KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Marko K.
Vieras

/ #513 Re: Re: Hatunnosto Pirjo Peltoniemelle

18.01.2011 12:25

#505: Kirsi - Re: Hatunnosto Pirjo Peltoniemelle 

 Kyllä Pirjo Peltoniemi on todella tehnyt paljon työtä kissojen eteen jo vain muutamassa vuodessa! 600 kissaa hän on sateessa, pakkasessa, rännässä ja toivottavasti myös välillä auringossakin loukuttanut ympäri Pirkanmaata ja välillä hieman kauempaakin. Kaikki nämä kissat Pirjo Peltoniemi on pelastanut tavalla tai toisella. Samalla Pirjo on tukenut muita ensikoteja, ollut mukana tapahtumissa ja muutenkin toiminut KKY:n hyväksi pyyteettömästi.

Puheenjohtaja kehuu itseään ja olleensa mukana perustamassa yhdistystä ja toimineensa 32 kissojen hyväksi....

MITÄ PUHEENJOHTAJA TERTTU KANERVO OLET TEHNYT KISSOJEN HYVÄKSI VIIME VUODEN AIKANA? Montako kissaa olet sijoittana käynyt loukuttamassa? Montako kissaa olet vienyt eläinlääkäriin hoitoon? Monellekko kissalle olet uuden hyvän kodin etsinyt?

Olet ollut muutaman tunnin ulkona keräämässä rahaa. Sisätiloja keräämiseen on sinulle kuulemma tarjottu, mutta ennemmin olet ulkona, jotta saat sääliä ja kunnioitusta kerättyä. Kissanäyttelyssä olet muutaman tunnin ollut seisomassa, mutta onko sekään tapahtumassa mukana olo järjestetty hyvin?

Samaan aikaan olet poistanut hyviä ensikoteja KKY:stä. Olet päättänyt, että kaikki kissat eivät ole pelastamisen arvoisia, vaan ne jätetään paukkupakkasiin kuolemaan. Olet kiusannut, herjannut, ahdistellut jäseniä ja jopa koittanut nostaa aiheettomia poliisijuttuja viattomia jäseniä vastaan. Poliisihan totesi, ettei sinun syytöksissäsi ole mitään perää.