KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#1058 Re: Re: Salaseura

18.02.2011 12:28

#1025: Jaana Vuorenpää - Re: Salaseura 

Hei "oppositio"! Kumpaa te nyt siis oikeasti haluatte: Palauttaa yhdistys alkuperäiseen tarkoitukseensa vai päästää ne uudet tuulet puhaltamaan.. Kumpaakin tehdäään yhdistyksesssä parhaillaan, koko ajan. Niiden toimijoiden voimin, jotka ihan oikeasti tekevät asioita eläinsuojelun hyväksi. Hyvillä mielin, mutta kauhean häiriköinnin kohteena. Kissojakin tulee koko ajan, ja varsinkin uudet ensikodit ottavat niitä mielellään. Kissat myös löytävät nopsaan oman kodin, koska eivät ole niin ihmisarkoja kuin jo villiintyneet kissat.

Uskoakseni pitkäaikaiset jäsenet ja suuri yleisö sisäistävät tosiasiat.

Vastaukset

Todella järkyttynyt
Vieras

#1060 Re: Re: Re: Salaseura

2011-02-18 12:34:29

#1058: Vieras - Re: Re: Salaseura

"Kissojakin tulee koko ajan, ja varsinkin uudet ensikodit ottavat niitä mielellään. Kissat myös löytävät nopsaan oman kodin, koska eivät ole niin ihmisarkoja kuin jo villiintyneet kissat."

Niinpä, ennen tuli 600 kissa vuodessa, joille löytyi hyvät kodit, mukana myös puolivillit ja sitä kesymmät. Nyt tulee noin 30, joten eiköhän niille 30 juuri ja juuri ensikodit löydy (ensikoteja 30 ja moni ottaisi enemmän kuin yhden...) Ja eiköhän niille myös kodit löydy kun kysyntää niille harvoille on niin että pörssiin laitettujen kissojen perässä tulee kymmenen soittoa vuorokaudessa!!!!!

Jumankekka ottaa päähän osan porukan sokeus, tyhmyys ja ruskea kieli

Vieras
Vieras

#1062 Re: Re: Re: Salaseura

2011-02-18 12:40:31

#1058: Vieras - Re: Re: Salaseura

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 

Ja tuo kuvastaa sitä naurunremakkaa, minkä kirjoittajan teksti aiheutti meillä täällä töissä.

Yksi ääni oppositiosta
Vieras

#1064 Re: Re: Re: Salaseura

2011-02-18 12:52:26

#1058: Vieras - Re: Re: Salaseura

Hei "Vieras"

Uudet tuulet ovat sitä, että toiminta voi kehittyä ja kukoistaa. Ennenkaikkea sitä, että yhdistyksessä ei kiusata, parjata, vähätellä jne. ALkuperäinen tarkoitus on auttaa kissoja. Tähän ME haluamme palata. Nyt yhdistys toimii todella tyhjäkäynnillä, koska AINOASTAAN valtansa pitääkseen PJ on sulkenut: Tiedotuksen (pl. oman herjauksensa), tehokkaan sijoittajatoiminnan, JÄSENHANKINNAN jne. Millään muulla ko toimia EI ole perusteltu. Eihän tästä tule tälläin mitään.

 

Neljän ihmisen lähettämän parjauskirjeen jälkeen on opposition ihmisille tullut useita yhteydenottoja halusta joko saada muutos tai erota yhdistyksestä. He eivät ole ikinä nähneet näin röyhkeää puheenjohtajaa. Puheenjohtaja on nyt vahingoittanut yhdistyksen mainetta ennenkuulumattomalla tavalla. Eikun eihän tämä ollutkaan ennenkuulumatonta.... (2006)

 

TÄHÄN HALUTAAN MUUTOS.

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1108 Re: Re: Re: Salaseura

2011-02-18 15:42:14

#1058: Vieras - Re: Re: Salaseura 

 Vieras kirjoitti: "Hei "oppositio"! Kumpaa te nyt siis oikeasti haluatte: Palauttaa yhdistys alkuperäiseen tarkoitukseensa vai päästää ne uudet tuulet puhaltamaan.."

Haluamme tehdä molempia ja ne eivät ole millään tavalla toisiaan poissulkevia asioita. Haluamme palauttaa yhdistyksen toimimaan konkreettisesti kodittomien kissojen hyväksi, sillä nyt KKY ei sitä tee millään tavalla. Koko toiminta on lähes lamaantunut Terttu Kanervon ja hallituksen toimesta. Tämä tilanne pitää siten korjata pikaisesti. Kevät ja kesä ovat tulossa, jolloin kissapopulaatiot taas räjähtävät uusien pentujen muodossa. Kissat pitää saada hoidettua talteen ulkoa.

 Työtä on ihan kesykissojenkin kanssa, sillä ns. sosiaalitapauksia löytyy aina tasaisen varmasti ja myös terveydellisien syiden takia kissoista joudutaan monissa perheissä luopumaan. Karanneet ja kadonneet kissat työllistävät, tosin niiden osalta työjärjestys tulisi mennä löytöeläintalojen kautta. Tässäkin on mahdollisuus aktivoida yhteistoimintaa. Nyt useampi taho on kieltäytynyt yhteistyöstä niin kauan kun Terttu Kanervo on puheenjohtajana.

Meillä on paljon ajatuksia ja ideoita toiminnan nostattamiseen ja haluamme panostaa myös valistustyöhön tämän vuosituhannen keinoin, leikkauskampanjoita millään tavalla unohtamatta.

 Meitä on jo pelkästään oppositiossa useita kymmeniä ihmisiä; jäseniä, ensikoteja, entisiä jäseniä ja aivan uusia ihmisiä, joilla on paljon osaamista ja vahvaa kokemusta myös itse kissojen parissa. Koko jäsenistö että uudet halukkaat jäsenet pitäisi nyt saada hitsattua yhteen ja saada soutamaan samaan suuntaan! Niin kauan kuin nykyinen hallitus on toimissaan, tätä ei tule tapahtumaan.

Haluamme muutosta toimintaan ja olemme valmiita panostamaan myös siihen! Teemme tätä sydämellämme ja kissojen vuoksi.

Alun perin koko "sota" syttyi varsinaiseen roihuunsa juuri siitä, kun Terttu Kanervo ilmoitti ensikodeille, ettei puolivillejä kissoja enää oteta talteen yhdistyksessä. Nämähän vielä aivan kehityskelpoiset puolivillit kissat ovat olleet tämän yhdistyksen toiminnan kulmakivi, ja joita kukaan muu taho ei juurikaan loukuttele pihoilta pois. Ilmoitus oli meille se viimeinen pisara, josta koko operaatiomme on alkanut.

Sikäli että jostain syystä hallitus ei vaihtuisi, niin yhdistyksestä tulee tapahtumaan mittava jäsenkato ja suurin osa ensikodeista tulee lähtemään samalla. Emme suostu enää tällaisen diktaattorihallituksen poljettavaksi, joka ei välitä kissoista kuin ihmisistäkään!