KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti


Vieras

#1234 Kissoista ja eläinsuojelusta välittäville jäsenille ja muille

20.02.2011 16:32

Voitte huoletta jättää tämän riitaisan "oppositioporukan" väitteet apua tarvitsevien kissojen hoitamattomuudesta huomioimatta. Kissoja otetaan vastaan, hoidetaan ja luovutetaan uusiin koteihin koko ajan. Leikkauskampanja on käynnissä ja hallitus suunnittelee uusia vastaavia eripuolille Pirkanmaata. Aktiivit toimijat tekevät vapaaehtoistyötä kuten tähänkin asti Terttu Kanervon ja muun hallituksen ohjeiden ja neuvonnan ystävällisellä ja kokeneella avustuksella. Löytyneet-Kadonneet -rekisteriä ylläpidetään, samoin tatuointirekisteriä. Terttu K. hoitaa mm. melkoista määrää paperityötä ja puhelujen ja yhteydenottojen tulvaa siinä samalla. Talous, talouden hoito ja tulevien asioiden suunnittelu ovat vahvalla perustuksella.

Samaan aikaan riitelijät riitelevät ja ovat itse niitä, joiden kohdalla varsinainen eläinsuojelutyö ja sen kehittäminen ovat jääneet taka-alalle.

Vastaukset

Sanna Kaski
Vieras

#1235 Re: Kissoista ja eläinsuojelusta välittäville jäsenille ja muille

2011-02-20 17:00:25

#1234: - Kissoista ja eläinsuojelusta välittäville jäsenille ja muille 

 Se on hienoa että pystytte hoitamaan perustyön kun niin moni homma on alasajettu tällä hetkellä :)

Olisiko mahdollista saada lukuja kissojen vastaaoton/luovutuksen suhteen? Paljonko niitä on vastaanotettu/luovutettu aikavälillä 12/2010-2/2011? Ja vertailun vuoksi kolmelta aiemmalta vuodelta sama ajanjakso? Ja huom. en kysy tätä riitaa haastaakseni.

Jos nämä luvut näyttävät samalta eri vuosina niin uskon että teiltäkin löytyy vielä intoa ylläpitää ja ehkä kehittääkin toimintaa.

Täällä iso osa aktiiveja vaan odottaa sitä että pääsee taas takaisin tekemään sitä avustustyötä kissojen hyväksi!! :) ja toki teemme sitä tässä väliajallakin jos meidän vain annetaan.

Itsekin olen melko innostunut ajatuksesta että minusta saattaa tulla yhdistyksen rahastonhoitaja. Kokemusta kun taloushallinnon puolelta löytyy ja yhdistystoiminnan kirjanpito ym olisi oiva lisäoppi! Ja oma ukkokin olisi tyytyväinen kun auttaisin näin, hän kun ei ole kauhean innostunut noista hoitokisuista (siivoushullu..).

Oon niin kyllästynyt tohon pimittelyyn!
Vieras

#1236 Re: Kissoista ja eläinsuojelusta välittäville jäsenille ja muille

2011-02-20 17:02:08

#1234: - Kissoista ja eläinsuojelusta välittäville jäsenille ja muille 

 

Älkää nyt kaivattako esimerkkejä näistä ystävällisistä ja kokeneista neuvoista ja avustuksista. Työmäärä on varmasti valtava kun ottaa oman sormen alle PJ:n hommien lisäks tiedotuksen, Katti-Matin, puhelinneuvonnan ja, sijoituksen. Miksi? No ettei kukaan muu pysty sanomaan poikkeavaa mielipidettä ja pari aktiivia pois ensikotilistalta. Vain tuon takia Kanervolla on poikkeuksellinen kiire.. Terttukin tietää kelle soittaa jos tarvii apua, mut ei se soita. :-D Ettekä varmaan halua esimerkkejä tähän niistä kuinka KKY on nyt kieltäytynyt ottamasta tiettyjä kissoja ja jäseniä. Jotka ennen on hoidettu. Kuinka toiminta on jäissä. Esimerkiksi nyt ihan heti vaikka noi nettisivut on pihalla asioista. Talous on hoidossa. Laitetaan vielä lisää rahaa päättömiin kirjeisiin. Maksetaan palkkaa Karille, vaikka vapaaehtoisia olisi. Ei kerätä MISSÄÄN tapauksessa rahaa kunnon tempauksilla ja jäsenhankinnalla. Ollaan joo huoleti. Silmät kiinni ja pensaaseen. Ei puhuta ongelmakohdista. Oppositio ei ole muuta nyt saanut tehdäkään kuin kehitellä toimintaa. Kissoja ei ole ensikodeissa ja sijoittajat eivät saa toimia. Onneksi heidän tulevaisuuden suunnitelmansa näyttää hyvältä.
Jäsenmaksut jäihin tästä taloudesta
Vieras

#1240 Re: Kissoista ja eläinsuojelusta välittäville jäsenille ja muille

2011-02-20 17:19:57

#1234: - Kissoista ja eläinsuojelusta välittäville jäsenille ja muille 

 

Vaan yksi kysymys.. Montako tarvitaan riitelyyn? Ei kai noi oppositio keskenään riitele. Mikä sillä Kanervolla on ku kahmii tehtäviä koko ajan lisää ja sitten sitä pitäisi pitää marttyyrina? Ei mene jakeluun, mutta se menee, etten jäsenmaksua maksa enää niin kauan kuin tuollainen tyranni on vallassa. Huhhuh. Mulle käy ihan kuka muu tahansa pl. nämä kolme kirjeenrustaajaa. Ihme porukkaa..
Vieras
Vieras

#1256 Re: Kissoista ja eläinsuojelusta välittäville jäsenille ja muille

2011-02-20 20:08:48

#1234: - Kissoista ja eläinsuojelusta välittäville jäsenille ja muille

"ei hätää länsirintamalla kaikki hyvin"

Tämä taitaa olla sitä propagandaa puhtaimmillaan, sillä pj,n viimeaikaiset yhdistyksen toimintaan vaikuttavat päätökset ja niiden toteutus eivät tue tätä sanomaa.

Mutta sitä saa mitä tilaa ja kaikilla teoilla on seuraukset, kuten nyt pj,llä lisääntynyt työmäärä.