KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

asiaa seurannut ja huolestunut
Vieras

/ #515 Re: Re: Kuulin huhua

18.01.2011 17:09

#485: Vieras - Re: Kuulin huhua 

Maija toivoo että häntäkin hieman paneteltaisiin, mikä ettei?

Jos olet Maija kokenut 20 vuotta sitten karvaita kokemuksia vääränlaisesta ihmisestä. Olet surkeassa jamassa jos et ole vielä päässyt siitä yli. Sillä eihän kaikki kuitenkaan ole niitä Matti Toivosia.

Millä ihmeen syyllä sinä panettelet ihmisiä joista et tiedä mitään. Jos ystäväsi valehtelevat ja vääristelevät asioita, viisas ihminen ottaisi ensin selville pitääkö syytökset paikkaansa. 

Suurin osa uusista yhdistykseen tulevista jäsenistä on ehkä entisiä ja nykyisiä ensikoteja jotka Kanervo on itse valinnut ilmoittautuneista. Eikö Kanervon arvostelukyky ole riittävä?  Jos hän on kelpuuttanut heidät ensikodeiksi, työskentelemään kaikkein vaativammassa vapaaehtoistyössä, eli kissojen hoitamisessa. Niin miksi he eivät kelpaisi myös jäseniksi? Kerropa siihenkin hyvä neuvo.

Myöskään KKY:n varoja ei KUKAAN ole havittelemassa, siinäkin olet saanut vääristeltyä tietoa, tai vain luulotautisten luuloja.  Kissojahan nämä kaikki ihmiset vain haluavat hoitaa ja kunnolla. Raha on vain toiminnan edellytys ja roope ankkoja osaavat muutkin olla. Kukaan ei varmasti havittele sitä itselleen. Mutta kissoille kyllä.  Uuden yhdistyksen perustaminen on melko mahdoton ajatus, sen ymmärtää jokainen kissoja hoitanut ihminen. Kissojen kulut ovat niin suuret, että jo alkuvaíheessa uusi yhdistys olisi rahavaikeuksissa.

Tämän hetkinen osahallitus puheenjohtajineen, ei käytäydy normaalien yhdistysihmisten tavoin. Heillä ei ole lainkaan taitoa keskustella ensikotilaisten kanssa , eikä muuten muidenkaan ihmisten, Näin kerrotaan niiden ihmisten suulla jotka ovat Kanervolle soittaneet.

Jos nämä niin sanotut opposotiolaiset, ovat kokeneet asian olevan jo mahdoton, miksi ei tehdä niin kun muissakin hyvissä yhdistyksissä tehdään: vaihdetaan ne henkilöt pois hallituksesta joilla ei ole sosiaalisia taitoja kommunikoida muiden kanssa. Näin saadaan toimiva ja hyvähenkinen yhdistys jossa on mukava toimia.