KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen


Vieras

/ #469 Hallituksen saamasta kanteesta

06.01.2011 19:22

Edellämainituissa kanteissa on se ero, että näitä tiettyjä hallituksen jäseniä (huom. Ei yhdistä itseään) kohtaan, on tehty HENKILÖKOHTAINEN kanne, johtuen yhdistyslainvastaisesta toiminnasta kanteen nostajia vastaan. Näissä kanteissa on myös todellinen peruste niiden tekemisille. Näin ei ollut taas Timo Peltoniemen kohdalla, kuten aikaisemmista viesteistä voidaan lukea.
Pöyristyttävää on myös se, että hallitus on päättänyt ottaa rahat näihin HENKILÖKOHTAISIIN KANTEISIINSA liittyviin oikeudenkäyntikuluihin yhdistyksen rahoista, joka ei ole kyllä minusta ainakaan yhdistyslain mukaista.

Nähtävästi kommentin #467 kirjoittajalla on luetunymmärtämisongelmia väittäessään, että tämä oppositio haluaa ottaa suojiinsa kaikki maailman kissat. Tavallaan, mutta kaikkia kissoja ei voi kuitenkaan pelastaa elämään ihmisten pariin eikä sijoittaa ensikoteihin.Tämäkin adressi on lähtenyt ns. Puolivillien kissojen pelastamisen puolesta, joilla on vielä hyvät mahdollisuudet kesyyntyä suhteelilsen pienen panostuksen jälkeen ja kissojen elämä on mielekästä. Jokainen kissa on sinänsä itsessään yksilö ja käyttäytyy omalla tavallaan.

Aika hupaisaa, että nyt hallitus on puhunut villiintyneiden kissojen talteenottokiellosta. Kaikki kissat jotka ovat olleet pidemmän aikaa ulkona, voivat olla enemmän tai vähemmän villiintyneitä, myös ns. kesykissat. Mitähän kissoja hallitus oikein siten meinaa pelastaa ulkoa? Kaikki aktiivisijoittajatkin on myös määrätty pois tehtävistään. Kuka niitä kissoja nyt käy kiinniottamassa? Tuskin ainakaan rva PJ Kanervo tai hänen oikea kätensä A. Repo. Ainakin rahaa säästyy, kun ei ole enää kissoja hoidettavana. Voi vain kartutella rahoja tileille.

Yhdistyksen jäsenkaavake on myös poistettu sen verkkosivustolta? Miksi? Haluaako yhdistys nyt kieltää kokonaan uusien jäsenien mukaan tulon, koska oman hallituspallin jalat tutisee rajusti. Pelko saattaa olla aiheellinen, sillä nyt on ihmisiä kiusattu ja painostettu ihan liikaa. Kun sitä tapahtuu riittävästi, oikeus tulee tapahtumaan aina ennemmin tai myöhemmin!