KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kirsi
Vieras

/ #1241 Tilannekatsaus

20.02.2011 17:22

Joulukuun 2010 alussa Terttu Kanervo tynkähallituksineen päätti hylätä kissat pakkaseen. Tämän takia perustettiin tämä adressi, jotta KISSAT palautuisivat KKY:n pääasiaksi.

Adressissa alkoi tulla esille kulisseissa vuosikausia jatkunut yleinen kiusaaminen ja jäsenten täsmällinen karkoitusoperaatio. Selvennyksen vuoksi: kaikki Terttu Kanervon kanssa kerrankin ääneen erimieltä olleet ovat joutuneet Tertun kuisaamisen kohteeksi.

Osa toisilleen tuntemattomista kiusatuista löysivät kohtalotovereita ja päättivät, että KKY:ssä ei enää ihmisten kiusaaminen saisi jatkua, vaan pitäisi muuttaa toiminta reiluksi, avoimeksi ja KISSAT KKY:n PÄÄASIAKSI. Heidät "ristittiin" adressissa oppositioksi.

Oppositio löysi joukostaan kokeneen kissarakkaan, rehdin ja luotettvan ihmisen, joka voisi KKY:hyn tuoda muutosta ja positiivisuutta. Tämä oli Pirjo Peltoniemi.

Pirjo Peltoniemi ilmoitti halukkuutensa puheenjohtajaehdokkaaksi ja kirjoitti jutun asiasta jäsenlehti Katti-Mattiin. Terttu Kanervo kieltäytyi julkaisemasta juttua, nimitti itse itsensä jäsenlehden päätoimittajaksi ja alkoi systemaattisesti joukkoineen liata Pirjon mainetta.

Oppositio vastasi puollustamalla Pirjoa ja perustamalla Pirjolle vaalisivun Fecebookkiin. Linkki: http://www.facebook.com/#!/pages/Pirjo-Peltoniemi-Kissojen-Katastrofiyhdistyksen-uudeksi-puheenjohtajaksi/152410671480931

Terttu Kanervo vastasi lähettämällä jokaiselle jäsenelle eli noin 750 hengelle postin välityksellä KKY:n rahoilla herjauskirjeen. Herjauskirje oli törkeä ja häpeällinen teko.

Julkisesti herjatut eli oppositio luonnollisesti loukkaantuivat ja purkivat tuntojaan täällä. Terttu joukkoineen jatkoi omaa haukkumakampanjaansa täällä.

Myönnettävä on, että loppuviikon aikana myös oppositioltakin unohtui se kaikkein tärkein eli KISSAT. Tästä pyydän anteeksi koko opposition puolesta!

Nyt oppositio on palauttanut arvojärjestyksensä eli OPPOSITION MIELESTÄ TÄRKEINTÄ ON KISSAT! Ja juurikin kissojen pelastamisen vuoksi tässä taistellaan. Tai joudutaan taistelemaan, koska Terttu Kanervo joukkoineen ei edelleenkään suostu puhumaan asioista.


Totuus herjauskirjeen väitteisiin löytyy Pirjo Peltonimen facebooksivulta:
http://www.facebook.com/#!/pages/Pirjo-Peltoniemi-Kissojen-Katastrofiyhdistyksen-uudeksi-puheenjohtajaksi/152410671480931