KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Vieras
Vieras

/ #520 Re: Re: Kuulin huhua

18.01.2011 23:46

#485: Vieras - Re: Kuulin huhua 

Kiitos kirjoituksestasi, olenkin kuullut joskus kyseisestä tilanteesta. KKY:llä näyttää painivan saman kaltaisen tilanteen kanssa. Ihmettelenkin kuinka huonosti yhdistystä yli kolmekymmentä vuotta vetänyt henkilö voi olla noin huono hoitamaan yhdistystä?

Yhdistyksellä on varoja, samoin yhdistyksellä on ajoittain leikkauskampanjoita. Huono varaisetkin voisivat leikkauttaa kissansa.

Nyt tätä vanhempaa joukkoa haukutaan mummoiksi joiden on aika jättää yhdistys. Mitähän Pirjo Peltoniemi mahtaakaan tarkoittaa?  Itse jo ylittänyt jokunen vuosi kuudenkympin rajan. Hän siis laskee itsensä nuorten joukkoon kuuluvaksi?  Taitaa olla jo hieman rajat hämärtyneet?

Aikoinaan tämä mummolauma teki omavaraisesti kissojen eteen töitä, mikseivät Peltoniemet tee nyt samoin?

Oksettaa lukiessa vain muihin kohdistuvia parjauksia. Kukin käyttäköön haluamallaan tavalla keräämänsä varat. Niin yhdistyksen puheenjohtaja, kuin Peltoniemet, että heidän kannattajansa.

Ei nyt luulisi pienen kissalauman paljonkaan kuluttavan? Muuta kuin rakennatte pesän kissoille kotiin ja hoidatte kuntoon. Ei siihen mitään yhdistystä tarvita. Saatte katsella pikkutaaperoita iltapuhteittenne iloksi.

Antaa yhdistyksen toimia omalla tavallaan, toimikaa te myös omalla tavallanne! - Jos siis olette tosiaan eläimiä rakastavia? Mitä todella jo epäilen. Pikemminkin näkee silmissänne hohtavan setelien kuvat; kunhan niihin pääsisi käsiksi.