KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Sanna Kaski

#1176 Re: Hämmentyneille ihmisille

19.02.2011 21:16

#1173: Timo Peltoniemi - Hämmentyneille ihmisille 

 Tutkintapyyntö on tehty. Ja totta tosiaan, ei siksi että meidän "huikea" suunnitelma pistettiin laajalla jakelulla jäsenistölle, vaan sen takia että koen yksityisyyttäni loukatun ja haluan tietää onko tässä tapahtunut rikos. Ei tiettyjen tahojen voi antaa käyttäytyä miten vaan ja lainvastaisesti kuin perunapellossa.

Ja tunnustan: kyllähän se harmittaa että porukassamme on "myyrä" (siis puhun omasta puolestani)... Toivottavasti tutkintapyyntö tuo varmuuden siitä kuka tämä henkilö on.

Sanna Kaski
Vieras

#1177 Re: Jo pomppas

19.02.2011 21:18

#1175: Ei se niin mene - Jo pomppas 

 Eiköhän poliisi sen päätä.


Vieras

#1178

19.02.2011 21:25

HYLÄTYT & KODITTOMAT KISSAT TARVITSEVAT APUASI! Pirkanmaalla toimiva Kissojen Katastrofiyhdistys eli KKY on auttanut 32 vuotta apua tarvitsevia kissoja pääsemään uuteen kotiin. Viime vuonna toimintaa alettiin kuitenkin... supistamaan. Me haluamme kehittää KKY:n toimintaa aktiivisemmaksi, avoimemmaksi sekä tietysti auttaa useampia kissoja kuin nyt. Jäseneksi liittymällä voit vaikuttaa satojen kissojen tulevaisuuteen. Uutena puheenjohtajaehdokkaana vuosikokouksessa 27.3 on PIRJO PELTONIEMI. Pirjo on 4 vuoden aikana KKY:ssä mm. hankkinut yksin yli 600 kissalle uuden kodin.

Lisätietoa kaikesta saat laittamalla yhteystietosi osoitteeseen kissojenystavat@luukku.com. Kissat kiittävät

Vieras

#1179 Yhdistyksen säännöt

19.02.2011 21:54

Mitä KKY:n yhdistyksen säännöt sanovat hallituksen toimivallasta jne? Yhdistyslaki antaa puitteet ja ohjeistaakin jonkin verran.Yhdistyksen säännöt ovat tarkemmin määritellyt ja niitä pitää tarvittaessa muuttaa, mutta se on pitkä prosessi ja hyväksyntä tapahtuu yhdistyksen vuosikokouksissa eli jäsenet siitäkin päättävät. Jos jäsenistö epäilee, että toimivaltaa on käytetty väärin tms., siitä on tehtävä jäsenaloite. Hallituksen on käsiteltävä se, ja tuotava vuosikokoukseen jäsenistön päätettäväksi. Jos istuva hallitus tekee toimivaltaansa kuuluvia päätöksiä, se ei ole laitonta, vaikka jäsenistö pitää sitä epäoikeudenmukaisena, epäeettisenä tms. Hallitusjäsenyys on luottamustoimi ja hallituksen jäsenet kantavat vastuun päätöksistä. Hallituksen jäsenyys on luottamustoimi. Hallitus pyrkii harmoniaan, yhteisymmärrykseen. Hallituksen jäsen voi jättää eriävän mielipiteen, mikäli päätös ei ole hänen perustellun mielipiteensä mukainen.

Timo Peltoniemelle kiitos esiintulosta. Kyse näyttäisi olevan yhden yksilön (jäsenen?) taisto yhdistystä vastaan. Asia on yksilötasolla? Syitä ei tarvitse julkisesti kertoa.
Sanna Kaski
Vieras

#1180 Re: Yhdistyksen säännöt

19.02.2011 22:21

#1179: - Yhdistyksen säännöt 

 Itse olen ymmärtänyt että juuri nämä päätökset että jäseniä ei oteta, puolivillejä ei enää oteta ja muut vastaavat ovat sen tason päätöksiä, jotka pitäisi hyväksyttää vuosikokouksessa (saatan olla väärässä). Mutta ainakin se että hallitus on kokoustanut infoamatta siitä kahta jäsentään ja tämä verotuksellinen näkökanta ovat selkeästi lakien ja säädösten vastaisia toimenpiteitä. Korjatkaa jos olen väärässä. Täytyykin tutkia tuo jäsenaloitemahdollisuus. Täytyy nyt varmaan alkaa perehtymään oikein urakalla yhdistyslakiin ja yhdistyksen sääntöihin. Jos on ristiriitaisuuksia näiden välillä niin eikös yhdistyslaki ole aina se yleislaki, joka ajaa yhdistyksen omien sääntöjen ohi?

Vieras
Vieras

#1181 Re: Re: Yhdistyksen säännöt

19.02.2011 22:35

#1180: Sanna Kaski - Re: Yhdistyksen säännöt

Hallitus päättää uusien jäsenten ottamisesta, ellei yhdistyksen säännöissä ole toisin mainittu. Hallitus voi myös erottaa jäsenen harkintansa mukaan, ellei jäsen täytä jäsenyydelle asetettuja ehtoja. Hallitus on toimielin, joka saa luottamuksen jäsenistöltä ja siten se on toimivaltainen. Se voi tehdä päätöksiä omalla toimikaudellaan. Yhdistyksen säännöissä saattaa olla maininta hallituksen kokouksen päätösvaltaisuudesta ja koollekutsumisesta. Tätä ei pidä sekoittaa ns. "epäviralliseen eri henkilöiden kokoontumiseen", jonka tekemät päätökset eivät kuitenkaan ole yhdistyslain mukaisia vaikka ko. kokoontuneet henkiöt olisivatkin hallituksen jäseniä. Verottaja ei voi puuttua yhdistyksen jäsenhankintaan tai -hankkimattomuuteen. Yhdistyksen kirjanpito on oltava oikein toimitettu, todennäköisesti myös tilintarkastus toimitetaan ja vastuuvapauden hallitukselle myöntää kokoontuva vuosikokous eli jäsenet.

No kyllä se niin menee
Vieras

#1182 Re: Jo pomppas

19.02.2011 22:43

#1175: Ei se niin mene - Jo pomppas

Kyllä se nyt niin vain menee. Tapaaminen oli keskustelu, missä selkeyden vuoksi pistettiin asioita paperille. Nämä keskustelut eivät sellaisenaan kuuluneet kenellekään muulle, koska niissä puhuttiin ihmisille aroista asioista, kuten kiusaamisesta ja herjaamisesta.

No sitten tämän yksityisen tapaamisen asiat päättää levittää koko KKY:n jäsenistölle yhdistyksen neljä jäsentä. Lisäksi he  laittavat mukaan saatekirjeen, missä herjaavat ja vääristelevät näiden ihmisten puhumia asioita. Muistion asiat eivät todellakaan ole kokonaisuudessaan noin. Lisäksi nämä neljä ihmistä erottivat ne asiayhteyksistä. Miksi? Tarkoituksenhakuisuuttaan ja siksi, etteivät tosiasiassa tiedä mistä puhuttiin. He eivät olleet läsnä! Mitä tämä asia heille edes kuuluu? Muistiossa ei sinänsä ole mitään salaista, mitä ei jo asioista selvää ottanut tiedä, mutta ei sen levittämiseen annettu lupaakaan. Eikä varsinkaan sen vääristelyyn!

Laki yksityisen elämän tiedon levittämisestä:

"Joka oikeudettomasti joukkotiedotusvälinettä käyttämällä tai muuten toimittamalla lukuisten ihmisten saataville esittää toisen yksityiselämästä tiedon, vihjauksen tai kuvan siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, on tuomittava yksityiselämää loukkaavasta tiedon levittämisestä sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi."

 

Kunnianloukkauksesta:

»Joka
1) esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, taikka
2) muuten kuin 1 kohdassa tarkoitetulla tavalla halventaa toista,
on tuomittava kunnianloukkauksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi.
Edellä 1 momentin 2 kohdassa tarkoitettuna kunnianloukkauksena ei pidetä arvostelua, joka kohdistuu toisen menettelyyn politiikassa, elinkeinoelämässä, julkisessa virassa tai tehtävässä, tieteessätaiteessa taikka näihin rinnastettavassa julkisessa toiminnassa ja joka ei selvästi ylitä sitä, mitä voidaan pitää hyväksyttävänä.
Kunnianloukkauksesta tuomitaan myös se, joka esittää kuolleesta henkilöstä valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan kärsimystä ihmiselle, jolle vainaja oli erityisen läheinen.»
(Rikoslain 24. luku, 9 §[1])

 

Onko näillä neljällä ihmisellä moraalista oikeutta jatkaa tehtävissään? Edellämainittuihin tekoihin tulee viranomainen varmasti ottamaan kantaa.

Vieras
Vieras

#1183 Re: Re: Jo pomppas

19.02.2011 23:24

#1182: No kyllä se niin menee - Re: Jo pomppas

NÄMÄ SAMAT ASIAT KOSKEVAT MYÖS TEITÄ. Kaipa sen ymmärrätte. Jos aiheetta levittelette epäluotettavia tietoja eteenpäin, vastaatte myös itse siitä.

Ikävää lukea syytöksiänne. Ihmetyttää miksei vastapuoli vienyt teitä oikeuteen vielä.

Mitä Muistionne levittämiseen tulee. Eivät kai he oleta sen olevan kovin puuteelinen? Kaipa Muistion pitäisi olla muistiinpanot tietystä kokoontumisesta, muistin virkistämiseksi kaikille osapuolille.

Jos myyrä on joukossanne, ei kai se teitä haittaa? Tehän nimenomaan kehoitatte äänittämään yhdistyksen kevätkokousta.

Teillä pitää olla todella vahvaa tietoa, jos eväätte vastuuvapauden tileissä.

Siksi ei olekaan kuka tahansa tilejä hoitanut, myös tilit tarkastetaan muualla.

töpöhäntä
Vieras

#1184 Re: Re: Jo pomppas

19.02.2011 23:30

#1182: No kyllä se niin menee - Re: Jo pomppas

Muistiota ei ole vääristelty, sillä se on liitetty jäsenkirjeeseen semmoisenaan. Sitä ei ole peukaloitu, ja jäsenellä sitä lukiessaan herää mieleen monta kysymystä kysymyksen jälkeen. Muistio ei itsessään kerro mitään sitä edeltävistä tapahtumista. Muistio vain osoittaa, että on joukko ihmisiä, jotka ryhtyvät taistoon keinoja kaihtamatta saadakseen: julkisuutta? puheenjohtajan vaihdoksen? evidenssiä vääryyksistä? syrjäyttääkseen puheenjohtajan? Kenties myös maksaakseen henkilökohtaisia kaunoja? Äänestäviä jäseniä ajatellen tämä on ihan kohtuullista tiedottamista ennen maaliskuun vuosikokousta. Onhan hyvä saada jotain ennakkotietoa näinkin riitaisesta tunnelmasta kissayhdistyksessä omaa äänestystä ajatellen.

Sanna Kaski
Vieras

#1185 Re: Re: Re: Jo pomppas

19.02.2011 23:43

#1183: Vieras - Re: Re: Jo pomppas 

 Kuule on vain yksi syy miksi ketään meistä ei ole viety vielä oikeuteen: me emme ole tehneet mitään väärää, mistä voisi syytteen nostaa. Tai yritettiinhän Peltoniemen Timoa kohtaan nostaa syyte, mutta se kaatui käsittääkseni omaan naurettavuuteensa.

Haluaisin nyt kysyä että mitkä levittämämme tiedot ovat epäluotettavia? Meistä nimellä kirjoittavista ei kukaan ole muistaakseni syyttänyt hallitusta rahojen väärinkäytöstä. En minä ainakaan. Toki jos tälläinen epäilys on herännyt meidän omassa sisäisessä kokouksessamme ja sen muistio on katsottu aiheelliseksi levittää koko jäsenistölle niin syy ei varmaan ole meidän. Ja jos täällä nimettömät tahot heittelevät kommenttejaan puolesta ja vastaan niin sillekään emme mitään voi.

Tottakai ainakin minua harmittaa jos joku meidän joukossamme tekeytyy hengenheimolaiseksi eikä sitä olekaan!

Ja kerro nyt tosiaan mitkä esim. minun kirjoittamistani asioista ovat epäluotettavia? Ne kaikki on tapahtunut. Eri asia on se onko rikottu lakeja ja pykäliä, sen selvittämistä jatketaan.

Vieras
Vieras

#1186 Re: Re: Re: Jo pomppas

19.02.2011 23:49

#1184: töpöhäntä - Re: Re: Jo pomppas 

 Muistiota ei tietenkään ole vääristelty, sehän olisi jo hullun hommaa! Niinkuin itse kirjoitit et tiedä mitään edeltävistä tapahtumista eli se on irroitettu täysin asiayhteydestään. Ja pieni korjaus: ei keinoja kaihtamatta, emme suunnittele mitään laitonta ja ainoa tarkoituksemme on saada KKY takaisin raiteilleen. Jos tutustuisit edes yhteen tai muutamaan meistä niin pääsisit toteamaan että täällä päässä ei olla muuta kuin eläimien asialla. Monet meistä jo useamman vuoden.

Ja kuten jo monesti todettu: olemme ryhtyneet taistoon saadaksemme puheenjohtajan vaihdettua.

Vieras
Vieras

#1187 Re: KISSAT

19.02.2011 23:55

#1143: Näin se vaan on. - KISSAT

Miten syytät Anneli Repoa Valkeakosken kissojen lahtauksesta?

Anneli Repo tekee KKY:n nimissä työtä sielläpäin yksin. Siksi hän joutuu kissoista valitsemaan parhaimmat yksilöt sijoitukseen. Yksin hän ei repeä joka paikkaan. Joten ikävä lopputulos on kissojen lopetus.

Joka ei todellakaan ole Revon päätös. Vain yksi henkilö ei kotonaan kykene valtavia kissalaumoja hoitaan.

Yhdistys yritti muutaman kerran saada Tampereelle ensikoteihin sijoitukseen juuri näitä kissoja. Yksikään ei ottanut vastaan, joten lopputulos on todella ikävä.

Valkeakosken kissoja ei ilmoitella missään kummemmin niin kadonneiksi, kuin löytyneiksikään. Tämä on suuri puute. Valistustyötä siellä tarvittaisiin todella paljon.

Tilanteesta ei voi vain yhtä henkilöä syyttää. Toki huomattavasti parempi vaihtoehto olisi aremmat piikittää, kuin nuo Valkeakosken kotikissat. Kunhan olisi paikat heille. Lakisääteinen aika on todella lyhyt aika reissaavalle kissalle.

Kissaystävä
Vieras

#1188 Re: Re: Re: Re: Jo pomppas

20.02.2011 00:02

#1186: Vieras - Re: Re: Re: Jo pomppas

Tämä on selkeää viestintää. Aletaan päästä ytimeen eli kissojen kohteluun. Uudelta hallitukselta ja sen puheenjohtajalta voidaan odottaa konkreettista toimintasuunnitelmaa ja -ohjelmaa, joilla pyritään ja päästään sen asettamiin tavoitteisiin. Onko niitä tavoitteita jo asetettu? Tuleeko villikissoista kiistakapula uudessakin hallituksessa? Hallituksen jäsenillä pitää olla yhteiskunnallista näkökulmaa sekä lainsäädännön tuntemusta. Tunteilla ei asioita edistetä.

Vieras
Vieras

#1189 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

20.02.2011 00:22

#1075: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

Olet aivan oikeassa. Omaa pesäänsä tässä Peltoniemet vain likaavat.

Mitä itse heistä henkilökohtaisesti tiedän, eivät kumpikaan sovellu uusiksi puheenjohtajiksi.

Puheenjohtajalta vaaditaan käytöstapoja. Hänhän edustaa koko yhdistystä.

Ei tarvitse kuin lukea yksi sivu näitä tekstejä, tietää aivan varmasti etteivät käytökseltään tuon tapaiset henkilöt ole edustuskelpoisia.

Sairasta touhua kokonaisuudessaan.

Kas kun ei oikeudessa vielä ole asiat menneet eteenpäin? Hoitaisivat hommat loppuun jos yleensä saavat vietyä oikeuteen asti syytöksensä.

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1190 Re: Re: KISSAT

20.02.2011 01:09

#1187: Vieras - Re: KISSAT 

Ymmärtääkseni Anneli Repo ei hyväksy näiden "puolivillien" kissojen ottamista yhdistykseen, jotka ovat täysin kehityskelpoisia villiintyneitä kesykissoja tai niiden jälkeläisiä, ja joita on yhdistyksessä iät ja ajat otettu talteen. Mitä näille kissoille nyt sitten tapahtuu, jos niitä ei kukaan ota talteen pakkasesta? NE KUOLEVAT SINNE! Tämän asian takia koko adressikin on alun perin perustettu. Kukaan ei tästä asiasta syytä vain Anneli Repoa, vaan tämä on ollut koko hallituksen päätös tai siis suurimman osan. Minusta päätös kuitenkin sotii aika pahasti yhdistyksen koko tarkoitusta vastaan ja olisi ylipäätäänkin vähintään vuosikokouksessa päätettävä asia, eikä vain hallituksen vallassa!

Kuulun ensikoteihin ja en ole kuullut tai nähnyt (tai en ainakaan muista) Annelin tarjonneen koskaan kenellekään kissojaan ensikotilaisten omassa sähköpostiryhmässä. Minulle hän laittoi kerran henkilökohtaista postia yhdestä kissasta ja jonka otin myös hoivaani, vaikka olin jo aivan ylikuormitettu kissoista. Kävin vielä itse hakemassa hoidokin Valkeakoskelta. Sulo kissa pääsikin hyvään uuteen kotiin ja elää onnellisena siellä tälläkin hetkellä. 

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1191 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

20.02.2011 01:22

#1189: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi! 

 Vieras ei taida tuntea Peltoniemiä sitten millään tavalla. Ja millähän te perustelette nämä väitteenne siitä, ettei Peltoniemistä kumpikaan sovellu uudeksi puheenjohtajaksi? Tunnen henkilökohtaisesti molemmat henkilöt ja voin sanoa, että tämän paremmin soveltuvaa ihmistä kuin Pirjo tai Timokaan, en tässä hetkessä tunne KKY:n puheenjohtajan tehtäviin.  Valitsimme kuitenkin Pirjon yksimielisesti keskuudestamme tehtävään ehdokkaaksi, vaikka hän sitä hieman vastustelikin ensin. Pirjon kriteereistä puheenjohtajana on edellä tuotu jo niin paljon esiin asiaa puoltavia faktoja, että en lähde niitä tässä enää toistamaan. Lisää  tietoja voi katsoa Pirjon vaalisvustolta tai kysyä omia kysymyksiään sivustolta, joka löytyy nimellä:

PIRJO PELTONIEMI KISSOJEN KATASTROFIYHDISTYKSEN UUDEKSI PUHEENJOHTAJAKSI

http://www.facebook.com/pages/Pirjo-Peltoniemi-Kissojen-Katastrofiyhdistyksen-uudeksi-puheenjohtajaksi/152410671480931

Sairaaksi touhuksi väittäisin enemmänkin nykyisen tynkähallituksen toimia. Kun olen kuullut ihmisten omakohtaisia kokemuksia tämän hallituksen toimista heitä kohtaan, olen voinut suorastaan pahoin.

AVOIN KESKUSTELUTILAISUUS TULOSSA

Meillä on suunnitelmissa järjestää myös avoin keskustelultilaisuus Pirjo Peltoniemen puheenjohtajaehdokkuuteen ja opposition toimintaan liittyen sekä valottaa samalla tulevaisuuden toimintasuunnitelmaamme yhdistyksen kehittämiseksi. Tilaisuus on mahdollisesti ensi kuussa vielä ennen vuosikokousta.

Jokainen joka haluaa tulla tutustumaan toimintaamme ja haluaa lisätietoja nenästä nenään, on tervetullut tilaisuuteen.  Tarkempia tietoja on tulossa hieman myöhemmin.

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1192 Re: Jo pomppas

20.02.2011 01:30

#1175: Ei se niin mene - Jo pomppas 

 Poliisi tehköön tutkinnan asiasta, mutta ainakin näillä alustavilla tiedon rikoskynnys olisi ylitetty selkeästi. On rikottu muistiossa esiin tulleiden ihmisten yksityisyyttä ja vielä herjaavassa sekä valheellisessa merkityksessä, kuten yllä jo mainittiin. Sen edestään löytää, jonka taakseen jättää!

Opetuslapsia voi olla toki kyllä enemmänkin. Mistä sitä kenenkään aivoituksia pystyy näkemään niin tarkasti. Tämä osoittaa lähinnä tynkähallituksen toimintatavan tason. He eivät pelaa avointa ja reilua peliä! En ole koskaan aiemmin ollut tällaisessa yhdistyksessä mukana, jossa toiminta olisi näin räikeästi jäseniä loukkaavaa ja aliarvioivaa sekä itse yhdistyksen perustarkoituksen vastaista.

Vieras
Vieras

#1193 Re: Henkien taistelu

20.02.2011 01:39

#1164: El Coyte - Henkien taistelu 

 El Coyte - entä ne kissat, jotka nyt jäävät ulos pakkaseen, kun yhdistyksen tynkähallitus on tehnyt mielivaltaisen päätöksen olla ottamatta puolivillejä kissoja?  Sinäkin näet tässä vain rahakysymyksen???? It makes me wonder... Ajatteleeko kukaan tynkähallituksessa siis enää itse kissoja?

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

20.02.2011 01:54


Todella järkyttynyt
Vieras

#1195 Vastuuvapaudesta

20.02.2011 10:21

Vuosikokouksen ei tarvitse myöntää hallitukselle vastuuvapautta. Mutta vaikka näin tapahtuisikin, rikosta se ei kumoa eikä poista. Rikokset jäävät olemaan, ja niihin tulee virkavalta puuttumaan.
Vieras
Vieras

#1196 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

20.02.2011 10:38

#1189: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

Älä huoli, kyllä viranomaiset hoitavat heille annetun tehtävän ja jos et tiedä niin suomen oikeuslaitos on aika hidas ja vie aikaa rikosilmoituksen tekemisestä käräjäoikeiden istuntoon. Kun siellä nyt varmaan monta muutakin asiaa prosessissa . Kärsivällisyyttä vaan odottamiseen.

Kehottaisin sinua olemaan varovainen siinä mitä sanot ihmisistä nimeltä mainiten täällä, pilkalliset ja ivalliset lausuntosi voivat osua omaan nilkkaasi.

Tässähän se kaikki olennainen
Vieras

#1197 Re: Tiedote jäsenille ?

20.02.2011 11:20

#974: Pirjo Peltoniemi - Tiedote jäsenille ?

Kertaus:

Sain tänään tiedotteen jossa Terttu Kanervo, Anneli Repo, Vadelma salo ja Eija Lehtimäki ovat allekirjoittaneet vääristellyn ja täynnä valheita olevan 2-sivuisen paperin.
Näin pitkälle he siis menevät ja vielä pidemmällekin. Katti-Matissa kuuluu olevan lisää valheita.
Kyllä ihmiset vaipuvat alas, kun pitää alkaa jäsenille kertoilemaan satuja.
No, kyllä ne takaisin tulevat jossain vaiheessa, paha saa palkkansa, sanotaan.

Satu kertoo, että olisin koko yhdistyksessä oloni ajan toiminut omavaltaisesti, ja vaikeuttanut hallituksen työskentelyä.?
Miten niin vaikeuttanut?
Onko vaikeuttamista se, että on omia mielipiteitä, vaikka niitä ei Terttu Kanervo aina hyväksynytkään. Useimmin muut olivat samaa mieltä kanssani, vaikka Terttu ei.
Hallituksen kokouksissa olen käynyt, kahta-kolmea lukuunottamatta. Moni muu on ollut pois paljon enemmän.

Miten niin omavaltaisesti?
Olenhan vain pyydystänyt kissoja kaiken vapaa-aikani ja hoitanut niitä kotonani niin paljon kun vähänkin olen kyennyt.
Mitä omavaltaista siinä on? Olen toiminut täysin toimintasuunnitelman mukaan enkä ole rikkonut mitään yhdistyksen sääntöjä.

Oriveden kissatilan hankinta oli hallituksen päätös ja lupasin hyvää hyvyyttäni hoitaa sen kissojen osalta itse, koska asun lähempänä. Etsimme vapaaehtoisia hoitajia tuuraamaan minua ja sainkin heitä toistakymmentä,Tampereelta asti, joista viisi.kuusi jo kävikin kissoja hoitamassa, silloin tällöin.
Ruton tulo oli odottamatonta ja toimitin kissat sieltä pois mahdollisimman pian.
Minua käskettiin siivoamaan tila, jotta virus saadaan tilasta pois.
En vain uskaltanut sitä tehdä, koska tarttumisvaara kotona oleviin pentuihin oli liian suuri.
Pyysin hallituksen muitakin jäseniä etsimään ulkopuolista siivoojaa, ettei rutto leviäisi muihinkaan ensikoteihin,
Nyt nämä neljä väittävät että annoin ongelmien kaatua hallituksen syliin. Voi rähmä.
Enkä ole syyttänyt ketään mistään, vaikka kirjeessä niin väitetään. Kerroin vain että ei tilan siivous ole yksin minun vastuullani, tila on KKY:n, ei minun omani.

Taas tuodaan esille myös eroni Sey:n eläinsuojeluvalvojan tehtävästä. Olen edelleenkin Sey:n jäsen, enkä ole rikkonut mitään Sey:n sääntöjä,ja hoidin kaikki Sey:n vaatimat toimetkin kiitettävästi.Mitään moitittavaa ei löytynyt tehtävästäni, jota tein melkein kaksi vuotta. Aikani ei riittänyt molempiin yhdistyksen töihin täysillä.

Puheenjohtajaehdokkaaksi päätin ryhtyä vasta sen jälkeen, kun tämä hallituksen neljä jäsentä alkoivat vähentää ja vaikeuttaa yhdistyksen toimintaa merkittävästi.

Puolivillien kissojen ottaminen talteen, päätettiin estää sijoittajilta.
Sihteeri erotettiin laittomasti
Fb sivut poistettiin
Neuvova puhelin poistettiin
Jäsenslinkki lopetettiin
Toimijoita siirrettiin sivuun torkeästi.
Jäsenrekisteriä ei pääse katsomaan
Jäsenten liittyminen estettiin ilman pätevää syytä
Katti-Mattiin ei saa kirjoittaa
Hallituksen jäsenelle ei näytetä edes pöytäkirjoja.
Terttu Kanervo päättää asioista omavaltaisesti, käsittelemättä asioita hallituksessa.
Kanervo vastailee töykeästi kissoista ilmoitajille ja ensikodeille.
Hallituksen neljä jäsentä on pitänyt puhelin-neuvottelun kertomatta siitä muille hallituksen jäsenille.
Lisäksi valehdellaan minun toiminnastani törkeästi.

Olemme pitäneet useiden huolestuneiden ihmisten kanssa keskustelutilaisuuden tilanteen arvioimiseksi ja siitä on nyt lainvastaisesti lähetetty kopio jäsenille.

Tässä syyt ja seuraukset pääpiirteittäin.

ei enää ikinä rahaa KKYhyn
Vieras

#1198 Eläinsuojelu

20.02.2011 11:24

Ei ihme ettei poliisi ehdi tekemään eläinsuojeluun tarkoitettua työtään kun täytyy kaikenmaailman tutkintapyyntöihin käyttää aikaansa!!!!!!!!!!! Käyttäkää nyt ihmiset järkeä, ja kehtaatte vielä kertoa olevanne eläinten asialla? Hävetkää, koko sakki.

Jos minä olisin tehnyt yhdistysoloaikanani tutkintäpyyntöjä joka kerta kun kunniaani n luokattu, en muuta olisi ehtinyt tekemäänkään. Suhteuttakaa asiat ja miettikään miksi KKY on olemassa.
Todella järkyttynyt
Vieras

#1199 Re: Eläinsuojelu

20.02.2011 11:32

#1198: ei enää ikinä rahaa KKYhyn - Eläinsuojelu

Ai että sinun mielestä vapaaehtoisten kuuluu vielä sietää ihan mitä vain eläinsuojelun takia? Jos niin on, kyllä loppuu hyvä tahto ja eläinsuojelijat Suomen maasta. Poliisin resurssit eivät valitettavasti ole meidän päänsärky.

Vieras
Vieras

#1200 Re: Eläinsuojelu

20.02.2011 11:35

#1198: ei enää ikinä rahaa KKYhyn - Eläinsuojelu

Sinulla on mitta täyttynyt, mutta se mitta on täyttynyt myös monella muulla SIKSI tutkintapyynnöt etc. Senhän sinä ymmärrät toki kun itselläsikin se mitta täyttyi niin, että kirjoitit tänne!

Nyt purat kiukkuasi tänne ja olet vihainen kun olet aikanasi niellyt monenmoista loukkaavaa, etkä ymmärtänyt puolustautua silloin kiusaajiasi vastaan?