KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Vieras

#468 Re: POLIISI TOTESI TUTKINTAPYYNNÖN AIHEETTOMAKSI!!

06.01.2011 14:37

#462: Timo Peltoniemi - POLIISI TOTESI TUTKINTAPYYNNÖN AIHEETTOMAKSI!! 

Niinhän sinäkin olet jättänyt hallituksen jäseniä vastaa kanteen.  Mihin tosin vaimosikin kuului.Olisi mielenkiintoista tietää missä mennään?

Pata kattilaa soima! Näinhän se on!

Vastaukset

Jäsenten oikeuksien puolesta

#480 Re: Re: POLIISI TOTESI TUTKINTAPYYNNÖN AIHEETTOMAKSI!!

2011-01-12 09:59:05

#468: Vieras - Re: POLIISI TOTESI TUTKINTAPYYNNÖN AIHEETTOMAKSI!! 

En tunne asiaa, mutta tunnen Peltoniemen pariskunnan aika hyvin. En voisi uskoa, että he huvikseen nostaisivat jotain kannejuttuja. Varmasti on ihan todellinen syy siihen olemassa. Minua ainakin kiinnostaisi kovasti kommentoijan asemassa tietää, että mitä yhdistyksessä jotkut ihmiset ovat joutuneet kokemaan, että he joutuvat nostamaan kanteen. Jos ihminen kokee, että jossain asiassa hänen laillisia oikeuksia loukataan tai että joku tekee jotain laitonta häntä kohtaan, niin pitäähän siihen reagoida.

 

Ei kai tällaiset asiat ole mitään vaihdokkeja! Että jos toinen on nostanut toista vastaan kanteen, niin toinen voisi tehdä  tutkintapyynnön jollain tekaistulla syyllä. Ainahan pitää olla peruste. Eikä niitä perusteita oteta tuosta vaan siksi, että nyt sattuu harmittamaan! Paljonkohan Peltoniemiä on mahtanut harmittaa, kun ovat joutuneet nostamaan kanteen? Varmasti ainakin Pirjoa, jolla ei ole varmaan ikinä missään ollut vihamiehiä. Timollahan onkin aika kovan äijän maine mm. kunnallispolitiikasta ja ympäristöjärjestöistä, mutta aina se on ollut viimeisen päälle oikeudenmukaisuuden puolesta! Ja tiedän vielä sen verran, että ne ei varmaan anna ikinä periksi, jos ne jonkun asian päättää oikeaksi.

 

Tunnen puheenjohtaja Terttu Kanervoa jonkun verran menneiltä vuosilta. Jos minun pitäisi verrata hänen luotettavuuttaan ja uskottavuuttaan Peltoniemen pariskuntaan nähden, niin valintani on ilman muuta selvä. Sitä ei tarvitse edes mainita.