KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Vieras
Vieras

/ #1233 Re: Terttu puheenjohtajaksi 2011!

20.02.2011 16:16

#1229: Jäsen noin 20v - Terttu puheenjohtajaksi 2011!

"salaseuratyylistä toimintaa" Jospa vähän valaisisit mitä tämä konkreettisesti tarkoittaa? Kun suomessa on kokoontumisen vapaus, edelleenkin.

Mutta arvailen tässä ja vähän analysoin vastaustasi odotellessa.

Tarkoitatko tässä yhteydessä "salaseuralla" joukkoa ihmisiä jotka eivät ole ilmoittaneet pj,lle että kokoontuvat nyyttäreille kahvittelemaan ja keskustelemaan kissoista yhdessä, sekä mikä mieltä painaa ja huolettaa yms? Etkö itse koskaan osallistu vastaavaan kokoontumiseen? JOs niin ilmoititko siitä pj,lle?

Onko jossain KKY;ssä säädetty, että KAIKESTA kokoontumisesta ON ILMOITETTAVA pj,lle?? Onko pj se ylin valvovataho (isovelivalvoo) jonka on tiedettävä ihan kaikki mitä ihmiset tekevät?

Onko jokainen kky,tä vähänkin sivuava, kissoista ja kissatoiminnasta kiinnostunut ja siitä keskusteleva VELVOLLINEN raportoimaan pj,lle kaikista aikeistaan mm. esim. keskustelusta sokkarin kahviossa jonkun toisen kissoista kiinnostuneen kanssa, onko se salaseura?

Tähän käsitykseen kyllä pääsee kun lukee viestiäsi ajatuksella. Ja jos näin ajatellaan niin niitä salaseuroja  kyllä kokoontuu sitten ihan, joka puolella "missä kaksi tai kolme kokoontuu puhumaan kissoista" ja sitten tätä "salaseurailua" harrastaa kyllä itse pj,kin ja kannattajansa, mutta siitä en ole läheskään niin varma että he keskustelevat kissoista, pikemminkin puheenaiheena, taitaa olla raha joka täälläkin on moneenkertaan tuotu esille ja nyt myöskin se on esitetty keltaisessa lehdessä!

Ymmärrätkö miten naurettava on tuo väitteesi.

Hoet sitä samaa mantraa pj,n puolustukseksi mitä täällä on hoettu jo tuolta ketjun alkupäästä asti MUTTA mitään asiallista keskustelua teidän kanssa ei saa aikaiseksi.