KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Jaana Vuorenpää
Vieras

/ #1239 Kaikki kynnelle kykenevät vuosikokoukseen

20.02.2011 17:14

En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa, kun lukee näitä nykyistä hallitusta puolustavia kirjoituksia. Jokaisella on tosin oikeus ajatella tavallaan, mutta kannattaisi ehkä ottaa selvää hieman asioista, eikä uskoa aivan kaikkea mitä hallitus syytää. Eipä täällä kukaan hallitustapuolustava uskalla kirjoittaa edes nimellään...

Jos uusia ensikoteja tai muita toimijoita onkin muutama tullut mukaan, kyllä heillekin vielä selviää tämän yhdistyksen ongelmakohdat hyvin pian. Niin se selvisivät minullekin.

Oppositio ei ole mikään salaseura, vaikka hallitus on tehnyt kaikkensa estääkseen tiedottamisemme yhdistyksen jäsenille. Olemme avoimesti täällä adressissa, puheenjohtajaehdokkaallamme on avoin facebook-vaalisivu ja pidamme myös avoimen keskustelutilaisuuden vielä kaikille halukkaille ennen vuosikokousta, jossa Pirjo Peltoniemi ja muut oppostion edustajat olemme henkilökohtaisesti tavoitettavissa. Jos tällainen toiminta on jonkun mielestä salaista ja mafiamaista, niin ei sillekään sitten mitään voi.

Me teemme työtä kissojen hyväksi sydämellämme, avoimesti ja rehellisesti. Haluamme kehittää KKY:n toimintaa. Tulkaa kuuntelemaan suunnitelmiamme keskustelutilaisuuteen! Laitamme vielä lähipäivinä tarkempaa tietoa tilaisuudesta ja sen ajankohdasta.

Kenenkään ei ole pakko hyväksyä mitä vain hallituksen taholta, ja joka on jäsenille lähettämässä kirjelmässään kyllä paljastanut sen oman mielenlaatunsa ja tarkoitusperänsä.

Yhdistetään voimamme ja tehdään KKY:stä avoin ja kissaystävällinen eläinsuojeluyhdistys! Meillä on mahdollisuus muuttaa tilanne yhdistyksen vuosikokouksessa 27. maaliskuuta Kalevan Uimahalilla!