KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Ventovieras
Vieras

#1247 Re:

20.02.2011 17:43

Kehoitan toistamiseen

Hoitakaa te oppositiolaisetkin vain kissoja, k u n  o n  r a h a a  m i ll  ä  h o i t a a,  JOS kissoista välitätte. Ihmiskemiat sikseensä.

Kissoja ei pakkaseen tarvitse jättää, sillä joka näkee ulkona värisevän kissan, voi loukuttaa sen, mikäli ei anna kiinni ja auttamistahtoariittää.

Sitäpaitsi vapaana liikkuvat kissat kuuluu toimittaa löytöeläinkoteihin,eikä mihinkään kissayhdistykseen.

Mutta jos löytää / loukuttaa villikissaemon voi ottaa pennut talteen ja viedä halukkaalle kesytettäväksi. Sitä ei varmaankaan ole kielletty, mutta pitäkää epäkesyt pennut erillään kesyistä kissoista. Siinä se salaisuus. Tässä on vain alettu meluta tyhjästä, jotta saadaan propangandaa aikaan.

 

Vastaukset

Hyvin sanottu siellä!
Vieras

#1250 Re: Re:

2011-02-20 18:14:55

#1247: Ventovieras - Re: 

 

Hieno kehoitus! JOKAINEN tässä yhdistyksessä varmasti tekee niin. :-) Kyse onkin sitten kun niitä kissoja tulee koko ajan eteen ja ei kotiin mahdu tai halua ottaa. Yksin olisi ongelmissa. Silloin tarvitaan KKY:n ihmisiä. Eli meitä. Siksi yhdistyksen pitää pyrkiä "hoitelemaan" asian kunnolla. Ei tällä uudella linjauksella, jolloin jää suojattomia kissoja. Hyvä kannanotto. Ymmärtäisipä Kanervo myös ettei olla häntä vastaan vaan kissojen puolella.
Jaana Vuorenpää
Vieras

#1251 Re: Re:

2011-02-20 18:15:21

#1247: Ventovieras - Re: 

Kyllä me hoitaismme kissoja oppositiossa koko ajan, jos niitä vain saisi. Yhdistyksen sijoittajan työt ovat lähes jäissä tällä hetkellä, sillä pj Terttu Kanervo on nimittänyt itsensä kyseiseen tehtävään eikä hän ole kykenevä sitä toteuttamaan konkreettisesti. Kuka kissat  hakee ja loukuttaa, jos ensikotikaan ei ole siihen kykenevä. Aiemmin sijoittajana toimineet Annika ja Pirjo toivat kissat kotiin. Monellakaan ensikodilla ei ole nimittäin autoa. Kanervo laittelee lähinnä sähköpostilla tietoja kissoista, ja kyselee sitten viikkoja myöhemmin, ottikos joku sen ja sen kissan. Sijoittajalla on myös se vastuu huolehtia siitä, että kaikki yhdistykselle ilmoitetut kissat otetaan talteen.

Heh heh, vai propagandaa? Tuomme kyllä vain TOTUUTTA esille! ;) Minusta jäsenistöllä ja muillakin asioista kiinnostuneilla on oikeus kuulla TOTUUS tästä nykyisestä toiminnasta!