KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Sanna Kaski
Vieras

#1054 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 12:18

#1048: Tietämätön - Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi! 

 Koitan viikonlopun aikana (ellei joku muu kerkiä ensin) koota sulle tietopaketin ja mistä saat faktat itsellesi. Tosin iso osa asioista on sellaisia että ne löytyvät meiltä ja/tai vastapuolelta, eli ei täysin puolueettomasta lähteestä. Itselläni on esim Tertun laittamia meilejä (useammastakin asiasta), jotka voin kyllä referoida niille henkilöille, jotka näin haluavat. Hallituksen pöytäkirjoista myös löytyy useampi päätös. Samoin kuin näistä kokouksista ja päätöksistä jotka on pidetty/tehty laittomasti. Meilipyynnön mulle voi laittaa kissojenystavat@luukku.com osoitteeseen. Laitan kaiken materiaalin, mikä on sallittua laittaa ja muutkin asiat voin kertoa referoiden ja todistusaineistoa voi sitten pyytää Kanervolta. Tosin hän ei varmaan tule sitä antamaan, mutta sitten voit päätellä miksi.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#1057 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

2011-02-18 12:27:06

#1054: Sanna Kaski - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

MAHTAVAA!

 

Olisiko mahdollista saada jonkinmoista tietopakettia myös tänne ja Facebookiin? Etiikan rajoissa toki. Käytetään nyt sitten sitä sanavapautta!

Tällainen kattava tietopaketti helpottaisi asian selvittämistä myös toiminnasta vastakiinnostuneille, joita myös Pirkanmaan ulkopuolelta löytyy.

Lisäksi, mikäli tietopaketti olisi tällä tavalla julkinen, vältyttäsiin myös näiltä "salaseura"-puheilta. Oppositiohan mainostaa toimivansa avoimin kortein.:)