KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Se sama nobody
Vieras

#1226 Toinen vaihtoehto

20.02.2011 13:16

"Pj Kanervo on liiankin tosikko, joka ei osaa valehdella, vaikka muuta yritetään väittää ja vääristellä."

Jää tästä sellainen kuva, että jos ei vedätetä, niin kuinka jääräpäinen ihminen voi olla. Missä maailmassa tää ihminen elää, jos edessä on selvät rätingit mite asiat on ollu ja silti vetää omaa versiotaan sekä tarttuu valtikkaan ku hukkuva jopa näillä epämääräisillä keinoilla.

Mä en tiedä mitä ajatella, jos lähipiiri sanoo et se ei valehtele ja todisteet sanoo muuta. Joo en tietty loukkaa ketään enkä anna ymmärtää sanomalla et näin on, mut pistää spekuloimaan. Pakkohan tälläiset vaihtoehdot on käydä läpi. Edelleen oletan et on kysees tietone epätoivoine vääristelijä ku rupeisin pistää leimoja papereihin. No mistä näistä tietää. Meitä on monee junaan. Mut jos peittelette jotain isompaa niin kyllä se sieltä esiin aikanaan tulee. Kukaan ei ole ikuinen.
Kaikkea hyvää Kanervolle. Höllää vähä siellä ja kysäse joltai miltä tämmöne näyttää ulkopuoliselle tai mieti nyt se viime vuoden kulku viä kerran. Si pyydä nää toiset kahville ja leipokaa pullaa. Pyydät anteeks, korjaat heistä tekemäsi herjaukset julkisesti ja niin päin pois. Autat niitä pelastaan kissoja taas. Ne osaa sen kyllä. Ei ne halua sun kans vängätä. Ne haluu auttaa niitä kissoja. Reilun oloista jengiä. Täälläkin vetää omilla nimillä rakentavaa keskustelua vaik oot niit mollannu. Noi Sanna ja lapset ainaki. Varmaa muutki. Niit vaa risoo ny tosi paljo tää su kirje ja muu kampitus. Sust tulis sellane hyvä kunniaPJ. Tulis varmaa toiset röyhelöt siihe ristii ku tää oppositio sanos, et kyl se iha ok o ku ymmärsi virheensä. Sellane suuri persoona ne sanoo. Enempi täytyy kyl näit viime vuoden paperei jemmata, mut kyllä porukka unohtaa ku lopettaa tyylillä. Takka lämpiään vaan. Kyl se siit sitten.

Maanantaina pistät sen reilumman vaihteen silmään. Mut varmuuden vuoks kato ny se lähipiiri läpi.
mbr
Vieras

#1227 selvennystä

20.02.2011 14:36

" Pesu ry pyrkii ohjailemaan muidenkin toimintaa. Sinänsä hieman epäkunnioitettavaa yhteistyön kannalta."

Miten tämä liittyy ko. asiaan? En usko että mikään yhdistys pystyisi ohjailemaan KKY:n toimintaa kun ei edes sen osa-hallitus ja jäsenistö siihen pysty.
Vieras
Vieras

#1228 Re: Re: Eläinsuojelu

20.02.2011 15:04

#1224: SAnna Kaski - Re: Eläinsuojelu 

 Kyllä jokaisen yhdistyksen hallituksella on velvollisuus vuosikokouksessa selvittää  jäsenille edellisen vuoden toiminta ja talous ja  esittää talousarvio tulevalle vuodelle. Näin on KKY:ssäkin menetelty. Edelleen pysyn jäsenenä ja toivon parasta. Tehtäviä riittää varmasti jokaiselle.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

20.02.2011 15:24


Sun läpi näkee
Vieras

#1230 Re: Terttu puheenjohtajaksi 2011!

20.02.2011 15:39

#1229: Jäsen noin 20v - Terttu puheenjohtajaksi 2011!

Ai! Se on tekosyy, ettei halua enempää ruttoa levittää. Oletpa röyhkeä. Mikä oli SINUN tekosyysi, ettet Pirjoa tuolloin auttanut? Meillä oli rutto tuolloin ja en siitä Pirjoa voi syyttää. Ennemmin KKY:n huonoa eläinlääkäri politiikkaa. Terveen näköisiä kissoja ei saa tarkastettavaksi.

 

Se ei ole salaseurailua, että neljä naista keskenään päättää puhelimessa, ettei yhdistykseen oteta jäseniä? Ilman kutsua kahdelle. Ilman mitään lainvoimaista päätöstä... Oletpa ylimielinen.

20 vuotta jäsenenä, eikä mitään käsitystä yhdistystoiminnasta ja kissojen pelastamisesta. Miksi fraasisi kuulostaa ensikotilistalta ja kirjeestä tutun Anneli Revon sanoilta?

 

Itse en ole kummassakaan leirissä, mutta eihän tuollaisia kommentteja voi sulatella. Jäsenenä vähemmän aikaa..

Sanna Kaski
Vieras

#1231 Re: Terttu puheenjohtajaksi 2011!

20.02.2011 15:56

#1229: Jäsen noin 20v - Terttu puheenjohtajaksi 2011! 

Mutta Tertun salaseuratyylin hyväksyt? (en jaksa listata tähän taas kerran kaikkia näitä salailtuja/kieroja toimia mutta pyydettäessä teen senkin)

Kerro nyt hyvä ihminen mitä asioista Pirjo on salaillut? Minä pyydän....!!!

Varmaan Hesyssäkin riidellään niinkuin jokaisessa yhdistyksessä aina välillä. Mutta ei varmasti tällä tasolla. KKY:ssähän ei voi riidellä, koska jos olet eri mieltä eli riitelet, sinut savustetaan ulos.

Hih.. uskomatonta:) Tuohon alempaan en jaksa edes enää laittaa kommenttia....no jos vähän: onko 700 henkilölle lähetetty kirje ei-julkinen?" Entäpä Timo Peltoniemiä kohtaan nostamanne syyte?

"Totta puhuen, en tiedä yhtään yhdistystä, missä kulissien takana ei kiehuisi. Sivistyneet ihmiset vain riitelevät kulissien takana, eivätkä kirjoita loukkaavia kirjoituksia kuten Peltoniemet, Kirsi Hauta-aho ja kummpanit kirjoittavat julkisuudessa."

Seuraava kommentti paljasti jo kuka kirjoittaja on. Olen aina ajatellut että sinulla on "munaa" kirjoittaa omalla nimelläsi? OLEMMEKO OLLEET SILLÄ KANNALLA ETTÄ VILLIKISSAT TULISI PELASTAA JA KESYTTÄÄ?

"Totuus on, että kaikkia kissoja ei voi pelastaa. Silloin on parempi, että villit kissat päästetään paremmille hiirestysmaille."

Itse auttaisin vanhaan malliin kissoja mutta YHTÄÄN EI OLE tarjottu niin kuin aiemmin, Pirjon ja Annikan ollessa toiminnassa. Teistä kukaan ei lähde tuomaan mulle kissaa Hämeenlinnaan.

Jos KKY suosii ensikoteja niin eikös sitten hitusen enemmän pitäisi niille arvoakin antaa?


Sanna Kaski
Vieras

#1232 Re: Re: Terttu puheenjohtajaksi 2011!

20.02.2011 15:58

#1231: Sanna Kaski - Re: Terttu puheenjohtajaksi 2011! 

 Niin ja työrauha palautuu maaliskuussa, tavalla tai toisella. Silloin joko vanha hallitus jatkaa vanhaan tapaan. Tai uusi hallitus ottaa ohjat ja varmasti auttaa niitäkin kissoja jotka tässä välissä ovat jääneet heitteille sinne "hankeen". Jos ne enää ovat hengissä.

Vieras
Vieras

#1233 Re: Terttu puheenjohtajaksi 2011!

20.02.2011 16:16

#1229: Jäsen noin 20v - Terttu puheenjohtajaksi 2011!

"salaseuratyylistä toimintaa" Jospa vähän valaisisit mitä tämä konkreettisesti tarkoittaa? Kun suomessa on kokoontumisen vapaus, edelleenkin.

Mutta arvailen tässä ja vähän analysoin vastaustasi odotellessa.

Tarkoitatko tässä yhteydessä "salaseuralla" joukkoa ihmisiä jotka eivät ole ilmoittaneet pj,lle että kokoontuvat nyyttäreille kahvittelemaan ja keskustelemaan kissoista yhdessä, sekä mikä mieltä painaa ja huolettaa yms? Etkö itse koskaan osallistu vastaavaan kokoontumiseen? JOs niin ilmoititko siitä pj,lle?

Onko jossain KKY;ssä säädetty, että KAIKESTA kokoontumisesta ON ILMOITETTAVA pj,lle?? Onko pj se ylin valvovataho (isovelivalvoo) jonka on tiedettävä ihan kaikki mitä ihmiset tekevät?

Onko jokainen kky,tä vähänkin sivuava, kissoista ja kissatoiminnasta kiinnostunut ja siitä keskusteleva VELVOLLINEN raportoimaan pj,lle kaikista aikeistaan mm. esim. keskustelusta sokkarin kahviossa jonkun toisen kissoista kiinnostuneen kanssa, onko se salaseura?

Tähän käsitykseen kyllä pääsee kun lukee viestiäsi ajatuksella. Ja jos näin ajatellaan niin niitä salaseuroja  kyllä kokoontuu sitten ihan, joka puolella "missä kaksi tai kolme kokoontuu puhumaan kissoista" ja sitten tätä "salaseurailua" harrastaa kyllä itse pj,kin ja kannattajansa, mutta siitä en ole läheskään niin varma että he keskustelevat kissoista, pikemminkin puheenaiheena, taitaa olla raha joka täälläkin on moneenkertaan tuotu esille ja nyt myöskin se on esitetty keltaisessa lehdessä!

Ymmärrätkö miten naurettava on tuo väitteesi.

Hoet sitä samaa mantraa pj,n puolustukseksi mitä täällä on hoettu jo tuolta ketjun alkupäästä asti MUTTA mitään asiallista keskustelua teidän kanssa ei saa aikaiseksi.

 


Vieras

#1234 Kissoista ja eläinsuojelusta välittäville jäsenille ja muille

20.02.2011 16:32

Voitte huoletta jättää tämän riitaisan "oppositioporukan" väitteet apua tarvitsevien kissojen hoitamattomuudesta huomioimatta. Kissoja otetaan vastaan, hoidetaan ja luovutetaan uusiin koteihin koko ajan. Leikkauskampanja on käynnissä ja hallitus suunnittelee uusia vastaavia eripuolille Pirkanmaata. Aktiivit toimijat tekevät vapaaehtoistyötä kuten tähänkin asti Terttu Kanervon ja muun hallituksen ohjeiden ja neuvonnan ystävällisellä ja kokeneella avustuksella. Löytyneet-Kadonneet -rekisteriä ylläpidetään, samoin tatuointirekisteriä. Terttu K. hoitaa mm. melkoista määrää paperityötä ja puhelujen ja yhteydenottojen tulvaa siinä samalla. Talous, talouden hoito ja tulevien asioiden suunnittelu ovat vahvalla perustuksella.

Samaan aikaan riitelijät riitelevät ja ovat itse niitä, joiden kohdalla varsinainen eläinsuojelutyö ja sen kehittäminen ovat jääneet taka-alalle.
Sanna Kaski
Vieras

#1235 Re: Kissoista ja eläinsuojelusta välittäville jäsenille ja muille

20.02.2011 17:00

#1234: - Kissoista ja eläinsuojelusta välittäville jäsenille ja muille 

 Se on hienoa että pystytte hoitamaan perustyön kun niin moni homma on alasajettu tällä hetkellä :)

Olisiko mahdollista saada lukuja kissojen vastaaoton/luovutuksen suhteen? Paljonko niitä on vastaanotettu/luovutettu aikavälillä 12/2010-2/2011? Ja vertailun vuoksi kolmelta aiemmalta vuodelta sama ajanjakso? Ja huom. en kysy tätä riitaa haastaakseni.

Jos nämä luvut näyttävät samalta eri vuosina niin uskon että teiltäkin löytyy vielä intoa ylläpitää ja ehkä kehittääkin toimintaa.

Täällä iso osa aktiiveja vaan odottaa sitä että pääsee taas takaisin tekemään sitä avustustyötä kissojen hyväksi!! :) ja toki teemme sitä tässä väliajallakin jos meidän vain annetaan.

Itsekin olen melko innostunut ajatuksesta että minusta saattaa tulla yhdistyksen rahastonhoitaja. Kokemusta kun taloushallinnon puolelta löytyy ja yhdistystoiminnan kirjanpito ym olisi oiva lisäoppi! Ja oma ukkokin olisi tyytyväinen kun auttaisin näin, hän kun ei ole kauhean innostunut noista hoitokisuista (siivoushullu..).

Oon niin kyllästynyt tohon pimittelyyn!
Vieras

#1236 Re: Kissoista ja eläinsuojelusta välittäville jäsenille ja muille

20.02.2011 17:02

#1234: - Kissoista ja eläinsuojelusta välittäville jäsenille ja muille 

 

Älkää nyt kaivattako esimerkkejä näistä ystävällisistä ja kokeneista neuvoista ja avustuksista. Työmäärä on varmasti valtava kun ottaa oman sormen alle PJ:n hommien lisäks tiedotuksen, Katti-Matin, puhelinneuvonnan ja, sijoituksen. Miksi? No ettei kukaan muu pysty sanomaan poikkeavaa mielipidettä ja pari aktiivia pois ensikotilistalta. Vain tuon takia Kanervolla on poikkeuksellinen kiire.. Terttukin tietää kelle soittaa jos tarvii apua, mut ei se soita. :-D Ettekä varmaan halua esimerkkejä tähän niistä kuinka KKY on nyt kieltäytynyt ottamasta tiettyjä kissoja ja jäseniä. Jotka ennen on hoidettu. Kuinka toiminta on jäissä. Esimerkiksi nyt ihan heti vaikka noi nettisivut on pihalla asioista. Talous on hoidossa. Laitetaan vielä lisää rahaa päättömiin kirjeisiin. Maksetaan palkkaa Karille, vaikka vapaaehtoisia olisi. Ei kerätä MISSÄÄN tapauksessa rahaa kunnon tempauksilla ja jäsenhankinnalla. Ollaan joo huoleti. Silmät kiinni ja pensaaseen. Ei puhuta ongelmakohdista. Oppositio ei ole muuta nyt saanut tehdäkään kuin kehitellä toimintaa. Kissoja ei ole ensikodeissa ja sijoittajat eivät saa toimia. Onneksi heidän tulevaisuuden suunnitelmansa näyttää hyvältä.
Kunnianhimo
Vieras

#1237 Oi näitä aikoja kissaihmiset

20.02.2011 17:07

Kyllä on ihme touhua teillä Kky:n ihmisillä. Älkää turhaan rutisko. Hoitakaa te vaan kissoja ja olkaa kiitollisia siitä, että vakaana vuosikausia toimineella yhdistyksellä on rahaa jolla maksaa ruoat, hoidot eläinlääkärit ja muut. Kaikilla yhdistyksillä ei ole vaan kissojen maksut menee omista pusseista. En kuulu sen paremmin opposition kuin hallituksenkaan lähipiiriin enkä koko yhdistykseen, mutta ihmetellä sietää mistä te oikein marisette. Onko tämä PP pyrkimässä ehkä taas seuraavalla kerralla vihreitten valtuustoon, kun ei viimeksi päässyt? Ja onko Kanerva aikomassa eduskuntaan tai ehkä EU-parlamenttiin?
Jäsen noin 20v
Vieras

#1238 Jäsenet, kuunnelkaa sydämenne ääntä !

20.02.2011 17:09

En ole Anneli Repo, en edes koskaan ole ollut hänen kanssaan tekemisissä, en ainakaan muista, että olisin.
Itselläni on tällä hetkellä paremminkin villi kuin puolivilli kissa kesytettävänä, loukutin sen itse ja hoidostakin vastaan itse omilla varoilla, koska pidän kissan itselläni, jos en sitten päädy viemään sitä nukutettavaksi.
En asu nyt Tampereella, joten en voinut osallistua Oriveden kissatilan siivoukseen.
Tottakai kissoista puhutaan kissojen ystävien kesken, mutta itse en ole koskaan ollut sellaisessa kokouksessa, mistä nyt luin jäsentiedotteesta. Tuollainen on kieroa toimintaa ja kertoo paljon henkilöistä...negatiivisiä asioita....
Tuollaisten henkilöiden kanssa en haluaisi tehdä yhteistyötä ja ei heidän kanssaan voisikaan. Haluavat vain riidellä ja ovat unohtaneet KISSAT kokonaan.
Itselläni taas eläinsuojelu on elämäntapa ja kissoista eniten kirjoitankin valistuskirjoituksia lehtiin.


Jaana Vuorenpää
Vieras

#1239 Kaikki kynnelle kykenevät vuosikokoukseen

20.02.2011 17:14

En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa, kun lukee näitä nykyistä hallitusta puolustavia kirjoituksia. Jokaisella on tosin oikeus ajatella tavallaan, mutta kannattaisi ehkä ottaa selvää hieman asioista, eikä uskoa aivan kaikkea mitä hallitus syytää. Eipä täällä kukaan hallitustapuolustava uskalla kirjoittaa edes nimellään...

Jos uusia ensikoteja tai muita toimijoita onkin muutama tullut mukaan, kyllä heillekin vielä selviää tämän yhdistyksen ongelmakohdat hyvin pian. Niin se selvisivät minullekin.

Oppositio ei ole mikään salaseura, vaikka hallitus on tehnyt kaikkensa estääkseen tiedottamisemme yhdistyksen jäsenille. Olemme avoimesti täällä adressissa, puheenjohtajaehdokkaallamme on avoin facebook-vaalisivu ja pidamme myös avoimen keskustelutilaisuuden vielä kaikille halukkaille ennen vuosikokousta, jossa Pirjo Peltoniemi ja muut oppostion edustajat olemme henkilökohtaisesti tavoitettavissa. Jos tällainen toiminta on jonkun mielestä salaista ja mafiamaista, niin ei sillekään sitten mitään voi.

Me teemme työtä kissojen hyväksi sydämellämme, avoimesti ja rehellisesti. Haluamme kehittää KKY:n toimintaa. Tulkaa kuuntelemaan suunnitelmiamme keskustelutilaisuuteen! Laitamme vielä lähipäivinä tarkempaa tietoa tilaisuudesta ja sen ajankohdasta.

Kenenkään ei ole pakko hyväksyä mitä vain hallituksen taholta, ja joka on jäsenille lähettämässä kirjelmässään kyllä paljastanut sen oman mielenlaatunsa ja tarkoitusperänsä.

Yhdistetään voimamme ja tehdään KKY:stä avoin ja kissaystävällinen eläinsuojeluyhdistys! Meillä on mahdollisuus muuttaa tilanne yhdistyksen vuosikokouksessa 27. maaliskuuta Kalevan Uimahalilla!
Jäsenmaksut jäihin tästä taloudesta
Vieras

#1240 Re: Kissoista ja eläinsuojelusta välittäville jäsenille ja muille

20.02.2011 17:19

#1234: - Kissoista ja eläinsuojelusta välittäville jäsenille ja muille 

 

Vaan yksi kysymys.. Montako tarvitaan riitelyyn? Ei kai noi oppositio keskenään riitele. Mikä sillä Kanervolla on ku kahmii tehtäviä koko ajan lisää ja sitten sitä pitäisi pitää marttyyrina? Ei mene jakeluun, mutta se menee, etten jäsenmaksua maksa enää niin kauan kuin tuollainen tyranni on vallassa. Huhhuh. Mulle käy ihan kuka muu tahansa pl. nämä kolme kirjeenrustaajaa. Ihme porukkaa..
Kirsi
Vieras

#1241 Tilannekatsaus

20.02.2011 17:22

Joulukuun 2010 alussa Terttu Kanervo tynkähallituksineen päätti hylätä kissat pakkaseen. Tämän takia perustettiin tämä adressi, jotta KISSAT palautuisivat KKY:n pääasiaksi.

Adressissa alkoi tulla esille kulisseissa vuosikausia jatkunut yleinen kiusaaminen ja jäsenten täsmällinen karkoitusoperaatio. Selvennyksen vuoksi: kaikki Terttu Kanervon kanssa kerrankin ääneen erimieltä olleet ovat joutuneet Tertun kuisaamisen kohteeksi.

Osa toisilleen tuntemattomista kiusatuista löysivät kohtalotovereita ja päättivät, että KKY:ssä ei enää ihmisten kiusaaminen saisi jatkua, vaan pitäisi muuttaa toiminta reiluksi, avoimeksi ja KISSAT KKY:n PÄÄASIAKSI. Heidät "ristittiin" adressissa oppositioksi.

Oppositio löysi joukostaan kokeneen kissarakkaan, rehdin ja luotettvan ihmisen, joka voisi KKY:hyn tuoda muutosta ja positiivisuutta. Tämä oli Pirjo Peltoniemi.

Pirjo Peltoniemi ilmoitti halukkuutensa puheenjohtajaehdokkaaksi ja kirjoitti jutun asiasta jäsenlehti Katti-Mattiin. Terttu Kanervo kieltäytyi julkaisemasta juttua, nimitti itse itsensä jäsenlehden päätoimittajaksi ja alkoi systemaattisesti joukkoineen liata Pirjon mainetta.

Oppositio vastasi puollustamalla Pirjoa ja perustamalla Pirjolle vaalisivun Fecebookkiin. Linkki: http://www.facebook.com/#!/pages/Pirjo-Peltoniemi-Kissojen-Katastrofiyhdistyksen-uudeksi-puheenjohtajaksi/152410671480931

Terttu Kanervo vastasi lähettämällä jokaiselle jäsenelle eli noin 750 hengelle postin välityksellä KKY:n rahoilla herjauskirjeen. Herjauskirje oli törkeä ja häpeällinen teko.

Julkisesti herjatut eli oppositio luonnollisesti loukkaantuivat ja purkivat tuntojaan täällä. Terttu joukkoineen jatkoi omaa haukkumakampanjaansa täällä.

Myönnettävä on, että loppuviikon aikana myös oppositioltakin unohtui se kaikkein tärkein eli KISSAT. Tästä pyydän anteeksi koko opposition puolesta!

Nyt oppositio on palauttanut arvojärjestyksensä eli OPPOSITION MIELESTÄ TÄRKEINTÄ ON KISSAT! Ja juurikin kissojen pelastamisen vuoksi tässä taistellaan. Tai joudutaan taistelemaan, koska Terttu Kanervo joukkoineen ei edelleenkään suostu puhumaan asioista.


Totuus herjauskirjeen väitteisiin löytyy Pirjo Peltonimen facebooksivulta:
http://www.facebook.com/#!/pages/Pirjo-Peltoniemi-Kissojen-Katastrofiyhdistyksen-uudeksi-puheenjohtajaksi/152410671480931

Vieras
Vieras

#1242 Re: Re: Kissoista ja eläinsuojelusta välittäville jäsenille ja muille

20.02.2011 17:24

#1240: Jäsenmaksut jäihin tästä taloudesta - Re: Kissoista ja eläinsuojelusta välittäville jäsenille ja muille 

 älä ny ihmeessä jätä jäsenmaksua maksamatta! sun vaikutusmahdollisuus uuden pj:n valintaan menee siinä. ja jos nyt väärä pj valitaan niin se on vaan yksi vuosi lisää mitä tuet toimintaa ja taatusti silloinkin kissojen eteen jotain tehdään vaikka pienemmässä määrin ehkä

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1243 Re: Jäsenet, kuunnelkaa sydämenne ääntä !

20.02.2011 17:28

#1238: Jäsen noin 20v - Jäsenet, kuunnelkaa sydämenne ääntä ! 

Miksi kukaan haluaisi oppositiossa riidellä? Miksi ylipäätään kukaan haluaisi riidellä? Ainoat, jotka täällä haastavat riitaa, ovat muutamat hallituksen agitoimat henkilöt ja hallitus itse. He eivät uskalla tehdä sitä edes nimellään! AIKA RAUKKAMAISTA! 

Äskönen
Vieras

#1244 Re: Jäsenet, kuunnelkaa sydämenne ääntä !

20.02.2011 17:31

#1238: Jäsen noin 20v - Jäsenet, kuunnelkaa sydämenne ääntä ! 

 

Oletko ollut kokouksessa, missä päätetään ettei jäseniä oteta? Vaikka kahdelle hallituksen jäsenelle ei ole edes tästä kerrottu. AI NIIN eikä jäsenille.... Oletko ollut kokouksessa, jonka pöytäkirjan sisältö muuttuu täysin kokouksen jälkeen. Oletko ollut kokouksessa johon ei päästetä hallituksen sihteeriä kotirauhanhäirintään vedoten. Entä kun tähän liittyvät muut tapahtumat jäivät kirjoittamasta pöytäkirjaan. Tiedän neljä, jotka olivat. Ilkeä Salaseura? Vai millä tätä kutsut? Olen pahoillani jos väitin sinua Anneliksi. Puheesi NIIN vaikutti häneltä. Hänkin loukuttaa omiin nimiin ja ei asu Tampereella. Itkuun edellämainituista selvää? Haluatko nähdä näistä todisteet minun väitteiden tueksi? :-)
Taija R.
Vieras

#1245 Vuosikokousta odotellessa.

20.02.2011 17:38

Olen ollut vuoden KKY'n jäsen - onneksi, jotta voin maksaa taas jäsenmaksuni ja tulla vuosikokoukseen äänestämään - ja ollut hyvin kiinnostunut panostamaan yhdistyksen toimintaan. Tähän mennessä olen käynyt parissa tapahtumassa, lahjoittanut rahaa, ollut kerran lipaskerääjänä sekä ottanut loppukesästä kaksi kollipentua Pirjo Peltoniemeltä - juuri niitä paljon puhuttuja puolivillejä, jotka kesyyntyivät yllättävän nopeasti nujuutusta ja huomiota kaipaaviksi seurakisuiksi.

Liityin nimenomaan KKY'n nettisivujen kautta, ja olin positiivisesti yllättynyt, kun huomasin KKY'n olevan Facebookissa ja vielä päivittyvän usein; näin yhdistys pysyi helposti mielessä ja tuntui, että saatavilla on helppo ja vaivaton keskusteluväylä yhdistykseen.

Jossain vaiheessa aloin ihmetellä KKY'n facebookryhmän päivitysten puutetta, enkä enää löytänyt koko ryhmää. Joulun aikoihin halusin tehdä pienen lahjoituksen KKY'n tilille ja aioin tarkistaa tilinumeron KKY'n nettisivuilta, mistä sitä en enää kuitenkaan löytänyt. Tulin googlettaneeksi kyseistä tilinumeroa ajatellen, etten vain osaa navigoida aiemmin löytämälleni sivulle, mutta sen sijaan törmäsinkin tähän adressiin. Vietin noin neljä tuntia lukien jokaisen viestin, ja vuodenvaihteesta lähtien olen seurannut keskustelun kehitystä päivittäin.

Alun epäuskoisuuden ja järkytyksen jälkeen aloin yhdistellä asioita ja noh. Nyt odotan mielenkiinnolla tulevaa vuosikokousta, johon aion ehdottomasti osallistua. Olisin toivonut saavani yhdistyksen asioita tietooni jo aiemmin, mutta kuten täällä useat aktiivijäsenet ovat kertoneet, yhteydenotto meihin jäseniin on estetty kokonaan. Facebookryhmän katoamisellekin tuli selitys, samoin kuin KKY'n nettisivujen jäsenkaavakkeen. Sivuilta on myös ilmeisesti poistettu uutiskirjeen tilaamismahdollisuus sekä entiset uutiskirjeet?

Mielestäni nykyisen hallituksen toiminta on lähinnä törkeää ja lyhytnäköistä, ja on myös käsittämätöntä, mitä kaikkea tällaisen ns. rivijäsenen näkymättömissä tapahtuu. Siksipä olen hyvin kiitollinen tästä adressista ja sen keskustelupalstasta. Odotin myös suurella mielenkiinnolla tätä kiisteltyä parjauspostia, mikä viime torstaina sitten postista kolahtikin. Nyt minullakin on mustaa valkoisella ns. tynkähallituksen raivostuttavasta/ naurettavasta toiminnasta, oikein kotiin kannettuna. On tullut lueskeltua myös Finlexistä yhdistyslakia ja KKY'n omilta sivuilta yhdistyksen sääntöjä. Odotan innolla myös tulevaa Katti-Mattia.

Kuluvan vuoden jäsenmaksun aion maksaa jo ihan siitä syystä, että pääsen vuosikokoukseen, jolloin saan ensikäden tietoa kyseisen tilaisuuden puheista ja tapahtumista, sekä voin äänestää uutta puheenjohtajaehdokasta. Viime vuosikokouksessakin kuuluu olleen sen verran villi meininki, että harmittaa, etten silloin päässyt osallistumaan.

En tunne tämänhetkisten, tiedossani olevien yhdistyksen toimien edustavan paljoakaan omia periaatteitani ja sitä, miksi olen jäseneksi liittynyt ja lahjoituksia ym. KISSOJEN hyväksi antanut. Lisäksi kuulun ryhmään "vain yhden vuoden jäsenenä ollut alle 30-vuotias", joka ei ilmeisesti monien tämän hetkistä hallitusta ja sen toimia puoltavien mielestä ole kykeneväinen fiksuun ajatteluun ja toimintaan eläinten hyväksi.

Toivottavasti jokainen tähän palstaan tutustunut jäsen saapuu vuosikokoukseen paikalle äänestämään muutosta nykyiseen tilanteeseen.
Jäsenmaksut jäihin
Vieras

#1246 Re: Re: Re: Kissoista ja eläinsuojelusta välittäville jäsenille ja muille

20.02.2011 17:40

#1242: Vieras - Re: Re: Kissoista ja eläinsuojelusta välittäville jäsenille ja muille 

 

Kiitos, mutta ei kiitos. Puheenjohtajan linjan kyseenalaistavat eivät ole näköjään tähän yhdistykseen tervetulleita. Sen ymmärsin ja menen sinne pippurimaahan kasvamaan, kuten tuo 20vuotta jäsenenä toivotti. En ymmärrä hänen kiukkuista asennetta. Nuorempi silloin väistyy. Katsotaan noita muita yhdistyksiä. KKY/tä sitten kun valta vaihtuu. Tsemppiä. En jaksa ruveta poikkiiteloin noin jäärän kanssa. On muutakin elämää. Lisään nyt vielä. Luen kuitenkin jatkossa tätä palstaa ja tämän eron syytä ei sitten hallitus käytä aseenaan. Kanervo tässä harmittaa. Ykkösenä tuo kirje.
Ventovieras
Vieras

#1247 Re:

20.02.2011 17:43

Kehoitan toistamiseen

Hoitakaa te oppositiolaisetkin vain kissoja, k u n  o n  r a h a a  m i ll  ä  h o i t a a,  JOS kissoista välitätte. Ihmiskemiat sikseensä.

Kissoja ei pakkaseen tarvitse jättää, sillä joka näkee ulkona värisevän kissan, voi loukuttaa sen, mikäli ei anna kiinni ja auttamistahtoariittää.

Sitäpaitsi vapaana liikkuvat kissat kuuluu toimittaa löytöeläinkoteihin,eikä mihinkään kissayhdistykseen.

Mutta jos löytää / loukuttaa villikissaemon voi ottaa pennut talteen ja viedä halukkaalle kesytettäväksi. Sitä ei varmaankaan ole kielletty, mutta pitäkää epäkesyt pennut erillään kesyistä kissoista. Siinä se salaisuus. Tässä on vain alettu meluta tyhjästä, jotta saadaan propangandaa aikaan.

 

Vieras
Vieras

#1248 Re: Re: Re: Re: Kissoista ja eläinsuojelusta välittäville jäsenille ja muille

20.02.2011 17:44

Vieras
Vieras

#1249 Re: Vuosikokousta odotellessa.

20.02.2011 17:50

Hyvin sanottu siellä!
Vieras

#1250 Re: Re:

20.02.2011 18:14

#1247: Ventovieras - Re: 

 

Hieno kehoitus! JOKAINEN tässä yhdistyksessä varmasti tekee niin. :-) Kyse onkin sitten kun niitä kissoja tulee koko ajan eteen ja ei kotiin mahdu tai halua ottaa. Yksin olisi ongelmissa. Silloin tarvitaan KKY:n ihmisiä. Eli meitä. Siksi yhdistyksen pitää pyrkiä "hoitelemaan" asian kunnolla. Ei tällä uudella linjauksella, jolloin jää suojattomia kissoja. Hyvä kannanotto. Ymmärtäisipä Kanervo myös ettei olla häntä vastaan vaan kissojen puolella.