KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kirsi
Vieras

/ #505 Re: Hatunnosto Pirjo Peltoniemelle

17.01.2011 23:19

#310: Opposition kannattaja - Hatunnosto Pirjolle 

Kyllä olisi KKY pulassa, jos Pirjo tosiaan perustaisi oman yhdistyksen ja jättäisi KKY:n!!

Pirjo on muutaman vuoden aikana loukuttanut, hakenut kotiinsa, hoitanut, käyttänyt eläinlääkärissä ja hommannut mahdollisuuksien mukaan kodinkin 600 kissalle!!!

Pirjo ei ole rahaa hommastaan saanut, mutta haukkumista, kiusaamista, herjaamista, vähättelyä ja syrjintää senkin edestä! Suuri osa on tullut suoraan puheenjohtajalta! Kiitosta Pirjo on saanut rajattomasti kissoilta, eikä ole mistään kultamitalleja töistään kaivannut, kuten puheenjohtaja.

Puheenjohtajan kotona käyneenä, ihmettelen edelleen, että miksei hän pidä kotonaan ensikotia? Puheenjohtaja kuitenkin asuu isossa talossa. Eikä hänellä omia kissojakaan ole.

Kissojen puutteen takia onkin nyt tainnut unohtua yhdistyksen pääasia eli KISSAT?! Vallastaan puheenjohtaja ei halua luopua, muu ei taida kiinnostaa?

Puheenjohtaja valittelee väsymystään, mutta jollei käyttäis kaikkee energiaansa toisten haukkumiseen, syrjimiseen, ulos savustamiseen jne jne jne, niin eiköhän sillon jaksaisi kissojakin kotonaan hoitaa?

Puheenjohtaja on jo 75 vuotias, joten KKY:n jatkon kannalta, kannattasi "siirtää soihtua" jo seuraavalle tai jopa sitä seuraavalle sukupolvelle?

 

ps. Säästän puheenjohtajalta ja hänen opetuslapsiltaan hieman vaivaa. Kyllä olen todellakin juuri se rahanahne, mielenvikainen, työtä pakoileva, yksinhuoltaja, epäluotettava, valtaa himoitseva mulkku. Tosin onneksi vaan teidän mielestänne.