KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Pirjo Peltoniemi
Vieras

#1151 Huomautus

19.02.2011 13:56

Haluan ilmoittaa kaikille tähän postiin kirjoitajille, että PESU, ei ole millään tavoin mukana tässä konfliktissa jossa KKY:n toimijat ovat tukkanuottasilla.
Pyydän ystävällisesti jokaista kirjoittajaa jättämään Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistyksen sivuun ja keskittyä kissojen asian korjaamiseen.
Jokainen PESUN jäsen jota on loukattu, on oikeutettu jättämään poliisille tutkintapyynnön kys.asiasta.
Asiakirjassa esiintyvä PESUN nimi on tarkoitettu pyydettäväksi tulevaisuudessa yhteistyökumppaniksi.
KKyn jäsen myös
Vieras

#1152 Re: Salaseuroja on monenlaisia!

19.02.2011 14:13

Ollen itse nuorten naisten ompeluyhdistyksessä jossa olemme itse päättäneet hallituksessamme keitä jäseniä otamme keitä emme. Kaksi varsinaista juoruämmää on yrittänyt päästä mukaan toimintaamme, mutta heitä emme halunneet. Eikä meidän ollut pakko heitä ottaa, mutta herätti pahaa verta kun kyseessä ovat juoruilijat. Hienoa etteivät perustaneet tälläistä juoru ja panettelukeskustelua internettiin kuitenkaan. Panettelevat vain puskaradionsa kautta. He eivät ole voineet asialle mitään muuta.  Tuo salaseurakokous on ollut kyllä melkoinen alasveto. Eikös tuo yksikin joka tännekin kirjoittaa, julkaise jotain tanssilehteä? Menettää varmaan mainostajia kun on lähtenyt tuollaiseen kohuporukkaan. Yhdessä kaupassa oli vielä joulukuisiakin lehtiä helmikuun alussa iso pino. Ei taida kukaan sitä lukea.

Sanna Kaski
Vieras

#1153 Re: Re: Salaseuroja on monenlaisia!

19.02.2011 14:43

#1152: KKyn jäsen myös - Re: Salaseuroja on monenlaisia!

Voi itku..miten nämä kommentit ovat näin ala-arvoisia tynkähallituksen puolustajien puolelta. Yhäti pyydän: voisiko sieltä joku asiallinen ja järkevä kommentoida välillä että saataisiin keskusteluakin aikaiseksi. Sellaista mikä veisi kissojen asiaa eteenpäin! Voisiko joku teistä vastata edes yhteen asialliseen kysymykseen jotain järkevää? Jos ei voi niin sitten en muuta voi kuin olettaa että tynkähallituksen väki tahallaan on usuttanut näitä trolleja tänne tötöilemään ja keskustelua haittamaan.

Turha näemmä vastata näihin mitään asiallista, kuten yritin aiemmassa kirjoituksessani.

Vieras
Vieras

#1154 Re: Re: Salaseuroja on monenlaisia!

19.02.2011 14:43

#1152: KKyn jäsen myös - Re: Salaseuroja on monenlaisia!

Onkos tämä teidän ompeluyhdistys ry eli rekisteröity yhdistys? Koska, on eroa "yhdistyksellä" ja rekisteröidyllä yhdistyksellä.

Tavallinen ompeluseura=kaveriporukka toimii miten tahtoo (kuka kovemmin huutaa), eikä sitä säätele kun Suomen laki niinkuin meidän jokaisen toimintaa  MUTTA ry onkin sitten ihan toinen juttu ja varsinkin jos sen toiminta on luokiteltu yleishyödylliseksi ja jäsenhankintaakaan ei päätä pj eikä hallitus. Sen toiminta onkin avointa, yhdistyslain alla ja säätelemää kun "ompeluseurat" taas eivät, jotka ovat niitä suljettuja sala-juoruseuroja ja saavatkin olla!

Mutta kyllähän sinä jo tämän tiedätkin ;D, mutta jos et niin sitten oletkin toiminut vaan siellä ompeluseurassasi etkä tiedä ry toiminnasta mitään. Ei se mitään, ei kaikki voi tietää kaikkea.

Yritetään olla sekoittamatta asioita ja pysytään faktoissa.

Vieras
Vieras

#1155 Re: Re: Re: Salaseuroja on monenlaisia!

19.02.2011 14:50

#1153: Sanna Kaski - Re: Re: Salaseuroja on monenlaisia!

No tässä on se hyvä puoli että tulee ilmi millä linjoilla tynkähallituksen kannattajat liikkuvat, ei mitään asiallista ja se kertoo jo paljon siitä porukasta.

Kun on lusikalla annettu niin ei voi kauhalla vaatia. Ja kun ei pysty asiallisesti faktoihin perustuen puolustamaan niin sitten ruvetaan heittelemään p-kokkareilla kun muuhun ei pysty.

Vieras
Vieras

#1156 Re: Re: Salaseuroja on monenlaisia!

19.02.2011 14:51

#1152: KKyn jäsen myös - Re: Salaseuroja on monenlaisia! 

 

Nyt sitten tarkistaan sitä lääkitystä!

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

19.02.2011 15:33


Luetun ymmärtänyt
Vieras

#1158 Re: Muistio

19.02.2011 15:40

#1157: Viikset alaspäin - Muistio 

 

Repeskö riemu niistä kahdesta ekasta sivusta? Siitä psykoottisesta vimmasta millä tämä palkittu PJ puhuu todistettavasti sontaa. Yli kymmenessä kohdassa itse laskien. Mua ei naurata pätkääkään. Kun nuo neljä rouvaa möykkää 750 jäsenellä roskaa putiikin rahoilla, kannatan heistä jokaisen asettamista syytteeseen. Öö ja niin mitäs se Pirjo on puhunut propagandana? Vai olikos se niin, että tätä harrastaa Kanervo? Haluatko, että ruvetaan luettelemaan kilpaa?
Jaana Vuorenpää
Vieras

#1159 Re: Re: Salaseuroja on monenlaisia!

19.02.2011 16:30

#1152: KKyn jäsen myös - Re: Salaseuroja on monenlaisia! 

Heh, vai tällaista peliä. Kyllä - minä Jaana Vuorenpää julkaisen ja kustannan oman yritykseni nimissä valtakunnallista ja kotimaista viihdekulttuuria käsittelevää ilmaisjakelulehteä, jonka nimi on TanssiViihde. Tänä vuonna lehden painokset ovat yli 100 000 kpl ja kesän lehdessä jopa noin 150 000 kpl! Lehden menekki on noussut vuosi vuodelta ja myös mainosmyynti on kasvanut lamavuosista huolimatta. Viides toimintavuosi on JO menossa! Aina joskus saattaa jonnekin lehtiä jäädä hieman enemmän telineeseen, mutta eipä juuri muutamaa nippua enempää. Parhaimmillaan koko teline on voinut tyhjentyä jopa viikossa ja siihen menee keskimäärin 600 lehteä.

KAIKEN MITÄ TEEN, TEEN SYDÄMELLÄ JA AVOIMESTI. MINULLA EI OLE MITÄÄN PELÄTTÄVÄÄ! :D

OLEN YHDISTYKSESSÄ ENSIKOTINA JA OLEN MYÖS JÄSEN,KOSKA ELÄIMET OVAT LÄHELLÄ SYDÄNTÄNI. MAALAISTALON TYTTÖNÄ OLEN KASVANUT ELÄINTEN PARISSA JA OLEN SAANUT KOTOANI MYÖS EVÄÄT SIIHEN, ETTÄ REHELLISYYS MAAN PERII JA TOISIA IHMISIÄ PITÄÄ KUNNIOITTAA. SELLAISIA IHMISIÄ ON TOSIN VAIKEA KUNNIOITTAA, JOTKA EIVÄT SIIHEN ITSE PYSTY JA VAIN POLKEVAT MUITA TOIMINNALLAAN. 

USKON ETTÄ OIKEUS VOITTAA AINA LOPULTA JA VALHEET PUREVAT VAIN VALHEIDEN KERTOJIEN OMAAN NILKKAAN, KUTEN NYTKIN ON JO KÄYNYT.

KUKAS SINÄ MUUTEN OLET, VAI USKALLATKO ESIINTYÄ MUUTA KUIN NIMERKIN TAKAA?

PS. CAPSLOCK JUMAHTI TAAS PAIKOILLEEN ELI ISOT KIRJAIMET EIVÄT OLE HUUTOA TÄLLÄKÄÄN KERTAA! ;)

 

Vieras
Vieras

#1160 Re: Re: Muistio

19.02.2011 16:38

#1158: Luetun ymmärtänyt - Re: Muistio

Tragikoomista myös sen psykoottisen vimman lisäksi on se vainoharhaiselta vaikuttava maininta yhdistyksen varoista. Viimeistään tässä vaiheessa alkaa kupletin juoni selvitä selvä järkiselle ihmiselle.

En olisi ikinä uskonut, että laittavat noin selvän ja paljastavan "diagnoosin" itsestään ja motiiveistaan ihan painettuun muotoon ja levittävät sen vielä monelle sadalle ihmiselle! Ei voi kun ihmetellä!

Ihmettelen kuitenkin, ettei kellään tuon läpyskän laatijoista ole ollut tervettä itsesuojeluvaistoa ja pystynyt järjelliseen ajatteluun, vaan upottaa itsensä muiden mukana.

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1161 Re: Muistio

19.02.2011 16:59

#1157: Viikset alaspäin - Muistio 

OLEMME KAIKKI AIVAN TAVALLISIA IHMISIÄ OPPOSITIOSSA, JOITA YHDISTÄÄ RAKKAUS KISSOIHIN TAI ELÄIMIIN JA NIIDEN SUOJELUUN YLEENSÄKIN. JOUKOSTAMME LÖYTYY MONEN ERI AMMATTIKUNNAN EDUSTAJIA JA MIELESTÄNI AIVAN FIKSUJA ETTÄ SELVÄJÄRKISIÄ IHMISIÄ (JÄÄVÄÄN TÄSTÄ ITSENI POIS). EMME OLE PÄÄTTÖMIÄ VOUHOTTAJIA JA TOIMIMME MISSIOSSAMME "KKY TAKAISIN KISSOILLE" VAIN MORAALISTEN ARVOJEN JA LAKIEN PUITTEISSA. 

MUISTIO ON TARKOITETTU VAIN OPPOSITION KÄYTTÖÖN JA ESIMERKIKSI SIELTÄ NOSTETTU KOHTA PSYKOLOGISESTA SODANKÄYNNISTÄ, EI ANNA OIKEAA KOKONAISKUVAA KO. ASIASTA JA KERRO, MITÄ SE TÄSSÄ TAPAUKSESSA TARKOITTAA JA MIKSI ASIA ON NOSTETTU ESILLE. 

OPPOSITIO EI OLE MYÖSKÄÄN SALASEURA. MEHÄN OLEMME KOKO AJAN YRITTÄNEET TAVOITTAA JÄSENISTÖÄ KERTOAKSEMME TOIMINNASTAMME JA SUUNNITELMISTAMME KKY:N HYVÄKSI ELI KISSOJEN HYVÄKSI. PUHEENJOHTAJA HALLITUKSEN JÄSENINEEN ON TAAS YRITTÄNYT SEN ESTÄÄ OMISTA TAKA-AJATUKSISTAAN JOHTUEN.

OPPOSITIO ON KISSOJEN ASIALLA  JA TOIMIMME KISSOJEN PUOLESTA. YMMÄRTÄÄKSENI NIIN JÄSENET JA KUIN YHDISTYKSEEN HALUAVAT UUDET JÄSENET OVAT SAMASTA SYYSTÄ MUKANA. YHDISTETÄÄN TÄMÄ JOUKKO TOIMIMAAN YHDESSÄ KODITTOMIEN KISSOJEN PUOLESTA!

PS. ANTEEKSI, MINULLA ON EDELLEEN SAMA CAPSLOCK ONGELMA TÄSSÄ KÄNNYKÄSSÄNI, KUN YRITÄN KIRJOITTAA VASTAUKSIA TIETTYIHIN KOMMENTTEIHIN. ISOT KIRJAIMET EIVÄT TARKOITA HUUTOA! ;) 

Vieras
Vieras

#1162 Re: Re: Muistio

19.02.2011 17:05

#1161: Jaana Vuorenpää - Re: Muistio

Hyvin sanottu ja olen samaa mieltä!

Sanna Kaski
Vieras

#1163 Re: Muistio

19.02.2011 18:49

#1157: Viikset alaspäin - Muistio 

 Joo todellakin.. kerrotaan nyt asioiden oikea laita. Minullakin on mahdollisuus käyttää finderiä töissä ja kysyinkin töissä että onnistuuko viestien lähettäminen vai maksaako se firmalle erikseen. Minun työpaikassani tämä olisi maksanut erikseen, kun taas tällä toisen henkilön työnantajalla on sellainen sopimus finderin kanssa että viestit kuuluvat pakettiin. Joita hän tarvittaessa lähettää työajan jälkeen.

Psykologinen sodankäynti olisi voinut olla millä tahansa muullakin termillä, esim. kuinka toimia vuosikokouksessa. Se on aiemmista vuosikokouksista käynyt jo ilmi, että eräät henkilöt siellä mesoavat ja huutavat niin että muut eivät pahemmin suunvuoroa saa. Joten tämä on tärkeä pointti, jos haluamme äänemme saada kuuluviin. Tässä samassa osiossa oli kohta: keskittyminen oleelliseen HÄIRIÖTEKIJÖISTÄ huolimatta. Tällä viitataan juuri näihin henkilöihin, jotka aiemminkin ovat häiriköineet. Ja heidän takiaan meidän tulee myös kokouspäivän kulku miettiä. Kokous kun ei todennäköisesti tule etenemään aivan perinteisellä tavalla.....Eli psykologinen sodankäynti ei tarkoittanut tässä yhteydessä sitä että yrittäisimme ajaa tynkähallituksen kannattajat hulluuden partaalle kokouksessa tms (miten sekin sitten onnistuisi:)). Ei viitsisi irrottaa asioita niiden yhteyksistään. Jos ei ole varma mitä joku "pelottavalta kuulostava" asia tarkoittaa, niin sitä voi aina kysyä.

Onko nauhoittaminen laitonta? Jos on, niin sitten sitä ei tietenkään ole järkeä tehdä kenenkään osalta.  Mutta jos ei ole, niin silloin siellä kannattaa nauhoittaa, koska siten saadaan todennäköisesti hyvää todistusaineistoa, jos tynkähallitus turvautuu vuosikokouksessakin laittomuuksiin. Eli nauhoitukseen ei ole muuta syytä kuin jälkikäteen toteennäyttä laittomuudet.

Huomasitko nämä kohdat muistiosta:

Ensimmäinen sivu opposition muistiosta:

1. Yhdistys suunnittelee varallisuuden siirtämistä säätiöön (näin estetään kissatalon mahdollinen perustaminen, jota varten on rahaa kerätty) Oliko joku muuten selvittänyt tai onko kelläään tietoa että oliko keräysluvat haettu juuri tätä varten?

2. Eräs tynkähallituksen jäsen ajaa läpi toiminnan muutosta, jolloin KKY hakee tulevaisuudessa kissoja vain löytöeläintalosta. Tiedämme mihin tämä johtaa puolivillien kisujen tapauksessa, ne jäävät suurimmalta osin sinne hankeen..

3. On pidetty puhelinkokous, josta kahta hallituksen jäsentä ei ole informoitu. YHDISTYSLAKIA ON TÖRKEÄSTI RIKOTTU! Kokouksessa päätetty että uusia jäseniä ei enää oteta. 

Kolmas sivu:

4. Nykyinen PJ on nimennyt itsensä päätoimittajaksi Katti-Mattiin, jotta voi kontrolloida sitä mitä siellä julkaistaan. Ja tietysti myös siksi että entinen päätoimittaja ei ilmeisesti kokenut kovin eettiseksi nykyisen PJ:n toimintaa ja kieltäytyi toimimasta PJ:n haluamalla tavalla (tästä en ole varma mutta näin olen ymmärtänyt)

Seitsemäs sivu

5. Huomasitko tämän kohdan:

Jos emme saa ehdokastamme läpi eli jos koemme tappion, miten jatketaan tämän jälkeen? Asiaan palataan myöhemmin. NYT ON JO SAATU KOKOON JOUKKO AKTIIVISIA ELÄINSUOJELIJOITA!!!! huomaa siis sana eläinsuojelijoita jos missasit pointin.

6. Yhdistys ei toimi verottajan ohjeistuksen mukaan tällä hetkellä, koska on kieltäytynyt ottamasta uusia jäseniä (ei siis toimita yhdistyslakien, verosäädösten ym mukaan). Muistiossamme lisäksi todetaan että jäsenhankinta on tärkeä asia yhdistyksessä ja me tulisimme panostamaan siihen erilaisin keinoin tulevaisuudessa? Minkälaista jäsenhankintaa on muuten nykyinen hallitus tehnyt? Siis ennen kuin kieltäydyttiin kokonaan ottamasta jäseniä.

Kahdeksas sivu

7. Lakimiehen ja toimittajan käyttö vuosikokouksessa. NÄitäkö me sitten suunnittelisimme käyttävämme, jos meillä olisi laittomuudet mielessä?

El Coyte
Vieras

#1164 Henkien taistelu

19.02.2011 18:51

Ei ole kovin mukavaa mainosta eläinsuojelutyölle riitely jota täällä kilvan harrastetaan. Ihan voi sielunsa silmillä nähdä lyhytfilmin, jossa on paksun hirttoköyden keskiosassa suuri rahasäkki ja hikinen porukka kiskomassa köyden kummastakin päästä.
Sanna Kaski
Vieras

#1165 Re: Henkien taistelu

19.02.2011 18:56

#1164: El Coyte - Henkien taistelu 

 samaa mieltä.. toinen osapuoli haluaisi käyttää rahat kissoihin ja toinen makuuttaa tilillä tai säätíöidä, jolloin voitaisiin taas kerran todeta että talous on tällä yhdistyksellä todella vakaalla pohjalla. Moni yhdistys kun taitaa elää kädestä suuhun koska rahoja käytetään siihen tarkoitukseen mitä varten yhdistys on perustettukin.

El coyte: olisiko sinulla mitään ehdotuksia mitä asialle voisi tehdä? siis riitelemättä. Olisin hyvin onnellinen muunlaisesta toimintatavasta ja ratkaisusta:):):)

Vieras
Vieras

#1166 Re: Re: Re: Muistio

19.02.2011 19:02

#1162: Vieras - Re: Re: Muistio

Ulkopuolisena minulla ei ole minkäänlaisia intohimoja opposition eikä "Terttu-jengin" mahdolliseen "diktatuuriin". Yleisellä tasolla puheenjohtaja on yhteiskunnallisesti palkittu ja näin myös arvostettu, pitkäaikainen pj ja perustajajäsen. Hänen ansioitaan ei voi väheksyä, vaikka tällä palstalla sellaisia mielipiteitä on valtaosa. Vihjailut "taloudellisiin väärinkäytöksiin, petokseen, solvaustaipumuksiin" ym. mitä niitä nyt onkaan esitetty, ovat raskaita syytöksiä ilman perusteita. Susan Ruusunen sai "huorittelijoiltaan" korvaukset ja huutelijat tuomittiin sakkoihin. Pj myös voisi perätä kunniaansa, onhan hänen urassaan suuremmasta kysymys kuin Ruususen "urasta". Yleisesti ottaen minua on aina iljettänyt  huonosti käyttäytyvä ja närkästelevä akkalauma.

Vieras
Vieras

#1167 Re: Re: Re: Re: Muistio

19.02.2011 19:06

#1166: Vieras - Re: Re: Re: Muistio 

 kyllä niitä perusteita riittää ja todisteita myös eli siitä ei huolta. en tiedä sitten onko Terttu muuttunut vuosien myötä vai miksi ongelmat kasautuneet tällä vuosituhannella?

Ulkopuolisuutta
Vieras

#1168 Re: Re: Re: Re: Muistio

19.02.2011 19:16

#1166: Vieras - Re: Re: Re: Muistio 

 

Yhteiskunnallisesti palkittu ei paljoa paina, jos ei osaa käyttäytyä sen mukaan tänään. Meidän arvo mitataan joka päivä uudestaan. Sun vaakakupissa ei paina esimerkiksi: Kiusaaminen ja parjaus (kirje) Sen maksatus jäsenistöllä ilman mitään päätöstä omavaltaisesti (kirje) Ihan nämä viimeisimmät mainittuna. Eivät ole menneet laitokselle, koska tietävät vastapuolen puhuvan vain tosiseikkoja. Ja toimivan oikein
Vieras
Vieras

#1169 Re: Re: Re: Re: Re: Muistio

19.02.2011 19:33

#1168: Ulkopuolisuutta - Re: Re: Re: Re: Muistio

Vihjailu tai uskottelu ei ole sama asia kuin perusteltu todiste. Silläpä täällä on vaikea löytää varsinaisia epäkohtia, kun niin moni tuntuu henkilökohtaisesti loukkaantuneena heittelevän syytöksiä julki. Opposition kirjaama muistio - miten se on voinut joutua "diktaattorin" käsiin ja edelleen jaeltavaksi? Varmasti sen julkitulo on kiusallista, koska siinä on mustaa valkoisella eli todiste selvästä myyräntyöstä. Mistä se oikein putkahti julkisuuteen?

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1170 Re: Re: Re: Salaseuroja on monenlaisia!

19.02.2011 19:55

#1159: Jaana Vuorenpää - Re: Re: Salaseuroja on monenlaisia! 

Unohtui vielä edellisestä, että TANSSIVIIHDE ilmestyy vain neljä kertaa vuodessa ELI talven nron jakelu on marraskuun puolivälistä helmikuun puolenväliin asti...JOTEN KYSEISEN NUMERON ON TARKOITUSKIN OLLA VIELÄ HELMIKUUN ALUSSA JAKELUSSA! ;D

MITÄ YRITYKSENI JULKAISEMAN LEHDEN ASIAT YLIPÄÄTÄÄN TÄHÄN KISSA-ASIAAN KUULUVAT?

Vieras
Vieras

#1171 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muistio

19.02.2011 20:07

Hyvä kysymys tuo, mistä muistio löysi tiensä hallituksen edustajille - voisiko olla niin, että kaikki ns. oppositiolaisetkaan eivät hyväksy tätä sotasuunnitelmaa? Sieltä se joka tapauksessa on vuotanut. Nyt miettimään, kuka joukossanne on Juudas!

 

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1172 Vielä kerran...

19.02.2011 20:10

Ei ole salaseuraa, eikä ole tehty myyräntyötä! Olemme pyrkineet oppositiossa nimenomaan tavoittamaan KKY:n jäsenistöä, mutta puheenjohtaja ja muu hallitus ovat tehneet sen erittäin vaikeaksi omilla mielivaltaisilla päätöksillään. Olennaista tietoa tilanteesta löytyy adressin aiemmista kirjoituksista! :)
Timo P.

#1173 Hämmentyneille ihmisille

19.02.2011 20:16

Yritän lyhyesti kertoa joitain asioita omalta kannaltani katsoen. Olen tähän asti ajatellut, että tällaisilla palstoilla se ei paljon kannata. Mutta varmaan moni lukija ihmettelee, mistä niissä "Peltoniemien nostamissa kanteissa" on oikein kyse.

Jotkut nimimerkit esittävät minun (ja vaimoni Pirjon) kanneasioista uskomattomia ja perättömiä väitteitä, joiden täytyy perustua johonkin. Koska ulkopuoliset eivät voi tietää asian yksityiskohtia, on perättömien tietojen täytynyt olla lähtöisin "vastapuolelta". Poislukien ne ihmiset, joille olen kertonut perusteluni. He ovatkin sitten "hyväksyneet" näkökantani. Siis eivät välttämättä ole samaa mieltä, mutta myöntäneet kansalaisen perusoikeuden puolustaa itseään.

Jotkut kirjoittajista tuntuvat pitävän vääränä sitä, että ihminen puolustaa omia perusoikeuksiaan, kuten vaikkapa sananvapauttaan ja yhdenvertaisuuttaan. Minä olen kuitenkin päättänyt puolustaa itseäni. Olen riitauttanut hallituksen minuun kohdistuneen päätöksen ja toimenpiteen sananvapauttani ja yhdenvertaisuuttani loukkaavana. Ja myös päätöksen tehneiden toimivallan ylittävinä.

Sellainen asia ei millään tavalla ymmärtääkseni moiti yhdistyksen toimintaa sinänsä. Tällä palstalla niin kuitenkin monet väittävät.

Ovatko väittäjät siis sitä mieltä, että jäsenellä, jonka perusoikeuksia loukataan, ei olekaan oikeutta puolustautua? Sellaisenko yhdistyksen kuvittelette toimivan tämän vuosituhannen demokratiassa nimeltään Suomi? Entäs jos tulevaisuudessa yhdistys toimisikin samalla tavalla juuri Sinua kohtaan? Tuntuisiko se silloinkin oikealta? Että esim. joku valtaapitävistä suuttuisikin Sinulle jostain syystä tänään ja yhdistys sitten huomenna tekisi Sinulle saman kuin minulle?

Ennen kuin kanteet pantiin vireille, oli päätökset tehneillä mahdollisuus perua kaikki. Harkinta-aikaakin oli ja vaihtoehto kerrottiin. Vain nuijankopautus ja asia olisi ollut poissa päiväjärjestyksestä. Se ei kuitenkaan sopinut heille, joten oikeutta piti rahvaan lähteä hakemaan.

Ja tässä sitä ollaan. Nyt rankaisijat ovat tuoneet asian julkisuuteen koko maan ihmeteltäväksi. Omalla henkilökohtaisella julkaisullaan. Tekemällä sisäisestä päätöksestään julkisen. Oikeusoppineet tietävät, mitä se merkitsee.

Siksi minua ei enää huoletakaan muuta kuin yksi asia: Se, että kaikki ne lukuisat ihmiset, joita julkaisun yksityisyyden ja kunnian loukkaukset koskevat, tekisivät tutkintapyynnöt.

Heitä on monta.

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1174 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muistio

19.02.2011 21:01

#1171: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muistio 

Meillä ei ole oikeastaan mitään syytä etsiä tätä ns. "juudasta", joka muistion on vuotanut, koska sillä ei ole mitään olennaista merkitystä toiminnallemme oppositiossa. Meillä ei ole yksinkertaisesti salattavaa ja haluamme keskittyä olennaiseen tehtäväämme KKY toiminnan elvyttämiseksi. 

Poliisi tulee kyllä tekemään sen meidän puolestamme ja ko. henkilökin saa asiasta lain asettaman rangaistuksen. 

 

Ei se niin mene
Vieras

#1175 Jo pomppas

19.02.2011 21:16

On täyttä utopiaa, että salakokouksen muistion antaminen jollekin ulkopuoliselle ihmiselle on asia, jota poliisi alkaisi tutkia. Ja mistä päätelmä että näitä "opetuslapsia" on vain yksi. Kiva muuten kun ihmiset pitää pakkasta netissä.