KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#520 Re: Re: Kuulin huhua

18.01.2011 23:46

#485: Vieras - Re: Kuulin huhua 

Kiitos kirjoituksestasi, olenkin kuullut joskus kyseisestä tilanteesta. KKY:llä näyttää painivan saman kaltaisen tilanteen kanssa. Ihmettelenkin kuinka huonosti yhdistystä yli kolmekymmentä vuotta vetänyt henkilö voi olla noin huono hoitamaan yhdistystä?

Yhdistyksellä on varoja, samoin yhdistyksellä on ajoittain leikkauskampanjoita. Huono varaisetkin voisivat leikkauttaa kissansa.

Nyt tätä vanhempaa joukkoa haukutaan mummoiksi joiden on aika jättää yhdistys. Mitähän Pirjo Peltoniemi mahtaakaan tarkoittaa?  Itse jo ylittänyt jokunen vuosi kuudenkympin rajan. Hän siis laskee itsensä nuorten joukkoon kuuluvaksi?  Taitaa olla jo hieman rajat hämärtyneet?

Aikoinaan tämä mummolauma teki omavaraisesti kissojen eteen töitä, mikseivät Peltoniemet tee nyt samoin?

Oksettaa lukiessa vain muihin kohdistuvia parjauksia. Kukin käyttäköön haluamallaan tavalla keräämänsä varat. Niin yhdistyksen puheenjohtaja, kuin Peltoniemet, että heidän kannattajansa.

Ei nyt luulisi pienen kissalauman paljonkaan kuluttavan? Muuta kuin rakennatte pesän kissoille kotiin ja hoidatte kuntoon. Ei siihen mitään yhdistystä tarvita. Saatte katsella pikkutaaperoita iltapuhteittenne iloksi.

Antaa yhdistyksen toimia omalla tavallaan, toimikaa te myös omalla tavallanne! - Jos siis olette tosiaan eläimiä rakastavia? Mitä todella jo epäilen. Pikemminkin näkee silmissänne hohtavan setelien kuvat; kunhan niihin pääsisi käsiksi.

 

Vastaukset

Sanna Kaski
Vieras

#523 Re: Re: Re: Kuulin huhua

2011-01-19 09:13:47

#520: Vieras - Re: Re: Kuulin huhua 

 Eikö se mene jo jakeluun että tämä yhdistys ei ole Tertun vaan jäsenistön!! Jos jäsenistö haluaa muutosta niin toiminta myös muuttuu ja se nähdään seuraavassa vuosikokouksessa. Siinä on tasan kaksi vaihtoehtoa: JOKO ENEMMISTÖ JÄSENISTÖSTÄ HALUAA SITÄ TAI EI!!!

Ja kysympä sinultakin (kun ei tähän TErtulta tai Ankkurilta vastausta saa): MIHIN PELKÄÄT RAHOJEN HÄVIÄVÄN/RAHOJA TUHLATTAVAN? Ihan siis konkreettisesti? Olen saanut Tertun vastauksista sellaisen kuvan että KKY:llä on loistavat tilintarkastajat joten varojen väärinkäyttö nykyisellä tai tulevalla hallituksella ei ole edes mahdollista. 

Kyllä se on täällä nuo tynkähallituksen puolustajat enemmistössä, jotka eivät uskalla nimellään kirjoittaa :) Tähän mennessä sieltä on Terttu ja Ankkuri nimensä ilmoittaneet, miksiköhän eivät muut?

 

Pirjo P
Vieras

#525 Vastaus"vieraalle"

2011-01-19 13:02:45

#520: Vieras - Re: Re: Kuulin huhua 

 Ihminen on juuri niin nuori kuinkä käyttäytyy. Ikä ei ole numeroista kiinni.

Miksi yhdistys on oikein perustettu jos jokaisen joka on erimieltä puheenjohtajan ja parin muun henkilön kanssa, pitäisi perustaa oma yhdistys. Suomen maa on muutenkin yhdistyksiä täynnä ja mitä enemmän niitä on sitä vaikeampi on ihmisten löytää oikea kanava mistä apua saa.

Yhdistykset eivät ole kenenkään omaisuutta, eikä niissä voi käyttäytyä diktaattorimaisesti. Jos ei johto osaa olla demokraattinen muiden toimijoidensa kanssa , se ei ole oikeutettu toimimaan johdossa. Vaikka aikoinaan paljon töitä tehnyt "mummolauma" pitää itseään korvaamattomina, ei asia ole niin yksinkertainen. Aina pitää ottaa huomioon, milloin on aika vaihtaa uusiin ihmisiin. Järkevästi toimiva hallitus näkee, milloin vanhojen aikojen muistelusta, alkaa olla jo haittaa yhdistykselle

Kun yhteistyö ei enää suju vuosikausiin muiden toimijoiden kanssa sopuisasti, on vika johdossa. Yhdistys kuuluu meille kaikille ei vain niille kauan toimineille. Tätä tuntuu olevan vaikea ymmärtää. 

TE ETTE SIIS OLE YHDISTYKSEN OMISTAJIA. Vaikka sen olettekin kauan sitten perustaneet. Muitakin yhdistyksiä on perustettu kauan sitten, mutta niissä on johto vaihtunut moneen kertaan ja yhdistyksen sisällä toimitaan huomattavasti paremmin kun KKY:ssä.

Kirjoittaja on jäänyt varkauksia pelkäävän loukkuun." Kaikki mitä tehdään, on rahanhimoa." Ikääntyvillä ihmisillä on todettu tätä vaivaa. Mutta rahat eivät ole toisille niin tärkeitä, kun niiden anastamista pelkäävälle kirjoittajalle.  Nehän eivät kuitenkaan ole hänenkään rahojaan. Vai ovatko?

 

Vieras
Vieras

#528 Re: Re: Re: Kuulin huhua

2011-01-19 17:58:12

#520: Vieras - Re: Re: Kuulin huhua 

"Kukin käyttäköön haluamallaan tavalla keräämänsä varat. Niin yhdistyksen puheenjohtaja, kuin Peltoniemet, että heidän kannattajansa."

Näinköhän nyt pääsi sammakko kun paljastit tämän?!?

Voiko enää selvemmin sanoa mitä nykyinen pj ja tynkähallitus ajattelee ja minkä ajatuksen mukaan he toimivat!! Ei tuossa puhuta mistään yhdistysdemokratiasta eikä jäsenten mielipiteistä saati ajatuksista.

Tuossa sanotaan aivan selvästi, että yhdistyksen puheenjohtaja päättää miten haluaa kerätyt varat käytettävän. Mitähän yhdistyslaki tästä sanoo?!?!?

Mutta tämän kaltainen toiminta on siksi täysin mahdollista nyt KKY,ssä koska sieltä on hallituksesta savustettu kaikki ne pois jotka ovat eri mieltä pj,n ja kannattajiensa kanssa siis soraäänet vaiennettu ja pj siksi saa tahtonsa läpi kun on ympäröinyt itsensä tahdottomilla ja omaa ajattelua vailla olevilla henkilöillä. Mutta tosipaikan tullen he eivät voi piiloutua pj,n selän taakse vaan ovat vastuussa omista valinnoistaan hallituspaikallaan.