KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Järjenkäyttö on sallittua
Vieras

#501 Terttua EI yhdistystä vastaan

17.01.2011 22:41

#490: Terttu Kanervo - Oppositiolle kiitoksia 

Etkös sinä Terttu käynyt oikein itse poliisilaitoksella nostamassa poliisijuttua jäsenestä. Poliisi totesi syytöksesi vääriksi, eikä suostunut asiaa edes tutkimaan.

SINUA eli Terttu Kanervoa (ei siis yhdistystä) vastaan nostetut kanteet ovat menneet oikeen käräjäoikeuteen asti. MIKSI??!! Miksei SINUA (ei edelleenkään yhdistystä) vastaan nostetuita kanteita ole todettu vääriksi?!

Ainoa järkevä vastaus on se, että SINUA VASTAAN NOSTETUSSA KANTEESSA ON PERÄÄ!!!

Koittakaas nyt ihmiset edes välillä ajatella omillakin aivoilla, älkääkä koko ajan vaan sokeasti uskoko kaikkea!!

Vastaukset

Terttu Kanervo
Vieras

#532 Re: Terttua EI yhdistystä vastaan

2011-01-20 12:13:52

#501: Järjenkäyttö on sallittua - Terttua EI yhdistystä vastaan 

Kuka mahdat ollakaan, kun syyttelet asioista, joita et tunne.  Emme olleet henkilökohtaisella asialla poliisilaitoksella, vaan yhdistyksen edustajina. Ei poliisi todennut syytöksiä vääriksi eikä oikeiksi, vaan ilmoitti, että ne eivät kuuluneet poliisille.  Jos puhut Peltoniemien ja Fabritiuksen nostamista kanteista, eivät ne ole henkilökohtaisia, vaan yhdistystä vstaan.  Ajatelkaa todella omillakin aivoilla, älkääkä uskoko kaikkea perätöntä.  Adressikin on on laadittu väärillä perusteilla. KKY ei ole jättämässä kissoja pakkaseen. Niitä loukutetaan, kuten ennenkin. Vain osoite muuttuu. Se ei ole ensikoti.  Varoja ei ole hukattu siis mihinkään, mutta ollaan kyllä oltu hankkimassa niitä tosin kuin Peltoniemet ja Fabritius, vai onko heillä näyttöä varojen keruusta ja missä? Jos sinullakin olisi puhtaat jauhot pussissa, kirjoittaisit omalla nimelläsi! Mitä kanteisiin yhdistystä vastaan tulee, se tulee nähtäväksi ennemmin tai myöhemmin.

Terttu Kanervo
Vieras

#585 Re: Terttua EI yhdistystä vastaan

2011-01-28 22:13:05

#501: Järjenkäyttö on sallittua - Terttua EI yhdistystä vastaan 

Sinulla on hiukan vääränlaista tietoa ehkä tarkoitushakuista. Me kolme hallituksen jäsentä kävimme poliisilaitoksella edustamassa yhdistystä, emme yksityisinä henkilöinä, koska yhdistystä on syytetty Peltoniemien ja Annika Fabritiuksen taholta.  Kirjoittelet kyllä, mutta nimeäsi et uskalla esittää. Kuinka pitkä tai lyhyt on se aika, kun olet ollut yhdistyksessä, jos olet? Jos et ole jäsen, mitä asiamme sinua liikuttavat.