KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

granny
Vieras

#1201 AIkuiset ihmiset

20.02.2011 11:41

Kyllä ne asiat pitäisi pystyä selvittämään ihan kasvotusten. Teillä on siellä RY, jossa äänestävät JÄSENET ja hallitus toimii. Teidän ei tarvitse kun valita uusi hallitus ja pj, joka kerta kun sitä on yritetty, oppositio on perääntyt pj:n uhkauksien vuoksi.
Miksi? Mitä sitten jos pj uhkaa ottaa tilit ja paperit sun muut, ja että TP perääntyi ehdokuudesta törkeän herjauksen vuoksi, niin, entä sitten?

Kovaa kovaa vastaan, jos uudella pj:llä oli tosiaan enemmistö, niin ihan sama mitä väistyvä pj uhkailee, kyllä se yhdistys siitä käynnistyy taas. Ei niitä papereitaja rahoja kauaa voi piilotella.
Jaana Vuorenpää
Vieras

#1202 Re: Eläinsuojelu

20.02.2011 11:44

#1198: ei enää ikinä rahaa KKYhyn - Eläinsuojelu 

Kissojen suojelun vuoksihan me juuri täällä taistelemme! Vastapuoli ei anna muuta mahdollisuutta kuin ajaa asiaamme lakiteitse! YHTÄÄN TUTKINTAPYYNTÖÄ EI OLISI TARVINNUT TEHDÄ, JOS TYNKÄHALLITUS OLISI TOIMINUT REHELLISIN JA YHTEISKYKYISIN TAVOIN. 

jj
Vieras

#1203 Re: Re: Eläinsuojelu

20.02.2011 11:45

#1199: Todella järkyttynyt - Re: Eläinsuojelu

Jokaista on varmasti herjattu joskus, ja näissä piireissä se näyttää olevan yleistä.

Täällä vaan uhataan poliisilla ja herjauskanteilla joka välissä, tuntuu että ne eläimet ovat ihan toisarvoinen seikka.

 

Vieras

#1204 Ehkä ei

20.02.2011 11:56

#1176: Sanna Kaski - Re: Hämmentyneille ihmisille 

Tutkintapyynnön voi tehdä, mutta ei ole rikos antaa jollekin ulkopuoliselle pöytäkirjaa kokouksesta jossa on itsekin ollut läsnä.  Näin se vain on. Epäilen suuresti onko sekään rikos, että yhdistyksen asioita käsittelevä pöytäkjirja on postitettu jäsenistölle. Tuosta liitekirjeestä jossa kerrotaan miten turhasta asiasta on haaste tehty siviilioikeuteen, en ole täysin varma. Mutta todennäköisesti asiasta tuli julkinen sen jälkeen kun siitä haaste annettiin. 

Se on varmaa että oppositiopuolueen strategiassa on mafian otteet; ostellaan valtakirjoja, jotta saadaan ääniä. Niinhän tuossa paperissa sanotaan.

Työnantaja tuskin katsoo hyvällä silmällä että MT lähettelee vaalitekstareita hänen laskuunsa. 

Eläimet on tässä taistelussa tyystin unohdettu.  Ja tiedoksi sekin, ettemme me ensikotilaset kaikki ole teidän puolellanne vaikka niin yritätte uskotella. Emme jokainen edes pidä PP:stä.

Hallitukseen syvästi pettynyt
Vieras

#1205 Re: Re: Re: Eläinsuojelu

20.02.2011 11:59

#1203: jj - Re: Re: Eläinsuojelu 

Kissojen hyvinvointi on se tärkein ja olennaisin asia meille oppositiossa, ja miksi toimimme kuten toimimme! 

Sanna Kaski
Vieras

#1206 Re: Re: Re: Eläinsuojelu

20.02.2011 12:01

#1203: jj - Re: Re: Eläinsuojelu 

Olet siis sitä mieltä että eläinsuojelun nimissä saa lakeja ja  säännöksiä rikkoa? Kettutytöt erikseen mutta nykyisen PJ:n mahdolliset lain rikkomiset ovat kaukana eläintensuojelusta.

Itse kävin Hesyllä jossain vaiheessa siivoilemassa ja auttamassa. Siellä ei kertaakaan tullut esille mitään tälläistä! Kyllä tämä tuntuu olevan ihan yhden yhdistyksen ongelma.

Kiteytetysti voisi sanoa että kaikki mitä me oppositiossa teemme, tähtää siihen että KKY alkaa toimimaan tehokkaammin eläinten hyväksi. Ja varmaan kysymys herää, mitä nämä kanteet siihen auttavat: toki kanteissa on mukana myös henkilökohtainen suuttumus törkeästä käytöksestä mutta ennen kaikkea haluan itse ainakin KKY:n jäsenistön näkevän että nykyinen toiminta ei ole järkevää eikä lakien mukaista ja ENNEN KAIKKEA KAUKANA KISSOJEN AUTTAMISESTA. 

Yksi nimistä ja kyllästynyt törkeyksiin
Vieras

#1207 Re: Re: Re: Eläinsuojelu

20.02.2011 12:02

#1203: jj - Re: Re: Eläinsuojelu 

 

Se nyt vaan on niin, että minua ei kukaan neljän naisen lauma panettele yli SEITSEMÄLLE sadalle ihmiselle. Ei sellaista tarvitse sietää kenenkään. Varsinkin kun tämä ei ole Kanervon ensimmäinen kerta tässä asiassa. Nyt mieti tarkkaan tätä asiaa. Antaako rouva Kanervo mitään muuta mahdollisuutta? Voinko oikaista MILLÄÄN muulla tavoin, että neljä naista puhuu täyttä roskaa minusta? Onko se sinun mielestä väärässä joka hakee omia oikeuksiaan vai se joka niitä rikkoo. Miksi joistakin tuntuu oikeuksien hakeminen USEIDEN vääryyksien jälkeen olevan jotenkin ajanhukkaa. Montako kertaa annat itseäsi potkia? Tämä herjaus ja sen seuraukset eivät liity KKY:n. Se on nämä neljän kollegio nyt henkilökohtaisesti rikkoneet minua kohtaan viimeisen kerran. Se loppu nyt!
Vieras
Vieras

#1208 Re: Re: Re: Eläinsuojelu

20.02.2011 12:03

#1203: jj - Re: Re: Eläinsuojelu

Ikävä kyllä tällainen kurja välivaihe on pakotettu käymään läpi, että päästään vihdoinkin tekemään sitä perus- ja ydintehtävää: TYÖTÄ TAVALLA TAI TOISELLA KODITTOMIKSI JOUTUNEIDEN KISSOJEN AUTTAMISEKSI!!

Tynkä Ylöjärveltä
Vieras

#1209 Re: Re: Eläinsuojelu

20.02.2011 12:11

#1202: Jaana Vuorenpää - Re: Eläinsuojelu 

 Tynkähallistus?

Ymmärtääkseni yksi hallituksen jäsen erosi koko yhdistyksestä eikä ole antanut tai onko tehnytkään  pöytäkirjoja oltuaan yhdistyksen sihteerinä. Ja PP kieltäytyi yhdessä vaiheessa ottamasta osaa hallituksen kokouksiin, koska niitä pidettiin puheenjohtajan himassa. Joten turha puhua tynkähallituksesta.  Eihän sille muut mitään voi, jos joku jäsen ei ilmaannu paikalle. Ja parin ihmisen puuttumisesta huolimatta hallituksen päätökset ovat täysivaltaisia. Joku oppositiossa vääristelee ja ja valehtelee ja hyväuskoiset luottavat.  Pj Kanervo on liiankin tosikko, joka ei osaa valehdella, vaikka muuta yritetään väittää ja vääristellä. Ja hyväuskoiset opetuslapset uskovat. 

Sanna Kaski

#1210 Re: Ehkä ei

20.02.2011 12:11

#1204: Vieras - Ehkä ei 

 No jos meillä on mafian otteet niin nykyisellä PJ:llä on diktatuurin otteet :):)

Lueppa tekstini 1163 uudelleen (selvennystä tuohon tekstariasiaan muunmuassa).  Ja taisin itse asiassa olla minä suuri mafioso, joka ensimmäisenä heitti ilmaan tämän ostamisasian. Sanoin että olen valmis maksamaan kaksi sukulaistani jäseniksi, jotta he pääsevä äänestämään. Eläinystäviä ovat mutta into ei niin kovalla tasolla että itse lähtisivät jäsenmaksua maksamaan. Aattele, siitä saadaan kuitenkin kaksi uutta jäsentä! Ja ehkä tätä mun touhua aikansa seurattuaan lähtevät ensikodeiksi tai muuten aktiivisemmin mukaan toimintaan.

Kyllä tiedämme että kaikki ensikotilaiset eivät ole meidän puolellamme. Emme elä missään kuplassa. Uskoisin kyllä että suurin osa on puolellamme :)

Turha tuota tutkintapyyntöasiaa täällä on spekuloida. Antaa poliisin tehdä päätelmänsä siitä.

Sinunko mielestä nykyisellä PJ:lla on tämä eläinten asia päällimmäisenä mielessä: kun ajattelee niitä kaikkia alasajettuja toimia tässä muutaman kuukauden sisällä?

Ja uskotko että jos Pirjo valitaan PJ:ksi, ensikotien asema jotenkin heikkenee? Jos näin niin saisiko perustelut?

Ja mikä ihme siinä on että PJ:tä ei voitaisi vaihtaa? Tämä kun on normaalikäytäntö yhdistyksissä. Saataisiin uutta ajattelua ja ideoita toimintaan. Miksi nykyinen pj tekee kaikkensa että näin ei kävisi?

Jaana Vuorenpää

#1211 Re: Ehkä ei

20.02.2011 12:13

#1204: Vieras - Ehkä ei 

Vai "mafian" otteet oppositiolla? Me toimimme avoimesti ja rehellisesti sekä lakeja kunnioittaen, mutta samaa ei voi sanoa tynkähallituksen toimista, joka suoltaa valheellista ja herjaavaa  tietoa koko ajan sekä rikkoo lakeja tämän tästä. 

Kuten sanottua, poliisi selvittää asiaa!

JOKAINEN TAHO VOI USKOA VAPAASTI MIHIN HALUAA. SUURIN OSA ENSIKODEISTA ON KUITENKIN OPPOSITION TAKANA.

Vieras

#1212 Re: Ehkä ei

20.02.2011 12:19

#1204: Vieras - Ehkä ei 

 

Et näytä tietävän oikeuksista mitään. Aivan aluksi. Katso adressin otsikkoa. Eläimet on se koko jutun ydin. Toiseksi, mitä Kanervo on tehnyt konkreettista eläinten hyväksi? Olet siinä oikeassa, että Kanervo on ne jättänyt nyt täysin sivuun! Muistion antaja ei ollut läsnä tapaamisessa kaikesta päätellen. Noista neljästä kukaan ei ollut läsnä. Se on luettu ja kirjoitettu saatekirje POIKKEUKSELLISEN voimakkaalla värikynällä. Jos kukaan noista olisi ollut läsnä, he syyllistyvät jopa törkeämpään valehteluun silloin. Nyt puhutaan herjauksesta. Asiat ovat poissa asiayhteyksiatään. Muun muassa se ostamisjuttu. Saatekirjeessa oli vähintään 16 valetta tai vääritselyä. Kannattaako enää uskoa MITÄÄN mitä Kanervo väittää?
Vieras

#1213 Re: Ehkä ei

20.02.2011 12:19

#1204: Vieras - Ehkä ei

Kehottaisin perehtymään asiaan paremmin teoriassa, ettet joudu asiaa oppimaan kantapään kautta.

SE että sinä olit läsnä ei anna lupaa jakaa muistiota ulkopuolisille, koska lupaa siihen muilta nimetyiltä osallistujilta jakaja ei ole saanut heiltä! Nimittäin he eivät niele tuota vaan toimivat lain antamin mahdollisuuksin.

Ole hyvä, osoita ja yksilöi syytöksesi "mafian-otteista" , tuollaisia ei heitellä ilman ettei sitä pysty todistamaan.

JOs olit läsnä tuossa kokouksessa niin sinäkö se katsoit asiaksesi toimia laittomasti ja annoit muistion ulkopuolisille? Joudut siitä vastaamaan jos niin teit.

JOs sinulla on yhtään enää omantunnon ja oikeudentajun rippeitä tallella, niin tiedät kyllä mitä KAIKKI pettureista ajattelevat, sekin puoli jolle "tehtiin palvelus"! Ikävä kyllä tuolla teolla vuotaja jää yksin, koska häneen ei voi enää luottaa kukaan.

Sanna Kaski
Vieras

#1214 Re: Re: Re: Eläinsuojelu

20.02.2011 12:24

#1209: Tynkä Ylöjärveltä - Re: Re: Eläinsuojelu 

 Ymmärtääksesi? niin, muutaman hallituksen mielestä yksi jäsen erosi, mutta jäsen itse ei ollut samaa mieltä. Ja siinähän oli sitten pitkä tarina välissä miksi toinen osapuoli uskoo toista ja toinen toista.

Kyllä tynkähalliStus on nyt tynkä. Mutta tämä on meidän opposition "hellittelynimi" tälle neljän jäsenen joukkiolle  :) Tottakai sen päätökset ovat SUURELTA OSIN täysivaltaisia. Otetaan nyt kuitenkin huomioon se että joitain päätöksiä on tehty salassa osalta hallituksen jäseniä. Ja sen lisäksi päätöksiä on tehty sellaisista asioista jotka kuuluisivat vuosikokouksessa käsiteltäviksi (ja niitä on tehty juuri silloin kun tietyt jäsenet eivät ole olleet paikan päällä) . Eli aivan lakien ja hyvän yhdistystoiminnan puitteissa ei olla menty. Voitko todistaa toisin? Me voimme, eli ei ihan hyväuskoisuuden takia vaan tässä mukana roikuta.

Hallituksen jäsenellä on käsittääkseni oikeus vaatia kokouspaikkaa vaihdettavan (tästä en ole varma..). Mutta nykyinen PJ tämän teilasi. Eli kyllä sielläkin osataan "psykologinen sodankäynti".

Tamperelainen
Vieras

#1215 Re: Re: Re: Eläinsuojelu

20.02.2011 12:28

#1209: Tynkä Ylöjärveltä - Re: Re: Eläinsuojelu 

 

Oletpa ymmärtänyt väärin. Viimeksi Kanervo valehteli kuluvalla viikolla. USEAAN otteeseen. Jos sulla on asiasta läpyskä kädessä ja todisteet toisessa kädessä valehtelusta, niin ei jää kahta sanaa mitä itse ajattelisin. Pistäs Ylöjärveläine rimpauttaen vaikka Pirjolle tai jollekin muulle muistiossa herjatulle. He kertovat lisää.
Vieras
Vieras

#1216 Re: Re: Re: Eläinsuojelu

20.02.2011 12:35

#1209: Tynkä Ylöjärveltä - Re: Re: Eläinsuojelu

Onko se jossain kiveen kirjoitettu laki, että hallituksen kokouksen ON PAKKO pitää pj,n kotona!!! Kahvit - ja pullat ei voi olla oikea syy, joiden tuomilla säästöillä pj perustelee kokouspaikkaa. Uskoisin, että taitaisi olla yhdistyksen kaikista pienin menoerä nuo kahvitukset jos yhdistys ne kustantaisi (verrattuna taloudenhoitajan huikeaan 16.000 palkkaan) ja vielä kun ne järjestettäisiin nyyttäriperusteella säästyisi pj,ltäkin aikaa ja rahaa.

MIettikää nyt hyvät ihmiset asetelmaa JONKUN KOTONA KOKOONNUTAAN, eikä pyynnöstä huolimatta kokouspaikkaa siirretä puolueettomalle maaperälle missä KAIKKI osallistujat olisivat tasa-arvoisia. Kuka se onkaan "pomo" kokouspaikalla kun se on jonkun koti?? Tästä on asiallisuus ja hallituksen jäsenten kunnioitus kaukana ja tällainen toiminta on tarkoitushakuista, sekä antaa vaikutelman taka-ajatuksista, eikä ole missään nimessä reilua.

"Pj Kanervo on liiankin tosikko, joka ei osaa valehdella, vaikka muuta yritetään väittää ja vääristellä. Ja hyväuskoiset opetuslapset uskovat. "

Kukahan se on nyt hyväuskoinen opetuslapsi?

..ja vähän toisenkin
Vieras

#1217 Voi yhden kerran..

20.02.2011 12:36

Minä en ole KKY:n jäsen.
Kuulin, että puheenjohtajaehdokkaaksi oli asettumassa uusi ihminen ja ehdottomasti halusin nähdä, millaisesta ihmisestä nyt puhutaan.
Minut kutsuttiin kokoukseen, missä pääsin tutustumaan kyseiseen ihmiseen ja hänen ajatuksiinsa KKY:n toiminnan tehostamiseksi ja nimenomaan kissojen hyvinvointiin liittyvistä asioista.

Kyseessä oli siis kokous, mikä ei ollut julkinen ja tästä kokouksesta tehtiin muistio asioista, missä mennään ja mitä olisi luvassa. Kyse ei ollut mistään päätöspöytäkirjasta vaan nimenomaan suhteellisen vapaamuotoisen keskustelutilaisuuden muistiosta. Josta puuttuu paljon sitä, mistä muutakin puhuimme siinä kahvittelun lomassa ja muistiossa on mm. virheitä, mitä nyttemmin on korjattu vastaamaan tarkemmin todellista tilaisuutta.

Nyt olen kuullut, että minun henkilökohtainen päätökseni valita kokoukseen osallistumisesta onkin levitetty kaikille KKY:n jäsenille. Miksi ihmeessä?

Onko elämäni niin kiinnostavaa, että nyt yli 700 ihmistä tietää, missä olen aikaani viettänyt?

Elämässäni tapahtuu paljon vielä mielenkiintoisempaakin.
Ne, joita asia kiinnostaa, voivat jättää tänne yhteystietonsa, niin kerron mielelläni elämästäni 40vuoden ajalta.

Sitä paitsi, kaiken kuulemani ja huomioimani jälkeen EHDOTTOMASTI äänestäisin Pirjo Peltoniemeä puheenjohtajaksi, jos olisin KKY:n jäsen.
Vieras
Vieras

#1218 Re: Re: Re: Eläinsuojelu

20.02.2011 12:38

#1209: Tynkä Ylöjärveltä - Re: Re: Eläinsuojelu

"Pj Kanervo on liiankin tosikko, joka ei osaa valehdella, vaikka muuta yritetään väittää ja vääristellä. Ja hyväuskoiset opetuslapset uskovat."

Ja ainoa totuudellinen on pj ja totuus on pj,llä? Ei ihminen voi olla noin yksisilmäinen!

Onko Kanervo kahvilla?
Vieras

#1219 Onko näin?

20.02.2011 12:40

"Pj Kanervo on liiankin tosikko, joka ei osaa valehdella, "

Oho! No kuka sen suuhun sen potaskan pistää? Kuka vedättää PJ:tä? Siis niinkuin vakavasti kysyen näin ulkopuolisena nobodyna.
Vieras

#1220 Re: Ehkä ei

20.02.2011 12:54

#1204: Vieras - Ehkä ei

"Eläimet on tässä taistelussa tyystin unohdettu.  Ja tiedoksi sekin, ettemme me ensikotilaset kaikki ole teidän puolellanne vaikka niin yritätte uskotella. Emme jokainen edes pidä PP:stä."

Reilu, objektiivisesti asioita katsova ihminen näkisi pj,n toimet nyt miten niissä on otettu kissat huomioon. Kukahan se on itseasiassa unohtanut ne kissat?

Minusta tässä tulee hyvin esille se ajatusmaailma siitä mitä tehdään kun jostain ihmisestä ei tykätä (tykkäämäänkö yhdistykseen on tultu?), häntä aletaan mustamaalaamaan piittaamatta siitä mikä on totuus.

Ei kaikista työkavereistakaan pidä tai tykkää mutta töitä täytyy pystyä tekemään kaikkien kanssa. Mutta sehän tiedetään, että työpaikoilla on lisääntyvässä määrin pahoinvointia johtuen juuri tästä ihmisten mustasta mielestä ymmärtämättömyydestä, erottaa asioita toisistaan. Mutta sehän vaatisi rehellisyytä;  itselleen ja toisille ja vielä toimia sen mukaan.

Tykkäsi tai ei, niin pitäisi kuitenkin pysyä totuudessa ja pystyä toimimaan asiallisesti ja rehellisesti

Ihminen ei pysty kasvamaan henkisesti, eikä opi tuntemaan omaa itseään, eikä sokeaa pistettään (googleta joharin ikkuna), jos ei kykene toimimaan niidenkin ihmisten kanssa joista ei pidä. Ikinä ei pääse siihen olotilaan, että ympärillä on vain niitä" mun kavereita ". Jos siihen pyrkii AINA niin tulos tämä mikä nyt yhdistyksessä vallitsee, ajetaan pois niitä joista ei tykätä huolimatta siitä kuinka hyvin he ovat toimineet yhdistyksen  ydintehtävässä.


Vieras

#1221 Työrauha

20.02.2011 12:56

Olisiko syytä lopettaa tämä nettiuho ennen kuin kanteita ja tutkintapyyntöjä amerikkalaiseen malliin tulee ovista ja ikkunoista? Ei ole mikään hyvä tilanne hoitaa kissojen asioita, jos puolin ja toisin saa netistä lukea ja toisaalta postiluukusta tulee moitteita. Saisi kumpikin puoli nyt pistää suuta soukemmalle ja hoitaa ne kissat. Sitä varten tässä jäsenmaksua maksellaan. Hallitus ja nykyiset ensikodit tarvitsevat työrauhan, vuosikokouksessa hallitus tekee jäsenistölle selkoa toiminnastaan ja sen jälkeen sitten katsotaan, kuka toimintaa jatkaa.
ei enää ikinä rahaa KKYhyn
Vieras

#1222 Eläinsuojelu

20.02.2011 12:57

Niin siis, tarkennukseksi, että tarkoitin tuolla yltiöpäisellä poliisilla uhkailulla molempia puolia. En ole kummankaan puolella, satuin päätymään tänne netin kautta, en ole jäsen, vaikka olenkin lahjoittanut rahaa KKYlle. Mutta en enää.
Tulen ohjaamaan sen muualle, olen varma että tässä on syytä puhdistaa ilmapiiriä, jo eläinten hyväksi, mutta suoraan sanottuna nämä kirjoitukset täälle eivät anna hyvää kuvaa yhdistyksestä, miltään osin. Aivan järkyttävää luettavaa, tälläistäkö se eläinsuojelutyö on?

Vieras

#1223 Mietittäväksi

20.02.2011 13:06

Ne henkilöt, jotka pitävät niiden neljän henkilön yhdistyksen jäsenille lähettämää tiedotetta oikeutettuna ja oikeana tekona:
Vaihtakaa keltaisen tiedotteen sisällössä olevien parjattujen ihmisten nimien paikalle niiden neljän nimet, jotka löytyvät lehdykän lopusta (todennäköisesti tiedotteen laatijat ja lähetäjät).
Ja laittakaa niiden nimet sinne loppuun, jotka ovat syytösten kohteena tuossa keltaisessa vihkosesssa.

Tuntuuko se edelleenkin oikeutetulta ja oikealta teolta??

SAnna Kaski
Vieras

#1224 Re: Eläinsuojelu

20.02.2011 13:08

#1222: ei enää ikinä rahaa KKYhyn - Eläinsuojelu 

 Olet oikeassa. Ei anna hyvää kuvaa. Uskoisin että oppositio mielellään poistuisi tästä "suuresta julkisuudesta" jos saisimme hyödyntää jäsenrekisteriä vaalityössämme ja uudet jäsenet hyväksyttäisiin. Ja tämän räksätyksen molemmin puolin voisi myös lopettaa. Jos kumpikin osapuoli voisi keskittyä vaan kertomaan siitä mitä on suunnitellut tuleville vuosille KKY:n osalta.

Kun eihän nykyisellä pj:llä pitäisi olla mitään hätää, jos hän kerran toimii oikein. Ei pitäisi olla mitään syytä estää uusien jäsenten liittymistä ja sitä että vanhoille jäsenille kerrottaisiin meidän poppoon toimintasuunnitelmasta.

JOs siis saataisiin rehti ja reilu meininki tähän touhuun..

Todella järkyttynyt
Vieras

#1225 Re: Eläinsuojelu

20.02.2011 13:12

#1222: ei enää ikinä rahaa KKYhyn - Eläinsuojelu

Niin, onhan tässäkin yhdistyksessä ollut useampi vuosi ihan ok (lue:toiminta enimmäkseen kissoihin tähtäävää), mutta 2006 ja nyt tämä vuosi ovat poikkeavia. Usein muutoksen edellä käydään kiivaita tunteita, tämä on yksi niitä.

Ja on valitettavaa jos siirryt muualle, sillä tämä tilanne on ohimenevä, oli pj kuka vain. Ilmapiiriä yritettiin puhdistaa naamatusten jo kesällä ja syksyllä ennen kuin tilanne lähti kärjistymään, mutta kun yksipuolisesti on vaikea puhua asioita halki, vastapuoli ei suostunut neuvotteluun, niin siksi tilanne on meidän kaikkien mielestä mennyt tarpeettoman pitkälle. Huomaa kuitenkin että harva riitelee yksin.