KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Vieras
Vieras

#601 Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan

29.01.2011 12:32

#585: Terttu Kanervo - Re: Terttua EI yhdistystä vastaan 

Kumma juttu, että kolme hallituksen jäsentä käy poliisia kiusaamassa turhilla jutuillaan ja sitten vielä vääristellään muitakin asioita.

Peltoniemet ja Fabritius EIVÄT ole syyttäneet YHDISTYSTÄ vaan niitä viittä hallituksen silloista jäsentä ,jotka ovat tehneet surkeita päätöksiä. Syy ei siis ole yhdistyksen vaan henkilöiden.

Miten on mahdollista että nämä viisi hallituksen jäsentä, saavat edes toimia enää hallituksessa, koska heitä vastaan on nostettu syyte.?  He ovat tehneet jonkun virheen jonka suuruuden ratkaisee tuomari. Heidät olisi pitänyt poistaa toiminnasta oikeudenkäynnin ajaksi. Jos heidät todetaankin syyllisiksi, on rikolliset saaneet toimia yhdistyksen hallinnossa.! !

Yhdistyksissä on hieman eri säänöt mitä Kanervo luulee. EI SANANVALTAA MITATA AJALLA, kuinka kauan on olut jäsenenä tai toiminut yhdistyksessä. Vaan sillä kuinka  HYVIN  toimii ja paljonko kissoja pystyy auttamaan.

Kanervon yli 30v ajalla ei ole enää pitkään aikaan ollut mitään merkitystä, koska hän toimii enää vain oman asemansa vuoksi, ei kissojen.

Asiakirjat nähnyt
Vieras

#602 Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan

29.01.2011 13:11

#585: Terttu Kanervo - Re: Terttua EI yhdistystä vastaan 

Miten onnistut tämänkin asian kääntämään päässäsi tälläiseksi?

Katso paperia minkä poliisilaitoksella olet allekirjoittanut. Olette Salo, Lehtimäki ja sinä ASIANOMISTAJIA tutkintapyynnössä. Olette tehneet pyynnöön tutkia kirjoitukset ja Peltoniemen sähköpostit, koska ne ovat TEITÄ häirinneet. Selostuksessa ei mainita kuin se, että te toimitte KKY:ssä. Poliisi tutki asian ja totesi, että kirjoitukset tässä adressissa ja T. Peltoniemen kysymykset teille olivat täysin normaalia toimintaa yhdistyksessä ja yksilöiden ilmaisun vapautta.

Kanne jonkun ihmisten tekemistä päätöksistä EI ole hyökkäys yhdistystä vastaan. Se on ainoastaan viimeinen keino antaa jonkun järjellisen ihmisen (käräjäoikeuden) puolustaa ihmisisten oikeuksia teidän yksinvaltaisten ihmisarvoa ja älykkyyttä loukkaavien päätösten edessä. Sekä ennen kaikkea saada teidän järjettömiin päätöksiin korjaus. 

 

Koska nyt olette tulkinneet, että tämä kanne asia on jotenkin hyökkäystä, niin ottakaa ne vainoharhaisuuden haituvat sieltä päästä pois. JOKAISELLA on oikeus hakea oikeutta. Se ei ole hyökkäämistä. Kai sinä sen verran tajuat, että näillä mielipiteilläsi ja toimillasi olet itse hyökkääjä? Olet lamaannuttanut yhdistyksen toiminnan kodittomien kissojen parissa täysin laittamalla jäähylle kissojen sijoittajat. Sinun toiminta sijoittajina tässä välissä on ollut ala-arvoista. Onko sijoittajaksi sopiva ihminen, joka ei voi hakea kissoja, ottaa niitä kotiinsa tai tunne ensikoti kenttää.

Koska halusit kostaa Annikalle ja Pirjolle heidän oikeudenhakunsa otit heiltä pois sen mistä he nauttivat eniten ja mikä on tämän yhdistyksen ydintarkoituksia. PELASTAA KISSOJA. Ilmoitit etteivät he voi olla sijoittajina, koska jostain aivan toisesta syystä hakevat oikeuksiaan. Onko tämä sinusta reilua? Onko tämä sinusta oikein ja hyväksi yhdistykselle? 

 

Ymmärrätkö seuraavat käsitteet?

ASIANOMISTAJA (olette te tuossa perättömässä poliisitutkintapyynnössä)

OMIEN JA KISSOJEN OIKEUKSIEN PUOLUSTAMINEN (ei ole sama asia kuin hyökkäys)

ILMAISUNVAPAUS (jäsenillä on oikeus sanoa mielipiteensä, vaikka se ei olisi puheenjohtaja mieleen. Jos tulee sinun mielestäsi vääriä mielipiteitä sinun keinosi on: Jakaa varoituksia (näitä ei yhdistyslaki tunne), sulkea koko keskustelufoorumi ja poistaa postituslistalta)

TASA-ARVO (jokaisella jäsenellä on lain suomat oikeudet toimia samalla tavalla yhdistyksessä ja vaikuttaa sen linjauksiin ja päämääriin. Heidän ei tarvitse sen takia perustaa uutta yhdistystä. HE OVAT TASA-ARVOISIA JÄSENIÄ)

 

TOIMINNASSA MUKANA OLEVAT (Yhdistyksen ympärillä on monia muun muassa ensikoteja, jotka toimivat pyyteettömästi yhdistyksen hyväksi, mutta eivät ole olleet jäseniä. Jäsenmaksuun menevät rahat he ovat laittaneet kissojen hyväksi. Ostaneet mahdollisesti parempaa ruokaa tai uuden sohvan hoitokissan tuhoaman tilalle. SINUN linjauksesi vaikuttavat näihin koteihin ja he haluavat nyt puolustaa rakasta harrastustaan. Itse olen tälläinen ensikotilainen. Olet estänyt heidän liittymisensä yhdistykseen ja vaikuttamisensa täysvertaisina jäseninä, vaikka ovat tehneet hurjasti kissojen hyväksi. ONKO SE OIKEIN?

 

Mieti nyt oikein lujasti ja ajan kanssa:

Miten viime aikaiset toimesi ovat olleet hyväksi kissoille ja yhdistykselle..

Älä vie yhdistyksen mainetta enempää alaspäin. Pitäisikö puheenjohtajan yhdistää vai ajaa ihmisiä pois toiminnasta. 

 

Vieras
Vieras

#603 Re: Terttu ja Facebook

29.01.2011 13:23

#545: Jäsen - Terttu ja Facebook 

Entä miksi neuvova puhelin lakkautettiin,vaikka sille oli tarvetta ja kaikenlisäksi oli ilmainen yhdistykselle??Siksikö,että Pirjo Peltoniemi mm. piti sitä?!

Vieras
Vieras

#604 Re: Re: Kanervolle

29.01.2011 13:28

#586: Terttu Kanervo - Re: Kanervolle 

"Minun virheeni varmaankin oli, että aikanaan lähdin pelastamaan kissoja ja perustamaan yhdistystä."

Olet ihan itse paljastanut oman hyvyytesi ja pahuutesi, että ihan turha on täällä yrittää kerätä säälipisteitä ja vetää marttyyrin viittaa ylle.

Niin, aikanaan varmaan pelastitkin kissoja mutta nykyisellä toiminnallasi, kukkoilulla ja korskeudella yrität pelastaa vain oman valtasi ja asemasi, joka nyt horjuu todella pahasti johtuen itsestäsi  ja toivottavasti valta-asemasi romahtaa. Tällä samaisella toiminnallasi myös yrität repiä nyt tämän perustamasi yhdistyksen hajalle ikään kuin omistajan oikeudella. Ikävä kyllä sinun omistajuutesi loppui sinä päivänä kun rekisteröit yhdistyksen.

Et enää puhu kissoista etkä niiden pelastamisesta, etkä myöskään siitä miten kehittäisit toimintaa niin, että riidat loppuisivat ja energia kohdistuisi varsinaiseen työhön, kissoihin sillä sarkaa riittää vapaaehtoisillekin viranomaisten vastuusta huolimatta...Ai niin olihan sinulla lääke siihen; savustat erimieliset ulos ja haukut perään.

Historia jo osoittaa, että rappioituneet hallitukset ja vallat ovat romahtaneet ihan oman toimintansa johdosta, koska he ovat ylpistyneet, tulleet sokeiksi ja ovat pitäneet KAIKKEA mädännäistä ja väärää tekemäänsä oikeutettuna.

Tässä vain odotellaan kun ryminä alkaa kuulua.......

 

Kirsi
Vieras

#605 Re: Re: Re: Kanervolle

29.01.2011 13:35

#587: Terttu Kanervo - Re: Re: Kanervolle 

 Tertun kirjoittamaa: "Tässä yhdistyksessä toimitaan näiden periaatteiden ja sääntöjen mukaan." Missäs kohtaan säännöissä sanotaan, että periaatteisiin kuuluu, että kaiken päättää puheenjohtaja ja kaikki valta on hänellä? Ymmärräthän sinä Terttu, että lain mukaan valta on jäsenillä, ei puheenjohtajalla?

Eli jos haluan ajatella itse omilla aivoillani, en sovi yhdistykseen? Saatika sitten jos vielä uskaltaisin ääneen sanoa ajatukseni... Sitten kyllä rikon yhdityksen periaatteita ja sääntöjä. Ja nimun pitää siis perustaa ihan iki oma yhdistys, jos haluan ajatella itse omilla aivoillani ja vielä joskus oikein puhuakkin?

Hmmmm.... kuullostaapa tutulta... Ihan kuin olisin joskus koulussa kuulut puhuttavan, että jotkut muutkaan eivät saaneet lupaa ajatella itse.... Ai niin niitähän olivat orjat! Orjillakin oli myös tasan kaksi vaihtoehtoa, et ajattele itse, tai jos ajattelet, niin sinut hirtetään.

Mitäs sitten tapahtuikaan.... Hmmmm..... Muistellaanpa lisää.... Ai niin, lopulta jotkut päättivät, että nyt loppuu tälläinen touhu ja orjat vapautettiin sodan avulla. Tosin jotkut orjista olivat jo vuosikymmenten aikana niin tottuneet palvomaan isäntäänsä, etteivät halunneet saada vapautta, eivätkä enää edes osanneet ajatella itse. Onneksi suurin osa oli kuitenkin haaveillut vapaudesta ja saivat taas luvan ajatella itse. Vapautuneet orjat eivät perustelleet omia juttujaan, vaan kantoivat oman kortensa kekoon saman yhteiskunnan puolesta, kuin heidän aikaisemmat isäntänsäkkin. Ja näin syntyi maailman vaikutusvaltaisin valtio.

Eikös meidänkin kannattaisi yhdistää voimamme ja kantaa kaikkien korret samaan kekoon. Eli tässä tapauksessa KISSOJEN HYVÄKSI. Yhdessä pystymme laajentamaan KKY:n toimintaa ja pelastamaan vielä enemmän kissoja.

Lopetetaan rasistisuus yhdistyksen sisällä ja toimitaan yhdessä samaan suuntaan, mutta kukin omilla aivoillaa ajatellen!! Eri näkemykset asioista ovat rikkaus yhdistyksessä, eikä mikää harmonian rikkoja!!

 

Asiakirjat nähnyt
Vieras

#606 Re: Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan

29.01.2011 13:37

#602: Asiakirjat nähnyt - Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan 

Lisäisin vielä sen, että kun sinua tämä kanne niin kovasti Kanervoa ärsyttää. ENNEN sitä tekijät pyysivät vain kolmea asiaa. 

-Kissojen pelastamislinjaus harkitaan koko jäsenistön kesken, eikä vain hallituksen pienessä piirissä

-Annetut varoitukset, joita yhdistyslaki ei tunne, perutaan.

-Olisitte suostunut juttelemaan Annikan kanssa erottamispäätöksestä samassa pöydässä. Varsinkin, kun Kanervo tiesi varsin hyvin sitä kysyttyään, että Annika ei ollut halunnut erota hallituksesta.

USKOMATTOMINTA on, että ette voineet edes tuota viimeistä tehdä. Siis täysin käsittämätöntä toimintaa vastuullisessa asemassa olevalta AIKUISELTA ihmiseltä.  Ette halunneet kasvotusten perustella mitään. Annika ei saanut mitään kunnollista vastausta. Ainoastaan ilkeitä viestejä. Erottamispäätös tuli kummasti HETI sen perään, kun Annika oli tuonut ilmi, että häntä peloiteltiin KKY:n valvontaelimellä, jolla on lopullinen valta, jos kyselee vielä vaikeita omalla nimellään... SE on syy miksi tässäkin adressissa on niin monta nimimerkkiä. ME pelkäämme kostoa, jos Terttu saa jatkaa. Ei paljoa eroa Pohjois-Afrikan tämän hetkisistä tapahtumista. Tai Pohjois-Koreasta. Sijoittajatoiminnasta hyllytyksestä kertoi puolestaan TALOUDENHOITAJA. Olen nolostunut Puheenjohtajan puolesta.

Näistä faktoista Kanervon on todella vaikea kiemurrella. Jokaisen, joka tuntee sympatiaa Kanervon puolelle, kannattaa kysellä toiselta osapuolelta miten asiat ovat oikeasti edenneet. Tämä siksi, että on tullut ilmi, ettei edes muut hallituksen jäsenet tunne kaikkia asian faktoja.

Itse tunnen sääliä siitä, että joku on niin omien saavutuksiensa sokaisema, ettei muut vain voi olla oikeassa. Yritän kovasti ymmärtää miten hyvässä maineessa ollut ihminen paljastuu tälläiseksi. Hyvän maineen olisikin voinut säilyttää toimimalla kuten kunnon puheenjohtaja tekee. Kuuntelee jäseniä. Ei olisi ollut vaikeaa ja mitään tälläistä ei ikinä olisi tullut.

 

Vieras
Vieras

#607 Re: Re: Kanervolle

29.01.2011 13:51

#586: Terttu Kanervo - Re: Kanervolle 

 Terttu hei, nyt sun kirjotukset alkaa jo kuullostaa niin ihmeellisiltä, että oikeasti alkaa jo pelottaa.

Et enää ollenkaan puhu kissojen parhaasta, etkä siitä, että mitä puheenjohtajana olisit valmis tekemään kissojen hyväksi jatkossa. Ainoastaan muistelet niitä aikoja, kun 70-luvulla pelastelit kissoja.

Tää ei oo mikää loukkaus, mutta mun oma mummi muisteli kanssa jotain vanhoja aikoja, kun oli vanhuudenhöperö. Mummi tais tuolloin olla muistaakseni suunnilleen 70 vuotias. Mummi muisteli samanlailla jotain 20-30 vuotta vanhoja asioita, muttei puhunut mitään tulevaisuuden suunnitelmistaan. Ihan terve päästään mummi oli, niinkuin varmaa olet sinäkin. Mummi vaan oli vanhuuden höperö.

Mummia jostain syystä myös pelotti asioista luopuminen. Esimerkiksi itse kaupassa käyminen. Kyllähän mummi pysty käymään kaupassa, mutta siinä meni todella paljon aikaa ja aina unohtui ostaa muutamia tavaroita, vaikka kauppalista mukana olikin ja siitä oli unohtuneet asiat viivattu yli. Saman lailla sua Terttu tuntuu pelottavan puheenjohtajan paikasta luapuminen?

Terttu sanon nyt sulle saman, minkä sanoin omalla mummilleni: Et sää oikeesti mitään menetä, jos annat nuorempien hoitaa hommat. Oot eläny hyvän elämän ja tehnyt paljon töitä. Ei sun enää kuulukkaan jaksaa tehdä eikä muistaa samoja asioita kun 40-vuotiaana. Maailma on pullollaan 40-vuotiaita, antaa niitten tehdä 40-vuotiaitten työt.

 

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

29.01.2011 13:52


Vieras
Vieras

#609 Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan

29.01.2011 15:37

#585: Terttu Kanervo - Re: Terttua EI yhdistystä vastaan 

Terttu Kanervo sanoo kommentissaan näin:

"Me kolme hallituksen jäsentä kävimme poliisilaitoksella edustamassa yhdistystä, emme yksityisinä henkilöinä, koska yhdistystä on syytetty..."

Eikö yhdistys ole yhtäkuin jäsenistö?  Nyt hän piiloutuukin yhdistyksen selän taa ja syyttää yhdistystä omista mokistaan, siis syyttää jäsenistöä tekemistää virheistä!

Yhdistyksen toiminnastaan saamat kiitokset  hän kyllä omii itselleen ja katsoo ne omiksi ansioikseen mutta nyt kun pitäisi alkaa vastaamaan omiin mokiinsa niin nyt ne yhtäkkiä onkin jonkun muun=yhdistyksen=jäsenistön tekemiä, ei hänen.

Aika raukkamaista.

Toiminnassa mukana toistaiseksi
Vieras

#610 Säälittää

29.01.2011 18:44

Koska en ole tuntenut ketään tässä keskustelussa esiintyneistä henkilökohtaisesti, olen pyrkinyt antamaan kaikille mahdollisuuden puolustaa itseään asiallisilla ja perustelluilla vastauksilla kysymyksiin.

Jostain syystä rouva puheenjohtaja (ja samanmieliset) eivät kykene vastaamaan asiallisesti, saati totuudenmukaisesti toisin kuin parjatuu "oppositio". Mistä tämä kertoo?

Eikö kissoilla ole lainkaan väliä kun Terttu ajat toimintaa alas? Vastapuolen argumenteissa kissojen paras toistuu kyllä, mutta sinun kommenteissasi on kissojen hyvä kadonnut ajat sitten.

Yhdistyksen maine on vielä puhdistettavissa, onko omasi?
Sanna
Vieras

#611 Re: Terttu Kanervolle kysymys

29.01.2011 19:06

#598: Jäsen - Terttu Kanervolle kysymys 

 Terttu vastasi minulle henkilökohtaisesti meilillä samaan kysymykseen että uusia jäseniä ei oteta koska nyt on vireillä nämä kanteet Pirjon ja Annikan osalta.....

Vieras
Vieras

#612 Re: Re: Terttu Kanervolle kysymys

29.01.2011 19:22

#611: Sanna - Re: Terttu Kanervolle kysymys 

No mitä ihmettä ne kanteet liittyy uusien jäsenien liittymiseen?!? Millä perusteella? Miten ne muka liittyy toisiinsa? Kyllä on hätäisiä ja vallan merkillisiä päättömiä päätöksiä.

Kyllähän asia on niin, että pj ei halua että toisinajattelijat liittyvät jäseneksi ja että näin heidän tulonsa vuosikokoukseen voidaan estää. Jo on epätoivoista touhua pj,ltä ja hän pelkää ihan tosissaan että joutuu syrjäytetyksi ja ihan aiheesta!!

Näin hän saa taas järjestettyä itselleen vain oman kannattajajoukkonsa vuosikokoukseen ja näin saa myös oman jatkonsa pj,nä... VOI MITEN LÄPINÄKYVÄÄ JA SÄÄLITTÄVÄÄ TOUHUA!!! Kyllä hän on jo kasvonsa ja arvokkuutensa, mikä pahinta myös uskottavuutensa menettänyt näillä juonitteluillaan ja kepuloinneillaan.

Pitkäaikainen jäsen
Vieras

#613 Re: Re: Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan

29.01.2011 19:24

#606: Asiakirjat nähnyt - Re: Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan 

 Mikä KKY:n valvontaelin, jolla on lopullinen valta? Valtaa käyttää yhdistyksissä jäsenistön valitsema hallitus.

Vieras
Vieras

#614 Re: Re: Re: Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan

29.01.2011 20:25

#613: Pitkäaikainen jäsen - Re: Re: Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan 

Jaa niin, että lopullinen valta, mielivaltaankin on sitten valtuudet vai? Erottaa hallituksen jäsen tosta noin vain, kun mielipiteet ei miellytä? Kuten käy ilmi kommentista 606# ja on tullut esille täällä aiemminkin. Ei tuossa kyllä toimittu minkään sääntöjen eikä sopivaisuuden mukaan vaan siinä toteutettiin ainoastaan mielivaltaa ja omankädenoikeutta.

Villiä on meno tynkähallituksessa ja säännöt kuin villin lännen kylässä jossa ei ole seriffiä. Siksipä pitääkin saada uusi hallitus ja pj että alkaisi sääntöjen ja ideologian mukainen, aktiiveja arvostava ja kissaystävällinen toiminta.

Asiakirjat nähnyt
Vieras

#615 Re: Re: Re: Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan

29.01.2011 20:53

#613: Pitkäaikainen jäsen - Re: Re: Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan 

Valvontaelimellä viittaan paperiin, mikä liitettiin Fabritiukselle osoitettuun kirjeeseen. Kirjeen oli lähettänyt eräs hallituksen jäsen, jonka puhelinnumeroa ja osoitetta ei ole mahdollista saada. Kirjeen mukana oli joukko kopioita artikkeleista, joissa kerrottiin Kanervon menestyksekkäästä toiminnasta kauan aikaa sitten. 

 

Sitten oli tämä valvontaelin lappu. Se oli osittainen kopio, eli ei edes kokonaisuus. Annikalle osoitettu osuus lihavoituna.

"

YIIDISTYKSEN  YLIMÄÄRÄISEN VUOSIKOKOUKSEN

PUHEENJOHTAJALLE LUETAVAKSI KOKOUKSESSA 13.5.2006

UUDISTUS PYKÄLÄÄN 4 HALLlTUS

Yhdistyksen perustajana vaadin yllämainitun uudistuksen alla mainitussa muodossa

Määrätään valvova elin:

Perustajajäsen Terttu Kanervo

3 Henkilöä ns. toimivina pitkäaikaisjäseninä

2 henkilöä varalle, jos joku lakkaa toimimasta

 

KKY:n perustajajäsenellä ja viidellä KKY Ry:n pitkäaikaisjäsenellä, jotka ovat olleet yhdistyksessä vähintään 15-20 vuotta, on oikeudet toimia KKY Ry:ssä, jos tilanteet sitä vaativat. Pitkäaikaisjäsenistä 2 toimii varajäseninä.

 

Pitkäaikaisjäsenten tulee noudattaa KKY Ry:n perusperiaatteita (pykälä 2) ja KKY ryn sääntöjä. Muussa tapauksessa heidät voidaan erottaa tehtävistään.

Pitkäaikaisjäsenet ovat tehtävissään määräämättömän ajan tai niin kauan, kunnes itse luopuvat tehtävästään. Pitkäaikaisjäsenten tulee valvoa KKY ry:n toimintaperiaatteiden, perusperiaatteiden ja voimassa olevan yhdistyslain toteutumista.

Pitkäaikaisjäsenten luovuttua tehtävästä, hänen tilalleen voidaan valita varajäsen tai sopivaksi katsottu KKY ry:n pitkäaikaisjäsen.

Valinnan suorittavat perustajajäsen ja pitkäaikaisjäsenet keskenään silloisista ehdokkaista.

 

KKY ry:n perustajajäsenellä ja kolmella pitkäaikaisjäsenellä on oikeus erottaa KKY ry:n toiminnasta sellainen jäsen, joka toiminnallaan vaikeuttaa tai hankaloittaa KKY ry:n toimintaa niin taloudellisesti kuin muista syistä.

 

KKY ry:n perustajajäsenellä ja kolmella pitkäaikaisjäsenellä on oikeus puuttua senhetkisen KKY ry:n puheenjohtajan ja hallituksen toimintaan silloin, kun toiminta ei vastaa KKY ry:n perusperiaatteiden mukaista toimintaa ja myös ja myös edellä mainituista syistä. Heillä on oikeus yhdessä erottaa henkilö tehtävistään tai KKY ry:stä kokonaan

KKY ry:n puheenjohtajalla tai hallituksella on velvollisuus ilmoittaa ja tiedoittaa asioista KKY ry:n perustajajäsenelle ja kolmelle pitkäaikaisjäsenelle koskien kokouksia, toiminnan muutoksia, linjauksia, ristiriitatilannetta, taloudellisia muutoksia ja asioita jne. KKY ry:n perustajajäsenellä ja pitkäaikaisjäsenillä on oikeus osallistua kaikkiin kokouksiin ja tapahtumiin KKY ry:ssä

 

Perustajajäsen Terttu Kanervon lisäksi seuraavat pitkäaikaisjäsenet ovat suostuneet tehtävään:

(jätän kertomatta)

Varalla: (jätän kertomatta)

Tampereella 13.5.2006

Terttu Kanervo

"

 

Kyseinen hallituksen jäsen siis oli 2010 kesällä siinä luulossa, että kyseinen valvontaelin on olemassa ja halusi peloitella sillä Fabritiusta, jotta hän ei kyseenalaistaisi hallituksen päätöksiä,joita oltiin tekemässä. Millään muulla syyllä ei voida perustella, että hän oli lapun kopioinut kirjeeseen, jonka lähetti Fabritiukselle. Kanervo väitti että se oli vahinko. Lukekaa siis vain tuo korostettu osa ja miettikää millaisen kuvan se antaa...

 Ei kopiokonetta noin vahingossa käytetä. Miksi hallituksen jäsen halusi lähettää vain tarkkaan rajatun osan koko vaatimuksesta. Oliko siis ainoa syy antaa kuva Fabritiukselle, että tälläinen on KKY:ssä käytössä? TODELLA ALA-ARVOISTA ja inhottavaa. Miksi jäseniä halutaan peloitella?

 

Fabritius kertoi tästä peloittelusta ja saamastaan valvontaelin lapusta muille ensikodeille, jotta he pysyvät KKYn päätöksen teosta perillä, jonka jälkeen hänet yllättäen katsottiin eronneeksi. Kyseinen paperi on saatavilla ainakin kaikilla ensikotipostituslistalla, jotka voivat todeta, että tuo todella on olemassa

 

Jokainen myös ns. pitkäaikaisjäsen voi miettiä onko tälläinen demokratiaa yhdistyksessä vai mitä se on.. Minusta se näyttää vallanhimoiselta pakkomielteeltä. Kanervo väittää  ettei tälläistä ole ennen tapahtunut. Kyllä on viimeksi 2006. Tuolloin hän VAATI tälläisiä sääntömuutoksia. Tulevaan vuosikokoukseen on tulossa myös vastaavia hankkeita. JÄSENET olkaa tarkkoina. Onko tämä teistä 2000 luvun yhdistystoimintaa? Puheenjohtaja kuuluu koota ei erottaa. 

Vieras
Vieras

#616 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan

29.01.2011 22:14

#615: Asiakirjat nähnyt - Re: Re: Re: Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan 

No ohhoh!! KKY,ssähän on ollut kehitteillä varsinainen politbyroo! Onko tuo brezhneviläinen valvovaelin ihan oikeasti olemassa?! Jos on niin onko jäsenet sen hyväksyneet vuosikokouksessa? Eihän hallituksen sisällä voi olla toista hallitusta?  Siis ihan uskomaton juttu!

Tuohan näyttää siltä, että vaikka pj ja hallitus olisi mikä tai kuka tai ketkä niin tällä järjesttettiin asiat niin että vallan kahvassa  roikkuu tämä politbyro, muutama itseään yhdistyksen koskemattomana eliittinä pitävä henkilö. Asettautuvat omavaltaisesti ja ylimielisesti muiden yläpuolelle.

Näyttää olevan pahinta laatua vallan ahneutta.

Asiakirjat nähnyt
Vieras

#617 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan

29.01.2011 22:26

#616: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan 

Ei ole voimassa säännöissä, MUTTA Fabritiukselle haluttiin antaa ymmärtää, että tälläinen käytäntö on! Oli todellakin "vahingossa" joutunut osakopio Tertun hehkutus kirjeeseen. MIKSI? Kanervo väittää ettei yhdistyksessä pelotella... EI MENE LÄPI! Hankin käsiini tuon paperin loppuosan, joka on siis kokonaisuudessaan tekstinä yllä. Ajatelkaa millaisen kuvan saa, kun sinulle lähetetään vain tuo tummennettu osa kokonaisuudesta. Ikävän tarkoitushakuista, kuten Kanervo sanoisi.

Lupaan jokaisella kerralla, kun Kanervo väittää ettei yhdistyksessä uhkailla, antaa uuden esimerkin vastaavista toimista.

Silloin jäsenistö onneksi kaatoi tälläisen hulluuden. Toivottavasti nytkin! Ei tälläisia vaatimuksia ole kuin muilla "suurenmoisilla", "aurinkoisilla" ja "ikuisilla" johtajilla. Sieltä on mallikin ilmeisesti haettu.

Vieras
Vieras

#618 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan

29.01.2011 23:23

#617: Asiakirjat nähnyt - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan 

Kiitos tiedosta! No onneksi tuollainen hullutus ei ole voimassa, jos olisi ollut en eikä varmaan kukaan muukaan järkevä ihiminen haluaisi olla missään tekemisissä koko yhdistyksen kanssa.

Nyt, ennen vuosikokousta olisi erittäin tärkeää jäsenien ja jäseniksi aikovien saada tietää nykyisen pj,n ja tynkähallituksen mielivaltaisista väärinkäytöksistä. Nyt on viimeistään pj tynkähallituksineen pitää laittaa viralta ja eläkkeelle, kun eivät itse ymmärrä enää omaa parastaan, ja mikä pahinta eikä kissojenkaan parasta.

Vieras
Vieras

#619 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan

30.01.2011 10:21

#615: Asiakirjat nähnyt - Re: Re: Re: Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan 

 Kysyin jo tuolloin vuonna 2006 Kanervolta, että mitä virkaa on hallituksella jos hänen ehdottamansa "valvova elin" perustetaan, jolla on viimekädessä valta päättää asioista. En saanut kysymykseeni vastausta, sen sijaan hän kehotti minua eroamaan yhdistyksestä.

Vieras
Vieras

#620 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan

30.01.2011 11:04

#619: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan 

Eli jatkuvasti toistuu se sama kehoitus; jos et ole samaa mieltä pj,n kanssa tai edes kysyt miksi niin tulos on ULOS! Ja linja ei tule muuttumaan, ikää on hänellä jo niin paljon ettei hän enää kykene tai edes halua omaksua sivistyneempiä toimintatapoja.

Vieras
Vieras

#621 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan

30.01.2011 15:36

#615: Asiakirjat nähnyt - Re: Re: Re: Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan 

 

No jopa on huonosti informoitu hallituksen jäsen, joka tuollaisia papereita lähettää. Ja samassa lähetyksessä muita esillepengottuja vanhoja asioita? Taas ihmettelen hallituksen henkeä. Mutta vielä vaan olen jäsen.

Terttu Kanervo
Vieras

#622 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan

30.01.2011 16:00

#615: Asiakirjat nähnyt - Re: Re: Re: Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan 

Jakeletko tietoja yhdistyksen mapeista ympäriinsä? Mapit tulisi palauttaa hallitukselle, koska et niitä tarvitse. Niitä on pyydetty useaan otteeseen ja poliisikin kehoitti pyytämään ne takaisin. Olen pyytänyt niitä hallituksen päätöksellä.  Noudatat oman käden oikeutta ja sehän ei yhdistyksessä käy.

Näyttää siltä, että kaikki asiat kaadetaan minulle henkilökohtaisesti, vaikka yhdistyksessä päätetään aina kokouksessa asiat.

Vieras
Vieras

#623 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan

30.01.2011 16:06

#615: Asiakirjat nähnyt - Re: Re: Re: Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan 

KKY ry:n perustajajäsenellä ja kolmella pitkäaikaisjäsenellä on oikeus erottaa KKY ry:n toiminnasta sellainen jäsen, joka toiminnallaan vaikeuttaa tai hankaloittaa KKY ry:n toimintaa niin taloudellisesti kuin muista syistä.

 

KKY ry:n perustajajäsenellä ja kolmella pitkäaikaisjäsenellä on oikeus puuttua senhetkisen KKY ry:n puheenjohtajan ja hallituksen toimintaan silloin, kun toiminta ei vastaa KKY ry:n perusperiaatteiden mukaista toimintaa ja myös ja myös edellä mainituista syistä. Heillä on oikeus yhdessä erottaa henkilö tehtävistään tai KKY ry:stä kokonaan

KKY ry:n puheenjohtajalla tai hallituksella on velvollisuus ilmoittaa ja tiedoittaa asioista KKY ry:n

perustajajäsenelle ja kolmelle pitkäaikaisjäsenelle koskien kokouksia, toiminnan muutoksia, linjauksia, ristiriitatilannetta, taloudellisia muutoksia ja asioita jne. KKY ry:n perustajajäsenellä ja pitkäaikaisjäsenillä on oikeus osallistua kaikkiin kokouksiin ja tapahtumiin KKY ry:ssä


Tässähän se pj,n ja tynkähallituksen vallitseva toimintaperiaate on selvästi sanottuna. Tätähän on toteutettu vaikkei sitä ole vahvistettu vuosikokouksessa, eikä ole virallisesti voimassa mutta jokainen näkee ja jotkut ovat kokeneet tätä nahoissaan, että näinhän he ovat toimineet, koko ajan.

Eli politbyroossa on jäsenet jotka ovat toimineet tämän periaatteen mukaan. Porukkaahan on erotettu sitä vauhtia, että yhdistyksen oveksi pitää laittaa jo pyöröovi, sen verran kova on ollut trafiikki yhdistyksessä mutta ulospäin. Sisäänpäinhän ei enää ole liikennettä kun tämä politbyroo on laittanut ovet lukkoon luvallisesti tai luvatta. Jos luvallisesti niin silloinhan tässä näkyy selvä tarkoitushakuisuus niinkuin Kanervo itse sanoisi, mutta tosin sama asia näkyy myös luvattomassa.

Terttu Kanervo
Vieras

#624 Re: Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan

30.01.2011 16:07

#609: Vieras - Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan 

Se onkin raukkamaista, kun kirjoittaa asioista nimimerkin turvin, varsinkin kun ei tiedä tosiasioita. Kerropa, mikä on se moka, josta syyttelet minua. Minä sentään uskallan kirjoittaa nimelläni sen vähäisen, mitä kissatöiltäni ehdin. Mihin näillä syyttelyilläsi pyrit? Olet ilmeisesti aika uusi ihminen yhdistyksessä, mikäli edes olet yhdistyksessämme, joka on toiminut jo pitkään ilman kärkkäitä mielipiteitäsi.

Vieras
Vieras

#625 VaanTerttua, EI yhdistystä vastaan

30.01.2011 16:11

#622: Terttu Kanervo - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan 

 Valitettavasti asia taitaa olla juuri niin, että Terttuhan se on, joka niitä asioita tuo esille, eipä varmaankaan juuri muut, koska ne toiset ovat niitä "munattomia" joilla ei ole omaa mielipidettä. Ja jos olisi, eivät he sitä uskaltaisi sanoa.

Kokouksissa varmaankin päätetään ne asiat, mutta JOKUHAN ne sinne tuo esille. Onko kenenkään mieli niin musta,kun Kanervon?

Kerrohan Terttu, kuka niitä päätöksiä yleensä ehdottelee?  Aku ankkako?