KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Pirjo P
Vieras

/ #525 Vastaus"vieraalle"

19.01.2011 13:02

#520: Vieras - Re: Re: Kuulin huhua 

 Ihminen on juuri niin nuori kuinkä käyttäytyy. Ikä ei ole numeroista kiinni.

Miksi yhdistys on oikein perustettu jos jokaisen joka on erimieltä puheenjohtajan ja parin muun henkilön kanssa, pitäisi perustaa oma yhdistys. Suomen maa on muutenkin yhdistyksiä täynnä ja mitä enemmän niitä on sitä vaikeampi on ihmisten löytää oikea kanava mistä apua saa.

Yhdistykset eivät ole kenenkään omaisuutta, eikä niissä voi käyttäytyä diktaattorimaisesti. Jos ei johto osaa olla demokraattinen muiden toimijoidensa kanssa , se ei ole oikeutettu toimimaan johdossa. Vaikka aikoinaan paljon töitä tehnyt "mummolauma" pitää itseään korvaamattomina, ei asia ole niin yksinkertainen. Aina pitää ottaa huomioon, milloin on aika vaihtaa uusiin ihmisiin. Järkevästi toimiva hallitus näkee, milloin vanhojen aikojen muistelusta, alkaa olla jo haittaa yhdistykselle

Kun yhteistyö ei enää suju vuosikausiin muiden toimijoiden kanssa sopuisasti, on vika johdossa. Yhdistys kuuluu meille kaikille ei vain niille kauan toimineille. Tätä tuntuu olevan vaikea ymmärtää. 

TE ETTE SIIS OLE YHDISTYKSEN OMISTAJIA. Vaikka sen olettekin kauan sitten perustaneet. Muitakin yhdistyksiä on perustettu kauan sitten, mutta niissä on johto vaihtunut moneen kertaan ja yhdistyksen sisällä toimitaan huomattavasti paremmin kun KKY:ssä.

Kirjoittaja on jäänyt varkauksia pelkäävän loukkuun." Kaikki mitä tehdään, on rahanhimoa." Ikääntyvillä ihmisillä on todettu tätä vaivaa. Mutta rahat eivät ole toisille niin tärkeitä, kun niiden anastamista pelkäävälle kirjoittajalle.  Nehän eivät kuitenkaan ole hänenkään rahojaan. Vai ovatko?