta etukäteen asiaa, siitä ei pidetty.
Viime vuoden vuosikokouksessa oli myös ennaltailmoittamaton ehdokas, joka kyllä vetäytyi pois vaalista, ennen valintaa.
Tästä asiasta kuulin moneen kertaan ja vielä myöhemminkin, että uudesta ehdokkaasta pitää ilmoittaa etukäteen.
Tätähän ei ole missään säännöissä eikä sitä siksi tarvitsisi tehdä, mutta Terttu Kanervon mielenrauhan vuoksi ajattelin nyt kuitenkin niin tehdä, kun kerran käsketään.

Olen siis harkinnut asiaa ja päättänyt lähteä ehdokkaaksi puheenjohtajan valintaan ensi vuosikokouksessa.
Kokemukseni perustuu vain kahteen yhdistykseen jossa toimin noin 10-15 vuotta sitten.Molemmissa useita vuosia. Toisessa sihteerinä ja toisessa myös puheenjohtajana. Sen sijaan olen pyörittänyt omaa yritystä yli 30 vuotta. Kyllä siinäkin kokemusta kertyy, vaikka hieman toisenlaista.
Mutta nyt on ilmennyt, että KKY:n riveissä on monta hyvin yhdistystoiminnasta perillä olevaa aktiivista ja sopuisaa ihmistä.
Siksi uskallankin ottaa askeleen heidän tuellaan ja kannustuksellaan KKY.n ylimpään portaaseen.
No, eihän se "titteli" ole sen kummempi kun muidenkaan toimijoiden, mutta Terttu saa sen kuulostamaan vähintään keisarin arvolta. huh huh.
Mutta tosiaan, olen varma että työtä riittää monellekin ihmiselle ,eikä yhden tarvitse ottaa itselleen niin paljon valtaa eikä vastuuta.
Kissojen kanssa työskennellessä on otettava paljon asioita huomioon ja niistä pitää myös keskustella avoimesti. Vaikeuksia on aina mahdollista tulla, eikä nykyajan eläinlääkäreilläkään ole riittävästi tietoa kaikista taudeista, mitä kissoilla on. Kuluja siis on myös aina odotettavissa, mutta tarkalla rahan käytöllä siitä kyllä selvitään.
Yritystoiminnassa kuten myös yhdistyksissä, kulut pitää osata aina minimoida, yrityksessä siitä on oma toimeentulo kiinni.

Mutta sitten vielä toinen asia.
Olen vastaavan kirjoituksen laittanut myös Katti-Mattiin, jotta myös kaikki jäsenet saisivat tästä asiasta tiedon.
Nyt vain heräsi suuri epäilys, onko Terttu Kanervo kieltänyt "vaalipuheeni"julkaisemisen ?
Sehän olisi hänen omia sanojansa vastaan. Ehdokkuudesta kun pitää ilmoittaa. Eikä tietenkään yksin hänelle, vaan kaikille jasenille. Jäsenethän tämän yhdistyksen omistavat.
Tiedän että hallitus käsittelee jäsenlehteen tulevat artikkelit, mutta kokousta ei ole ollut, eikä asiaa voitu käsitellä.
Vai onko Terttu tehnyt jotain omia päätöksiä ilman käsittelyä? Lehti ei ole vielä painossa, joten viikko sitten lähettämäni artikkeli on ehtinyt kyllä lehteen.
Sen kieltäminen olisi jäsenien oikeuksien polkemista. Jäsenillä on oikeus tietää, mitä yhdistyksessä tehdään.

Sanna
Vieras

#563 Re: Puheenjohtajaehdokas?

21.01.2011 18:31

Vieras
Vieras

#564 Re: Puheenjohtajaehdokas?

21.01.2011 19:45

#562: Pirjo Peltoniemi - Puheenjohtajaehdokas? 

HIENOA PIRJO! Olemme takanasi 100 %! Jos Terttu ei anna laittaa kirjoitusta lehteen, kertoo ja vahvistaa se vain hänen kaksinaamasuutensa ja petollisuutensa! 

Vieras
Vieras

#565 Re: Puheenjohtajaehdokas?

21.01.2011 20:41

#562: Pirjo Peltoniemi - Puheenjohtajaehdokas? 

 Pirjolta löytyy jo vakaa kannattajajoukko!

***
Vieras

#566 Re: 10 vuotta mukana KKY:n toiminnassa

21.01.2011 20:53

#549: "Vanha mummo jäsen" - 10 vuotta mukana KKY:n toiminnassa 

 Hyvä kirjoitus ja erittäin hyvin kuvattu se, miten yhdistyksen sisällä on toimittu vuosikausia. Nyt olisi todellakin aika saada tuo mustamaalaaminen loppumaan.

Ne, jotka täälläkin kovaan ääneen arvostelevat uutta puheenjohtajaehdokasta ja nykyisiä aktiivitoimijoita sekä toitottavat viesti toisensa perään aktiivisimpia ihmisiä perustamaan oman yhdistyksen ja katkerana tilittävät omia tekemiään töitä yhdistyksen hyväksi, voisivat ihan oikeasti nyt kysyä itseltään, että ovatko esim. saaneet itse henkilökohtaisesti ikäviä kokemuksia näistä ihmisistä, joita arvostelevat.

Vai olisikohan nyt niin, että heitä viedään kuin litran mittaa ja johtoporras hykertelee tyytyväisyyttään, kun jokainen sana uppoaa kuin veitsi sulaan voihin.

Hattua nostan alkuperäiselle kirjoittajalle, joka on pystynyt näin asianmukaisesti myöntämään myös oman virheensä, että on uskonut pötypuheita ja pystynyt puolustamaan ystäväänsä. Sitä vartenhan ystävät ovat, puolustavat ja tukevat.

Vieras
Vieras

#567 Re: Puheenjohtajaehdokas?

21.01.2011 20:54

#562: Pirjo Peltoniemi - Puheenjohtajaehdokas? 

 Nyt tulee asiaa, saat varmasti luottamusta ja tukea kaikilta niiltä jotka ymmärtävät eläinsuojelusta ja yhdistystoiminnasta jotain! Omalla persoonallasi  ja asiantuntemuksellasi saat koottua yhdistyksen hajallaan olevat rivit,  sekä keskitettyä toiminnan oleelliseen, eli kissojen pelastamiseen.

entinen ensikotilainen
Vieras

#568 Pirjon takana 100%

21.01.2011 22:47

Hyvä Pirjo!! Olet loistava ehdokas uudeksi puheenjohtajaksi! Tekemäsi työ ja henki jolla teet työtäsi kissojen hyväksi on paras suosittelijasi. Tunnen sinut ja on todella helppo tukea sinua. Sinulta olen saanut aina apua ja tukea kun olen tarvinnut, nyt minä vuorostani tuen sinua parhaani mukaan.
unbeleiveable
Vieras

#569 Jäseneksi

21.01.2011 23:52

Miten jäseneksi voi liittyä? Onko liittyminen estetty? Onko tämä halituksen päätettävissä, rikotaanko yhdistyslakia?


Jos jäsenistöstä osa on tyytymättömiä hallitukseen tai osaan sen toimijoita, including pj, miksi se leimataan rahanahneudeksi?

Ovatko eduskuntaan itseään ajavat ehdokkaat rahanahneita, vai haluavatko he päättää omalta osaltaan valtakunnan asioista?

Nykyinen hallitus näyttää luulevan, että omistaa yhdistyksen, näin ei toki ole.
Hallitus hoitaa yhdistyksen asioita, mutta suuret linjat päättää yhdistyskokous.

Jos asioiden hoitoon tai talouden, ei olla tyytyväisiä, hallitus ja pj vaihdetaan, sitä varten on yhdistyskokousket!
KKY: tarvitsee avoimmuutta
Vieras

#570 Puheenjohtajaehdokas Pirjo Peltoniemi

22.01.2011 01:54

#565: Vieras - Re: Puheenjohtajaehdokas? 

Pirjo on kissarakas ja on tehnyt käsittämättömän paljon kissojen eteen. Lisäksi ollut KKY:n hallituksessakin mukana, joten KKY:n käytännön hommatkin on tuttuja. Pirjo ei kuluta aikaansa panettelemalla, vaan käyttää aikansa kissoihin. Pirjo arvostaa erilaisia näkökantoja, ottaa ne huomioon, mutta osaa ajatella omilla aivoillaankin. Pirjo ei varmasti jätä KKY:tä pulaan, koska on jo saanut kestää kaikenlaista kamalaa ihmisten suunalta ja silti jaksanut pysyä mukana. Pirjo arvostaa myös vanhoja tekijöitä KKY:ssä, eli niitä 5-32 vuotta mukana olleita sekä entisiäkin jäseniä. Toivottavasti Katti-Matissa julkaistaan hänen kirjoituksensa!!

ÄÄNESTETÄÄN KISSARAKAS PIRJO MAALISKUUN LOPULLA PUHEENJOHTAJAKSI!

Vieras
Vieras

#571 Re: Puheenjohtajaehdokas?

22.01.2011 07:45

#562: Pirjo Peltoniemi - Puheenjohtajaehdokas? 

Hienoa, täältä tulee tukea!

Vieras
Vieras

#572 Re: Puheenjohtajaehdokas Pirjo Peltoniemi

22.01.2011 12:09

#570: KKY: tarvitsee avoimmuutta - Puheenjohtajaehdokas Pirjo Peltoniemi 

Samaa mieltä....MUTTA ensin pitäisi päästä jäseneksi, että voi äänestää vuosikokouksessa.

Pj Terttu Kanervo kannattajineen tuskin antaa periksi ja he tulevat varmasti tekemään kaikkensa estääkseen uusien jäsenien liittymisen yhdistykseen. Johan se on tullut täällä jo moneen otteeseen esille.

Kuten tässä, tämä "vieras 485#" selvittää seikkaperäisesti mitä oikein asianajaja on neuvonut tekemään

"Soitin tutulle asianajajalle ja kysyin mitä pitäisi tehdä, kun kuulemma rahanahneeksi tunnettu mies on työntämässä nykyistä puheenjohtajaa ja hallitusta pellolle ja tulossa itse puheenjohtajaksi.

"Koska hallitus saa valita jäsenet, älkää ottako näitä ihmisiä jäseniksi", oli asianajajan neuvo. "Laittakaa ovelle portsarit ja selvittäkää sisälle tulijoiden oikeutus tulla vuosikokoukseen".

Teimme kuten asianajaja neuvoi.  Kyseinen yhdistyksemme puheenjohtajaksi halunnut mies, Matti Toivonen joutui parin vuoden kuluttua lusimaan, koska oli kaappausyrityksen epäonnistuttua perustanut itse yhdityksen (lastenklinikan kummit) ja käyttänyt perustamansa yhdistyksen varoja väärin. "

Että nyt todennäköisesti tämä on ohjenuorana siihen ettei uusia jäseniä oteta, siksi että avoimesti on tullut esillle että väki haluaa loppuun kuluneen ja kieroilevan hallituksen ja pj,n vaihtoon. NIIN että kaikki yhdistykseen pj,ksi ja jäseniksi pyrkivät on jo leimattu "mattitoivosiksi" ja ihan oikein asianajajan neuvosta.

Joten nyt ovat hyvät neuvot kalliit ja porsaanreiättömät pitävät toimintatavat tarpeen. Pj kumppaneineen PITÄÄ laittaa jo eläkkeelle, päästää vapaalle, koska itse eivät ymmärrä lähteä eivätkä ymmärrä enää omaa parastaan.

Kaikkien näiden esille tulleiden argumenttien jälkeen täytyy vain ihmetellä, että pj,n kannattajat vielä seisovat hänen takanaan!! Heidän täytyy olla aivan umpisokeita, eikä ole kykyä erottaa oikeaa väärästä.

selvyyttä peliin
Vieras

#573 Puheenjohtajalle

22.01.2011 12:40

Koska täällä viesteissä on mielipiteitä suuntaan ja toiseen ja selvästikin Terttu Kanervo joutuu nyt pitämään vain puoliaan, niin kysyisinkin Kanervolta muutaman kysymyksen.
Toivoisin näihin vastauksia lähinnä siksi, että tänne saataisiin faktatietoa, missä mennään, ei vain arvosteluita ja puolustuspuheita.
Kysymykset on noukittu täällä esiintulleista asioista.

1. Miksi olisi hyvä, että sinä jatkaisit puheenjohtajana?
2. Minkä näet suurimpana uhkana yhdistykselle, jos puheenjohtaja vaihtuu?
3. Millaisena näet yhdistyksen toiminnan viiden vuoden päästä, jos olet
puheenjohtajana?
4. Miksi uusia jäseniä ei oteta yhdistykseen tällä hetkellä?
5. Koska KKY tunnetaan hyvin riitaisena yhdistyksenä, mitä käytännöntoimia olet
puheenjohtajana valmis tekemään tilanteen parantamiseksi?
6. Mikä on toiminnan uusi linjaus, mikä on mainittuna viestissäsi #489?
7. Kuka/ketkä uudesta linjauksesta ovat päättäneet ja milloin?
8. Miten näihin huhuihin pitäisi suhtautua, että
toiminnasta ”savustetaan ulos”, jos on uusia ideoita tai ajatuksia, jotka
ovat päinvastaisia kuin sinun?

Olisi helpompi luoda omaa kantaa asioihin, kun olisi suoria vastauksia ja huhupuheet voisi tällöin sivuuttaa kokonaan.

Siksi toivoisinkin näihin asiallisia vastauksia.

K.M.
Vieras

#574 Re: Puheenjohtajalle

23.01.2011 12:47

#573: selvyyttä peliin - Puheenjohtajalle 

 Haluisin myös puheenjohtajalta vastaukset edellisen kirjoittajan kirjoittamiin kysymyksiin. Toinen puoli on vastannut kattavasti, mutta puheenjohtaja on kysymyksiä kierrellyt ja kaarrellut. Onko toisen puolen puheissa jotain perää?

Jäsenenä olen ollut muutaman vuoden, joten olen mielestäni oikeutettu saamaan teiltä vastauksia.

Kunnioittaen kaikkia ja totuutta kaivaten, K.M.

 

Vieras
Vieras

#575 Re: Puheenjohtajaehdokas Pirjo Peltoniemi

23.01.2011 15:57